iliasx8 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μόλις βγήκε update για τη Google Camera.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Διορθωθηκαν τα προβλήματα; Είμαι έξω και δε μπορώ να το κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ειχα ενα-δυο failed to initialize... Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εχει κανεις καμια ιδεα σε τι μπορει να οφειλεται το γεγονος οτι σε περιοχες που ειχα σταθερο mobile internet HSDPA τωρα εχω συνεχεια εναλλαγες 3G/H?? Πριν τα φορτωσω στην...cosmote υπαρχει κατι στο οποιο μπορει να ευθυνεται η συσκευη?? Ομολογω βεβαια οτι κανενα από τα δυο σεναρια δεν μου φαινεται και πολυ πιθανο...αλλα το φαινομενο ειναι πλεον αδιαμφισβητητο σε καρατσεκαρισμενα καθημερινα σημεια (πχ χωρος εργασιας) και αναρωτιεμαι αν ποτε το εχει παρατηρησει καποιος απο σας... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εχει κανενας το νεο gmail? Προσθεσα ενα απο τα hotmail μου να τα δοκιμασω και δεν εχει push!!! Κανει μονο refresh μετα απο minimum 5 λεπτα. Ποσο ηλιθιο ειναι αυτο? Η εγω τυφλωθηκα και ειναι καπου αλλου καμια ρυθμιση? Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Οι επιλογές που έχεις διαθέσιμες εξαρτώνται από τον τύπο του λογαριασμού. Εμένα σε outlook. com έχει push κανονικά, ενώ σε δύο IMAP accounts έχει μόνο το minimum των πέντε λεπτών και άνω. Στο δε gmail δεν υπάρχει καν λίστα με επιλογές για sync frequency όπου το push θεωρείται αυτονόητο, παρά μόνο on/off sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Ευχαριστω για τη πληροφορια. Θα προσπαθησω με χρηση alias τοτε. Edited November 6, 2014 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Οι επιλογές που έχεις διαθέσιμες εξαρτώνται από τον τύπο του λογαριασμού. Εμένα σε outlook. com έχει push κανονικά, ενώ σε δύο IMAP accounts έχει μόνο το minimum των πέντε λεπτών και άνω. Στο δε gmail δεν υπάρχει καν λίστα με επιλογές για sync frequency όπου το push θεωρείται αυτονόητο, παρά μόνο on/off sync Τι εχεις ρυθμίσει στο outlook.com? Εμένα δεν έχει έχει μονο απο 5 λεπτα και πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τίποτα ιδιαίτερο. Αυτόματη ρύθμιση στο αρχικό setup. Στα settings του κινητού που είναι τα accounts πάντως, το εμφανίζει ως exchange...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ποσο χαζο ειναι το email app να εχει κανονικα push και το νεο gmail app να μην το εχει? :mad: Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πλήρως ικανοποιημενος από την συσκευή αναχωρω για το oneplus αφού εχθές καταφερα και το παράγγειλα μιας και το Nexus 6 έχει απαγορευτικη τιμή. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πλήρως ικανοποιημενος από την συσκευή αναχωρω για το oneplus αφού εχθές καταφερα και το παράγγειλα μιας και το Nexus 6 έχει απαγορευτικη τιμή. εγώ έδωσα το 5 και έμεινα με το 4 είναι το μόνο κινητό που έχει κάτσει από τότε που βγήκε :) όσο για το 6 πρός το παρόν λόγο μεγέθους μου είναι αδιάφορο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλημέρα στην παρέα. Κάτι περίεργο διαπιστωσα στην κατανάλωση μπαταρίας. Ίσως και να είναι φυσιολογικό δεν ξέρω... Στην εικόνα που βλέπεται το (συστημα android) και το (λειτουργικό συστημα android) είναι το ίδιο η όχι; Γιατί αν είναι ίδιο σαν εφαρμογή γιατί τρέχει 2 φορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ειναι διαφορετικο αλλα αυτο δε μας λεει κατι, μπορει ναναι πολλα πραγματα. Βαλε το betterbattery stats για να δεις ποια wakelocks ειναι. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Βρε πως αλλάζουν οι καιροί... Η Motorola κυκλοφόρησε ήδη soak test για το MotoX με lollipop και η LG ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα βγαίνει επίσημα η αναβάθμιση για το G3 αρχής γενομένης από Πολωνία... Και η οικογένεια nexus ακόμα περιμένει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Για όσους τους ενδιέφερε η Mahdi-Rom σε n4, πλέον θα απολαμβάνουμε την 5.0 Lollipop στην Euphoria-OS https://plus.google.com/u/0/communities/116795582851167273031 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έβαλα τη νέα μπαταρία αλλά τα πράγματα δε πάνε πολύ καλά. Για να το φόρτισω μέχρι το 100% πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω το σύρμα καθώς μόνο του πάει μέχρι το 76%. Επίσης δε βλέπω καμία βελτίωση στη ζωή της μπαταρίας (μάλλον το αντίθετο συμβαίνει). Έχετε καμία ιδέα για το τι θα μπορούσα να κάνω; θα μπορούσε να φταίει κακή εφαρμογή της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έβαλα τη νέα μπαταρία αλλά τα πράγματα δε πάνε πολύ καλά. Για να το φόρτισω μέχρι το 100% πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω το σύρμα καθώς μόνο του πάει μέχρι το 76%. Επίσης δε βλέπω καμία βελτίωση στη ζωή της μπαταρίας (μάλλον το αντίθετο συμβαίνει). Έχετε καμία ιδέα για το τι θα μπορούσα να κάνω; θα μπορούσε να φταίει κακή εφαρμογή της μπαταρίας; Oι LiPo θέλουν μερικούς κύκλους για να δώσουν τα μέγιστα, επίσης έσβησες όλα τα battery stats απο bootloader; Επίσης τι εννοείς βγάζεις το σύρμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Oι LiPo θέλουν μερικούς κύκλους για να δώσουν τα μέγιστα, επίσης έσβησες όλα τα battery stats απο bootloader; Επίσης τι εννοείς βγάζεις το σύρμα; Εννοώ ότι πρέπει να αφαιρέσω το φορτιστή από το κινητό και να τον ξαναβάλω για να συνεχίσει να φορτίζει μέχρι το 100%. Αλλιώς μένει στο 76%. Όσον αφορά τα battery stats εκανα battery calibration με τα σχετικά προγράμματα που κυκλοφορουν στο play store για rooted συσκευές. Στο TWRP που έχω σαν custom recovery δε μου βγάζει τίποτα σχετικό με τη μπαταρία. Υπάρχει κάπου αλλού η επιλογή για να τα σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Αστο να κανει μερικους κύκλους πιστεύω θα στρώσει. Απο διάρκεια πως εισαι κατα τα άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Oι LiPo θέλουν μερικούς κύκλους για να δώσουν τα μέγιστα, επίσης έσβησες όλα τα battery stats απο bootloader; Επίσης τι εννοείς βγάζεις το σύρμα; Οι κυκλοι δεν αντικατοπτριζονται στο ποσοστο φορτισης, απλα οι μπαταριες εχουν ελαχιστα (της ταξης του 2%, δεν το καταλαβαινει κανεις) καλυτερη επιδοση μετα απο λιγους κυκλους. Μια νεα μπαταρια δε θα φορτισει κατω απο το 100% επειδη δεν εχει στρωσει. Επισης τα battery stats δεν εχουν επιδραση σε τεχνικα θεματα, μονο στο πως υπολογιζει τους χρονους για τα γραφηματα το κινητο. To μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις αν βγαζει το σωστο voltage ο φορτιστης. Δες αν το κινητο σου αναγνωριζει το φορτιστη σαν usb. Kαι κυριως, αλλαξε φορτιστη. Αν δεν...κοιτα και τη μπαταρια. Μη σωστη εφαρμογη δεν παιζει, η δουλευει η οχι. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. ΑC μου τον αναγνωρίζει τον φορτιστή. Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα με τη μπαταρία σε αυτό τον κύκλο και ελπίζω η νέα φόρτιση να κυλισει κανονικά και να μη κολλήσει στο 76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. ΑC μου τον αναγνωρίζει τον φορτιστή. Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα με τη μπαταρία σε αυτό τον κύκλο και ελπίζω η νέα φόρτιση να κυλισει κανονικά και να μη κολλήσει στο 76 Πάρε μια οδοντόβουρτσα και καθάρισε το βύσμα φόρτισης στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μόλις βγήκε update για τη Google Camera.. Παλιά είχα πολλά κολλήματα με το Camera. Σε βαθμό που μόνο με restart ξεκολλούσε. Τις τελευταίες μέρες, ο συνδυασμός της Lollipop port 16s μαζί με το τελευταίο Camera update, το έχει κάνει τελείως σταθερό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahok Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 καλησπερα....εχω ενα προβλημα με το κινητο που εχει αρχισει εδω και ενα μηνα...το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω με τπτ το κινητο με τον υπολογιστη...δεν μου το αναγνωριζει καν...μονο φοτριζει...εχω δοκιμασει 3 καλωδια ως τωρα και 4 pc και σε κανενα δεν το αναγνωριζει...ειχα τη cyamogen 11 4.4.4 και πριν απο λιγο την αλλαξα μπας και ειναι αυτο το προβλημα αλλα και παλι τπτ..δωστε τα φωτα σας γτ τα αποθεματα υπομονης μου τελειωνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts