taliban Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μάλλον μόνος σου θα μείνεις χαχαχα καλύτερα ....μου αρέσει η μοναξιά....Λύκος :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ναστε Καλά παιδιά! Taliban για το Ν6 μπορεί να σε ακολουθήσω χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ναστε Καλά παιδιά! Taliban για το Ν6 μπορεί να σε ακολουθήσω χαχα είμαι βέβαιος....και για σένα αλλά και για πολλούς από τους υπόλοιπους :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Παλι θέμα με το bluetooth. Είχα το mw600,συνεχείς από συνδέσεις. Πήρα σήμερα το sbh50 μια απο τα ίδια.. Καμμία λύση? Είμαι με στοκ και gravity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Παλι θέμα με το bluetooth. Είχα το mw600,συνεχείς από συνδέσεις. Πήρα σήμερα το sbh50 μια απο τα ίδια.. Καμμία λύση? Είμαι με στοκ και gravity. Τα ιδια εχουμε αλλα εμενα παιζει μια χαρα το MW600. Τo wifi band το αλλαξες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τα ιδια εχουμε αλλα εμενα παιζει μια χαρα το MW600. Τo wifi band το αλλαξες; Σε 2.4?Ναι το άλλαξα,αλλά μου φαίνεται οτι η ποιότητα της επικοινωνίας είναι κακη. Τι αλλάζει με το 2.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σε 2.4?Ναι το άλλαξα,αλλά μου φαίνεται οτι η ποιότητα της επικοινωνίας είναι κακη. Τι αλλάζει με το 2.4? Δεν ξέρω, αλλά εμένα δεν ξαναειχε πρόβλημα από τότε που το άλλαξα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Δοκιμάστε το εξής για να στήσετε το ακουστικό: 1. Σβήστε το από τις συσκευές στο Bluetooth του τηλεφώνου. 2. Κατεβάστε το smart connect της Sony. Ανοίχτε το την πρώτη φορά. 3. Κάντε reset το ακουστικό και καπάκι pair. Το αναγνωρίζει το smart connect και σας συνιστά να κατεβάσετε την εφαρμογή του ακουστικού. Από εκεί και πέρα, μέσα από το μενού της εφαρμογής μπορείτε να κατεβάσετε και όποια add ons θέλετε. Πχ να βλέπετε τα sms στην οθόνη του ακουστικού κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Δοκιμάστε το εξής για να στήσετε το ακουστικό: 1. Σβήστε το από τις συσκευές στο Bluetooth του τηλεφώνου. 2. Κατεβάστε το smart connect της Sony. Ανοίχτε το την πρώτη φορά. 3. Κάντε reset το ακουστικό και καπάκι pair. Το αναγνωρίζει το smart connect και σας συνιστά να κατεβάσετε την εφαρμογή του ακουστικού. Από εκεί και πέρα, μέσα από το μενού της εφαρμογής μπορείτε να κατεβάσετε και όποια add ons θέλετε. Πχ να βλέπετε τα sms στην οθόνη του ακουστικού κλπ. Προφανως αναφερεσαι στο sbh50. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Προφανως αναφερεσαι στο sbh50. Ναι. Αυτό έχω. Αλλά δε νομίζω να δουλεύει διαφορετικά και για το παλιότερο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχω κατεβάσει τα app ,όλα οκ. Το πρόβλημα είναι τα disconnects. Προς το παρόν με wifi 2.4 δείχνει οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 απο το σιτε της procordia μου εμφανιζει στην σελιδα αναζητησης imei READY. Σημαινει οτι μου το φτιαξανε?επειδη ειχε σημαντικο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά το hardware button δεν με αφήνει παρατεταγμένα να κλείσω το κινητο παρά μονο σβήνει την οθόνη, τι να κάνω? Να αδειάσει η μπαταρία? δεν μπορώ να κάνω ούτε επανεκκίνηση. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Δοκίμασε να το κρατήσεις πατημένο για 30".Αν δεν δουλέψει και δεν έχεις root περιμένεις να στραγγίξει. Edited March 11, 2014 by Lacrymosa Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά το hardware button δεν με αφήνει παρατεταγμένα να κλείσω το κινητο παρά μονο σβήνει την οθόνη, τι να κάνω? Να αδειάσει η μπαταρία? δεν μπορώ να κάνω ούτε επανεκκίνηση. Με συνδυασμό power και volume up, δεν κάνει reboot; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Είχα γράψει πριν αρκετό καιρό στο Γενικές Απορίες / Ερωτήσεις, δεν μου απάντησε κάποιος, οπότε το παραθέτω κι εδώ μήπως αφορά τη συσκευή μας. Την τελευταία βδομάδα τα downloads από το Market γίνονται παααααάρα πολύ αργά. Εκείνα τα +20%, +10%, +15% στη μπάρα προόδου έχουν γίνει +2% και +3% !!!! Δεν έχω πρόβλημα στα video από Youtube ή από άλλα που βρίσκονται μέσα σε sites και τα ανοίγω με τον MXPlayer, οπότε δεν είναι θέμα του router μου. Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο κι εσείς; Το αντιμετωπίζει και άλλος, ή μπορεί να έχω πρόβλημα με το Wi-Fi της συσκευής; Στο κινητό ο ελεύθερος χώρος είναι ~600Mb, δεν ξέρω αν είναι λίγος και παίζει και αυτό ρόλο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 @tsiftsism δεν νομίζω να σε βοηθήσει Αυτό που θα σου πω, Αλλά πρόσφατα το παρατήρησα και εγώ.Επίσης το έχω συναντήσει και σε διάφορες άλλες τυχαίες χρονικες στιγμές.Κάθε φορά έφτιαχνε μόνο του και μου έχει δώσει την εντύπωση ότι φταίνε οι συγκεκριμένες εφαρμογές που κατεβάσω(Αλλά δεν μου φαίνετε λογικό, καθώς δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο). Πάντως άλλες φορές απλά ακυρώνω το κατέβασμα και το ξανάρχιζω. Άλλες φορές εδώ κάνει και reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Στο δικό μου δεν στέλνει εδώ και κάτι μέρες μSMS με f2g.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 @tsiftsism δεν νομίζω να σε βοηθήσει Αυτό που θα σου πω, Αλλά πρόσφατα το παρατήρησα και εγώ.Επίσης το έχω συναντήσει και σε διάφορες άλλες τυχαίες χρονικες στιγμές.Κάθε φορά έφτιαχνε μόνο του και μου έχει δώσει την εντύπωση ότι φταίνε οι συγκεκριμένες εφαρμογές που κατεβάσω(Αλλά δεν μου φαίνετε λογικό, καθώς δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο). Πάντως άλλες φορές απλά ακυρώνω το κατέβασμα και το ξανάρχιζω. Άλλες φορές εδώ κάνει και reboot Οπότε παραμένω έτσι. Δεν αλλάζω rom μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο, αν και είναι πολύ σπαστικό. 6 λεπτά για download εφαρμογής με icon pack, 18Mb. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Οπότε παραμένω έτσι. Δεν αλλάζω rom μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο, αν και είναι πολύ σπαστικό. 6 λεπτά για download εφαρμογής με icon pack, 18Mb. Και Εγώ και τέτοια περίεργα έβλεπα, Αλλά όπως σου είπα ήταν μεμονωμένες εφαρμογές και συνήθως αν την σταματουσα και την ξαναρχιζα συνήθως εστρωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ρε παιδιά γιατί όταν πάω να κατεβάσω δωρεάν βιβλίο από το play store μου ζητάει τα στοιχεία της κάρτας; αφού είναι δωρεάν... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ρε παιδιά γιατί όταν πάω να κατεβάσω δωρεάν βιβλίο από το play store μου ζητάει τα στοιχεία της κάρτας; αφού είναι δωρεάν... Έτσι είναι το σύστημά τους. Δεν πρόκειται να σε χρεώσει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Έτσι είναι το σύστημά τους. Δεν πρόκειται να σε χρεώσει τίποτα. Δεν έχει νόημα όμως από τη στιγμή που είναι δωρεάν να ζητάει πιστωτική, στις δωρεάν εφαρμογές γιατί δεν ζητάει;; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά μου έπεσε το N4 απο το ύψος του στήθους χωρίς θήκη και δεν έπαθε τιποτα η σχεδόν τίποτα. Εσείς θα μου πείτε :) Παρατηρώ στο κάτω μερος στο πλαστικό που παρεμβαλεται μεταξύ οθόνης και πίσω κρυσταλου, μια γραμμουλα σε κάθε πλευρά συμμετρικα ακριβώς στο ιδιο σημείο. Δείτε την φώτο. Στο δικο σας υπάρχουν ? Η είναι ραγισματα? http://img854.imageshack.us/img854/4932/uui0.png Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 αν και δεν βλέπω την φώτο...Αυτό που περιγράφεις είναι φυσιολογικό...απλά φαίνεται Δεν το είχες παρατηρήσει νωρίτερα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts