Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και που ησουν οταν ρωτουσα για τετοια μπαταρια στο θεμα με τα αξεσουαρ?:p Στειλε με pm τα παντα για αυτην,τιμη,ebay,amazon κλπ.

Βρήκα μία με καταπληκτικές κριτικές, PowerGen. Ύστερα από την εμπειρία μαζί της 1 μήνα τώρα, απλά τα σπάει!

Ιδανική για τη ρουφήχτρα ενέργειας που απαντά στο όνομα Nexus 4. :p

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

PowerGen Mobile Juice Pack 12000.

Κρατάει για αρκετούς κύκλους φόρτισης του Nexus 4.

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Βρήκα μία με καταπληκτικές κριτικές, PowerGen. Ύστερα από την εμπειρία μαζί της 1 μήνα τώρα, απλά τα σπάει!

Ιδανική για τη ρουφήχτρα ενέργειας που απαντά στο όνομα Nexus 4. :p

Είναι όμως 12000mah;

Γιατί αν η δικιά μου είναι 4000 και μοιάζει με πακέτο τσιγάρα σε μέγεθος, φαντάσου πώς πρέπει να μοιάζει αυτή με 3πλασια χωρητικότητα.

Μήπως χάνει σε φορητότητα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποιά είναι τα τρία πρώτα ψηφία του S/N στο κουτί της συσκευής;

θα ξέρω σε λιγο που μου το στελνει η google από αντικατάσταση...θέλω να δω με τι μου το αντικαθηστά το "παλιό"

Στο δικο μου μόλις τώρα που ήρθε αγορασμενο απο το expansys έχει s/n

304KPGS...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το δημοσιεύω ξανά, μήπως έχει ξεφύγει στη συζήτηση για άλλα θέματα.

Εγώ δεν ειχω αυτό το θέμα.. Θα σου πρότεινα factory reset ή ακόμα καλύτερα flash stock img και στήσιμο ξάνα απο την αρχή.

Εμένα χτυπάει κατά μέσω όρο 23 ώρες με 24 και με φουλ χρήση

λιγοτερο εμενα με μετρια χρηση και ολα κατεβασμενα..τι να κανω να το στειλω πισω μπας και?

Εγώ δεν ειχω αυτό το θέμα.. Θα σου πρότεινα factory reset ή ακόμα καλύτερα flash stock img και στήσιμο ξάνα απο την αρχή.

Δυστυχώς δεν έχω αυτή την πολυτέλεια ... :cool: λόγω επαγγελματικής χρήσης. Δεν μπορώ να στήσω από την αρχή πράγματα για το παραμικρό πρόβλημα.

Για να κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει κρασάρει εντελώς το κινητό.

Εκτός των άλλων διαφωνώ και ως μηχανικός με τις λύσεις «στήνω από την αρχή χωρίς να ψάξω την ακριβή αιτία του προβλήματος». :shifty:

Δυστυχώς δεν έχω αυτή την πολυτέλεια ... :cool: λόγω επαγγελματικής χρήσης. Δεν μπορώ να στήσω από την αρχή πράγματα για το παραμικρό πρόβλημα.

Για να κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει κρασάρει εντελώς το κινητό.

Εκτός των άλλων διαφωνώ και ως μηχανικός με τις λύσεις «στήνω από την αρχή χωρίς να ψάξω την ακριβή αιτία του προβλήματος». :shifty:

Τοτε κατέβασε το permission explorer και δες ποια προγράμματα επηρεάζουν το γυροσκοπιο...

'Εχει κατασκευαστεί τον Μάρτιο του 2013 και δεν ανήκει ούτε στις αρχικές παρτίδες, ούτε στις πιό καινούργιες με τα ποδαράκια και το μικρό πλαίσιο της κάμερας.

Και το 304ΚΡΒF ????

Καλησπέρα.

Ήθελα να μάθω αν αξίζει σ αυτήν την φάση με δεδομένη την τιμή του nexus 4 και τις επιδόσεις του να μεταβώ απ το samsung galaxy nexus σ αυτό.

Εχει αγοράσει κανείς το άσπρο;

Δεν το αγορασα αλλα εχω ενα ασπρο. Αθλιο (imho). :lol:

To δικο μου επασχε με 4.3. Εχω κανει ποστ screenshot με 114 θερμοκρασια. Ειδα και 124 αλλα εκανε reboot και δε προλαβα να το βγαλω. Eπισης εκανε και ενα reboot χωρις να εχει προβλημα θερμοκρασιας.

Με ενα πειραγματακι εφτιαξε και απο τοτε ολα καλα.

Και το 304ΚΡΒF ????

Για να φυγουν οι αποριες ολων χρησιμοποιηστε αυτο:

http://sndeep.info/en

Edited by g47

Βιντεοκληση πως κανω παιδια?δεν εχω ξανακανει βεβαια και δεν εχω ιδεα.

Κλασική βίντεο κλήση δεν νομιζω οτι μπορούμε.μονο με apps οπώς Skype.αν ξέρει κανείς τπτ άλλο ας μας πει

Δημήτρης

Ρε συ g47 βρήκες τπτ με modified mms.apk σε 4.3 για να έχουμε 160 χαρακτήρες? Στο xda δεν έχει κάτι από ότι είδα.Ούτε της 4.2 δουλεύει από ότι δοκίμασα.

Δεν το αγορασα αλλα εχω ενα ασπρο. Αθλιο (imho). :lol:

To δικο μου επασχε με 4.3. Εχω κανει ποστ screenshot με 114 θερμοκρασια. Ειδα και 124 αλλα εκανε reboot και δε προλαβα να το βγαλω. Eπισης εκανε και ενα reboot χωρις να εχει προβλημα θερμοκρασιας.

Με ενα πειραγματακι εφτιαξε και απο τοτε ολα καλα.

Για να φυγουν οι αποριες ολων χρησιμοποιηστε αυτο:

http://sndeep.info/en

Τι πειραγματακι έκανες? Για την θερμοκρασία?

Για δες αν σου αρεσει.

http://www.mediafire.com/download/fvpun9iviwyc1pp/Mysms59.apk

Modification δεν κανω γιατι θα γινει χαμος.

Τι ακριβως είναι αυτό;;

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)