Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Ο Franco μας έχει σκίσει στο φλασάρισμα! Πλέον στην r93 πήγα γιατί το touch control δεν δούλευε με την r90. Ρε τι τραβάμεεεεεεεεεε

Δουλευε με την 90 μωρε. :lol:

Αλλα οντως δεν τον προλαβαινουμε.

Το app με εχει σωσει και πλεον το color control ειναι πολυ καλο.

Ειναι ακριβο app αλλα δεν μετανιωσα.

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποια δουλευεις stable η nightly?

Stable αν θυμάμαι σωστα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μια χαρα, μην πειραζεις τιποτα.Οπως πρεπει να ειναι!

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δουλευε με την 90 μωρε. :lol:

Αλλα οντως δεν τον προλαβαινουμε.

Το app με εχει σωσει και πλεον το color control ειναι πολυ καλο.

Ειναι ακριβο app αλλα δεν μετανιωσα.

με 90 και 1.5 b αλλά και με 1.5 c ΔΕΝ δούλευε George 100% αυτό που σου γράφω ( πάντα με stock rom )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αφου μεχρι χθες που πηγα στο 1.5c αυτο ειχα. :confused:

edit: Eιχα 92, εχεις δικιο.

σχεδόν πάντα έχω δίκιο :lol::lol:

δεν φταις εσύ, ο τρελοπορτογάλος φταιει που σχεδόν καθε μέρα βγαζει και από μία :rolleyes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΝ ειναι μονοδρομος. Υπαρχει και αυτο που κανει τη δουλεια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEuYmFja3VwIl0.

Ωραίο! Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω! (αν και νομίζω οτι είναι απλά ένα frontend στο adb backup, οπότε παίζει να έχει τα ίδια θεματάκια... )

Ωραίο! Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω! (αν και νομίζω οτι είναι απλά ένα frontend στο adb backup, οπότε παίζει να έχει τα ίδια θεματάκια... )

Πες μας εντυπωσεις

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

2004 μωρε :p

τι λεει η 93 ταλιμπανεζε?δε σε προλαβαινουμε..

Aκόμα δεν έχω εντυπώσεις, φορτίζει το τούμπανο, το θέμα είναι ότι το touch control δουλευει

Kαποια microstutters εχουν φυγει, κατα τα υπολοιπα δεν βλεπω διαφορα.

Ουτε στο undervolting ειδα αλλες ανοχες, καλα ειμαστε. :)

Nαι, στοκ με τον Franco.

και γιατί εσαι stock ? Δώσε μας αιτιολογία

Εχω δοκιμασει αρκετες ρομ, απλα δεν το εγραψα γιατι παντα μετρουσα και γυρναγα στη stock.

Καταννοω οτι η παραμετροποιηση σε μερικες rom ειναι πιο ευκολη αλλα ουσιαστικα επειδη μαρεσει να το σκαλιζω οσο πιο βαθια γινεται,δεν βρηκα καποιο πλεονεκτημα, κατι που δεν μπορω να κανω με τη stock, εστω και πιο δυσκολα.

Στη μπαταρια καμια διαφορα, οπως και σε scrolling η gpu η cpu intensive εφαρμογες, αλλωστε παιζω με τα voltages απο το kernel για το τελευταιο, οπως και με τα χρωματα οπου ειδα επιτελους gamma 2.2 με το franco updater.

Tο μονο που θα ηθελα στην stock και με ικανοποιησε περισσοτερο σε after rom ειναι τα transparent nav. keys και μερικα dongles στις ρυθμισεις.

Εχωντας δει και τα sources, οι after roms δεν εχουν διαφορα επιδοσεων απο μονες τους και οπου κανουν τη διαφορα μπορω να το αλλαξω στη stock απο μονος μου γιατι δεν ευθυνεται η rom αυτη καθεαυτη, η οποια ειναι ενα κουστουμακι ραμμενο στα μετρα της stock.

Και υποκειμενικα, η γενικοτερη αισθητικη της stock (που περιπου διατηρει μονο μια rom απο αυτες που εβαλα) μου αρεσει περισσοτερο.

Δεν ψαχνομαι για funky homescreens etc, θελω απλα ναναι λειτουργικο το περιβαλλον που δουλευω.

Εβαλα και ubuntu....Εκει ειχαμε αλλα θεματα βεβαια....πολλες φορες κολλουσε, οι εντολες μερικες φορες εκαναν και 1 λεπτο να καταγραφουν, 2 λεπτα boot πολλες φορες και γενικως δεν ειναι τελειωμενο...πολλα υποσχομενο ομως, δε ξερω αν μου αρεσει.

Καταννοω τη λογικη του, του android μαρεσει πιο πολυ, τουλαχιστον προς το παρον.

Edited by g47

πολυ καλα το λες,καπως ετσι ειμαι κ γω,αφου ουτε κερνελ περναω προς το παρον..παντα κατι με χαλαει σε καποια ρομ..και το σημαντικοτερο για μενα..με αλλα κινητα πριν,εβαζα καστομ ρομ μετα μανιας γιατι ηθελα να πηγαινει το κινητο καλυτερα και οντως πηγαινε..σαυτο τι να αλλαξεις?ποσο καλυτερο να το κανεις?

το μονο που μου λειπει πολυ,ειναι η επιλογες παραμετροποιησης

Vamos Aris

Παιδες ποιον franco κερνελ να βαλω? Λεω για την ωρα να μεινω σε στοκ ρομ και ν αλλαξω μονο κερνελ. Επισης απο recovery ποια προτεινετε?

Πολύ καλή και εμπεριστατωμένη ή άποψη του Γιωργου, σε τέτοια φάση είμαι και εγώ, θα ήθελα πιο πολλά toggles, παραμετροποιηση των nav και αριθμητική ένδειξη στην μπαταρία, πράγματα που τελικά μόνο με custom μπορείς να τα έχεις γιατί με τα mod δύσκολα βρίσκεις άκρη. Με βλέπω σύντομα με άλλη rom. Πασχάλη ακούς;;;;;; :):):)

Καταρχήν αυτό δεν έχει καμία σχέση με pintch to zoom που έλεγες πριν. Δεν ξέρω αν αυτό το bug συμβαίνει σε πολλούς, σε εμένα πάντως όχι.

Οπως αναφέρει και ο g47 και έχω γράψει παλιότερα, ίσως είναι το μόνο τηλέφωνο που η στοκ ρομ είναι η πιο ομορφη, πιο γρήγορη και πιο smooth από οποιαδήποτε custom. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό και δείχνει ότι το Android με τo Jelly Bean και την 4.2 ωρίμασε για τα καλά και είναι πλέον το καλύτερο λειτουργικό με διαφορά.

@alexx: οι 2-3 recovery που υπάρχουν όλες καλές είναι, δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά, προσωπικά χρησιμοποιώ την touch. Από franco, αυτοί που σίγουρα έχουν χρησιμοποιηθεί πολλάκις και είναι καλοί είναι οι r28, r34 & r85.

What u take is what u give...

Πολύ καλή και εμπεριστατωμένη ή άποψη του Γιωργου, σε τέτοια φάση είμαι και εγώ, θα ήθελα πιο πολλά toggles, παραμετροποιηση των nav και αριθμητική ένδειξη στην μπαταρία, πράγματα που τελικά μόνο με custom μπορείς να τα έχεις γιατί με τα mod δύσκολα βρίσκεις άκρη. Με βλέπω σύντομα με άλλη rom. Πασχάλη ακούς;;;;;; :):):)

ακουει ακουει..ετοιμασου :)

Vamos Aris

Καταρχήν αυτό δεν έχει καμία σχέση με pintch to zoom που έλεγες πριν. Δεν ξέρω αν αυτό το bug συμβαίνει σε πολλούς, σε εμένα πάντως όχι.

αυτο ειναι το video

οι custom roms και kernels είναι εξ ολοκλήρου νεα έκφραση του εκάστοτε δημιουργού τους και αυτο ειναι που αρέσει σε πολλούς

οπως π.χ η paranoid http://www.youtube.com/watch?v=1F7l4d3bjFM με ωραία τα gestures της

Edited by inactiveaccount54432

αυτο ειναι το video

Προσωπικά ούτε που το είχα προσέξει και ούτε που με ενοχλεί :)

What u take is what u give...

Μολις φλασαρα franco r93 και εχει τρελη διαφορα προς το καλυτερο απο τον r90 στα χρωματα... Βαθια εντονα και ζωηρα και επισης εντονο μαυρο! Νιωθω οτι ειναι amloed:p

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Aν θες βοηθεια με τη μπαταρια πες, να κανουμε και κανενα χρησιμο post.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)