chubros Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Παίδες καλημέρα..που μπορώ να δω σε ποια παρτιδα εχει κατασκευαστει η συσκευή μου?Αν είναι νεότερο ή παλιό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Και που ησουν οταν ρωτουσα για τετοια μπαταρια στο θεμα με τα αξεσουαρ?:p Στειλε με pm τα παντα για αυτην,τιμη,ebay,amazon κλπ. Βρήκα μία με καταπληκτικές κριτικές, PowerGen. Ύστερα από την εμπειρία μαζί της 1 μήνα τώρα, απλά τα σπάει! Ιδανική για τη ρουφήχτρα ενέργειας που απαντά στο όνομα Nexus 4. :p Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Για ποιο ακριβώς μοντέλο μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 PowerGen Mobile Juice Pack 12000. Κρατάει για αρκετούς κύκλους φόρτισης του Nexus 4. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Βρήκα μία με καταπληκτικές κριτικές, PowerGen. Ύστερα από την εμπειρία μαζί της 1 μήνα τώρα, απλά τα σπάει! Ιδανική για τη ρουφήχτρα ενέργειας που απαντά στο όνομα Nexus 4. :p Είναι όμως 12000mah; Γιατί αν η δικιά μου είναι 4000 και μοιάζει με πακέτο τσιγάρα σε μέγεθος, φαντάσου πώς πρέπει να μοιάζει αυτή με 3πλασια χωρητικότητα. Μήπως χάνει σε φορητότητα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ποιά είναι τα τρία πρώτα ψηφία του S/N στο κουτί της συσκευής; θα ξέρω σε λιγο που μου το στελνει η google από αντικατάσταση...θέλω να δω με τι μου το αντικαθηστά το "παλιό" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ποιά είναι τα τρία πρώτα ψηφία του S/N στο κουτί της συσκευής; ειναι 303KPMZ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εμένα χτυπάει κατά μέσω όρο 23 ώρες με 24 και με φουλ χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Στο δικο μου μόλις τώρα που ήρθε αγορασμενο απο το expansys έχει s/n 304KPGS... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Το δημοσιεύω ξανά, μήπως έχει ξεφύγει στη συζήτηση για άλλα θέματα. Εγώ δεν ειχω αυτό το θέμα.. Θα σου πρότεινα factory reset ή ακόμα καλύτερα flash stock img και στήσιμο ξάνα απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εμένα χτυπάει κατά μέσω όρο 23 ώρες με 24 και με φουλ χρήση λιγοτερο εμενα με μετρια χρηση και ολα κατεβασμενα..τι να κανω να το στειλω πισω μπας και? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εγώ δεν ειχω αυτό το θέμα.. Θα σου πρότεινα factory reset ή ακόμα καλύτερα flash stock img και στήσιμο ξάνα απο την αρχή. Δυστυχώς δεν έχω αυτή την πολυτέλεια ... :cool: λόγω επαγγελματικής χρήσης. Δεν μπορώ να στήσω από την αρχή πράγματα για το παραμικρό πρόβλημα. Για να κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει κρασάρει εντελώς το κινητό. Εκτός των άλλων διαφωνώ και ως μηχανικός με τις λύσεις «στήνω από την αρχή χωρίς να ψάξω την ακριβή αιτία του προβλήματος». :shifty: Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Δυστυχώς δεν έχω αυτή την πολυτέλεια ... :cool: λόγω επαγγελματικής χρήσης. Δεν μπορώ να στήσω από την αρχή πράγματα για το παραμικρό πρόβλημα. Για να κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει κρασάρει εντελώς το κινητό. Εκτός των άλλων διαφωνώ και ως μηχανικός με τις λύσεις «στήνω από την αρχή χωρίς να ψάξω την ακριβή αιτία του προβλήματος». :shifty: Τοτε κατέβασε το permission explorer και δες ποια προγράμματα επηρεάζουν το γυροσκοπιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 'Εχει κατασκευαστεί τον Μάρτιο του 2013 και δεν ανήκει ούτε στις αρχικές παρτίδες, ούτε στις πιό καινούργιες με τα ποδαράκια και το μικρό πλαίσιο της κάμερας. Και το 304ΚΡΒF ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Και το 304ΚΡΒF ???? Απρίλιος του 2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εχει αγοράσει κανείς το άσπρο; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπέρα. Ήθελα να μάθω αν αξίζει σ αυτήν την φάση με δεδομένη την τιμή του nexus 4 και τις επιδόσεις του να μεταβώ απ το samsung galaxy nexus σ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Εχει αγοράσει κανείς το άσπρο; Δεν το αγορασα αλλα εχω ενα ασπρο. Αθλιο (imho). :lol: Μόλις είδα και αυτό http://www.tomshardware.com/news/Nexus-4-Android-4.3-Sleep-of-Death-Netflix-Boot-Loop,23772.html#xtor=RSS-181?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter To δικο μου επασχε με 4.3. Εχω κανει ποστ screenshot με 114 θερμοκρασια. Ειδα και 124 αλλα εκανε reboot και δε προλαβα να το βγαλω. Eπισης εκανε και ενα reboot χωρις να εχει προβλημα θερμοκρασιας. Με ενα πειραγματακι εφτιαξε και απο τοτε ολα καλα. Και το 304ΚΡΒF ???? Για να φυγουν οι αποριες ολων χρησιμοποιηστε αυτο: http://sndeep.info/en Edited August 6, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Βιντεοκληση πως κανω παιδια?δεν εχω ξανακανει βεβαια και δεν εχω ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Βιντεοκληση πως κανω παιδια?δεν εχω ξανακανει βεβαια και δεν εχω ιδεα. Κλασική βίντεο κλήση δεν νομιζω οτι μπορούμε.μονο με apps οπώς Skype.αν ξέρει κανείς τπτ άλλο ας μας πει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ειδα στο google support οτι το nexus4 εχει το hangouts.η κοπελα μου εχει s3 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ρε συ g47 βρήκες τπτ με modified mms.apk σε 4.3 για να έχουμε 160 χαρακτήρες? Στο xda δεν έχει κάτι από ότι είδα.Ούτε της 4.2 δουλεύει από ότι δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Για δες αν σου αρεσει. http://www.mediafire.com/download/fvpun9iviwyc1pp/Mysms59.apk Modification δεν κανω γιατι θα γινει χαμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Δεν το αγορασα αλλα εχω ενα ασπρο. Αθλιο (imho). :lol: To δικο μου επασχε με 4.3. Εχω κανει ποστ screenshot με 114 θερμοκρασια. Ειδα και 124 αλλα εκανε reboot και δε προλαβα να το βγαλω. Eπισης εκανε και ενα reboot χωρις να εχει προβλημα θερμοκρασιας. Με ενα πειραγματακι εφτιαξε και απο τοτε ολα καλα. Για να φυγουν οι αποριες ολων χρησιμοποιηστε αυτο: http://sndeep.info/en Τι πειραγματακι έκανες? Για την θερμοκρασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Για δες αν σου αρεσει. http://www.mediafire.com/download/fvpun9iviwyc1pp/Mysms59.apk Modification δεν κανω γιατι θα γινει χαμος. Τι ακριβως είναι αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts