scorpio3 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Mια χαρα καταλαβες, εγω ημουν λαθος.. Οποτε και παλι google services framework force stop, clear data και restart. ρε παιδια που θα βρω αυτο το google service framework δεν φενεται πουθενα σε ολες τις εφαρμογές Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 ρε παιδια που θα βρω αυτο το google service framework δεν φενεται πουθενα σε ολες τις εφαρμογές Μήπως πλαίσιο υπηρεσιών Google αν το έχεις στα ελληνικά; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 ρε παιδια που θα βρω αυτο το google service framework δεν φενεται πουθενα σε ολες τις εφαρμογές Ελληνιστί πλαίσιο υπηρεσιών google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 ρε παιδια που θα βρω αυτο το google service framework δεν φενεται πουθενα σε ολες τις εφαρμογές ρυθμησεις-εφαρμογες-ολα-πλαισιο υπηρεσιων google-και πας στο πινακακι που λεει εκκαθαριση δεδομενων,και μετα αν θες και στο πανω πινακακι κανεις και αναγκαστικη διακοπη......αυτη ειναι η διαδρομη σε συσκευη με Ελληνικο μενου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 ρυθμησεις-εφαρμογες-ολα-πλαισιο υπηρεσιων google-και πας στο πινακακι που λεει εκκαθαριση δεδομενων,και μετα αν θες και στο πανω πινακακι κανεις και αναγκαστικη διακοπη......αυτη ειναι η διαδρομη σε συσκευη με Ελληνικο μενου..... Ελληνιστί πλαίσιο υπηρεσιών google ευχαριστώ πολυ ρε παιδιά να στε καλα!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 ερωτηση για οταν ερθει το OTA : απλα εχω κανει unlock τον bootloader και root , κατα τα αλλα ειμαι stock το update κλειδωνει τον bootloader? γιατι αν ναι τοτε για unlock θα χρειαστει να σβηστουν τα παντα αποσο θυμαμαι... ειχα την εντυπωση πως δεν επηρεαζε και ρωταω για να ξερω να ειμαι προετοιμασμενος σε αυτη τη περιπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 ευχαριστώ πολυ ρε παιδιά να στε καλα!! Σου ηρθε η αναβαθμηση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εκανα κι εγώ εκαθάριση cache και data του google framework,force stop,..... and hell broke loose. Eξαφανίστηκαν τα home και back buttons και δεν επανερχόταν ούτε με restart. Μπήκα απο recovery έκανα factory reset κι επανεκκίνησε κανονικά. Voila να και το ΟΤΑ. Κατεβάζει το update ξεκινά το flash κι αφού έβγαλε στην αρχή κάτι fail τελείωσε κανονικά την εγκατάσταση. Αλλά επειδή όλα αυτά θέλουν ησυχία κι εγώ έχω ένα 3.5χρονο διάολο στα πόδια μου έκανα την μαμακία και πάτησα NO όταν με ρώτησε για την recovery και Yes για το fix του root. Αποτέλεσμα δεν έχω custom recovery, ούτε και root. Το superuser app υπάρχει ακόμα αλλά δεν έχω root :mad: Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Nexus 4 "αμερικάνικο" Stock rom 4.2.2 με root. Recovery touch 6.0.3.3 Η ενημέρωση ήρθε, για να δούμε αν θα πάνε όλα καλά. Edit: με ρώτησε αν ήθελα να κρατήσω το custom recovery και μετά το root. Το recovery δεν ξέρω αν το κράτησε, το root σίγουρα όχι. Βλέπω ήδη τις βελτιώσεις στο πληκτρολόγιο της Google. Α, παραλίγο να το ξεχάσω, ο dialer μου λέει πως δεν έχει εγκατασταθεί :banghead:φιλε και εγω το αμερικανικο εχω αλλα δεν ηλθε κατι που να το παρατηρησα ( τι θα ερθη μυνημα δεν ξερω ) και πρεπει να κανω κατι πρωτου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Σου ηρθε η αναβαθμηση;;; οχι δυστυχώς δεν ηρθε ακομη ουτε μου εσβησε τον λογαριασμό όπως παθαν καποιοι.... μηπως να σβησουμε τον λογαριασμό και να κανουμε και ενα φορματ μπας κ έρθει η τίποτα?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Δοκίμασε να κάνεις και restart αν και φαντάζομαι οτι θα το έχεις κάνει ήδη. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Δοκίμασε να κάνεις και restart αν και φαντάζομαι οτι θα το έχεις κάνει ήδη. το εχω κάνει... σκέφτομαι να κανω κ επαναφορά εκτος αν δεν κερδισω κατι και πρεπει να περιμενω.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 οχι δυστυχώς δεν ηρθε ακομη ουτε μου εσβησε τον λογαριασμό όπως παθαν καποιοι.... μηπως να σβησουμε τον λογαριασμό και να κανουμε και ενα φορματ μπας κ έρθει η τίποτα?? Σε πολλους δεν εχει ερθει ακομα....λογικα τις επομενες μερες θα ερθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Σε πολλους δεν εχει ερθει ακομα....λογικα τις επομενες μερες θα ερθει.... αντε να δούμε...... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Πατησα να ψάξει για αναβαθμηση και ενω μου γραφει οτι είναι up to date, το WiFi δείχνει αξιοσημείωτη κινητικότητα. Λέτε να κατεβαίνει? Χεχε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDRObot Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καταρχήν, χαιρετώ τους πάντες μιας και είναι το πρώτο μου post. Όσο για το OTA update, αυτό που φαίνεται να δουλεύει σε μένα τουλάχιστον σε όσες συσκευές είχα, είναι το παρακάτω: Όπως έχει προαναφερθεί... Ρυθμίσεις - Εφαρμογες - Όλα - Πλαίσιο Υπηρεσιών Google - Eκκαθάριση δεδομένων ΚΑΙ Αναγκαστική Διακοπή. Στο σημείο αυτό ΔΕΝ δοκιμάζω να ελέγξω για OTA update, αλλά κάνω restart τη συσκευή και αφήνω τον έλεγχο για όταν ανοίξει ξανά η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Αφου εισαι unlocked βαρα! Ετσι και αλλιως το root θα το χασεις. Βαρα γιατι θα μπαγιατεψει!:p Το πατησα ..έκανε restart.. Έβγαλε εκείνο το πρασινο μπαρμπαδελι.. Ξεκίνησε κάτι κατεβατα.. Ζήτησε yes ή no...yes πατησα.. Fail Fail Fail Δεν περαστηκε. Γενικώς θέλει nandroid? Helium ή TB Το update είχε γράψει 160mb.. Στο νετ βλέπω οτι για deodexed άλλος δίνει link για 430mb , άλλος για 300... Ftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καταρχήν, χαιρετώ τους πάντες μιας και είναι το πρώτο μου post. Όσο για το OTA update, αυτό που φαίνεται να δουλεύει σε μένα τουλάχιστον σε όσες συσκευές είχα, είναι το παρακάτω: Όπως έχει προαναφερθεί... Ρυθμίσεις - Εφαρμογες - Όλα - Πλαίσιο Υπηρεσιών Google - Eκκαθάριση δεδομένων ΚΑΙ Αναγκαστική Διακοπή. Στο σημείο αυτό ΔΕΝ δοκιμάζω να ελέγξω για OTA update, αλλά κάνω restart τη συσκευή και αφήνω τον έλεγχο για όταν ανοίξει ξανά η συσκευή. σου εβγαλε το update??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Προσπαθούσα σήμερα αρκετές φορες με εκκαθάριση δεδομένων και αναγκαστική διακοπή το πλαίσιο υπηρεσιών google και μετα restart χωρίς καμια επιτυχία..Προσπάθησα να κάνω εκκαθάριση, αναγκαστική διακοπή και ελέγχο για αναβάθμιση χωρίς restart και την δεύτερη φορά μου κατέβασε την 4.3 ,τυχαίο;;;Για δοκιμαστε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Προσπαθούσα σήμερα αρκετές φορες με εκκαθάριση δεδομένων και αναγκαστική διακοπή το πλαίσιο υπηρεσιών google και μετα restart χωρίς καμια επιτυχία..Προσπάθησα να κάνω εκκαθάριση, αναγκαστική διακοπή και ελέγχο για αναβάθμιση χωρίς restart και την δεύτερη φορά μου κατέβασε την 4.3 ,τυχαίο;;;Για δοκιμαστε το.. το κινητό απο Αμερική?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 το κινητό απο Αμερική?? Πρεπει να είναι για dubai..Δεν είμαι σίγουρος ARE έγραφε το κουτί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Πρεπει να είναι για dubai..Δεν είμαι σίγουρος ARE έγραφε το κουτί.. φιλε σευχαρηστω πολυ!!!!! το εκανα διπλη φορα και μου το πεταξε!!!!!! κατεβαζω 160mb... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Παιδιά ενω μου ηρθε η αναβαθμιση οταν ανοιξε μου εβγαλε οτι δεν ηταν δυνατη η ενημερωση της εφαρμογης χαρτες...Οταν παω στο google play για να πατησω ενημερωση μου βγαζει Δεν ηταν δυνατη η ληψη ενημερωσης για την εφαρμογη "χαρτες" λογω καποιου σφαλματος. (σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη. [RPC:S-5:AEC-0]) Μπορειτε να με βοηθησετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Παιδιά ενω μου ηρθε η αναβαθμιση οταν ανοιξε μου εβγαλε οτι δεν ηταν δυνατη η ενημερωση της εφαρμογης χαρτες...Οταν παω στο google play για να πατησω ενημερωση μου βγαζει Δεν ηταν δυνατη η ληψη ενημερωσης για την εφαρμογη "χαρτες" λογω καποιου σφαλματος. (σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη. [RPC:S-5:AEC-0]) Μπορειτε να με βοηθησετε??? Σβήσε το mail σου στις ρυθμίσεις κάνε restart και ξαναβαλτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλησπέρα κι από εμένα. Επιβεβαιώνω το κόλπο με το πλάισιο υπηρεσιών Google. Μόλις το έκανα μου την έβγαλε. Λίγο ακόμα και θα έκανε γούβα η οθόνη απο τον έλεγχο για ενημερώσεις. Τι κινητό απο Ελλάδα wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts