Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το χουμε ξαναγράψει οτι η εφαρμογή whatsapp παιζει απο την 4.4.1 κ μετα σε art χωρίς κανένα πρόβλημα.σε όσους δεν παίζει είναι αλλού το πρόβλημα.

Και τι άλλο να φταίει?

Φάκελο διέγραψα για να το έχω απο την αρχή... Τι άλλο μπορεί να κάνουμε?

Με ενα πρόχειρο γοογλε τίποτα...

Edited by manolisv

404 error προς το παρόν...λογικά σε λίγο θα είναι up..:)

47% 3 ωρες μετα απο πληρη πρωτη φορτιση δεν ειναι φυσιολογικο σωστα? :blink:

Ανάλογα το sot μπορεί να είναι απόλυτα φυσιολογικό.... Αν δεν βάλεις Screenshot της κατανάλωσης τζάμπα μιλάμε

Μάλλον το πρόβλημα με το wifi + bluetooth είναι γενικό, και κατασκευαστικό :O

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=41631

Καλημερα σε ολους!

Ουτε με την 4.4.2 διορθωθηκε τελικως το θεμα αποσυνδεσεων bluettoth :mad:.

Ολοταχως πισω (ξανα.....) στην 4.3 κ μαλλον δια παντος , αφου δεν βλεπω "διαθεση " να το φτιαξουν.................

Και σε αλλη εφαρμογή κατα το update error -24....πωωω θα μας σπάσουν τα νεύρα..

Σβηστην και πέρασε την ξανά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μόλις πέρασα το 4.4 backup μου το άνοιξα και τσουπ η 4.4.2

με root και twrp την πέρασε κανονικά άλλα μετά παλυ root recovery

50+ mb ήταν.. όλα ίδια τα είδα εκτός της καμερας που βελτιώθηκε πολύ.

Σήμερα έδωσε update o nova launcher με τα καλουδια της kit Kat. Ήρθε και η 4.4.2 . Φρέσκος αέρας για μια ακόμα φορα στο κινητακι!

Η 2.3 έχει δοθεί από την Τρίτη.

Και σε αλλη εφαρμογή κατα το update error -24....πωωω θα μας σπάσουν τα νεύρα..

Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με όλα τα add-on του Handcent SMS. Η λύση ήταν uninstall και install όπως γράφει και ο taliban, το update error -24 δεν εμφανίστηκε. :worry:

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με όλα τα add-on του Handcent SMS. Η λύση ήταν uninstall και install όπως γράφει και ο taliban, το update error -24 δεν εμφανίστηκε. :worry:

Done tnx!

Αν μου βρείτε και για το what's app...

Κάπου πρεπει να έχει μείνει κάποιο αρχείο που δεν έχει διαγραφεί απο το uninstall και συνεχίζει να κολλάει... Δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο...

Done tnx!

Αν μου βρείτε και για το what's app...

Κάπου πρεπει να έχει μείνει κάποιο αρχείο που δεν έχει διαγραφεί απο το uninstall και συνεχίζει να κολλάει... Δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο...

Από ότι έχω διαβάσει και σε αλλά φόρουμ, η λύση είναι να γυρίσετε σε dalvik και από εκεί να κάνετε εγκατάσταση το whatsapp, και μετά γυρίσετε σε art

Edited by kyriakos96

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Καλημερα σε ολους!

Ολοταχως πισω (ξανα.....) στην 4.3 κ μαλλον δια παντος , αφου δεν βλεπω "διαθεση " να το φτιαξουν.................

Παίδες, όταν ξεκινάει κάποιος τη διαδικασία πειράγματος μιας συσκευής, θα πρέπει να γνωρίζει ότι πιθανόν θα αντιμετωπίσει προβλήματα, οτιδήποτε είναι αυτά, που σε άλλους σίγουρα δεν υπάρχουν. Σίγουρα η λύση δεν είναι επιστροφή δύο ενημερώσεις πίσω, καλά είναι τότε να γυρίσουμε στην 2.3.5 γιατί η δική μου συσκευή τότε απείραχτη δούλευε μπόμπα. Λοιπόν δεν χρειάζεται να θαβουμε ενημερώσεις ....

sent from my Nexus 4

Καλημερα σε ολους!

Κάτι άλλο είναι το πρόβλημά σου φίλε, εμένα είναι συνδεδεμένο κανονικά και με bluetooth ακουστικό και με bluetooth ηχείο. Κ όταν βάζω το navigon, μου συνδέεται ο ήχος στο ακουστικό κι όταν έχω κλήση, παίρνει τον ήχο από το navigon και μου δίνει την κλήση στο ακουστικό. Με όλες τις 4.χ.χ εκδόσεις.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Το πρόβλημα του φίλου με το bt, μου θυμίζει τα προβλήματα που είχα με το τρισάθλιο mv1. Ανάλογα με την έκδοση android που είχε το nexus, δούλευε σωστά ή όχι. Ευτυχώς το ξεφορτώθηκα σε σχετικά καλά λεφτά.

Κάτι άλλο είναι το πρόβλημά σου φίλε, εμένα είναι συνδεδεμένο κανονικά και με bluetooth ακουστικό και με bluetooth ηχείο. Κ όταν βάζω το navigon, μου συνδέεται ο ήχος στο ακουστικό κι όταν έχω κλήση, παίρνει τον ήχο από το navigon και μου δίνει την κλήση στο ακουστικό. Με όλες τις 4.χ.χ εκδόσεις.

+1. Και εδώ το Bt δουλεύει συνεχώς χωρίς πρόβλημα στην 4.4 (όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις).

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Από ότι έχω διαβάσει και σε αλλά φόρουμ, η λύση είναι να γυρίσετε σε dalvik και από εκεί να κάνετε εγκατάσταση το whatsapp, και μετά γυρίσετε σε art

Το ίδιο πρόβλημα... Κάπου αλλου έχω θέμα μάλλον...αλλά η μονη εφαρμογή ειναι αυτή που δεν... Μέχρι και το viber έφτιαξε το gallery....

Η συσκευη κλειδώνει όταν ειμαι σε κλήση μερικές φορές, το έχετε και εσείς;;Εννοείται πως δεν έχω ζελατίνα πανω στον αισθητήρα..

Ηθελα να δω ΟΤΑ πως ειναι κ πέρασα 4.4 official.εκανα εκκαθάριση πλαισίου κ τσααα ήρθε η 4.4.2 !όλε όλε όλε
Δημήτρης

Ηθελα να δω ΟΤΑ πως ειναι κ πέρασα 4.4 official.εκανα εκκαθάριση πλαισίου κ τσααα ήρθε η 4.4.2 !όλε όλε όλε

Άλλη φάση το ΟΤΑ! Λίγο άσχετο αλλά όποιος προτίθεται να πουλήσει το nexus 4 του ας ρίξει ένα pm.αξεσουάρ δεν με ενδιαφέρουν ούτε εγγύηση.Το g2 είναι φοβερή συσκευή αλλά το 4 το αγάπησα!

Άλλη φάση το ΟΤΑ! Λίγο άσχετο αλλά όποιος προτίθεται να πουλήσει το nexus 4 του ας ρίξει ένα pm.αξεσουάρ δεν με ενδιαφέρουν ούτε εγγύηση.Το g2 είναι φοβερή συσκευή αλλά το 4 το αγάπησα!

Welcome back λοιπόν γτ όλο κ κατι θα βρεις!Εχασες τις απανωτές αναβαθμίσεις,δεν έχει ξαναγίνει αυτό!

Δημήτρης

Welcome back λοιπόν γτ όλο κ κατι θα βρεις!Εχασες τις απανωτές αναβαθμίσεις,δεν έχει ξαναγίνει αυτό!

Μα δεν έφυγα και ποτέ, τα παρακολουθώ όλα τα thread του nexus! Άσε με τις αναβαθμίσεις με ζάλισε ο κολλητός που το πήρε, κάθε μέρα τηλέφωνο είχαμε!

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)