costas80 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ναι ακουγοταν (ανεπαισθητα στο 4s) αλλα πολυ πιο εντονα στο htc desire! Δοκιμασε με το δαχτυλο σου να χτυπησεις ελαφρα το σημειο που ειναι η καμερα ,πιστευω στα περισοτερα κινητα θα ακουσεις κατι.Φανταζομαι τα οπτικα ειναι απο τα ελαχιστα εξαρτηματα που ειναι κινουμενα πλεον μεσα στη συσκευη. Δεν θελω να σε πεισω να κρατησεις τη συσκευη,απλα να μην ταλαιπωρησε αδικα για κατι που ειναι μεχρι ενος σημειου αναποφευκτο.Το μονο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι ειδικα το htc desire που ηταν η βασικη συσκευη μου για 3 χρονια και εκανε σαν "κουδουνιστρα" αμα χτυπαγες το πισω καπακι δεν παρουσιασε κανενα μα κανενα προβλημα. Απλα ηταν καιρος του να αντικατασταθει (ακομα το χρησιμοποιω οταν θελω να φορτισω το nexus,θελω στις αρχες τουλαχιστον να φορτιζω τις συσκευες μου κλειστες) Κι εμένα κάνει αυτό τον ήχο από την πρώτη μέρα. Δεν το θεωρώ σημαντικό. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να μην το έκανε αλλά δεν θα το πάω πίσω για αυτό το λόγο. Και το desire μου το ίδιο κάνει. Όσο για τη μπαταρία 4 ώρες βγάζει πολύ άνετα screen time αλλά μόνο wi fi, δεν ξέρω με data τι συμπεριφορά έχει. Όλα αυτά εντελώς stock πάντα. Για μένα παλύ απλά το καλύτερο value for money κινητό χωρίς άλλη κουβέντα (πάντα τιμή play) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Και τα 470 για μενα ειναι καλη τιμη για αυτα που παρεχη το κινητο σε σχεση με τα 650-700 . Θα επανελθω την τεταρτη με την νεα συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Πέρνα και την τελευταία έκδοση του Franko (την 93) και δες την συσκευή σε καθημερινή χρήση. Ανεξάρτητα από screen on time και διάφορες μετρήσεις αυτό που ο καθένας πρέπει (ή θα πρέπει) να παρατηρεί είναι το πως συμπεριφέρεται η συσκευή σε μία τυπική μέρα με συγκεκριμένες εργασίες. Εμένα προσωπικά ο συγκεκριμένος συνδυασμός με 3g κλειστό, φωτεινότητα περίπου στο 70%, πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις την ημέρα και internet περίπου μία ώρα κάθε μέρα όπως προείπα μου έχει δώσει την καλύτερη αυτονομία από όλες τις συσκευές που είχα τα τελευταία χρόνια :) Τον kernel του Franco λες?θυμισε μου,σε recovery mode κάνω την εγκατάσταση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Τον kernel του Franco λες?θυμισε μου,σε recovery mode κάνω την εγκατάσταση? Wipe cache wipe davlik και περνάς τον κερνελ... Ναι όλα από recovery τα κάνεις... Αρκεί βέβαια να κατεβάσεις τον κερνελ σε ζιπ μορφή... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Wipe cache wipe davlik και περνάς τον κερνελ... Oπως ειπαμε και στο σωστο θεμα, δεν χρειαζεται wipe σε τιποτα γιατι δεν εχουν σχεση με το kernel. Oταν περνας σε αλλο kernel (εκτος stock), και εχουν πειραχθει τα /system/etc/init.d οποτε και μπορεις να κανεις. Δεν ειναι αυτη η περιπτωση εδω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Wipe cache wipe davlik και περνάς τον κερνελ... Ναι όλα από recovery τα κάνεις... Αρκεί βέβαια να κατεβάσεις τον κερνελ σε ζιπ μορφή... Εχεις κάποιο link σε zip σε παρακαλώ? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Εχεις κάποιο link σε zip σε παρακαλώ? http://minooch.com/franciscofranco/Nexus4/4.2.2/zips/ Διάλεξε τον r95 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 παντως σαν κλασσικο Νεξους,προς το Πασχα θα εχουμε πληρες optimization σε fw ,οποτε και ειμαι σιγουρος θα βγαζει ανετα πανω απο 3,5 ωρες οθονη/μπαταρια...που δεν ειναι λιγες. :) μιλαω σε στοκ...σε custom παμε για 4+ οσον αφορα τον θορυβο που λετε ειναι το ελατηριακι της καμερας για το macro και ειναι ΚΑΛΟ να κανει θορυβο αλλιως δεν εχετε focus. ευχομαι να μην κανω λαθος αλλα απο το 3gs και εδω σε οσα κινητα ειχα παντα υπηρχε ο θορυβος αυτος... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 To δικο μου που δε κανει ηχο στη καμερα μαλλον ειναι βλαμμενο τοτε :lol: Κανει στο volume ομως οποτε ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Παιδιά 5 μέρες συβιωσεις με το κινητό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια θα ήθελα να έχει μερικές επιλογές όπως στο galaxy s3 όπως όταν έχω πατημένο το κουμπί για να το κλείσω δεν με έχει την επιλογή επανεκκίνηση. Όταν κατεβάζω την μπάρα από πάνω δεν έχει της συντομεύσεις όπως στο samsung. Απλά πράματα... Το wifi αυτήν την στιγμή δεν πιάνει σήμα από το router της καφετέριας που είμαι ενώ ο φίλος μου με galaxy s2 είναι μέσα κανονικά. :( Βέβαια άμα κάνω μια εππανεκινηση το router θα μπει. :) το κινητό είναι πανέμορφο μην τυχόν και το βάλλεται θήκη η ζελατίνα... Το αφήνω πάνω στον καναπέ με μικρή κλίση και γλιστράει με το παραμικρό...:) Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Η διαδικασία με Tunnelbear, F2me λειτουργεί ακόμα έτσι ; Γιατί αύριο με βλέπω να παραγγέλνω μαζί με φίλο μου. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 παντως σαν κλασσικο Νεξους,προς το Πασχα θα εχουμε πληρες optimization σε fw ,οποτε και ειμαι σιγουρος θα βγαζει ανετα πανω απο 3,5 ωρες οθονη/μπαταρια...που δεν ειναι λιγες. :) μιλαω σε στοκ...σε custom παμε για 4+ οσον αφορα τον θορυβο που λετε ειναι το ελατηριακι της καμερας για το macro και ειναι ΚΑΛΟ να κανει θορυβο αλλιως δεν εχετε focus. ευχομαι να μην κανω λαθος αλλα απο το 3gs και εδω σε οσα κινητα ειχα παντα υπηρχε ο θορυβος αυτος... Αν ειναι οντως ετσι θα παρακαλαω και η νεα συσκευη να κανει θορυβο,:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Αυριο αν όλα πάνε καλά θα το έχω στα χέρια μου το κινητάκι. Το είδα στα Public και πραγμάτικα μου φάνηκε τρομερά γρήγορο (καλά σε σχέση με το x5 μου είναι έτη μπροστά :lol:) . Θέλω να ρωτήσω όμως κάτι..επειδή διάβασα ότι έχει μπαταρία Nimh ή κάπως έτσι μόλις το ανοίξω το βάζω να φορτίσει ή το παίζω μέχρι να πάει κανά 10% και μετά φορτίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Brand new nexus 4 με μαμα 4.2.0. Εγκαθιστω nexus 4 toolkit και απλα κανω unlock + root + SU + busybox. Εγκαθιστω ΟΤΑ σε 4.2.2 κρατωντας το root. Eνω ολα δειχνουν καλα, δεν μπορω να μπω στις επιλογες ->ασφάλεια.Μου βγαζει μυνημα οτι "δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει" Ακομα και με επαναφορα ρυθμισεων , το ιδιο βγαζει. Τι κανω τωρα? Edited March 3, 2013 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Παρατήρησα ότι σε χώρο με εσωτερικό φωτισμό (λάμπας), με την οθόνη της συσκευής σβηστή (ίσως και λίγο υπό γωνία), φαίνονται κάτι σαν τετραγωνάκια μέσα σε όλη την οθόνη, που λογικά είναι από το πάνελ ( ; ) Το πρόσεξε κανείς άλλος; Δεν μου φαίνεται για πρόβλημα... Τσεκάρετε για το επιβεβαιώσουμε. Ευχαριστώ. Edited March 3, 2013 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Παρατήρησα ότι σε χώρο με εσωτερικό φωτισμό (λάμπας), με την οθόνη της συσκευής σβηστή (ίσως και λίγο υπό γωνία), φαίνονται κάτι σαν τετραγωνάκια μέσα σε όλη την οθόνη, που λογικά είναι από το πάνελ ( ; ) Το πρόσεξε κανείς άλλος; Δεν μου φαίνεται για πρόβλημα... Τσεκάρετε για το επιβεβαιώσουμε. Ευχαριστώ.Δε μπορώ να το δω αυτή τη στιγμή, αλλά είναι από την touch screen, τέτοια τετραγωνάκια φαίνονταν και στο xperia S υπο συγκεκριμένες γωνίες και φωτισμό. Δεν είναι πρόβλημα. Επίσης, για αυτούς που λένε ότι το κουνάνε και ακούγεται ένα κλικ κλικ, το έχουν αναφέρει οι περισσότεροι κάτοχοι nexus 4 και είναι κατά πάσα πιθανότητα από το autofocus της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Παρατήρησα ότι σε χώρο με εσωτερικό φωτισμό (λάμπας), με την οθόνη της συσκευής σβηστή (ίσως και λίγο υπό γωνία), φαίνονται κάτι σαν τετραγωνάκια μέσα σε όλη την οθόνη, που λογικά είναι από το πάνελ ( ; ) Το πρόσεξε κανείς άλλος; Δεν μου φαίνεται για πρόβλημα... Τσεκάρετε για το επιβεβαιώσουμε. Ευχαριστώ. Το digitizer. Ολες οι συσκευες το εχουν (ευτυχως). :lol: Αν βγεις εξω με σβηστη οθονη και τον ηλιο να χτυπαει πανω της φαινεται τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 αυτό φαίνονται σε όλες τι συσκευές με capacitive οθόνη γενικά πως τα πάει η μπαταρία του ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά! Κατάλαβα εξ αρχής ότι δεν είναι πρόβλημα, αλλά είπα να το αναφέρω για καλό και κακό που λένε. Είδα ότι πατώντας *#*#4636#*# στο πληκτρολόγιο, ανοίγει ένα μενού που ξεκλειδώνει το LTE (4G) !!!! Ευχαριστώ ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Είδα ότι πατώντας *#*#4636#*# στο πληκτρολόγιο, ανοίγει ένα μενού που ξεκλειδώνει το LTE (4G) !!!! Αληθευει αυτο? Το κινητο εφτασε Ελλαδα σημερα οποτε ευελπιστω να το παρω αυριο!:D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Αληθευει αυτο? Το κινητο εφτασε Ελλαδα σημερα οποτε ευελπιστω να το παρω αυριο!:D Εδώ έχει πολλά βιντεάκια που δείχνουν την απλή διαδικασία για LTE: https://www.google.gr/search?q=youtube+nexus+4+lte&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=el&client=safari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 αξίζει να μπει κάποιος σε διαδικασία να το αγοράσει από Play store του εξωτερικού? π.χ. Αγγλία? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) αξίζει να μπει κάποιος σε διαδικασία να το αγοράσει από Play store του εξωτερικού? π.χ. Αγγλία? Θα σου βγει λίγο πιο φθηνά από Play store uk, αλλά με αναμονή μερικές ημέρες και θα χρειαστείς πριζάκι για Ελλάδα... Από Wind το παίρνεις άμεσα και με δώρο τον γνήσιο ασύρματο φορτιστή LG nexus 4,WCP-400 !!! Επίσης θα το βρεις και λίγο πιο φθηνά στο skroutz, χωρίς το δώρο ασύρματο φορτιστή. Edited March 3, 2013 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Εδώ έχει πολλά βιντεάκια που δείχνουν την απλή διαδικασία για LTE: https://www.google.gr/search?q=youtube+nexus+4+lte&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=el&client=safari Το συγκεκριμένο κρυφό μενού δεν υπάρχει στην 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Το συγκεκριμένο κρυφό μενού δεν υπάρχει στην 4.2.2 Aμα υπαρχει ομως μεσα σημαινει οτι με καποιο mod στο μελλον να ανοιξει σωστα?Και να εχουμε 4G Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts