Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Cataclysm update 4.4 ( KRT16S ) :clap:

- Cataclysm is now ART compatible

Μόλις ξαναέστησα, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ART, με πρώτη ευκαιρία. :)

Την κατέβασα κ γω,την έχω έτοιμη για φλασαρισμα αργότερα

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και κάποιος άλλος είχε την ίδια παρατήρηση στο xda και του απάντησε ο atl4ntis ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικό με τον ήχο οπότε δεν έχει λογική να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην ένταση του ακουστικού ή στο ηχείο αναφέρεσαι ?

Πάντως προσωπικά κι εγώ και τις προηγούμενες μέρες που είχα Cat δεν είδα καμιά διαφορά στον ήχο.

Ξαναδοκίμασα τώρα και το ακουστικό και το ηχείο και το ίδιο με πριν μου φαίνεται...

Στο ηχείο αναφέρομαι και είμαι σίγουρος οτι υπάρχει διαφορά. Όντως είναι περίεργο όμως. Από την άλλη δεν είναι και κάτι τραγικό. Κλήση δεν έχω κάνει ακόμα.

Ας μας πει την γνώμη του κι άλλος που θα φλασάρει.

Edited by noisex

Και ξαφνικα φαγαμε την πατατα μας :lol: Επαιζα με το dpi απο το build.prop,το ειχα βαλει στο 280 μπας και κρατησω τον GEL και ομορφυνει λιγο.Τελικα παλι δε μου αρεσε και το ξαναγυρισα σε 320.Μολις κανω το reboot τρωω το ακυρο!Εμφανιζεται το Google logo και μετα η οθονη αναβοσβηνει χωρις καν να φαινονται οι κυκλοι...Ελπιζω να ειναι ενα απλο bootloop και οχι κατι χειροτερο...Κατεβαζω τωρα factory image και flashαρω να δω.

Υ.Γ. Σαν να μου λεει το Nexus ''Δωσε με δεν σε αντεχω αλλο'':lol: Μαλλον θα το δωσω σε τιμη ξεφτιλα σε εναν κολλητο και θα παω σε G2.Αν ανοιξει βεβαια :X

Και ξαφνικα φαγαμε την πατατα μας :lol: Επαιζα με το dpi απο το build.prop,το ειχα βαλει στο 280 μπας και κρατησω τον GEL και ομορφυνει λιγο.Τελικα παλι δε μου αρεσε και το ξαναγυρισα σε 320.Μολις κανω το reboot τρωω το ακυρο!Εμφανιζεται το Google logo και μετα η οθονη αναβοσβηνει χωρις καν να φαινονται οι κυκλοι...Ελπιζω να ειναι ενα απλο bootloop και οχι κατι χειροτερο...Κατεβαζω τωρα factory image και flashαρω να δω.

Υ.Γ. Σαν να μου λεει το Nexus ''Δωσε με δεν σε αντεχω αλλο'':lol: Μαλλον θα το δωσω σε τιμη ξεφτιλα σε εναν κολλητο και θα παω σε G2.Αν ανοιξει βεβαια :X

Αστο ησυχο ρε τρελε θα το καψεις να πουμε!Πω πω g2 το ψηνω τρελά όμως..

Δημήτρης

παιδια καλησπερα παιζω με αυτην cm-10.2-20131103-crDroid-build28-mako.

εχει καποιος κατα νου καποιον κερνελ για καλυτερη μπαταρια ;

ευχαριστω

Αστο ησυχο ρε τρελε θα το καψεις να πουμε!Πω πω g2 το ψηνω τρελά όμως..

Αε ρε τι να καψω δεν εχει αναγκη αυτο :lol: Επανηλθε ολα οκ τελικα.Μου την εδωσε και τραβηξα και ενα full wipe και αιντε ξανα στησιμο απο την αρχη :cry: G2 φιλε μου ναι,μετα απο ωριμη σκεψη και ατελειωτα vs στο youtube μαλλον θα αλλαξοπιστησω!Με κερδισε η τρελλη μπαταρια και η μεγαλυτερη οθονη.Και η official support απο Cm βεβαιως βεβαιως για οταν βαρεθουμε :)

Ποιο recovery να βάλω γιατί εδώ http://www.clockworkmod.com/rommanager έχει σαν ποιο καινούργιο το 6.0.4.3 ενώ στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198942 έχει το 6.0.4.5. Ποιο είναι το επίσημο;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Ποιο recovery να βάλω γιατί εδώ http://www.clockworkmod.com/rommanager έχει σαν ποιο καινούργιο το 6.0.4.3 ενώ στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198942 έχει το 6.0.4.5. Ποιο είναι το επίσημο;

Βάλε το 6.0.4.5

Τέλεια! Το touch control ανέβασε modules για τα νέα 4.4 kernels.

Άκυρο. Υπάρχει θέμα. Μετά από deep sleep δεν δουλεύουν. Αποσύρθηκαν προς το παρόν.

Edited by noisex

Πέρασα κ γω cataclysm με clean install κ franko.Δεν ξέρω δεν μου αρέσει καθόλου.την σπιρτάδα της στοκ Ρομ δεν την έχει. Τρώει κ κάτι σκαλωματα που κ που.Θα δω μάλλον και slim αλλιως γυριζω σε στοκ μέχρι να βγάλουν κάτι καλό.

Edit τώρα διαπίστωσα οτι δεν πήρα backup απο την στοκ φτου!

Δημήτρης

Πέρασα κ γω cataclysm με clean install κ franko.Δεν ξέρω δεν μου αρέσει καθόλου.την σπιρτάδα της στοκ Ρομ δεν την έχει. Τρώει κ κάτι σκαλωματα που κ που.Θα δω μάλλον και slim αλλιως γυριζω σε στοκ μέχρι να βγάλουν κάτι καλό.

Edit τώρα διαπίστωσα οτι δεν πήρα backup απο την στοκ φτου!

Δε κάνεις και καμιά δοκιμή με Semaphore ή Hells ή και faux πριν ξαναστήνεις από την αρχή μήπως και φταίει ο franko...?

Πάντως εμένα με Nova beta πάει σφαίρα, πάω να αρχίσω δοκιμές με hells τώρα.

( Άσχετο αλλά αυτός ο νέος dialer στο στομάχι μου κάθεται ... :p )

Δε κάνεις και καμιά δοκιμή με Semaphore ή Hells ή και faux πριν ξαναστήνεις από την αρχή μήπως και φταίει ο franko...?

Πάντως εμένα με Nova beta πάει σφαίρα, πάω να αρχίσω δοκιμές με hells τώρα.

( Άσχετο αλλά αυτός ο νέος dialer στο στομάχι μου κάθεται ... :p )

Καλά κ ο Φράνκο με στοκ είχε τα κολλήματα αλλά ας οψεται το touch control.την cataclysm την είχα δουλέψει κ με τον δικο της αλλά..θα δοκιμασω hells κ γω νόβα beta έχω και δεν τον αλλαζω μιας κ με βολευει παρα πολύ.

Δημήτρης

Ρε σεις @firekostas και @prioxxx από τότε που βάλατε Franco καταστραφήκατε :p

Πάντως δεν την βρήκα καθόλου κακή την cataclysm. Με semaphore. Την κρατάω μέχρι κάτι νεώτερο. Πριν λίγο την γύρισα και Art.

SlimCat έχω καιρό να δοκιμάσω. Την παρακολουθεί κανείς; Πρόσθεσε quick settings;

Edited by noisex

Πάντως δεν την βρήκα καθόλου κακή την cataclysm. Με semaphore. Την κρατάω μέχρι κάτι νεώτερο. Πριν λίγο την γύρισα και Art.

Τα έχουμε πει.....ο πορτογάλος είναι μεγάλη ΄΄απάτη΄΄ :)

Σήμερα μου έχει καθήσει τρελή εμμονή για το LG G2 32αρι, δεν ξέρω πώς και πόσο ακόμα θα αντιστέκομαι ......:cry::cry::cry:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SlimCat έχω καιρό να δοκιμάσω. Την παρακολουθεί κανείς; Πρόσθεσε quick settings;

Χαχα όχι ρε κομπλε!παιζω κ με hells!

Σήμερα μου έχει καθήσει τρελή εμμονή για το LG G2 32αρι, δεν ξέρω πώς και πόσο ακόμα θα αντιστέκομαι ......:cry::cry::cry:

Έχει βγάλει πολύ καλές εκδόσεις ο πορτογάλος.ειδικα η τελευταια του για 4.3 ηταν πολύ καλή!

Καλά για το G2 δεν το συζητώ!έχω δει οτι reviews unbox και γω δεν ξέρω τι άλλο!ψηνω άγρια αλλά δεν το σκοτώνω με τπτ το nexus!για να δώσω 400 παλι δύσκολο!απο Πάσχα μπας κ πεσει..

Δημήτρης

ορμα λεμε!!!

πολυ μας αργουν οι καστομ κ αρχιζω κ βαριεμαι..

Vamos Aris

Τέλεια! Το touch control ανέβασε modules για τα νέα 4.4 kernels.

Άκυρο. Υπάρχει θέμα. Μετά από deep sleep δεν δουλεύουν. Αποσύρθηκαν προς το παρόν.

Noisex επειδή την πάτησα και τα κατέβασα όταν βγάλει τα καινούργια τα φλασαρει μόνο του ή πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς;

Noisex επειδή την πάτησα και τα κατέβασα όταν βγάλει τα καινούργια τα φλασαρει μόνο του ή πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς;

Κι εγώ τα κατέβασα. Όμως ήταν αργά και ήμουν νυσταγμένος και δε θυμάμαι τι έκανα. Νομίζω οτι ανοίγοντας πάλι την εφαρμογή λέει οτι δεν υπάρχουν, ρωτάει να κατεβάσει και στο τέλος προτείνει να φλασάρει το τροποποιημένο stock. Οκ δεν κάνεις τίποτα από αυτά και περιμένουμε να βγάλει τα διορθωμένα. Μόνο του δεν θα το κάνει. Όταν βγουν θα ανοιξουμε την εφαρμογή να κατεβάσει τα καινούργια.

Edited by noisex

Δοκιμασα franco και semaphore και πιστεύω πως κανένας απο τους δυο δεν είναι έτοιμος ακόμα...Ο στοκ είναι πολύ πιο smooth, προτιμώ ξεπλυμενα χρωματα παρα κολλήματα..

Κι εγώ τα κατέβασα. Όμως ήταν αργά και ήμουν νυσταγμένος και δε θυμάμαι τι έκανα. Νομίζω οτι ανοίγοντας πάλι την εφαρμογή λέει οτι δεν υπάρχουν, ρωτάει να κατεβάσει και στο τέλος προτείνει να φλασάρει το τροποποιημένο stock. Οκ δεν κάνεις τίποτα από αυτά και περιμένουμε να βγάλει τα διορθωμένα. Μόνο του δεν θα το κάνει. Όταν βγουν θα ανοιξουμε την εφαρμογή να κατεβάσει τα καινούργια.

Εγώ κατέβασα τον τροποποιημενο στοκ. Πως μπορώ να γυρίσω στον φουλ στοκ;

ορμα λεμε!!!

πολυ μας αργουν οι καστομ κ αρχιζω κ βαριεμαι..

σταμάτα ρε να με κολάζεις :lol::lol::lol::lol::lol:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν είσαι με custom rom κάνε ένα dirty flash κι είσαι πίσω εύκολα. Διαφορετικά βρες ένα zip ή ένα .img και φλάσαρε το.

Η πιο εύκολη λύση είναι να μείνεις όπως είσαι μέχρι να βγει το καινούργιο. Κι αυτό στοκ είναι που έχεις. Δεν αλλάζει κάτι.

Edited by noisex

Αν είσαι με custom rom κάνε ένα dirty flash κι είσαι πίσω εύκολα. Διαφορετικά βρες ένα zip ή ένα .img και φλάσαρε το.

Η πιο εύκολη λύση είναι να μείνεις όπως είσαι μέχρι να βγει το καινούργιο. Κι αυτό στοκ είναι που έχεις. Δεν αλλάζει κάτι.

Είμαι στοκ οπότε αν έχει κάποιος το zip του στοκ κερνελ ας το ανεβάσει παρακαλώ

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)