Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Boys μια ερωτησουλα.θελω να κανω format στο κινητο.εχω κατι αγορασμενες εφαρμογες.θα πρεπει να τις ξαναγορασω?

Boys μια ερωτησουλα.θελω να κανω format στο κινητο.εχω κατι αγορασμενες εφαρμογες.θα πρεπει να τις ξαναγορασω?

Όχι...όταν θα μπεις στο play store θα πας οι "εφαρμογές μου/όλες" και θα δεις οποια εφαρμογή εχεις κατεβάσεις.Αυτές που εχεις αγοράσει εκεί που κανονικά θα φαινόταν η τιμή ,σε σένα θα φαίνεται η λεξη "αγορασμενο".Οποτε απλως το κατεβάσεις και είσαι κομπλε.

Όχι βέβαια.

Συνδέονται για πάντα με το Google account σου

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα σας επειδη με ενδιαφερει η αγορα της συσσκευης 2 ερωτησεις..με την αναβαθμιση 4.3 υπαρχει βελτιωση της μπαταριας και της καμερας?ευχαριστω
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Απο οτι κατάλαβα υπαρχει ΟΤΑ ζιπ που δεν το θέλει κανείς γτ έχει μέσα όλη τη σαβουρα κ δεν ρουταρεται επιτυχώς ακόμα κ οι αλλες Ρομ που είναι ρουταρισμενες πιο ελαφριές ίσως αλλά κ πάλι παιζει πρόβλημα με boot loops σε κάποιους.εγώ με όλα custom που δεν καίγομαι το να χαθούν τα αρχεία,θα δοκιμασω να φλασαρω factory image σε όλα.

Λάθος. Είναι όπως πρέπει το ζιπ και ρουταρεται επίσης.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

καλησπερα σας επειδη με ενδιαφερει η αγορα της συσσκευης 2 ερωτησεις..με την αναβαθμιση 4.3 υπαρχει βελτιωση της μπαταριας και της καμερας?ευχαριστω

η καμερα για μενα νομιζω βελτιωθηκε παρα πολυ. με κουραζε που σε καθε φωτογραφια οταν εσερνα το δαχτυλο για να δω τι εβγαζα αλλαζε τις ρυθμισεις. στο αυτοματο δουλευει πολυ καλυτερα και εστιαζει καλυτερα μονη της. επισης παρατηρησα καποιες αλλαγες στα χρωματα της οθονης. μου φαινοντε λιγο πιο εντονα. το notification led για την ωρα δουλευει σωστα να δουμε αν θα συνεχησει και τις επομενες μερες να δουλευει σωστα. Θελω να κανω και ενα stability test να δω απο θερμοκρασιες τι παιζει αν εχει αλλαγες εκει

edit: μολις εκανα το τεστ απο οτι φαινετε υποχρονιζεται σε full load ενα κλικ πιο αργα. σε πραγματικες συνθηκες τοσο full load φανταζομαι ειναι δυσκολο να φτασει το κινητο μας οποτε θα δουμε ισως βελτιωση και στην μπαταρια βαση λογικης παντα.

Edited by GATE_1908

Ερώτηση, όσοι πήγαν σε 4.3, υπάρχει το navigation με το μπλε βέλος;

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Ερώτηση, όσοι πήγαν σε 4.3, υπάρχει το navigation με το μπλε βέλος;

Πέρασα την 4.3 χωρίς να φλασάρω και το data.Όταν το άνοιξα φαινόταν το navigation.Μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών και κατέβασα πάλι τις εφαρμογές όλες από το backup της google.Πλέον δεν υπάρχει.

Edit: Ας γράψω και πρώτες εντυπώσεις από 4.3.Μεγάλη εντύπωση η βελτίωση της απόκρισης.Η ταχύτητα επίσης βελτιωμένη γενικά.Τώρα όσον αφορά τα χρώματα επειδή πριν ήμουν με χρώματα από franco app πάλι χειρότερα μου φαίνονται.

Edited by than0s7

Περασα και γω factory image και την ψαχνω να δω πως ειναι.

θα μπορουσες λιγο αναλυτικα να πεις πως περασες την ρομ , πως εκανες root κλπ ??

edit : ειμαι με bootloader MAKOZ10o , radio .54 , twrp , και paranoid 3.68

Edited by georgekok97

Όταν είσαι σε deep sleep έρχονται ειδοποιήσεις;φτιάχτηκε το γνωστό πρόβλημα;

Δεν έχω περάσει την 4.3, απλά διαβάζοντας το Q&A thread της Cyanogen, ένας εκ των developer αναφέρει πως φαίνεται να έχει διορθωθεί το πρόβλημα και ήδη προσπαθεί να κάνει και backport για την 4.2.2.

Ελπίζω να έχει δίκαιο, γιατί ήταν από τα ελάχιστα θέματα που είχα στο κινητό..

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Βγήκε και η ΟΤΑ το zip εδώ . Όσοι έχουν custom recovery και στοκ όλα τα υπόλοιπα το περνάνε όπως ένα οποιοδήποτε zip.

Σημείωση, το root χάνεται λόγω αλλαγών στο 4.3 . Για να το επανακτήσετε ακολουθήστε το ποστ του chainfire στο G+

To κατέβασα και το εγκατέστημα με CWM (custom room + unlocked bootloader + stock ήμουν) και τώρα δεν ζητάει PIN και φυσικά δεν συνδέετε στην Wind! Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο δηλαδή!

:lol:

To κατέβασα και το εγκατέστημα με CWM (custom room + unlocked bootloader + stock ήμουν) και τώρα δεν ζητάει PIN και φυσικά δεν συνδέετε στην Wind! Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο δηλαδή!

Είχες custom rom αν κατάλαβα καλά;

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

σε τι ησουν στοκ που γραφεις ?

Βγήκε και η ΟΤΑ το zip εδώ . Όσοι έχουν custom recovery και στοκ όλα τα υπόλοιπα το περνάνε όπως ένα οποιοδήποτε zip.

Σημείωση, το root χάνεται λόγω αλλαγών στο 4.3 . Για να το επανακτήσετε ακολουθήστε το ποστ του chainfire στο G+

ο οδηγός λέει για s4 :P

Digital-Doctor.blogspot.gr

Είχες custom rom αν κατάλαβα καλά;

Όχι όχι! Εννοούσα Custom recovery (CWM).

Κανονικά Stock Rom 4.2.2 Μέσω ΟΤΑ είχα.

Δοκιμάζω να την ξαναπεράσω μήπως κάτι δεν πήγε καλά.

Edited by PaNtErAz
:lol:

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)