Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Απο χθες κατι παιζει με τη μπαταρια. Ξεφορτιζει αμεσως, το κινητο ειναι ζεστο και οι "Υπηρεσιες Google play" εχουν τρελαθει στη καταναλωση. Βλεπω τωρα στη μπαταρια 40%, 3ωρες και 24λεπτα με μπαταρια και οι υπηρεσιες google play 41%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Απο χθες κατι παιζει με τη μπαταρια. Ξεφορτιζει αμεσως, το κινητο ειναι ζεστο και οι "Υπηρεσιες Google play" εχουν τρελαθει στη καταναλωση. Βλεπω τωρα στη μπαταρια 40%, 3ωρες και 24λεπτα με μπαταρια και οι υπηρεσιες google play 41%. Είναι κλασσικό, όπως πάντα πριν από κάθε αναβάθμιση λειτουργικού... οι υπηρεσίες Google κάνουν πάρτι ;) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Αν θυμάμαι σωστά η 4.4.2 είχε έρθει σε δύο κομμάτια και το 2ο ήταν κάποιες βελτιώσεις στον kernel με ένα πολύ μικρό update Σωστά αλλά όπου και να σαι πάει με incremental update ένα τη φορά. Οπότε κάτι άλλο του συνέβη. Ένα είναι το system update κάθε φορά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Είναι κλασσικό, όπως πάντα πριν από κάθε αναβάθμιση λειτουργικού... οι υπηρεσίες Google κάνουν πάρτι ;) Αρα να μην το ψαξω και πολυ ε? Εκανα ενα restart (ειχα παρα πολυ καιρο να κανω :D ) και νομιζω εστρωσε τωρα . Thanks :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Σωστά αλλά όπου και να σαι πάει με incremental update ένα τη φορά. Οπότε κάτι άλλο του συνέβη. Ένα είναι το system update κάθε φορά. Μετά από restart χάθηκε το 2ο update και δεν έχει ξαναεμφανιστει από τότε. Περίεργο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μετά από restart χάθηκε το 2ο update και δεν έχει ξαναεμφανιστει από τότε. Περίεργο. Μήπως επειδή έχεις custom setup έγινε κάποιο μπέρδεμα από το σύστημα και διάβαζε ότι χρειάζεται τα update ξεχωριστά? Τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μετά από restart χάθηκε το 2ο update και δεν έχει ξαναεμφανιστει από τότε. Περίεργο. Καθόλου. Ένα έπρεπε να έχεις μόνο κάθε φορά που είσαι πίσω σε έκδοση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Μήπως επειδή έχεις custom setup έγινε κάποιο μπέρδεμα από το σύστημα και διάβαζε ότι χρειάζεται τα update ξεχωριστά? Τι να πω? Το μόνο custom είναι ο kernel και τόσους μήνες είχα μόνιμα 1 ειδοποίηση για update. Την προηγούμενη βδομάδα είχε εμφανισθεί και αυτή η δεύτερη που δεν ξέραμε τι ήταν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Είχαν πει ότι 23 Μαΐου θα ξεκινήσει η αναβάθμιση σε 4.4.3. Την έχει δει κανείς ή πρέπει να κάνουμε το ίδιο τρικ με την εκκαθάριση δεδομένων των υπηρεσιών Google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Αρα να μην το ψαξω και πολυ ε? Εκανα ενα restart (ειχα παρα πολυ καιρο να κανω :D ) και νομιζω εστρωσε τωρα . Thanks :cool: ακριβώς το ίδιο έπαθα και Εγώ την ίδια μέρα.με επανεκκίνηση έστρωσε. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Είχαν πει ότι 23 Μαΐου θα ξεκινήσει η αναβάθμιση σε 4.4.3. Την έχει δει κανείς ή πρέπει να κάνουμε το ίδιο τρικ με την εκκαθάριση δεδομένων των υπηρεσιών Google; Δεν πρέπει να έχει εμφανιστεί ακόμα, διαφορετικά κάπου θα είχαμε διαβάσει για αυτήν. Μην παιδεύεσαι άδικα, θα το μάθουμε σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 καλημέρα,επειδή προσπαθώ να βοηθήσω φίλο και οι σελίδες 500+, θα μπορούσατε να μου υποδείξετε τον καλύτερο ή απλούστερο τρόπο για root. φοράει την τελευταία official αναβάθμιση. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Στους οδηγούς για Android θα βρεις έναν οδηγό από συμφουριτη που δουλεύει μια χαρά. Αν δεν θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασια, υπαρχει η επιλογη της χρησης toolkit. Θα βρεις στο xda. Κάποια που θυμάμαι και έχω χρησιμοποιήσει είναι του wug και skiksoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 καλημέρα,επειδή προσπαθώ να βοηθήσω φίλο και οι σελίδες 500+, θα μπορούσατε να μου υποδείξετε τον καλύτερο ή απλούστερο τρόπο για root. φοράει την τελευταία official αναβάθμιση. ευχαριστώ Στην ενότητα με τους οδηγούς υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ακολούθησε τον αναλυτικό οδηγό που υπάρχει στην αντίστοιχη ενότητα του my phone. Πραγματικά πολύ εύκολη διαδικασία αρκεί πρώτα να έχεις πάρει back up. Αλλιώς μια δεύτερη επιλογή είναι να κατεβάσεις κάποιο toolkit αν κι έτσι δεν έχει ιδιαίτερη "πλάκα". Πάντως τα βήματα του οδηγού είναι υπέρ αναλυτικά και δεν πρόκειται να κάνεις λάθος. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδιά τα φώτα σας. Με stock rom, το κινητό κάνει κάθε λίγα δευτερόλεπτα έναν ήχο. Δεν ξέρω ποια εφαρμογή το κάνει, νομιζω ότι είναι ήχος σε πολύ το viber όταν αποτυχαίνει να στείλει μήνυμα. Μπορεί και όχι όμως... Καμία ιδέα που να ψάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδιά τα φώτα σας. Με stock rom, το κινητό κάνει κάθε λίγα δευτερόλεπτα έναν ήχο. Δεν ξέρω ποια εφαρμογή το κάνει, νομιζω ότι είναι ήχος σε πολύ το viber όταν αποτυχαίνει να στείλει μήνυμα. Μπορεί και όχι όμως... Καμία ιδέα που να ψάξω; Για δες στην προσβασιμοτητα στο μενού των ρυθμίσεων. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Πώς το κάνω αυτό. Ποιο μενού ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Στους οδηγούς για Android θα βρεις έναν οδηγό από συμφουριτη που δουλεύει μια χαρά. Αν δεν θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασια, υπαρχει η επιλογη της χρησης toolkit. Θα βρεις στο xda. Κάποια που θυμάμαι και έχω χρησιμοποιήσει είναι του wug και skiksoft. ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. αν κατάλαβα καλά,δεν υπάρχει τρόπος να σωθούν τα δεδομένα,και αφού δεν είναι root,δεν μπορεί να πάρει και αξιόπιστο backup.Μετά από τόσα root σε διάφορα android, μου έκανε εντύπωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Πώς το κάνω αυτό. Ποιο μενού ειναι; Στις ρυθμίσεις. Κάτω χαμηλά έχει ένα μενού που λέγετε προσβασιμοτητα. Βέβαια δεν νομίζω να δεις κάτι από εκεί αλλά ψαξε το. Όταν λες σου κάνει ένα ήχο. Είναι σκέτος ήχος? Εννοώ δεν πετάει κάποιο παράθυρο? Συνομιλία? Μήνυμα? Κτλ? Μήπως είναι καμιά εφαρμογή που σε ειδοποιεί για κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδιά να ρωτήσω επειδή νομίζω η μπαταρία μου έχει αρχίσει πάλι και τα παίζει ξέρετε αν κάνω αυτά τα benchmarks για μπαταρίες πόσο πρέπει να βγάζει? Επειδή βαριέμαι να ξαναφλασαρω την στοκ και να δοκιμάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τελικά το γύρισα σε στοκ και πέρασα την 4.4.2 για να είμαι έτοιμος για το OTA της 4.4.3 Πιο πολύ χρόνο πήρε το backup παρά να βγάλω Xposed, να πέρασω στοκ κερνελ+ recovery και μετά να φλασαρω τα images των boot+ system. Για 23/5 δεν έλεγαν; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Στις ρυθμίσεις. Κάτω χαμηλά έχει ένα μενού που λέγετε προσβασιμοτητα. Βέβαια δεν νομίζω να δεις κάτι από εκεί αλλά ψαξε το. Όταν λες σου κάνει ένα ήχο. Είναι σκέτος ήχος? Εννοώ δεν πετάει κάποιο παράθυρο? Συνομιλία? Μήνυμα? Κτλ? Μήπως είναι καμιά εφαρμογή που σε ειδοποιεί για κάτι? Δεν έχει καμία επιλογή που να μου φαίνεται σχετική. Ο ήχος αυτός γίνεται μόνο όταν το τηλέφωνο είναι on (browse στο Internet), και πότε όταν είναι standby. Μπορεί να τον κάνει μια φορά στο 5 λεπτό, αλλά έχει τύχει να κάνει τρεις απανωτά σε 1 δεύτερολεπτο (τόσο που ο ήχος του δεύτερου, διακόπτει τον πρώτο). Φαντάζομαι κάποια εφαρμογή κάτι προσπαθεί να κάνει στο background, αλλά δεν ξέρω πια. Το κάνει (καμιά φορά) αμέσως μετά το reboot. Δοκίμασα να κάνω απεγκατασταση το viber, αλλά δεν έπιασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Για 23/5 δεν έλεγαν; Έλεγαν! Γιατί εγώ το έχω μόνιμα stock και δε μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν έχει κανένας ειδοποίηση γιατί το update απλά... αγνοείται! Αν υποθέσουμε ότι στο Google I/O conference τέλος Ιουνίου θα παρουσιαστεί η επόμενη έκδοση Android, η 4.4.3 βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι χωρίς μάλιστα καμία επίσημη ενημέρωση πέρα από αναφορές και διαρροές δεξιά αριστερά... Κι επειδή οι πιθανότητες να πάρουμε την 4.5 η όπως θα λέγεται, είναι πολύ μικρές, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την 4.4.3 με τις ποικίλες διορθώσεις σε ότι bugs της kit Kat έχουν απομείνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts