than0s7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σήμερα έτυχε και τράβηξα αρκετές φωτογραφίες μετά το χθεσινό τελευταίο update της κάμερας.πάλι μου έκανε reboot.Ίσως είναι θέμα κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σήμερα έτυχε και τράβηξα αρκετές φωτογραφίες μετά το χθεσινό τελευταίο update της κάμερας.πάλι μου έκανε reboot.Ίσως είναι θέμα κερνελ Reboots γινόντουσαν και με τη παλιά εφαρμογή και δυστυχώς δεν το έχουν διορθώσει. Εμένα μου έκανε reboot μετά από λήψη αρκετών φωτογραφιών και ενώ το focus είναι τελείως "άλλου". Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καλησπερα....εδω και κανα μηνα οταν η μπαταρια πεφτει κατω απο το 25-30% μ ζηταει το πιν της σιμ και χανει το σημα και τα δεδομενα...ξερει κανεις κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αυτή η 4.4.3 βγήκε; Στις 23 έλεγαν Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αυτή η 4.4.3 βγήκε; Στις 23 έλεγαν Έχει αναφερθεί ότι δεν βγήκε και δεν υπάρχει και νεώτερη ημερομηνία. Πίστεψε με,θα το είχες μάθει αν είχε βγει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παιδια καλησπερα, Εκανα χθες μια πατατα κατεβασα μια εφαρμογη που αλλαζεις γραμματοσειρες και εκανα το λαθος να αλλαξω. Τωρα οσο και αν προσπαθησα να το διορθωσω παντα καπου στο ui εμφανιζονται καταλοιπα απο αλλες γραμματοσειρες με αποτελεσμα να βλεπω κατι τετοιο : (εικονα πιο κατω) Θελω αν γινετε καποιος απο εσας να μου στειλει τις στοκ γραμματοσειρες αν ξερει καποιον τροπο αλλιω αν καποιος θα μπορουσε μεσω της εφαρμογης που κατεβασα να κανει backup (υπηρχε η δυνατοτητα αλλα εγω δεν το εκανα :X:X ) και να μου στειλει το αρχειο για να κανω restore απο αυτη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chromium.fontinstaller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παιδια καλησπερα, Εκανα χθες μια πατατα κατεβασα μια εφαρμογη που αλλαζεις γραμματοσειρες και εκανα το λαθος να αλλαξω. Τωρα οσο και αν προσπαθησα να το διορθωσω παντα καπου στο ui εμφανιζονται καταλοιπα απο αλλες γραμματοσειρες με αποτελεσμα να βλεπω κατι τετοιο : (εικονα πιο κατω) Θελω αν γινετε καποιος απο εσας να μου στειλει τις στοκ γραμματοσειρες αν ξερει καποιον τροπο αλλιω αν καποιος θα μπορουσε μεσω της εφαρμογης που κατεβασα να κανει backup (υπηρχε η δυνατοτητα αλλα εγω δεν το εκανα :X:X ) και να μου στειλει το αρχειο για να κανω restore απο αυτη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chromium.fontinstaller Μπορείς να φλασαρεις απλά το system.img της Rom σου. Είσαι στοκ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μπορείς να φλασαρεις απλά το system.img της Rom σου. Είσαι στοκ; Stock 4.4.2. Με root... Αν το κάνω αυτό δε θα χάσω τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Stock 4.4.2. Με root... Αν το κάνω αυτό δε θα χάσω τίποτα? Τίποτα. Κάνε το. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Stock 4.4.2. Με root... Αν το κάνω αυτό δε θα χάσω τίποτα? Θα χάσει το ροοτ όμως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλό μεσημέρι.Έχω μια απορία.Είμαι φουλ στοκ και η μπαταρία βγάζει μέχρι 2,5 ώρες οθόνη και 1 ώρα ομιλία ταυτόχρονα. Είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια του τηλεφώνου; Ποιος kernel έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη διαχείριση της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλό μεσημέρι.Έχω μια απορία.Είμαι φουλ στοκ και η μπαταρία βγάζει μέχρι 2,5 ώρες οθόνη και 1 ώρα ομιλία ταυτόχρονα. Είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια του τηλεφώνου; Ποιος kernel έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη διαχείριση της μπαταρίας; Nαι είσαι μέσα στα φυσιολογικά όρια, με hells μπορεί να έχεις 40 με 60 λεπτά περισσότερη οθόνη . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αυτή η 4.4.3 βγήκε; Στις 23 έλεγαν Πριν λίγες ώρες η T mobile επίσημα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει σήμερα στα nexus 5 &7... Θυμίζει βέβαια την ανακοίνωση της Sprint πριν λίγες μέρες που τελικά το απέσυρε λόγω προβλημάτων πριν καν ξεκινήσει. Τι να πούμε, αν δεν δούμε επίσημη ανακοίνωση από την Google μάλλον να κρατάμε μικρό καλάθι... Άλλωστε δεν θυμάμαι να κυκλοφορεί αναβάθμιση πρώτα από πάροχο και μετά να την ανακοινώνει η ίδια η Google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αναμονη λοιπον να δουμε αν αληθευει http://support.t-mobile.com/docs/DOC-5034 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Πριν λίγες ώρες η T mobile επίσημα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει σήμερα στα nexus 5 &7... Θυμίζει βέβαια την ανακοίνωση της Sprint πριν λίγες μέρες που τελικά το απέσυρε λόγω προβλημάτων πριν καν ξεκινήσει. Τι να πούμε, αν δεν δούμε επίσημη ανακοίνωση από την Google μάλλον να κρατάμε μικρό καλάθι... Άλλωστε δεν θυμάμαι να κυκλοφορεί αναβάθμιση πρώτα από πάροχο και μετά να την ανακοινώνει η ίδια η Google... Βγήκε και για το Ν4 από Tmobile σήμερα. Αφορά ΟΤΑ UPDATE και είναι γύρω στα 100mb. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 https://developers.google.com/android/nexus/images#occam ορμάτε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδιά είμαι με ροοτ και xposed. Για να περάσω το update θα πρέπει να γυρίσω στοκ και μετά μέσω adb να περάσω το image? Το ροοτ μετά θα γίνει κανονικά? Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδιά είμαι με ροοτ και xposed. Για να περάσω το update θα πρέπει να γυρίσω στοκ και μετά μέσω adb να περάσω το image? Το ροοτ μετά θα γίνει κανονικά? Θες να περάσεις την ΟΤΑ ή το image; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Θες να περάσεις την ΟΤΑ ή το image; Τo image για να γίνει και ένα wipe αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα έχω ροοτ μετά.... Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Τo image για να γίνει και ένα wipe αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα έχω ροοτ μετά.... Δεν θα έχεις αφού θα σβηστούν όλα. Θα το ξαναβάλεις με τον γνωστό τρόπο ;) Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δεν θα έχεις αφού θα σβηστούν όλα. Θα το ξαναβάλεις με τον γνωστό τρόπο ;) Ε εντάξει δεν έχω θέμα, έτσι κι αλλιώς πέντε λεπτά δουλειά είναι. Απλώς μην έχει θέμα με recovery και τα λοιπα☺ Εσύ την έβαλες? Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Με στοκ 4.4.2 και ρουτ θα ερθει ota? Κ αν ναι λογικά θα χαθεί το ρουτ σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ε εντάξει δεν έχω θέμα, έτσι κι αλλιώς πέντε λεπτά δουλειά είναι. Απλώς μην έχει θέμα με recovery και τα λοιπα☺ Εσύ την έβαλες? Δεν έχω το 4 πια... Με στοκ 4.4.2 και ρουτ θα ερθει ota? Κ αν ναι λογικά θα χαθεί το ρουτ σωστά? Θα έρθει και θα χαθεί το root. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Λοιπον έχω ενα πρόβλημα. Για να κάνω την αναβάθμιση με adb κατέβασα τους drivers απο την οδηγό και δούλεψε μια χαρά. Τώρα όμως ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό. Τι μπορω να κάνω για αυτό μιας και δεν μπορω να ξαναπερασω τα back up Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Άντε να δούμε πότε θα έρθει το ΟΤΑ. Μόνο στο Ν5 μέχρι στιγμής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts