g47 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Τι ακριβως είναι αυτό;; Eνα λιτο apk. Δοκιμασε το και αν δε σαρεσει uninstall. 160 θα εχεις. Τι πειραγματακι έκανες? Για την θερμοκρασία? Το thermald.conf. Mην το πειραξεις πριν εισαι σιγουρος για το τι κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Eνα λιτο apk. Δοκιμασε το και αν δε σαρεσει uninstall. 160 θα εχεις. Το thermald.conf. Mην το πειραξεις πριν εισαι σιγουρος για το τι κανεις. Ειναι το apk απο την ελληνικη version? Να το εγκαταστησουμε αφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εδωσα το λινκ, κανετε οτι θελετε απο εκει και περα. Δε ξερω τι εννοεις για Ελληνικη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εδωσα το λινκ, κανετε οτι θελετε απο εκει και περα. Δε ξερω τι εννοεις για Ελληνικη εκδοση. Ευχαριστώ!μια χαρά είναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ειναι το apk απο την ελληνικη version? Να το εγκαταστησουμε αφοβα? φίλε μου apk είναι, αν δουλέψει , δούλεψε.......τι φοβάσαι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εμενα. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εμενα. :shifty: να πάρει και έναν σκύλο ρε συ George αν σε φοβάται :lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εμενα. :shifty: Εγώ δε σε φοβάμαι πάντως :-) ! Thnx man πολύ ωραίο και το ανάποδο εικονίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 H αφεντιά μου! :p Χαχα σου αρέσει η όχι; Ισχύει ότι έχει το μπεζελ πιο μαύρο σε σχέση με το κλασσικό Ν4; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 'Εχει κατασκευαστεί τον Μάρτιο του 2013 και δεν ανήκει ούτε στις αρχικές παρτίδες, ούτε στις πιό καινούργιες με τα ποδαράκια και το μικρό πλαίσιο της κάμερας. μα αφού έχει κατω κατω δυο πολύ μικρα ποδαρακια και γύρω από την κάμερα έχει κατι σαν πλαισιο....ποσο μεγαλα ειναι αυτα τα ποδαρακια γιατι στο δικο μου ειναι σαν ακίδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 μα αφού έχει κατω κατω δυο πολύ μικρα ποδαρακια και γύρω από την κάμερα έχει κατι σαν πλαισιο....ποσο μεγαλα ειναι αυτα τα ποδαρακια γιατι στο δικο μου ειναι σαν ακίδες.... Εχεις τοτε αυτο με τα ποδαρακια.εμενα δεν εχει ουτε για δειγμα αυτες τις ακιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Για δες αν σου αρεσει. http://www.mediafire.com/download/fvpun9iviwyc1pp/Mysms59.apk Πολύ καλό. Μόνο που, στέλνω με αυτήν την εφαρμογή sms, αλλά μου έρχονται στην stock. Ξε-τσέκαρα την σχετική επιλογή από τις ρυθμίσεις και έρχονται μόνο στην stock. Μήπως πρέπει να "παγώσω" την stock εφαρμογή; Edited August 7, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Πολύ καλό. Μόνο που, στέλνω με αυτήν την εφαρμογή sms, αλλά μου έρχονται στην stock. Ξε-τσέκαρα την σχετική επιλογή από τις ρυθμίσεις και έρχονται μόνο στην stock. Μήπως πρέπει να "παγώσω" την stock εφαρμογή; Το ίδιο θέμα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. Παρά πολύ καλή δουλειά όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Βγήκε καινούργια έκδοση Play 4.3.10. Έχει ενδιαφέρουσες προσθήκες. Γουγλάρετε και κατεβάζετε εντός δευτερολέπτων! Εμένα είναι η 4.1.6 ακόμα. Καλά πότε πέρασαν στην 4.3.x ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εγω ειμαι με Play 4.2.3 .θα περιμενω λιγο ακομα αν δεν μου ερθει αυτοματα θα βαλω το νεο χειροκινητα. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Και εγώ περίμενα μέρες και το 4.2.9 που είχε αναφερθεί πρόσφατα δεν ερχόταν με τίποτα. Σήμερα που έκανα επαναφορά και στήσιμο από την αρχή (για να δω αν "καθαρή" η 4.3 θα παίζει καλύτερα) μου ήρθε η 4.3.10 σχεδόν αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα την 4.3.10 την κατεβάζουμε την πετάμε μέσα στην μνήμη και την κάνουμε install? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα την 4.3.10 την κατεβάζουμε την πετάμε μέσα στην μνήμη και την κάνουμε install? Ναι, έτσι ακριβώς, όπως όλα τα .apk. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα την 4.3.10 την κατεβάζουμε την πετάμε μέσα στην μνήμη και την κάνουμε install? Αχ ρε παιδιά ρε παιδια.....τι γινεται με αυτο το hangout?σας δουλευει? Κανω κλησεις σε galaxy nexus σε galaxy s4 η μου κανουν και το μονο που παει η ερχεται ειναι οτι βλεπω μετα αναπαντητες.....ομοιως και οι οι αλλοι....και πριν γινει 4.3 τα ιδια ειχα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Ναι, έτσι ακριβώς, όπως όλα τα .apk. Ευχαριστώ!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Αχ ρε παιδιά ρε παιδια.....τι γινεται με αυτο το hangout?σας δουλευει? Κανω κλησεις σε galaxy nexus σε galaxy s4 η μου κανουν και το μονο που παει η ερχεται ειναι οτι βλεπω μετα αναπαντητες.....ομοιως και οι οι αλλοι....και πριν γινει 4.3 τα ιδια ειχα.... Χτες ξεκινησα να το δουλευω.μια χαρα μεχρι στιγμης.και στο iphone της αδερφης μου ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 εμένα σήμερα εγίνε μονη της η αναβάθμιση του Google play. σε 4.3.10 οποτε το ρολαρει γρήγορα η Google δεν χρειάζονται βιασυνες Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Είναι η ιδέα μου ή μετά το update σε 4.3 μία στο τοσο η συσκευή lag-άρει; Δεν είναι πολύ έντονο, αλλά δεν είναι και όπως πριν. Το έχω παρατηρίσει κυρίως καθώς αλλάζω οθόνες (τρέξω apex launcher) και μέσα σε διάφορα apps πχ AccuWeather. Factory reset και όλα από την αρχή ή τσάμπα θα το κάνω; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Είναι η ιδέα μου ή μετά το update σε 4.3 μία στο τοσο η συσκευή lag-άρει; Δεν είναι πολύ έντονο, αλλά δεν είναι και όπως πριν. Το έχω παρατηρίσει κυρίως καθώς αλλάζω οθόνες (τρέξω apex launcher) και μέσα σε διάφορα apps πχ AccuWeather. Factory reset και όλα από την αρχή ή τσάμπα θα το κάνω; :cry: Ιδέα σου είναι. Έχω τον nova prime και έκανα εγκατάσταση την 4.3 χωρίς φυσικά κανένα wipe. Stock rom και kernel, custom recovery και root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 ξαναεγραψα πριν 2 ημερες.απογοητευικη η κατασταση.16-18 ωρες μπαταρια με μετρια χρηση φωτεινοτητα κατεβασμενη wifi απενεργοποιημενη η καλυτερη ληψη δεν χρησιμοποιω 3g,Βασικα οτι μπορουσα να χαμηλωσω το χαμηλωσα :) μονο το wifi ειναι οολη μερα ανοιχτο και αυτο απο οτι μου δειχνει χρησιμοποιει το 2%. Μονο σερφαρισμα πιο πολυ και facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts