Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα αναφέρει ότι το κινητό δεν υποστηρίζει flash player.Σχεδόν όλοι είπατε και λέτε ναι.Έστω οτι θες να μπεις στο http://www.dod.gr (είναι site με διάφορα παιχνίδια,αδιάφορο αλλά το ανεφέρω).Όταν ανοίγει η σελίδα κάτω αριστερά σου γράφει ότι αν βλέπεις αυτό το μήνυμα τότε πρέπει να κατεβάσεις το flash player.Πατάς να το κατεβάσεις και λέει οτι η συσκευή σας δεν υποστηρίζει.Το κατεβαζεις μέσω ίντερενετ σε μορφή apk και πάλι τίποτα.Υποστηρίζει τελικά η όχι;Έχει κάποιος την καλοσύνη να το τσεκάρει;Τέλος έχω κάποια αρχεία apk στην sd μου.Μπορώ να τα περάσω στο κινητό;Αν γίνεται ,που μεταφέρονται και πως.Ευχαριστώ προκαταβολικά!:)

Εγώ λειτουργω κανονικά flash player ....

Απλα κατεβαστε και εγκαταστηστε αυτό : http://d-h.st/mba. Edit: εγώ το δουλεύω με firefox

Edited by georgekok97

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ λειτουργω κανονικά flash player ....

Απλα κατεβαστε και εγκαταστηστε αυτό : http://d-h.st/mba. Edit: εγώ το δουλεύω με firefox

Μόλις το εγκατέστησα το flash και όντως βγάζει αυτό το μήνυμα ότι δεν έχω το flash περασμένο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είχα αναφέρει ότι το κινητό δεν υποστηρίζει flash player.Σχεδόν όλοι είπατε και λέτε ναι.Έστω οτι θες να μπεις στο http://www.dod.gr (είναι site με διάφορα παιχνίδια,αδιάφορο αλλά το ανεφέρω).Όταν ανοίγει η σελίδα κάτω αριστερά σου γράφει ότι αν βλέπεις αυτό το μήνυμα τότε πρέπει να κατεβάσεις το flash player.Πατάς να το κατεβάσεις και λέει οτι η συσκευή σας δεν υποστηρίζει.Το κατεβαζεις μέσω ίντερενετ σε μορφή apk και πάλι τίποτα.Υποστηρίζει τελικά η όχι;Έχει κάποιος την καλοσύνη να το τσεκάρει;Τέλος έχω κάποια αρχεία apk στην sd μου.Μπορώ να τα περάσω στο κινητό;Αν γίνεται ,που μεταφέρονται και πως.Ευχαριστώ προκαταβολικά!:)

Αυτο γίνεται γιατί ο Chrome δεν υποστηρίζει flash player.

Βάλε τον Firefox και θα είσαι μια χαρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει

Το wifi δεν έχει κανένα θέμα.ίσα ίσα που πιάνω κ μπαίνω εκεί που δεν μπορούν αλλες συσκευές. Κ μάλιστα ταχύτατα

Δημήτρης

παιδια γεια σας! μολις το πηρα και εγω! τι να πω! πολυ γρηγορο ομορφο! αλλα μου φενεταο οτι ζεστενεται εστω και με απλο browsing! βεβεα το ιδιο γινονταν και στο xperia s που ειχα! ειναι επικινδυνο αυτο με την θερμανση?και κατι αλλο..το κινητο ςειναι απο wind...ειναι κλειδωμενος ο bootloader?δεν βλεπω καμια κλειδαρια οπως διαβασα οταν ανοιγει! για custom rom πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader?και μετα root?ειναι δυσκολη διαδικασια?ευχαριστω και καλη ανασταση σε ολους!

παιδια γεια σας! μολις το πηρα και εγω! τι να πω! πολυ γρηγορο ομορφο! αλλα μου φενεταο οτι ζεστενεται εστω και με απλο browsing! βεβεα το ιδιο γινονταν και στο xperia s που ειχα! ειναι επικινδυνο αυτο με την θερμανση?και κατι αλλο..το κινητο ςειναι απο wind...ειναι κλειδωμενος ο bootloader?δεν βλεπω καμια κλειδαρια οπως διαβασα οταν ανοιγει! για custom rom πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader?και μετα root?ειναι δυσκολη διαδικασια?ευχαριστω και καλη ανασταση σε ολους!

Kαλοριζικο!Δεν εχεις θεμα με την θερμανση ετσι κανουν ολα.Με καποιον custom κερνελ μπορεις με undervolt να πεσει λιγο.Ειναι κλειδωμενος ο bootloader γιαυτο δεν βλεπεις το λουκετακι.Ξεκλειδωνεις bootloader κανεις ροοτ περνας reovery και μετα περνας οτι γουσταρεις.Κανε ενα search στις "τροποποιησεις.." και θα βρεις οτι θες.Καλη ανασταση και σε σενα

Δημήτρης

Αγόρασα μεταχειρισμένο το nexus 4 και έχει paranoid android 3 και πειραγμένο kernel υπάρχει κάποιος οδηγός να τα γυρίσω όλα σε stock?
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Αγόρασα μεταχειρισμένο το nexus 4 και έχει paranoid android 3 και πειραγμένο kernel υπάρχει κάποιος οδηγός να τα γυρίσω όλα σε stock?

κατεβασε το εργαλειο toolkit του wug:D

Edited by alexclone

Ψαξε στις τροποποιησεις το νημα ωστε να βρεις Link με το toolkit κ να τα επαναφερεις ολα

Δημήτρης

Δεν ξέρω αν φταίει το Photo Sphere και τρώει τόσο την μπαταρία, αλλά ξεκίνησα με 14% να πάρω 1 φώτο με το Sphere και με το που τελείωσα την λήψη και ξεκίνησε το render, το κινητό έκανε shut down λόγω μηδενικής μπαταρίας!!

3g κλειστό και GPS.

Πώς εξηγείται;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω αν φταίει το Photo Sphere και τρώει τόσο την μπαταρία, αλλά ξεκίνησα με 14% να πάρω 1 φώτο με το Sphere και με το που τελείωσα την λήψη και ξεκίνησε το render, το κινητό έκανε shut down λόγω μηδενικής μπαταρίας!!

3g κλειστό και GPS.

Πώς εξηγείται;

Δεν το ξερω το Photo Sphere αλλα μηπως ετρεχε/χαν και τπτ αλλες εφαρμογες πισω???

να και το λινκ

http://www.wugfresh.com/nrt/

Να σαι καλά. Το κινητάκι τα σπάει απλά

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Να σαι καλά. Το κινητάκι τα σπάει απλά

κατσε με paranoid.

εγω αυτην εχω βαλει και αλλαζω κερνελς για δοκιμη:p

οχι οτι η στοκ υστερει...μια χαρα μου φανηκε στις 3 μερες που την δουλεψα

Βασικά σε bootloader mode πως μπαίνω?

εχει παρατητηρησει καποιος το αν εχει προβλημα με το wfi

νομιζω οτι δεν εχει καλη αποδοση.

δηλαδη στο σαλονι κυμενται απο 70db με 85db (ειναι δηλαδη στις δυο η μια γραμη.σπανια παει στις 3)

ενω στο υπολογιστη ειναι στα 56db.

ειναι φυσιολογικο?

Φίλε μου δεν θα λεγα ότι φταίει το wi-fi του κινητού. Για την ακρίβεια έχει την καλύτερη λήψη από όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα μου καθώς μόνο με αυτό έχω 2 γραμμές στο ασύρματο της δουλειάς που ποτέ πριν καμμία συσκευή μου δεν είχε καταφέρει να συνδεθεί επειδή το router βρίσκεται 50 μέτρα μακριά. Και στο σπίτι, στο πιο μακρινό δωμάτιο που έπαιζα με 1 γραμμή τώρα έχω σταθερά 2 και ορισμένες φορές 3. Είσαι custom; Μόνο rom έχω αλλάξει εγώ αλλά δεν ξέρω αν επηρρεάζει.

Επίσης δεν ξέρω αν η τελευταίες παρτίδες (με τα ποδαράκια) έχουν μικρές αλλαγές στο ακουστικό και στο wifi καθώς ούτε το βούισμα που αναφέρουν κάποιοι στο ακουστικό έχω παρατηρήσει.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Βασικά σε bootloader mode πως μπαίνω?

απο τι θυμαμαι κλεινεις το κινητο, και κρατωντας το volume down πατας το power....ετσι μπαινεις σε fastboot mode και με τα βελακια αλλαζεις σε recovery mode και bootloader mode??:D

ετσι πρεπει να ναι...

Φίλε μου δεν θα λεγα ότι φταίει το wi-fi του κινητού. Για την ακρίβεια έχει την καλύτερη λήψη από όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα μου καθώς μόνο με αυτό έχω 2 γραμμές στο ασύρματο της δουλειάς που ποτέ πριν καμμία συσκευή μου δεν είχε καταφέρει να συνδεθεί επειδή το router βρίσκεται 50 μέτρα μακριά. Και στο σπίτι, στο πιο μακρινό δωμάτιο που έπαιζα με 1 γραμμή τώρα έχω σταθερά 2 και ορισμένες φορές 3. Είσαι custom; Μόνο rom έχω αλλάξει εγώ αλλά δεν ξέρω αν επηρρεάζει.

Επίσης δεν ξέρω αν η τελευταίες παρτίδες (με τα ποδαράκια) έχουν μικρές αλλαγές στο ακουστικό και στο wifi καθώς ούτε το βούισμα που αναφέρουν κάποιοι στο ακουστικό έχω παρατηρήσει.

εχει βγει απο τι ξερω ενα fix για το wifi αλλα λιγοι kernel το χουν ενσωματωσει....εμενα με του franco μου κοβοταν το wifi καποιες φορες, ενω με mako και matrix kernel οχι

[ATTACH]32149[/ATTACH]

Μου βγάζει αυτό τι κάνω?

[ATTACH]32149[/ATTACH]

Μου βγάζει αυτό τι κάνω?

λογικα δεν εχεις εγκαταστησει drivers...απο το toolkit νομιζω εχει επιλογη για drivers.

μετα κανεις αυτα που σου πα πιο πανω και εισαι σε fastboot mode

με αυτο το εργαλειο--> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688

εχει και επιλογη για drivers

Βραδυποριακος, να σβηστεί το ποστ... Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δοκίμασα τη διαδικασία με το wug και το one click και κολλάει στο writing system και το κινητό δεν ανοίγει μένει στο λογότυπο

Δοκίμασα τη διαδικασία με το wug και το one click και κολλάει στο writing system και το κινητό δεν ανοίγει μένει στο λογότυπο

Κατι δεν εγινε καλα...

Λογικα τωρα πρεπει να δοκιμασεις με την απο κατω επιλογη που λεει soft bricked

Ας σου απαντησει αν ξερει καποιος αλλος πιο σιγουρα

Κατι δεν εγινε καλα...

Λογικα τωρα πρεπει να δοκιμασεις με την απο κατω επιλογη που λεει soft bricked

Ας σου απαντησει αν ξερει καποιος αλλος πιο σιγουρα

Με αυτή δοκίμαζα και δεν το έκανε

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)