Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα έτυχε και τράβηξα αρκετές φωτογραφίες μετά το χθεσινό τελευταίο update της κάμερας.πάλι μου έκανε reboot.Ίσως είναι θέμα κερνελ

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα έτυχε και τράβηξα αρκετές φωτογραφίες μετά το χθεσινό τελευταίο update της κάμερας.πάλι μου έκανε reboot.Ίσως είναι θέμα κερνελ

Reboots γινόντουσαν και με τη παλιά εφαρμογή και δυστυχώς δεν το έχουν διορθώσει. Εμένα μου έκανε reboot μετά από λήψη αρκετών φωτογραφιών και ενώ το focus είναι τελείως "άλλου".

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Καλησπερα....εδω και κανα μηνα οταν η μπαταρια πεφτει κατω απο το 25-30% μ ζηταει το πιν της σιμ και χανει το σημα και τα δεδομενα...ξερει κανεις κατι??

Αυτή η 4.4.3 βγήκε; Στις 23 έλεγαν

Έχει αναφερθεί ότι δεν βγήκε και δεν υπάρχει και νεώτερη ημερομηνία.

Πίστεψε με,θα το είχες μάθει αν είχε βγει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια καλησπερα, Εκανα χθες μια πατατα κατεβασα μια εφαρμογη που αλλαζεις γραμματοσειρες και εκανα το λαθος να αλλαξω. Τωρα οσο και αν προσπαθησα να το διορθωσω παντα καπου στο ui εμφανιζονται καταλοιπα απο αλλες γραμματοσειρες με αποτελεσμα να βλεπω κατι τετοιο : (εικονα πιο κατω)

Θελω αν γινετε καποιος απο εσας να μου στειλει τις στοκ γραμματοσειρες αν ξερει καποιον τροπο αλλιω αν καποιος θα μπορουσε μεσω της εφαρμογης που κατεβασα να κανει backup (υπηρχε η δυνατοτητα αλλα εγω δεν το εκανα :X:X ) και να μου στειλει το αρχειο για να κανω restore απο αυτη.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chromium.fontinstaller

Παιδια καλησπερα, Εκανα χθες μια πατατα κατεβασα μια εφαρμογη που αλλαζεις γραμματοσειρες και εκανα το λαθος να αλλαξω. Τωρα οσο και αν προσπαθησα να το διορθωσω παντα καπου στο ui εμφανιζονται καταλοιπα απο αλλες γραμματοσειρες με αποτελεσμα να βλεπω κατι τετοιο : (εικονα πιο κατω)

Θελω αν γινετε καποιος απο εσας να μου στειλει τις στοκ γραμματοσειρες αν ξερει καποιον τροπο αλλιω αν καποιος θα μπορουσε μεσω της εφαρμογης που κατεβασα να κανει backup (υπηρχε η δυνατοτητα αλλα εγω δεν το εκανα :X:X ) και να μου στειλει το αρχειο για να κανω restore απο αυτη.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chromium.fontinstaller

Μπορείς να φλασαρεις απλά το system.img της Rom σου.

Είσαι στοκ;

Amazon Fire stick 4k max

Μπορείς να φλασαρεις απλά το system.img της Rom σου.

Είσαι στοκ;

Stock 4.4.2. Με root... Αν το κάνω αυτό δε θα χάσω τίποτα?

Τίποτα. Κάνε το.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Θα χάσει το ροοτ όμως.

Amazon Fire stick 4k max

Καλό μεσημέρι.Έχω μια απορία.Είμαι φουλ στοκ και η μπαταρία βγάζει μέχρι 2,5 ώρες οθόνη και 1 ώρα ομιλία ταυτόχρονα. Είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια του τηλεφώνου; Ποιος kernel έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη διαχείριση της μπαταρίας;

Καλό μεσημέρι.Έχω μια απορία.Είμαι φουλ στοκ και η μπαταρία βγάζει μέχρι 2,5 ώρες οθόνη και 1 ώρα ομιλία ταυτόχρονα. Είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια του τηλεφώνου; Ποιος kernel έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη διαχείριση της μπαταρίας;

Nαι είσαι μέσα στα φυσιολογικά όρια, με hells μπορεί να έχεις 40 με 60 λεπτά περισσότερη οθόνη .

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτή η 4.4.3 βγήκε; Στις 23 έλεγαν

Πριν λίγες ώρες η T mobile επίσημα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει σήμερα στα nexus 5 &7... Θυμίζει βέβαια την ανακοίνωση της Sprint πριν λίγες μέρες που τελικά το απέσυρε λόγω προβλημάτων πριν καν ξεκινήσει. Τι να πούμε, αν δεν δούμε επίσημη ανακοίνωση από την Google μάλλον να κρατάμε μικρό καλάθι... Άλλωστε δεν θυμάμαι να κυκλοφορεί αναβάθμιση πρώτα από πάροχο και μετά να την ανακοινώνει η ίδια η Google...

Sony logo.gif

Πριν λίγες ώρες η T mobile επίσημα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει σήμερα στα nexus 5 &7... Θυμίζει βέβαια την ανακοίνωση της Sprint πριν λίγες μέρες που τελικά το απέσυρε λόγω προβλημάτων πριν καν ξεκινήσει. Τι να πούμε, αν δεν δούμε επίσημη ανακοίνωση από την Google μάλλον να κρατάμε μικρό καλάθι... Άλλωστε δεν θυμάμαι να κυκλοφορεί αναβάθμιση πρώτα από πάροχο και μετά να την ανακοινώνει η ίδια η Google...

Βγήκε και για το Ν4 από Tmobile σήμερα.

Αφορά ΟΤΑ UPDATE και είναι γύρω στα 100mb.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά είμαι με ροοτ και xposed. Για να περάσω το update θα πρέπει να γυρίσω στοκ και μετά μέσω adb να περάσω το image? Το ροοτ μετά θα γίνει κανονικά?

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Παιδιά είμαι με ροοτ και xposed. Για να περάσω το update θα πρέπει να γυρίσω στοκ και μετά μέσω adb να περάσω το image? Το ροοτ μετά θα γίνει κανονικά?

Θες να περάσεις την ΟΤΑ ή το image;

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Θες να περάσεις την ΟΤΑ ή το image;

Τo image για να γίνει και ένα wipe αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα έχω ροοτ μετά....

Τo image για να γίνει και ένα wipe αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα έχω ροοτ μετά....

Δεν θα έχεις αφού θα σβηστούν όλα. Θα το ξαναβάλεις με τον γνωστό τρόπο ;)

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Δεν θα έχεις αφού θα σβηστούν όλα. Θα το ξαναβάλεις με τον γνωστό τρόπο ;)

Ε εντάξει δεν έχω θέμα, έτσι κι αλλιώς πέντε λεπτά δουλειά είναι. Απλώς μην έχει θέμα με recovery και τα λοιπα☺ Εσύ την έβαλες?

Ε εντάξει δεν έχω θέμα, έτσι κι αλλιώς πέντε λεπτά δουλειά είναι. Απλώς μην έχει θέμα με recovery και τα λοιπα☺ Εσύ την έβαλες?

Δεν έχω το 4 πια...

Με στοκ 4.4.2 και ρουτ θα ερθει ota? Κ αν ναι λογικά θα χαθεί το ρουτ σωστά?

Θα έρθει και θα χαθεί το root.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Λοιπον έχω ενα πρόβλημα. Για να κάνω την αναβάθμιση με adb κατέβασα τους drivers απο την οδηγό και δούλεψε μια χαρά. Τώρα όμως ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό. Τι μπορω να κάνω για αυτό μιας και δεν μπορω να ξαναπερασω τα back up

Άντε να δούμε πότε θα έρθει το ΟΤΑ.

Μόνο στο Ν5 μέχρι στιγμής.

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)