prioxxx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εγω ακουω καμπανα παντως!Να σου πω μονο οτι το Σ/Κ που εδω στη Πατρα ειχαμε το Πατρινο Καρναβαλι,μεσα σε μαγαζι που ημουν γεματο κοσμο και η μουσικη πιο τερμα πεθαινεις,μιλαγα στο κινητο και ακουγα χωρις καμια δυσκολια!Και για οποιον ψαχνει το κινητο αυτο ας μη διαβαζει παρα πολλα γτ λενε πολλα τα οποια ειτε δεν ισχυουν ειτε η χρηση που κανει ο αλλος ειναι διαφορετικη με αποτελεσμα να λαμβανεις λαθος αποψεις.Εγω το πηρα και το ευχαριστιεμαι αφανταστα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εγω ακουω καμπανα παντως!Να σου πω μονο οτι το Σ/Κ που εδω στη Πατρα ειχαμε το Πατρινο Καρναβαλι,μεσα σε μαγαζι που ημουν γεματο κοσμο και η μουσικη πιο τερμα πεθαινεις,μιλαγα στο κινητο και ακουγα χωρις καμια δυσκολια!Και για οποιον ψαχνει το κινητο αυτο ας μη διαβαζει παρα πολλα γτ λενε πολλα τα οποια ειτε δεν ισχυουν ειτε η χρηση που κανει ο αλλος ειναι διαφορετικη με αποτελεσμα να λαμβανεις λαθος αποψεις.Εγω το πηρα και το ευχαριστιεμαι αφανταστα! Αφού το Σάββατο δεν ειχε κόσμο λογω βροχής γιαυτό άκουγες χαχα :-P Περα απο την πλάκα το ηχείο είναι το πιο δυνατό που είχα ποτέ σε κινητό Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εγκεφαλικό με πιασε. Έβγαλα τη θήκη κ πανω στο μεταλικό περίβλημα έχει βγει το χρωμα.μήπως είχα βάλει νύχι πανω στο πανικό κ δεν το κατάλαβα. Ξενερωσα ρε ****το Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Μερικα εχουν ερθει στο κουτι τους ετσι. :lol: Αν ηταν μεταλλο δεν θα το παθαινε, ειναι πλαστικο. Παντως η θηκη τριβει το συγκεκριμενο σημειο. Δεν αξιζει να ασχοληθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εγκεφαλικό με πιασε. Έβγαλα τη θήκη κ πανω στο μεταλικό περίβλημα έχει βγει το χρωμα.μήπως είχα βάλει νύχι πανω στο πανικό κ δεν το κατάλαβα. Ξενερωσα ρε ****το Είχες κάποια γνωστή θήκη φίλε? Να ξέρουμε να προσέξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 το ακουστικο και το ηχειο ειναι οντως χαλια σε σχεση με iphone 4? απο αυτα που εχω διαβασει λενε οτι δεν ακουγεται καθολου καλα. Ποιο ισχυρο ακουστικο πεθαινεις...συνεχεια στο 50% το εχω....Μιλαω με την γκομενα στο σαλονι και με την ακουει η γυναικα μου στην κουζινα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 το ακουστικο και το ηχειο ειναι οντως χαλια σε σχεση με iphone 4? απο αυτα που εχω διαβασει λενε οτι δεν ακουγεται καθολου καλα. Καλό είναι το ηχείο αλλά λόγο κατασκευής άμα το έχεις σε μια επίπεδη επιφάνεια παίζει να μην το πάρεις χαμπάρι ότι σε πέρνουν τηλέφωνο. Τώρα σε σχέση με το Iphone 4 θα έλεγα και σαν πρώην κάτοχος ότι το Iphone 4 τα πήγαινε λίγο καλύτερα.. Πάντος με handsfree παίζει καλά... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Είχες κάποια γνωστή θήκη φίλε? Να ξέρουμε να προσέξουμε. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΚΥΡΟΣ!Στην αρχη που το εβγαλα απο τη θηκη ειχε και στο πισω μερος ενα περιεργο θαμπωμα σαν σπασιμο και λεω παει την...Τελικα οπως το ετριψα ηταν σαν λευκη σκονη και εφυγε ολο.Ομως στο πανω μερος λογω οτι ειναι νικελο ετσι οπως ηταν νομιζα οτι ηταν γρατζουνια.Εντελειμε λιγο σαλιο εφυγε!Ηταν σπρει αφρου απο το καρναβαλι που ειχε εισβαλλει λιγο μεσα.:lol: Φτου φτου μη το ματιασω Μερικα εχουν ερθει στο κουτι τους ετσι. :lol: Αν ηταν μεταλλο δεν θα το παθαινε, ειναι πλαστικο. Παντως η θηκη τριβει το συγκεκριμενο σημειο. Δεν αξιζει να ασχοληθεις. Eβαλες το milestone kernel?Εγω απο τη στιγμη που τον εβαλα αρχισε να λαγκαρει.Γυριζα στον παλιο 102 και μ εκανε bootloop.Τωρα παω παλι αποτην αρχη μιας κ δεν ειχα ουτε ενα backup (ωραιος ειμαι) Edited March 18, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technologos Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Στην Γερμανία το κινητό κοστίζει 300€ χωρίς τον εξτρά φωρτιστη αλλά είναι sold out σε αρκετά μαγαζια .πουλιθικαν όλα.περιμένουν εμπόρευμα. Από store.de 308€ με μεταφορικά πάντως,το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και έχει στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Eβαλες το milestone kernel?Εγω απο τη στιγμη που τον εβαλα αρχισε να λαγκαρει.Γυριζα στον παλιο 102 και μ εκανε bootloop.Τωρα παω παλι αποτην αρχη μιας κ δεν ειχα ουτε ενα backup (ωραιος ειμαι) Ναι το εχω βαλει, δεν ειδα καποιο θεμα. Αντε απτην αρχη, καλυτερα μερικες φορες, μπορεις να δεις και extra χωρο να ελευθερωνεται. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ναι το εχω βαλει, δεν ειδα καποιο θεμα. Αντε απτην αρχη, καλυτερα μερικες φορες, μπορεις να δεις και extra χωρο να ελευθερωνεται. :lol: Ασε να μαθω και πως γινεται!Εχουμε και secret recovery!Να και κατι που δεν ηξερα!Ενταξει το εφτιαξα αλλα τωρα φοβηθηκα με το νεο κερνελ.Τι να κανω δεν ξερω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technologos Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Yπάρχει κάποιο λινκ; Οι παρακάτω απέχουν πολύ από τα 300 ευρώ. http://geizhals.de/google-nexus-4-16gb-a859912.html#ang http://preisvergleich.hardwareluxx.de/google-nexus-4-16gb-a859912.html Από το μαγαζί του γούγλη λέω.:p Α επίσης λέω για το 8αρι όχι το 16 αρι που νομίζω βγαίνει στα 350€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Στις 25 μέρες που έχω το τηλέφωνο έχασα την μπάρα ειδοποιησεων 3 φορές και επανήλθε μόνο με επανεκκίνηση. Συνέβη σε κανέναν άλλον η μόνο σε μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Στις 25 μέρες που έχω το τηλέφωνο έχασα την μπάρα ειδοποιησεων 3 φορές και επανήλθε μόνο με επανεκκίνηση. Συνέβη σε κανέναν άλλον η μόνο σε μένα; Kαι σε μενα το ιδιο.Ειμαι στοκ ρομ κ ρ102 κερνελ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 To Google Now δεν θα το έχουμε εδώ Ελλάδα? Είδα ότι το κινητό δεν με αφήνει και απογοητεύτηκα λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 To Google Now δεν θα το έχουμε εδώ Ελλάδα? Είδα ότι το κινητό δεν με αφήνει και απογοητεύτηκα λίγο. Για μενα καλυτεραγτ λιωνει την μπαταρια.Υπαρχει ομως νομιζω ρυθμιση.Για κανε μια αναζητηση Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ασε να μαθω και πως γινεται!Εχουμε και secret recovery!Να και κατι που δεν ηξερα!Ενταξει το εφτιαξα αλλα τωρα φοβηθηκα με το νεο κερνελ.Τι να κανω δεν ξερω Nα το βαλεις παλι πριν αρχισεις να το φτιαχνεις. Δεν εχει θεμα γενικα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Nα το βαλεις παλι πριν αρχισεις να το φτιαχνεις. Δεν εχει θεμα γενικα παντως. Λες ε?Μολις τελειωσα το φλασαρισμα του νεου λογισμικου,root και λοιπα.Θα το βαλω δεν ..ται :lol: Γιαυτο πηραμε nexus:D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 To Google Now δεν θα το έχουμε εδώ Ελλάδα? Είδα ότι το κινητό δεν με αφήνει και απογοητεύτηκα λίγο. Δες το παρακάτω post: Είχα και εγώ ακιβώς το ίδιο πρόβλημα και βρήκα την εξής λύση 1.Βάζεις στα αγγλικά το κινητό σου 2.Κάνεις uninstall to google search(τα Updates κάνεις ουσιαστικά uninstall) 3.Επιτόπου το ξανακάνεις install (τα βήματα 2-3 ίσως μπορεί να παραληφθουν βασικά) 4.λειτουργεί κανονικά το Google Now 5.Μπορείς να αλλάξεις ξανα στα ελληνικά το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Χρειαζεται απλα αλλαγη γλωσσας στα αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Στις 25 μέρες που έχω το τηλέφωνο έχασα την μπάρα ειδοποιησεων 3 φορές και επανήλθε μόνο με επανεκκίνηση. Συνέβη σε κανέναν άλλον η μόνο σε μένα; Και σε μένα συνέβει 2 φορές και επανήλθε με επανεκκίνηση. Επίσης έχω προσέξει πως όταν τραβάς φωτογραφίες τη νύχτα με φλας άλλες φορές βγαίνει πολύ έντονο το φλας με αποτέλεσμα να ασπρίζει πολύ η φωτογραφία ενώ άλλες φορές βγαίνει νορμάλ. Ακόμη κι αν τραβήξεις δύο φωτογραφίες η μία μετά την άλλη, η μία μπορεί να σου βγει πολύ ασπρισμένη απο το φλας και η άλλη με φυσιολογικό φωτισμό και χρώματα. Δε ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό? Edited March 18, 2013 by cuculos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ομολογώ πως με προβληματίσατε που αναφέρετε πως το ακουστικό είναι δυνατό. Εμένα είναι το μοναδικό μου παράπονο από τη συσκευή. Ο ήχος συνομιλίας, από το ακουστικό ή με hands free, είναι ο χαμηλότερος από κάθε συσκευή που είχα μέχρι σήμερα. Το ηχείο είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Ομολογώ πως με προβληματίσατε που αναφέρετε πως το ακουστικό είναι δυνατό. Εμένα είναι το μοναδικό μου παράπονο από τη συσκευή. Ο ήχος συνομιλίας, από το ακουστικό ή με hands free, είναι ο χαμηλότερος από κάθε συσκευή που είχα μέχρι σήμερα. Το ηχείο είναι μια χαρά. Κοίταξε έγω πρόσεξα πως η ένταση του ακουστικού είναι αρκετά ικανοποιητική. Για να καταλάβεις το έχω στη μέση τις περισσότερες φορές. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ποιότητα της κλήσης. Έχει διάφορα θεματάκια. Τώρα δε ξέρω αν είναι από το ακουστικό ή από την κεραία του κινητού. Πάντως ο ήχος συνομιλίας με bluetooth είναι χάλια ποιότητα καθώς και η έντασή του πολύ χαμηλή. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με hands free. Edited March 18, 2013 by cuculos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meg29 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 έχει κανένα από τα κινητά σας πρόβλημα υπερθέρμανσης ? το δικό μου όταν κάνω έντονο browsing ξεκινάει να ψήνει στη περιοχή γύρω από την κάμερα... και παρατηρώ πτώση της ταχύτητας, δείτε και τα εξής: http://www.nextsmartphone....ead.php?t=1327 https://www.youtube.com/wa...&v=koLJ4BU9tgc Παράθεση www.accestories.com/en :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Κοίταξε έγω πρόσεξα πως η ένταση του ακουστικού είναι αρκετά ικανοποιητική. Για να καταλάβεις το έχω στη μέση τις περισσότερες φορές. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ποιότητα της κλήσης. Έχει διάφορα θεματάκια. Τώρα δε ξέρω αν είναι από το ακουστικό ή από την κεραία του κινητού. Πάντως με bluetooth είναι χάλια η ποιότητα της κλήσης. Αυτό ακριβώς είναι που με προβληματίζει. Λέτε οτι έχετε την ένταση στην μέση και είναι οκ. Στη μέση πχ την είχα στο arc. Στο nexus είναι στο max για να συνομιλώ ικανοποιητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts