Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μολις μου ηρθε και εμενα η 4.4 μεσω οτα. και το γυρισα και εγω σε art. τα παιδια που εχουν μερικες μερες την 4.4 με art μπορειτε να πειτε αν η μπαταρια κρατα περισσοτερο ??

εκανα φορματ και δεν το εμφανιζει το οτα τωρα.κανα κολπο κανεις? :)

Διάβασα τα μηνύματα και πατησα και εγώ πολλές φορες για τον ελενχο των ενημερώσεων δεν εβγαζε τίποτα. Εκανα το κόλπο με την εκκαθάριση της μνήμης cashe των ενημερώσεων και μου εμφανίστηκε κατευθείαν .

Μπαρουφες έλεγε τελικά ο μαστρομητσος της Google !!!

Kαλησπέρα,εγώ μαλλον τη πάτησα.Βλέποντας προ ολιγου το update στις ενημερώσεις απλα έδωσα το οκ,και ενω ολα βαίναν καλώς (ή τουλάχιστον έτσι φανταζόμουν) μετά απο λίγο μου βγάζει Σφάλμα.΄Κλείσιμο και άνοιγμα και τώρα βγάζει Καμμία Εντολή.Προφανώς ψιλοέμπλεξα και καθότι άσχετος,ξέρει κανείς να μου δώσει φώς?

Ευχαριστώ.:)

Κάνεις καμμία σκέψη/βοήθεια?

Εμένα μου ήρθε με το κόλπο Google services.nexus 4 με 4.3

Πως είναι το κόλπο γίνεται να μου το θύμισει κάποιος.?

Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση 4,4 ΟΤΑ. Ημουν stock 4.3!:D

Εκανες κολπακι με το services για να σου ερθει; Ή ετσι απλα σου ηρθε?

Πας εφαρμογές-ολες-πλαισιο υπηρεσιών Google και κανεις εκκαθάριση.

Φιλέ transer13 δοκίμασε το κ εσύ μήπως λυθεί το πρόβλημα σου

Φιλέ transer13 δοκίμασε το κ εσύ μήπως λυθεί το πρόβλημα σου

Οκ ευχαριστω το έκανα αλλά δε μ εμφάνισε κατι

Καλησπέρα παιδιά!

Έκανα μία εξυπνάδα και δεν μου εμφανίζεται το update. :lol:

Για την ακρίβεια, κι ενώ μου είχε εμφανιστεί το update, σκέφτηκα να κάνω ένα reset πρώτα το κινητό, για να περαστεί η 4.4 σε "καθαρό" λειτουργικό.

Το θέμα είναι ότι μετά το reset, κι ενώ κάνω check for updates, δεν μου εμφανίζει τίποτα.

Καμμία ιδέα;

Αυτο που σκεφτομουν να κανω και εγω.. Βασικα εγω θα περιμενω ΟΤΑ την 4.4 και μετα θα κανω factory reset, γιατι με βαση αυτα που λες, μετα φοβαμαι μην περιμενω καιρο να μου ξαναερθει....:(:(:(

Οκ ευχαριστω το έκανα αλλά δε μ εμφάνισε κατι

Κανε κ μια ενημερωση παλι κ λογικα θα σου ερθει.

Παντως παιδια με την μικρη εμπειρια απο την Αρτ που ειχα μιας κ τελειωσε η μπαταρια...πρεπει το κινητο να δουλευει πολυ γρηγοροτερα απο πριν κ με καλυτερη αυτονομια. Ηταν στο 7% η μπαταρια μου για 30 λεπτα με φουλ χρηση. Θα το δω κ αυριο βεβαια.

Μια ερωτηση. Πως κ εβαλε η Google επιλογες για προγραματιστες; θελω να πω η επιλογη Αρτ κ γενικα οι επιλογες για προγραματιστες ειναι δικια της μαμισια η παιζει κατι αλλο;

Κανε κ μια ενημερωση παλι κ λογικα θα σου ερθει.

Παντως παιδια με την μικρη εμπειρια απο την Αρτ που ειχα μιας κ τελειωσε η μπαταρια...πρεπει το κινητο να δουλευει πολυ γρηγοροτερα απο πριν κ με καλυτερη αυτονομια. Ηταν στο 7% η μπαταρια μου για 30 λεπτα με φουλ χρηση. Θα το δω κ αυριο βεβαια.

Μια ερωτηση. Πως κ εβαλε η Google επιλογες για προγραματιστες; θελω να πω η επιλογη Αρτ κ γενικα οι επιλογες για προγραματιστες ειναι δικια της μαμισια η παιζει κατι αλλο;

τι εννοεις ενημερωση?εμενα δεν ερχεται τιποτα μετα το φορματ .εκανα και το κολπακι :)

τι εννοεις ενημερωση?εμενα δεν ερχεται τιποτα μετα το φορματ .εκανα και το κολπακι :)

Παιδια αμα κανουμε factory reset πριν το ΟΤΑ με ακομη τη 4.3 μαλλον αυτο καθυστερει το update ακομη περισσοτερο...Οποτε χιλιες φορες να το κανω αφου περασθει η 4.4

Έχει παρατηρήσει κανείς οτι το κινητό μετα την 4.4 δεν πιάνει υψηλη ταχύτητα στο ίντερνετ? Μήπως φταει το ART?

ποση ωρα εκανε να ανοιξει παλι η συσκευη μετα την ενημερωση??εμενα εχει κολλησει στους κυκλους για αρκετη ωρα!

μην μασας θα ξεκολλήσει έτσι κάνει....

IPhone 15 Pro 

δεν αντεξα και ειμαι σε 4.4 και εγω πλεον... τον gel τον περναμε αφοβα η καποιον αλλον launcher για transparency?

Τον περνάς άφοβα.αλλιώς δοκιμασε τον nova beta

Για όσους έχουν κάνει factory reset και φοβούνται οτι για αυτό το λόγο θα τους καθυστερήσει η αναβαθμιση να έρθει έχω ναπω οτι μετά απο ψάξιμο δε διάβασα κάτι τέτοιο πουθενά. Κι εγώ δεν το έχω πάρει και είμαι χωρίς f.r. υπομονή...

Καλημέρα. Και έμενα δεν μου έρχονταν ΟΤΑ η KRT16S. Έκανα το παραπάνω και μόλις κατέβηκε....

Καλημέρα. Και έμενα δεν μου έρχονταν ΟΤΑ η KRT16S. Έκανα το παραπάνω και μόλις κατέβηκε....

Καλημέρα. Clear cache εννοείς στο Google Play Services;;;;;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει παρατηρήσει κανείς οτι το κινητό μετα την 4.4 δεν πιάνει υψηλη ταχύτητα στο ίντερνετ? Μήπως φταει το ART?

Ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισα οταν περασα την 4.4 krt16o χειροκίνητα. Δεν ξερω αν βοήθησε η απλα ηταν σύμπτωση αλλα εγω μπηκα στις ρυθμίσεις wifi απενεργοποιησα την επιλογή για εξοικονόμηση μπαταριας οταν δουλεύει το wifi και επανήλθε σε κανονικές ταχύτητες.

Μετά το ενεργοποίησα παλι και παρέμεινε γρήγορο.

Καλημέρα. Clear cache εννοείς στο Google Play Services;;;;;;;;

Όχι. Πας Ρυθμίσεις->εφαρμογές-> κάνεις scroll ώστε να πας στην καρτέλα ΌΛΕΣ -> βρίσκεις το "πλαισιο υπηρεσιών Google" (Google Services Framework αν το έχεις στα αγγλικά όπως εγώ) και μετά πάτησα και Clear Data και Clear Cache.

Edited by Nyo_One

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)