Lokos6 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 @andrewk Σε ευχαριστω δουλεψε μια χαρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Η παρακάτω εικόνα είναι από τον nova prime. Το εμφανίζει και σε άλλον; Το ίδιο πρόβλημα σε Nexus 7 μετά την 4.3. Λογικά αναμένουμε διόρθωση από τους devs του Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Η παρακάτω εικόνα είναι από τον nova prime. Το εμφανίζει και σε άλλον; και σε μενα το ιδιο προβλημα.... περιμενουμε update fix απο το prime.. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Εκανα το κολπακι και εγω ο ανυπομονος.μου βγαλε την αναβαθμιση.αλλα μονο μεσω wifi γινεται το κατεβασμα.απο δεδομενα δε γινεται να κατεβασω?εχω 1,5 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 και σε μενα το ιδιο προβλημα.... περιμενουμε update fix απο το prime.. Σε μένα τις homescreens τις δείχνει κανονκά. Εκανα το κολπακι και εγω ο ανυπομονος.μου βγαλε την αναβαθμιση.αλλα μονο μεσω wifi γινεται το κατεβασμα.απο δεδομενα δε γινεται να κατεβασω?εχω 1,5 gb το update είναι 160mb αλλά δεν νομίζω οτι μπορείς να το κατεβάσεις μέσω data. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπέρα κι από εμένα. Επιβεβαιώνω το κόλπο με το πλάισιο υπηρεσιών Google. Μόλις το έκανα μου την έβγαλε. Λίγο ακόμα και θα έκανε γούβα η οθόνη απο τον έλεγχο για ενημερώσεις. Τι κινητό απο Ελλάδα wind.# Aν το κανεις με το τροπο που ειχα γραψει προφανως και θα σου ερθει. well done. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σε όσους έχουν περάσει 4.3 όταν έχετε αναπάντητη ανάβει το led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDRObot Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ναι, φίλε. Σε 3 συσκευές (σε 1 Ν4 και 2 Ν7).. Δε ξέρω, αλλά μάλλον η google άφησε το ΟΤΑ να rollάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDRObot Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σε όσους έχουν περάσει 4.3 όταν έχετε αναπάντητη ανάβει το led? Όχι.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σε όσους έχουν περάσει 4.3 όταν έχετε αναπάντητη ανάβει το led? Kανονικα!Και σε fb,email και λοιπα.Ενω να φανταστεις οτι στην 4.2.2 δεν ημουν απο τους τυχερους που αναβε..Το μονο που δεν αναβει ειναι οταν φορτιζει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σε όσους έχουν περάσει 4.3 όταν έχετε αναπάντητη ανάβει το led? Περνά το light flow... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι η δυνατότητα να χρησιμοποούνται ταυτόχρονα Bluetooth και Wi-Fi, κάτι που μέχρι τώρα δημιουργούσε προβλήματα στη συσκευή αφού αποσυνδεόταν το WiFi. Τουλάχιστον όσες φορές το έχω δοκιμάσει από το πρωί δουλεύει μια χαρά. Σημ.: Είμαι σε όλα στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Kανονικα!Και σε fb,email και λοιπα.Ενω να φανταστεις οτι στην 4.2.2 δεν ημουν απο τους τυχερους που αναβε..Το μονο που δεν αναβει ειναι οταν φορτιζει. Σε όλα εκτός από τις αναπάντητες. Σε μένα δούλευε μια χαρά στην 4.2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Επίσης και σε μένα όλα εκτός από αναπάντητες. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ναι, να συνεχισεις τα crosspost. Search button - irony not found. Search button- irony found. Results: Taliban τελικά μας ψεκάζουν ή όχι ???? Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!! DimitrisOS Δυστυχώς ναι με αυτά που βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Eχουμε lte? btw ποσταρε την απορια σου και σε κανενα αλλο θεμα. Edited July 28, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 μετά την αναβάθμιση σε 4.3 μου κρασάρει ο opera. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 @andrewk Σε ευχαριστω δουλεψε μια χαρα:) Όντως δούλεψε με την μια. Κατεβάζει την νέα έκδοση τώρα. 169.3ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Eπειδη διαμαρτυρεστε για τις θερμοκρασιες, μετα το 74αρι, παρτε ενα λιγο πιο πανω. Πηγε και 124 αλλα εσβησε και δε προλαβα. :lol: http://s18.postimg.org/uyuajxa2d/Screenshot_2013_07_28_15_15_34.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Παιδια έχει ερθει σε κάποιον η αναβάθμιση που να είναι το κιν αγγλικό;; Δούλεψε με το Κολπο που είπε ο φίλος πιο πανω.. Τώρα κατεβαινει Edited July 28, 2013 by stefanos_ma Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 εχω αμερικανικο χωρις καμία παρέμβαση εαν δεν κανω τιποτα απο ολα αυτα που αναγράφονται παραπάνω θα μου έλθει η αναβαθηση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 εχω αμερικανικο χωρις καμία παρέμβαση εαν δεν κανω τιποτα απο ολα αυτα που αναγράφονται παραπάνω θα μου έλθει η αναβαθηση ευχαριστω Θα σου ερθει καποια στιγμή...Δεν χάνεις κάτι όμως να προσπαθησεις εκκαθάριση στο πλαισιο υπηρεσιών google.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σε όλα εκτός από τις αναπάντητες. Σε μένα δούλευε μια χαρά στην 4.2.2. Και σε εμένα μια χαρά δούλευε με 4.2.2.Καλά τι γίνεται στα μισά το φτιάχνουν και στα μισά το χαλάνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 μετά την αναβάθμιση σε 4.3 μου κρασάρει ο opera. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό ; κ εμενα μου κρασαρει αλλα το ειχα παρατηρησει οτι το εκανε κ κανα 2-3 μερες πριν αναβαθμιστει σε 4.3.Προφανως καποια αλλη αναβαθμιση νωριτερα τον ειχε επηρεασει! Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Kανονικα!Και σε fb,email και λοιπα.Ενω να φανταστεις οτι στην 4.2.2 δεν ημουν απο τους τυχερους που αναβε..Το μονο που δεν αναβει ειναι οταν φορτιζει. εμένα ακριβώς το αντίθετο στην 4.2.2 δεν είχα πρόβλημα πουθενά ενώ τώρα στην 4.3 δεν ανάβει όταν φορτώνει Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts