dbalaba Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Δεν εχει ξεκινησει διαθεση της αναβαθμιση ακομη..μη βιαζεσαι :)[/quote Βιαζομαι πολυ δεν ξερω γιατι αλλα την θελω πολυ την αναβάθμιση :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Επαρνέρχομαι με ένα θέμα που είχαμε συζητήσει έντονα τις προηγούμενες ημέρες και αφορά το service των συσκευών που είναι αγορασμένες από Playstore. Σήμερα άφησα την δική μου για επισκευή στο Powerbutton και το ακουστικό. Δεν με ρώτησαν από που είναι αγορασμένο το κινητό, βρήκαν τα στοιχεία μου στο σύστημα επειδή τους έχω τιμήσει δεόντως :) και μου είπαν τα γνωστά περί υγρασίας και σπασμένων μερών μόνον. Ούτε για ροοτ δεν μου ανέφερε κάτι.. Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται στο ότι η lg hellas πρέπει να πληρώνει τα courier για την μεταφορά της συσκευής και να σκαρφίζεται τρόπους να το μπλοκάρει.. Αν πάει κανείς άλλος συσκευή στο service ας ρίξει μια ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Oπως το ειχαμε πει. Δεν τους αφορα και δεν τους ενδιαφερει η προελευση της συσκευης. Δεν χρειαζεται κανενα χαρτι και δεν μπορουν να αρνηθουν επισκευη. Δυστυχως οπου βλεπουν οτι τους παιρνει το εχουν κανει. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Επαρνέρχομαι με ένα θέμα που είχαμε συζητήσει έντονα τις προηγούμενες ημέρες και αφορά το service των συσκευών που είναι αγορασμένες από Playstore. Σήμερα άφησα την δική μου για επισκευή στο Powerbutton και το ακουστικό. Δεν με ρώτησαν από που είναι αγορασμένο το κινητό, βρήκαν τα στοιχεία μου στο σύστημα επειδή τους έχω τιμήσει δεόντως :) και μου είπαν τα γνωστά περί υγρασίας και σπασμένων μερών μόνον. Ούτε για ροοτ δεν μου ανέφερε κάτι.. Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται στο ότι η lg hellas πρέπει να πληρώνει τα courier για την μεταφορά της συσκευής και να σκαρφίζεται τρόπους να το μπλοκάρει.. Αν πάει κανείς άλλος συσκευή στο service ας ρίξει μια ενημέρωση. Ενημερωτικά... όταν λες ότι "το άφησα" εννοείς στα κεντρικά της LG στο service;; Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Android L Developer Preview για Nexus 5 & 7...Για εμάς δεν νομίζω να βγάλουν κάτι...Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Android L Developer Preview για Nexus 5 & 7...Για εμάς δεν νομίζω να βγάλουν κάτι...Σωστά; Έχω δει μια developer L για το Ν4 από τον Ιούλη. Δεν σου κάνει; Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2807446 Edited October 18, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Έχω δει μια developer L για το Ν4 από τον Ιούλη. Δεν σου κάνει; Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2807446 Στα thread του Nexus 5 γράφουν πως η L preview με τη σημερινή, την Lollipop preview, είναι η μέρα με τη νύχτα. Οπότε καλύτερα να περιμένετε το factory image στα μέσα του Νοέμβρη, εκτός και αν έχετε ώρα και όρεξη για να flashάρετε την port. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ενημερωτικά... όταν λες ότι "το άφησα" εννοείς στα κεντρικά της LG στο service;; Procordia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Android L Developer Preview για Nexus 5 & 7...Για εμάς δεν νομίζω να βγάλουν κάτι...Σωστά; Developer preview για το 4αρι μας δεν προβλέπεται. Από mods και ports @XDA όρεξη να έχεις για πειράματα... Αυτή που βγήκε τώρα είναι η final pre release για αυτό και οι εντυπώσεις είναι τόσο θετικές. Αλλά μέχρι κι εγώ μπορώ να κάνω υπομονή περίπου ένα μήνα, τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι θα αναβαθμιστουμε κι εμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Όπως είπε και κάποιος παραπάνω με lolipop αν βελτιώνεται η μπαταρία κρατάω και εγώ το nexus 4 για ένα ακόμη χρόνο χαλαρά.Δεν αλλάζετε εύκολα αυτή η κινητάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Επαρνέρχομαι με ένα θέμα που είχαμε συζητήσει έντονα τις προηγούμενες ημέρες και αφορά το service των συσκευών που είναι αγορασμένες από Playstore. Σήμερα άφησα την δική μου για επισκευή στο Powerbutton και το ακουστικό. Δεν με ρώτησαν από που είναι αγορασμένο το κινητό, βρήκαν τα στοιχεία μου στο σύστημα επειδή τους έχω τιμήσει δεόντως :) και μου είπαν τα γνωστά περί υγρασίας και σπασμένων μερών μόνον. Ούτε για ροοτ δεν μου ανέφερε κάτι.. Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται στο ότι η lg hellas πρέπει να πληρώνει τα courier για την μεταφορά της συσκευής και να σκαρφίζεται τρόπους να το μπλοκάρει.. Αν πάει κανείς άλλος συσκευή στο service ας ρίξει μια ενημέρωση. Φίλε μπήκα να γράψω και εγώ ότι από Δευτέρα θα πάω το κινητό για service λόγω του powerbutton μου.Εμένα το κινητό είναι αγορασμένο από Γερμανία και έχω χάσει την απόδειξη.Βέβαια,όταν τους πήρα τηλέφωνο και μου ζήτησαν το S/N μου είπαν ότι αυτή είναι παρτίδα(302) του φλεβάρη,οπότε έχω μέχρι τότε.Το πρόβλημα στο powerbutton μου είναι εδώ και 5 μήνες εμφανές αλλά τώρα τελευταία ανοίγει με τα χίλια ζόρια.Το κινητό έφαγε μια τούμπα πριν 1,5 μήνα,φαίνεται ότι έχει γδάρσιμο,και φοβάμαι μην μου το χρεώσουν από εκεί.Θα πάω πάντως ο ίδιος στην procordia την Δευτέρα και το καλο που τους θέλω.Επίσης μου έφυγε και το γυαλί από την κάμερα πίσω,αν και φαίνεται ότι αυτό θα το χρεωθώ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πάντως ενημερωτικά το ανταλλακτικο για το power button κανει σχεδόν 5€(+έξοδα αποστολής) κ όποιος τα έχει καλά με τα κατσαβιδια αλλάζει σχετικά εύκολα ...just saying http://www.spareslg.com/botao-power-lg-nexus-4-e960-ack73109001.html http://techglen.com/2014/01/15/how-to-fix-nexus-4-power-button-or-volume-button/ Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πάντως ενημερωτικά το ανταλλακτικο για το power button κανει σχεδόν 5€(+έξοδα αποστολής) κ όποιος τα έχει καλά με τα κατσαβιδια αλλάζει σχετικά εύκολα ...just saying http://www.spareslg.com/botao-power-lg-nexus-4-e960-ack73109001.html http://techglen.com/2014/01/15/how-to-fix-nexus-4-power-button-or-volume-button/ Eυχαριστούμε για την πληροφόρηση αλλά προσωπικά ούτε λάμπα δεν ξέρω να αλλάξω:lol: Είναι να πιάνουν τα χέρια σου:X Πήγα χθες τελικά,το άφησα και περιμένω τηλέφωνο.Πάντως αρκετά παράπονα άκουγα το 20λεπτο που βρέθηκα εκεί μέσα.Και για το μικρό τζαμάκι που έφυγε από την κάμερα μου είπαν ότι θέλει 30ε σίγουρα;Πάμε καλά;Και ισχύει ότι η μπαταρία έχει 6μηνη εγγύηση όπως μου είπαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Έχει έρθει σε κανέναν με update το νέο Play Store με το material design; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Eυχαριστούμε για την πληροφόρηση αλλά προσωπικά ούτε λάμπα δεν ξέρω να αλλάξω:lol: Είναι να πιάνουν τα χέρια σου:X Πήγα χθες τελικά,το άφησα και περιμένω τηλέφωνο.Πάντως αρκετά παράπονα άκουγα το 20λεπτο που βρέθηκα εκεί μέσα.Και για το μικρό τζαμάκι που έφυγε από την κάμερα μου είπαν ότι θέλει 30ε σίγουρα;Πάμε καλά;Και ισχύει ότι η μπαταρία έχει 6μηνη εγγύηση όπως μου είπαν; Εγώ το παρέλαβα σήμερα και όλα καλά ευτυχώς. Έπεσε το μάτι μου σε ενα χαρτί που είχαν και έλεγε κόστος επισκευής 30+ ανταλλακτικό. Για αυτό σου είπε έτσι μάλλον. Τώρα σχετικά με την μπαταρία είναι βλακεία άμα ισχύει γιατί η εγγύηση είναι εγγύηση για όλα όχι για τα μισά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Έχει έρθει σε κανέναν με update το νέο Play Store με το material design; εγω το κατεβασα και το εγκατεστησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εγώ το παρέλαβα σήμερα και όλα καλά ευτυχώς. Έπεσε το μάτι μου σε ενα χαρτί που είχαν και έλεγε κόστος επισκευής 30+ ανταλλακτικό. Για αυτό σου είπε έτσι μάλλον. Τώρα σχετικά με την μπαταρία είναι βλακεία άμα ισχύει γιατί η εγγύηση είναι εγγύηση για όλα όχι για τα μισά. Φίλε πρέπει να είσαι τυχερός.Εμένα μου είπαν για αλλαγή μπαταρίας 15ε το οποίο αρνήθηκα(αργότερα ίσως κάνω αλλαγή) ,με το powerbutton οκ,αλλά επειδή είχε ένα κόλλημα στην οθόνη πρέπει να την αλλάξουν και δεν έχουν ανταλλακτικό και άντε τώρα να περιμένεις.Το αποκορύφωμα είναι ότι για το τζαμάκι πίσω στην φωτογραφική που μου έφυγε, θα πρέπει να το αλλάξω ολόκληρο το πίσω μέρεος με κόστος 72ε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παρτο απτο νετ και βαλτο μονος σου. Η πιο ευκολη δουλεια. Με 20-25 ευρω εισαι οκ. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Θα ήθελα να ρωτησω μιας και έρχεται καινούρια μεγάλη εκδοση και πιστεύω είναι πιο σωστο για clean install... Πως γίνεται ....το πάω factory και να το ξανά σεταρώ αφού βάλω την καινούρια έκδοση?... η υπάρχει άλλος τροπος να το κατεβασω και να το βαλω με pc... Επίσης είχα ξανά ρωτήσει οκ ξέρω δνε παιζει μπακ απ όπως apple έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλη μέθοδο οργανωμένη? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Θα ήθελα να ρωτησω μιας και έρχεται καινούρια μεγάλη εκδοση και πιστεύω είναι πιο σωστο για clean install... Πως γίνεται ....το πάω factory και να το ξανά σεταρώ αφού βάλω την καινούρια έκδοση?... η υπάρχει άλλος τροπος να το κατεβασω και να το βαλω με pc... Επίσης είχα ξανά ρωτήσει οκ ξέρω δνε παιζει μπακ απ όπως apple έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλη μέθοδο οργανωμένη? αν δεν έχεις πειράξει τίποτα στο κινητό (custom kernel/recovery κλπ) δεν κάνεις τίποτα. Θα σου έρθει επίσημη ενημέρωση, θα πατήσεις να γίνει και θα τα κάνει όλα μόνο του. Backup σε τι ακριβώς θες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Back up στα παντα...πχ να το βρω όπως το άφησα που δεν παιζει απλα πρεπει να κάνω online sync μια κια κάθε εφαρμογή οσες έχουν.... Ναι αλλα με ΟΤΑ θα είναι clean install η θα κάτσει απλα πανω...δηλαδή θα είναι το ίδιο αν έκανα ενα factory.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Back up στα παντα...πχ να το βρω όπως το άφησα που δεν παιζει απλα πρεπει να κάνω online sync μια κια κάθε εφαρμογή οσες έχουν.... Ναι αλλα με ΟΤΑ θα είναι clean install η θα κάτσει απλα πανω...δηλαδή θα είναι το ίδιο αν έκανα ενα factory.... Τότε θες root πρώτα, πέρασμα custom recovery και μετά nandroid backup. Αυτό θα σώσει όλο το σύστημα όπως είναι τώρα με ότι έχεις μέσα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 H αλήθεια ειναι οτι σε ενα τοσο major update ολοι σκεφτομαστε να περασουμε το factory image μολις κυκλοφορησει και να γινει ετσι ενα ολικο format - παρολα αυτα επειδη δεν εχω καθολου χρονο για να ξαναστησω/ρυθμισω ενα κινητο 9 μηνων από την αρχη θα ακολουθησω την ιδια δοκιμασμενη συνταγη. Θα αφησω την αναβαθμιση να εγκατασταθει Over the top οπως προβλεπεται από την ιδια την διαδικασια του ΟΤΑ update κι αν δεν εμφανιστουν προβλήματα/δυσλειτουργιες, θα συνεχισουμε την ζωη μας κανονικα... Παντως, από οτι φαινεται από το developer preview, σε περιπτωση που δεν γλιτωσουμε ή προτιμησουμε το format, εχει αλλαξει και η διαδικασια του αρχικου setup προσφεροντας την δυνατοτητα -εφοσον εχουμε ενεργοποιησει την επιλογη backup μεσα απο τις ρυθμισεις πριν την αναβαθμιση- να επανελθουν ρυθμισεις, εφαρομογες ακομα και η δομη των home screens κερδιζοντας αρκετο κοπο και χρονο. Συντομα θα ξερουμε...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 H αλήθεια ειναι οτι σε ενα τοσο major update ολοι σκεφτομαστε να περασουμε το factory image μολις κυκλοφορησει και να γινει ετσι ενα ολικο format - παρολα αυτα επειδη δεν εχω καθολου χρονο για να ξαναστησω/ρυθμισω ενα κινητο 9 μηνων από την αρχη θα ακολουθησω την ιδια δοκιμασμενη συνταγη. Θα αφησω την αναβαθμιση να εγκατασταθει Over the top οπως προβλεπεται από την ιδια την διαδικασια του ΟΤΑ update κι αν δεν εμφανιστουν προβλήματα/δυσλειτουργιες, θα συνεχισουμε την ζωη μας κανονικα... Παντως, από οτι φαινεται από το developer preview, σε περιπτωση που δεν γλιτωσουμε ή προτιμησουμε το format, εχει αλλαξει και η διαδικασια του αρχικου setup προσφεροντας την δυνατοτητα -εφοσον εχουμε ενεργοποιησει την επιλογη backup μεσα απο τις ρυθμισεις πριν την αναβαθμιση- να επανελθουν ρυθμισεις, εφαρομογες ακομα και η δομη των home screens κερδιζοντας αρκετο κοπο και χρονο. Συντομα θα ξερουμε...! :) Πες μου πώς θα το περάσεις από πάνω όταν το νέο λειτουργικό παίζει μόνο σε ART. Αν έχεις xposed κλπ, θα σκάσουν διάφορα, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και ασυμβατότητες με κάποιες εφαρμογές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εχουμε καποια πληροφορια οτι οταν εμφανιστει η ΟΤΑ αναβαθμιση δεν θα περνιεται απο πανω και το λες αυτο? Υποψην ειμαι τελειως stock Οσον αφορα το θεμα της ART, το εχω γυρισμενο εδω και μηνες και με 140 εφαρμογες δεν εχω καμια ασυμβατοτητα - προφανως η πλειονοτητα των devs εχει ηδη προσαρμοστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts