Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον έχασα το φορτιστή ... μπορεί κανείς να δεί απο τον δικό του τι γράφει πάνω ακριβώς απο ρεύματα/τάσεις κτλ ?

Έχω βρεί έναν απο HTC και δε ξέρω αν πρέπει να το χρησιμοποιήσω...

Εμένα γράφει

input 100-240v - 0.2A 50-60hz

output 5V -- 1A

Έχω τον LG στο συρτάρι και με αυτόν που περιγράφεις το φορτίζω. Άφοβα. Φορτίζει και λίγο πιο αργά, καλύτερο για την μπαταρία.

Καλησπερα σε ολους.Αυριο παιρνω το κινητο στα χερια μου και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.

1.Τι κανω με την πρωτη φορτιση?Περιμενω να τελειωσει τελειως η μπαταρια και μετα το γεμιζω τελειως?Ή ειναι καλο να το φορτισω αμεσως?Ευχαριστω!

2.Υπαρχει καποιο app που να βελτιωνει ουσιαστικα την διαρκεια της μπαταριας?

3.Πως μπορω να μεταφερω γρηγορα ολες τις επαφες μου απο το παλιο μου κινητο?

4.Καποιες πρωτες συμβουλες για καποιον αρχαριο με τα android υπαρχουν?π.χ. η απενεργοποιηση καποιων προγραμματων που καταναλωνουν μπαταρια/μνημη και που δεν χρειαζονται,ρυθμισεις για τα μηνυματα κοκ

Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος με την επιλογη μου!

καλοριζικο!!!

1. καλο θα ταν να την τελιωσεις ολη και μετα να το φορτισεις για κανα 8ωρο...

2.υπαρχουν παρα πολλα apps αλλα δεν προτεινω κανενα..το μονο που κανουν ειναι αν σου ανοιγοκλεινουν το wifi και data,κατι το οποιο κανεις και συ χειροκινητα

3.μεσω καποιας σουιτας στο pc, μεσω outlook ή σε καποιον γερμανο...

4.μειωνεις φωτεινοτητα,μειωνεις χρονος κλεισιματος της οθονης, κλεινεις τα περιττα εφε,κλεινεις NFC, ελεγχεις ποιες λειτουργιες απο wifi,data,gps,συγχρονισμοι λειτουργουν και τα κλεινεις ή τα ανοιγοκλεινεις κατα βουληση.....κατι αλλο δεν μου ερχεται να σου πω

Φυσικά και τα έχω ενεργοποιημένα! Πήρα τηλέφωνο την vodafone και έκανε reset το σήμα μου και δούλεψε .

ενδιαφερον...να το ξερουμε και μεις σε αναλογη περιπτωση κολληματος:D

Έχω τον LG στο συρτάρι και με αυτόν που περιγράφεις το φορτίζω. Άφοβα. Φορτίζει και λίγο πιο αργά, καλύτερο για την μπαταρία.

οπως τα λες:D

και γω με HTC φορτιστη 1Α το φορτιζω.....ο 'μαμα' φορτιστης της LG ειναι 1.2Α, μικρη διαφορα;)

Παιδιά πόσο χρόνο σας κάνει να φορτίσει το nexus απο 20% στο 100%?

Εμένα με το φορτιστή της lg θέλει 4 ώρες και μου φαίνεται πολύ.

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Πολύ είναι...εμένα κάνει περίπου 2μιση

εγω το φορτιζω το βραδυ οποτε δεν ξερω αν ειναι πολυ ή λιγο...

μια λεπτομερια...εχεις και iphone? αν ναι,λογικο ειναι να σου φαινεται πολυ...τοσο γρηγορη φορτιση δεν εχω ξαναδει σε κινητο....ισως ειναι θεμα λειτουργικου:D

χαιρεται παιδια μια παρατηρηση απο μενα σχετικα με το τηλεφωνο μας μετα απο ενα 2 μηνο περιπου που το εχω οτι γενικα η καμερα του κινειται σε πολυ μετρια επιπεδα ειτε σε φωτογραφια ειτε σε βιντεο ειδικα οταν ο φωτισμος ειναι χαμηλος.. και οταν λεω μετρια το συγκρινω με το iphone 4s που ειχα σαν προυγουμενη συσκευη...

χαιρεται παιδια μια παρατηρηση απο μενα σχετικα με το τηλεφωνο μας μετα απο ενα 2 μηνο περιπου που το εχω οτι γενικα η καμερα του κινειται σε πολυ μετρια επιπεδα ειτε σε φωτογραφια ειτε σε βιντεο ειδικα οταν ο φωτισμος ειναι χαμηλος.. και οταν λεω μετρια το συγκρινω με το iphone 4s που ειχα σαν προυγουμενη συσκευη...

Εαν το χρησιμοποιείς μονο για τη κάμερα του λάθος κινητό πήρες.σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικό.όπως κ πολλά αλλά κινητά ακριβά άλλωστε.

Δημήτρης

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ το Ν4 από ένα φίλο από ΗΠΑ.

Με προβληματίζει ένα πράγμα μόνο: το πίσω γυαλί. Σπάει/Ραγίζει εύκολα; Χρειάζεται οπωσδήποτε κάποια θήκη/bumper;

Διαβάζω από δω κι από κει (κυρίως xda) και έχουν πολλοί παράπονα στο θέμα αυτό, γι αυτό ρωτάω!

Παίδες τα δοντάκια που λέτε στο πίσω μέρος, είναι τα 2 μικρά εξογκώματα κάτω ακριβώς στην ευθεία με τις 2 τρύπες που έχει τα βιδάκια;

Αν ναι, τα έχω και εγώ. :) Πότε βγήκαν τα μοντέλα με τα δοντάκια αυτά; Να ξέρω πόσο φρέσκο είναι το μεταχειρισμένο που πήρα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παίδες τα δοντάκια που λέτε στο πίσω μέρος, είναι τα 2 μικρά εξογκώματα κάτω ακριβώς στην ευθεία με τις 2 τρύπες που έχει τα βιδάκια;

Αν ναι, τα έχω και εγώ. :) Πότε βγήκαν τα μοντέλα με τα δοντάκια αυτά; Να ξέρω πόσο φρέσκο είναι το μεταχειρισμένο που πήρα.

είναι αρκετά πρόσφατα. οπότε ή πήρες καινούργιο μεταχειρισμένο ή φρεσκοεπισκευασμενο καθώς πλεον όταν επισκευάζουν το πίσω καλημα βάζουν το καινούργιο με τα ποδαρακια!

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Εαν το χρησιμοποιείς μονο για τη κάμερα του λάθος κινητό πήρες.σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικό.όπως κ πολλά αλλά κινητά ακριβά άλλωστε.

καλα ναι ξερω δεν το πηρα για την καμερα απλα οποτε χρειαστηκε να την χρησιμοποιησω με απογοητευσε σε σχεση με αυτο που ειχα πριν αυτο ειπα και τιποτα παραπανω..

καλα ναι ξερω δεν το πηρα για την καμερα απλα οποτε χρειαστηκε να την χρησιμοποιησω με απογοητευσε σε σχεση με αυτο που ειχα πριν αυτο ειπα και τιποτα παραπανω..

Καλα ναι καταλαβαινω.Γενικα ομως σε νορμαλ συνθηκες βγαζει παρα πολυ καλες.Τωρα για το βραδυ εμπιστευομαι μονο pureview :p

Δημήτρης

Να υποθεσω οτι δεν εχει αλλος προβλημα με τα mms και τη wind? :)

Τι πρόβλημα έχεις; και ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να υποθεσω οτι δεν εχει αλλος προβλημα με τα mms και τη wind? :)

Εγω δεν στελνω mms γενικα οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.Εχει συζητηθει παντως παρομοιο προβλημα αν ψαξεις λιγο :)

Δημήτρης

Εγω δεν στελνω mms γενικα οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.Εχει συζητηθει παντως παρομοιο προβλημα αν ψαξεις λιγο :)

Εκανα αναζητηση προηγουμενως, αλλα επειδη η λεξη mms ειναι πολυ μικρη το συνδυασα με το wind και η πλειοψηφια των μηνυμάτων αφορουσε τους φορτιστες :-)

Με την στοκ εφαρμογη προσπαθω να στειλω χωρις επιτυχια

Τωρα μιλησα με τη wind καιτελικα το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει αυτοματα το 3g στην αποστολη mms αλλα πρεπει να ειναι ηδη ενεργοποιιημενο απο πριν..

Καλησπερα ξανα!Ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις.Εχω 2 ερωτησουλες ακομη(λογικα θα μου δημιουργηθουν και αλλες στη συνεχεια :P )

1.Πως μπορω να κανω το κινητο να απαντησει στο voice search?Μου εμφανιζει μονο τα αποτελεσματα στο google...

2.Υπαρχει καποιος μετρητης sms?Πρεπει να κατεβασω καποιο αλλο πληκτρολογιο για να μπορω να γραφω 160 χαρακτηρες σε ελληνικα?

Το πιο πιθανο ειναι να εχουν απαντηθει τα ερωτηματα μου στο παρελθον,αλλα ειλικρινα δεν εχω καθολου μα καθολου χρονο,λογο υποχρεωσεων,για να ψαξω τοσες σελιδες.Σας ευχαριστω πολυ!

Εκανα αναζητηση προηγουμενως, αλλα επειδη η λεξη mms ειναι πολυ μικρη το συνδυασα με το wind και η πλειοψηφια των μηνυμάτων αφορουσε τους φορτιστες :-)

Με την στοκ εφαρμογη προσπαθω να στειλω χωρις επιτυχια

Τωρα μιλησα με τη wind καιτελικα το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει αυτοματα το 3g στην αποστολη mms αλλα πρεπει να ειναι ηδη ενεργοποιιημενο απο πριν..

Εγώ έχω Vodafone. Το Πάσχα που έστειλα mms με την stock εφαρμογή, δίπλα στο μήνυμα μου εμφάνιζε ένα θαυμαστικό. Νόμιζα πως το μήνυμα δεν είχε σταλεί και άρχισα να ψάχνω λύσεις με την εξυπηρέτηση πελατών κλπ. Τελικά το μήνυμα είχε πάει κανονικά, απλά το θαυμαστικό είχε μείνει εκεί και δεν έφευγε με τίποτα, ακόμη και στα επόμενα mms που έστειλα.

με mms έχω και εγώ πρόβλημα. Γενικά δεν μπορώ να στείλω mms( με whatsup )

Επίσης συμβαίνει και το εξής κουφό: αν μου στείλουν από wind κινητό mms το παίρνω κανονικά, αν μου στείλουν από vodafone μου έρχεται το μήνυμα με τους κωδικούς για να μπω σε ιστοσελίδα να το δώ

ρε παιδια το κουμπι on-off πως συμπεριφερεται? Στο δικο μου δεν αντιδρα σχεδον ποτε με το χαρακτηριστικο "κλικ" που κανει στο πατημα, αλλα θελει περισσοτερη δυναμη. Να το στειλω στο σερβις?:worry:

1.Πως μπορω να κανω το κινητο να απαντησει στο voice search?Μου εμφανιζει μονο τα αποτελεσματα στο google...

Μόνο αν βάλεις την γλώσσα του κινητού σε Αγγλικά θα σου απαντάει όπως και αν όταν θέλεις να σου ανοίγει κάποιες εφαρμογές με φωνητική εντολή π.χ open settings . Στα αγγλικά θα ανοίξει τα settings του κινητού στα ελληνικά θα σου κάνει απλώς search μέσω google.

Κάποιες εντολές όπως π.χ open facebook λειτουργούν και στα ελληνικά.

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Ερώτηση κρίσεως. Το daydream καταναλώνει ενέργεια; πχ άμα το έχεις στην επιλογή να μπαίνει όταν το βάζεις να φωρτηζει θα αργεί ποιο πολύ;
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)