Gialakias Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν βάζω greenify. Με τόση Ραμ δεν χρειαζεται.θα βάλω τον νεο Φράνκο σήμερα να δοκιμασω.εγώ δουλεύω μισή μέρα 3g κ μισή wifi Το greenify στο δικό μας βοηθάει περισσότερο στο να μη συγχρονιζουν στο background οι όποιες εφαρμογές που δεν χρειαζόμαστε άμεσα με αποτέλεσμα μεγαλύτερο battery drain. Αν το έχω πιάσει σωστά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 λειτουργία πτήσης το βράδυ μόνο που η οθόνη ήταν και κλειστή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Το 4.3.1 που το βρηκες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ρε καρμπονάκιδες για δώστε μία βοήθεια....πέρασα την νυχτερινή της 16-10 και δεν μπορώ να προσθέσω στοιχεία εδώ....... http://imageshack.us/photo/my-images/820/05xh.png/ αααα και μην γελάσει ή σχολιάσει κανείς την φωτό μου ......... :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ρε καρμπονάκιδες για δώστε μία βοήθεια....πέρασα την νυχτερινή της 16-10 και δεν μπορώ να προσθέσω στοιχεία εδώ....... http://imageshack.us/photo/my-images/820/05xh.png/ αααα και μην γελάσει ή σχολιάσει κανείς την φωτό μου ......... :) Λοιπον πηγαινε ρυθμισεις καρμπον στατους μπαρ .Τικαρε quick settings και μετα πηγαινε πιο κατω tiles and layout!ειδες δεν σχολιασα φωτο!! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Λοιπον πηγαινε ρυθμισεις καρμπον στατους μπαρ .Τικαρε quick settings και μετα πηγαινε πιο κατω tiles and layout!ειδες δεν σχολιασα φωτο!! ε ρε στραβωμάραααααααα, Thanks φίλε :) αυτό σου έλειπε ρε συ να σχολιάσεις μαθητή του δημοτικού :lol: ( 1981, 6η δημοτικού :lol::lol::lol: ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ε ρε στραβωμάραααααααα, Thanks φίλε :) αυτό σου έλειπε ρε συ να σχολιάσεις μαθητή του δημοτικού :lol: ( 1981, 6η δημοτικού :lol::lol::lol: ) ασε ποση ωρα εκανα εγω να το βρω!ναι φαινεται οτι ειναι λιιιγο παλια :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 4.3.1 είναι η dirty unicorns..τώρα αν είναι όντως 4.3.1 δεν ξέρω αλλά είναι αρκετά καλή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παιδιά όλες σχεδόν γυρισανε σε 3.1.. μήπως γνωρίζει κάποιος στην carbon πως γίνεται να τσεκαρω για αναβαθμίσεις? η μόνο με reboot γίνεται να σου βγάλει μήνυμα, γιατί δεν Βέγκα τίποτα τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παιδιά όλες σχεδόν γυρισανε σε 3.1.. μήπως γνωρίζει κάποιος στην carbon πως γίνεται να τσεκαρω για αναβαθμίσεις? η μόνο με reboot γίνεται να σου βγάλει μήνυμα, γιατί δεν Βέγκα τίποτα τέτοιο. Κάθε μέρα η carbon βγάζει nightly, οπότε είτε μέσω goomanager είτε μέσω του carbon changelong.apk για να βλέπεις άμεσα τι έχει η κάθε βραδυνή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παντως με φρανκο που ειμαι τωρα ευχαριστιεμαι τα χρωματα.Πιστευω οτι μεσα στην εφαρμογη του εχει μακραν τα καλυτερα χρωματα κ ειδικα gamma Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Κάθε μέρα η carbon βγάζει nightly, οπότε είτε μέσω goomanager είτε μέσω του carbon changelong.apk για να βλέπεις άμεσα τι έχει η κάθε βραδυνή changelog.apk που το βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 changelog.apk που το βρίσκουμε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46227606&postcount=1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 να σαι καλά taliban και..prioxxx έτσι νόμιζα και εγώ μέχρι που έβαλα το faux app εκεί να δεις gamma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Taliban χρήσιμο και αυτό και να σαι καλά άλλα εγώ ενοουσα κάτι για τα updates πχ όταν κανείς reboot και έχει ενημέρωση ανοίγει το goo app και σε πάει να τη κατεβάσεις.. αλλα γίνεται μόνο νομίζω με reboot. και πάλι ευχαριστώ. Edited October 17, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Taliban χρήσιμο και αυτό και να σαι καλά άλλα εγώ ενοουσα κάτι για τα updates πχ όταν κανείς reboot και έχει ενημέρωση ανοίγει το goo app και σε πάει να τη κατεβάσεις.. αλλα γίνεται μόνο νομίζω με reboot. ή μπάινεις απευθείας στο goo χωρίς reboot και κατεβάζεις, το θέμα είναι ότι το goo δεν βγάζει άμεσα changelog και με την εφαρμογή αυτή ενημερώνεσαι άμεσα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να βάλω τον semaphore και εγώ μιας και διαβάζω τόσο καλά λόγια και ήμουν πολύ ευχαριστημενος από την δουλειά του Στράτου όσο είχα s2. Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο τελευταίος kernel του και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω μιας και έχω hells τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Παιδία για την Carbon 4.3.1 τι kernel ψάχνω? Edited October 18, 2013 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδία για την Carbon 4.3.1 τι kernel ψάχνω? Jwr.διαβάζουμε και κανένα changelog που και που.σε όλους πάει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 όλες οι jls κανονικά φοράνε jss εκτός της slim και μάλλον carbon γιατί με jss hell's μου έκανε νούμερα ενώ με jwr είμαι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να βάλω τον semaphore και εγώ μιας και διαβάζω τόσο καλά λόγια και ήμουν πολύ ευχαριστημενος από την δουλειά του Στράτου όσο είχα s2. Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο τελευταίος kernel του και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω μιας και έχω hells τώρα 1.7.1 η τελευταια επισημη που εβγαλε αλλα υπαρχει και η 1.7.3 που ειναι test γιατι ηθελε να τσεκαρει κατι με το logger που ανεφεραν καποιοι μικροπροβληματα... προσεξε ποια εκδοση θα βαλεις γιατι υπαρχουν παντα 2 : 1.7.1 και 1.7.1j αναλογα με το τι rom φορας... διαβαζεις αναλογα το πρωτο ποστ στο thread στο xda και βαζεις αναλογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 1.7.1 η τελευταια επισημη που εβγαλε αλλα υπαρχει και η 1.7.3 που ειναι test γιατι ηθελε να τσεκαρει κατι με το logger που ανεφεραν καποιοι μικροπροβληματα... προσεξε ποια εκδοση θα βαλεις γιατι υπαρχουν παντα 2 : 1.7.1 και 1.7.1j αναλογα με το τι rom φορας... διαβαζεις αναλογα το πρωτο ποστ στο thread στο xda και βαζεις αναλογα... Θέλω την 1.7.1 σύμφωνα με την ρομ μου απλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει s2s & s2w ο semaphore κάτι που το θέλω απαραίτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Θέλω την 1.7.1 σύμφωνα με την ρομ μου απλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει s2s & s2w ο semaphore κάτι που το θέλω απαραίτητα ρωτα εκει γιατι δεν εχω ασχοληθει με τα slide καθολου και δε θελω να σου πω κατι που δεν ξερω τι ισχυει σιγουρα... (με ενα search στο thread θα σου βγαλει πολλα αποτελεσματα μιας και εχει αναφερθει αλλα δε θυμαμαι λεπτομερειες αν υποστηριζεται ή οχι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ρωτα εκει γιατι δεν εχω ασχοληθει με τα slide καθολου και δε θελω να σου πω κατι που δεν ξερω τι ισχυει σιγουρα... (με ενα search στο thread θα σου βγαλει πολλα αποτελεσματα μιας και εχει αναφερθει αλλα δε θυμαμαι λεπτομερειες αν υποστηριζεται ή οχι) Μόνο για το touchwake βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μπορεί να είναι χαζή η ερώτησή μου.....Γιατί παρόλο που το factory image είναι 300 κάτι MB έχουμε ελεύθερα 12 και κάτι GB; Δεν θα έπρεπε να είναι 16 - το factory image που εγκαθίσταται; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts