g47 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Nαι. Θες πανω απο 40 δευτερα να το περασεις παλι? Τοσο πηρε. :p Υπαρχει και app που κραταει το root, κοιταξε το στο play. rootkeeper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Nαι. Θες πανω απο 40 δευτερα να το περασεις παλι? Τοσο πηρε. :p Υπαρχει και app που κραταει το root, κοιταξε το στο play. μα κάνε μία πάσα.......ποια είναι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.otarootkeeper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5wcm9qZWN0dm9vZG9vLm90YXJvb3RrZWVwZXIiXQ.. αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader, πέτα στην sd σου το superSU 1.04.zip και από clockworkmod φλάσαρε το σε 4''....boom...root again :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) μα κάνε μία πάσα.......ποια είναι ? Στο εκανα edit, το rootkeeper. Εγκατεστησε κανονικα και παιξε. Αλλα ετσι κι αλλιως δεν ειναι σπουδαιο το rootαρισμα. Αμα γραφει και μνημη ελευθερη αντι για δωρεαν τοτε πρεπει να κανεις rma πιστευω! Οχι, υπαρχει ακομα. Αλλα το χρεωθηκε ηταν το δυνατο χαρτι πιστευω. Κριμα. Εχουμε και τα πρωτα ωραια, βγηκαν τα sources για τον stock kernel. Εχουμε gpu fixes αλλα αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι οτι εχουμε patch για το msm_hsic wakelock. Edited February 14, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εχω ξενερωσει τοσο πολυ με αυτο το τηλεφωνο (δεν μπορω να κανω μια κληση της προκοπης με αυτο το κ@$#ηχειο..) σε σημειο που θελω να το ανοιξω και να το γεμισω logo μεσα για να σταματησει να κουδουνιζει και η καμερα!!! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εχω ξενερωσει τοσο πολυ με αυτο το τηλεφωνο (δεν μπορω να κανω μια κληση της προκοπης με αυτο το κ@$#ηχειο..) σε σημειο που θελω να το ανοιξω και να το γεμισω logo μεσα για να σταματησει να κουδουνιζει και η καμερα!!! Τι μήνα κατασκευής είναι; απο τα πρώτα; Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 20121217 και revision 11 Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 20121217 και revision 11 αυτό από που το βλέπεις? Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) το revision το βλεπεις απο τον bootloader. το production date το βλεπεις εαν βαλεις το imei του κινητου σου σε ενα site. οταν θυμηθω το link θα στο γραψω εδω EDIT: μετα το ισον στο παρακατω λινκ βαλε το ΙΜΕΙ σου http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= Edited February 14, 2013 by Psycho13 Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εχω ξενερωσει τοσο πολυ με αυτο το τηλεφωνο (δεν μπορω να κανω μια κληση της προκοπης με αυτο το κ@$#ηχειο..) σε σημειο που θελω να το ανοιξω και να το γεμισω logo μεσα για να σταματησει να κουδουνιζει και η καμερα!!! Αλήθεια? Εγώ πάλι ξεκουφαίνομαι στις κλήσεις από την πολύ υψηλή ένταση. Με κανένα άλλο κινητό δεν άκουγα ποτέ τόσο δυνατά. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εχω ξενερωσει τοσο πολυ με αυτο το τηλεφωνο (δεν μπορω να κανω μια κληση της προκοπης με αυτο το κ@$#ηχειο..) σε σημειο που θελω να το ανοιξω και να το γεμισω logo μεσα για να σταματησει να κουδουνιζει και η καμερα!!! Φίλε μου εγώ -και όλοι νομίζω εδώ μέσα- δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα. Περίμενε να το φέρει η Wind σε 10-15 μέρες και πήγαινε το για service. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 r80 για την 4.2.2. Hδη η μπαταρια μου επρεπε ναχει πεσει τουλαχιστον 2% αλλα ειναι ακομα πληρης. Καλα αρχισαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodimir Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έχει βάλει κανείς την τελευταία Xenon HD (13/2); Λένε οτι έχει θέμα με το ακουστικό στην κλήση, έλεγα να την δοκιμάσω μιας και έχουν το bonic patch + pie. Αλλιώς βλέπω για PA 3. Τώρα έχω RootBox και είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως, αλλά θέλω να δοκιμάσω το bonic να δω αν όντως έχει διαφορά. Το PIE πάντως το έχω αγαπήσει μιας και έχω όλη την οθόνη διαθέσιμη. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Bloodimir/5975/61437/0/bld-axe.jpg |)347|-| 4\/3|\|G3R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 r80 για την 4.2.2. Hδη η μπαταρια μου επρεπε ναχει πεσει τουλαχιστον 2% αλλα ειναι ακομα πληρης. Καλα αρχισαμε. stock 4.2.2 ε?αψογα! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 την 4,2,2 πως μπορει κανεις να την βαλει? πρεπει να ειναι root πρωτα η συσκευη? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 την 4,2,2 πως μπορει κανεις να την βαλει? πρεπει να ειναι root πρωτα η συσκευη? Αν είσαι στοκ θα σου έρθει μέσω ota (over the air) update άμεσα ή σύντομα τέλος πάντων. Σε custom απλά περνάς κάποια rom που βασίζεται σε 4.2.2 (PA και Aosp CodefireX είδα ότι έχουν βγάλει έως τωρα) http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 το revision το βλεπεις απο τον bootloader. το production date το βλεπεις εαν βαλεις το imei του κινητου σου σε ενα site. οταν θυμηθω το link θα στο γραψω εδω EDIT: μετα το ισον στο παρακατω λινκ βαλε το ΙΜΕΙ σου http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= Είναι εύκολο να τσεκάρεις URL γιατί νομίζω δεν παίζει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το super user κανονικά μετά την αναβάθμιση ΟΤΑ 4.2.2 θα έπρεπε να το βλέπω;;;Γιατί εγώ το βλέπω κανονικά. Δε θα έπρεπε να είχε φύγει το root και το εικονίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά έχουμε πουθενά κανα λινκ για stock recovery και stock kernel της 4.2.2:confused: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά έχουμε πουθενά κανα λινκ για stock recovery και stock kernel της 4.2.2:confused: Google Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Google Rom Σε ευχαριστώ άλλα θέλω μόνο τον stock kernel και recovery για να τα φλασαρω από custom recovery όχι την ρομ 4.2.2 αυτή την φοραω ήδη Edited February 15, 2013 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλησπέρα, είμαι με stock unlocked rooted 4.2.1 προσπάθησα να κάνω ΟΤΑ update αλλα δε μου το βρίσκει (your system is up to date) πιθανώς επειδή είχα περάσει τον AOSP browser πειράζοντας το /system (παρόλο που τα έκανα όλα revert/undone). Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω την 4.2.2 ως update ωστε να μη χρειαστεί να κάνω full wipe? Προσπαθώ να γλυτώσω το στήσιμο από την αρχή, Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 μπορεις να περασεις αυτη τη ρομ με cache/davlik wipe Μονο ...την περασα πριν λιγο,μια χαρα :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλησπέρα, είμαι με stock unlocked rooted 4.2.1 προσπάθησα να κάνω ΟΤΑ update αλλα δε μου το βρίσκει (your system is up to date) πιθανώς επειδή είχα περάσει τον AOSP browser πειράζοντας το /system (παρόλο που τα έκανα όλα revert/undone). Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω την 4.2.2 ως update ωστε να μη χρειαστεί να κάνω full wipe? Προσπαθώ να γλυτώσω το στήσιμο από την αρχή, Ευχαριστώ Update πρεπει να σου βγαλει οπως και να εχει, το error και μονο αυτο εξαρταται απο το system. Καθαρισε framework και cache και ξαναψαξε αρκετες φορες. Αφου εισαι stock μια χαρα θα σου κατσει το OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σε ευχαριστώ άλλα θέλω μόνο τον stock kernel και recovery για να τα φλασαρω από custom recovery όχι την ρομ 4.2.2 αυτή την φοραω ήδη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419170 Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts