alan79 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Παιδια στην paranoid android υπαρχει επιλογη να εμφανιζονται οι ρυθμισεις νορμαλ και οχι σε 2 ταμπλω? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Παιδια στην paranoid android υπαρχει επιλογη να εμφανιζονται οι ρυθμισεις νορμαλ και οχι σε 2 ταμπλω? Ευχαριστω! Στα Paranoid Settings έχεις επιλέξει το Stock UI; Αν θυμάμαι καλά απ' όταν την είχα περάσει στο Desire, η rom όταν ανοίγει έχει ρύθμιση για Hybrid UI. Δεν ήταν βολικό για μένα, και μετά την αλλαγή στο UI και ένα reboot, οι περίεργες οθόνες αλά Tablet 'έφυγαν'. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Δοκιμάζω εδώ και 1 μέρα τον test kernel r61 του Franco με τα recommended settings και πρέπει να πω ότι είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής. Το n4 πετάει και η μπαταρία είναι στα γνωστά καλά επίπεδα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Δοκιμάζω εδώ και 1 μέρα τον test kernel r61 του Franco με τα recommended settings και πρέπει να πω ότι είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής. Το n4 πετάει και η μπαταρία είναι στα γνωστά καλά επίπεδα ;) Κακός. Μπαταρία ίδια και αισθητά ένα κλικ κάτω σε επιδόσεις από τον r34 που είχα ως τώρα. Ξαναγυρνάω... Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Κακός. Μπαταρία ίδια και αισθητά ένα κλικ κάτω σε επιδόσεις από τον r34 που είχα ως τώρα. Ξαναγυρνάω... Έχω δοκιμάσει όλους τους kernel από το r11 και μετά και τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο ο r61 είναι ο πιο lag free. Τα settings του governor που προτείνει ο franco τα άλλαξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Σε εμένα ο r28 έχει κάτσει εξαιρετικά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Τα settings του governor που προτείνει ο franco τα άλλαξες? Πού ακριβώς είναι τα settings του governor που προτείνει ο franco, κι εγώ δεν τα βλέπω; :blink: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 εγω παλι εχω περασει harsh b24 και μου φαινεται πολυ καλος..τον εχω βεβαια μια μερα, αλλα lag δεν εχει καθολου και η μπαταρια φαινεται να συμπεριφερεται αψογα. Η απορια μου βεβαια ειναι αλλη..μου φενεται οτι το wifi μου δεν εχει σωστη ενδειξη, ενω το τεσταρω με το speedtest και γενικα στο browsing..ενδειξη εχω παντα 1-3 μπαρες, ποτε full. Το χω δει και σπιτι μου και αλλου, και με αλλες rom, kernels..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 παιδια υπαρχει καποιο εργαλειο που να βελτιωνει το ηχο στην εγγραφη του βιντεο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 [quote=tsiftsism;452152 8]Πού ακριβώς είναι τα settings του governor που προτείνει ο franco, κι εγώ δεν τα βλέπω; :blink: Οριστε κύριος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Οριστε κύριος ;) Μιλάτε για ρυθμίσεις που γίνονται στην εφαρμογή του Franco. :lol: Οι ρυθμίσεις γίνονται και στην free, ή απαιτείται η paid; Edit: από τις φωτό είδα ότι χρειάζεται την paid. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Έχω δοκιμάσει όλους τους kernel από το r11 και μετά και τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο ο r61 είναι ο πιο lag free. Τα settings του governor που προτείνει ο franco τα άλλαξες? Γενικά είναι πολλές οι περιπτώσεις σε όλες τις συσκευές που ένας kernel, rom etc δεν κάθεται σε όλους το ίδιο καλά, οπότε δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Εμένα ο 61 δεν αποδίδει καθόλου καλά. Kαι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1/1000000 να πληρώσω τα χρήματα που ζητάει ο franco για κάτι πειραματικό που κυκλοφορεί τόσο καιρό δωρεάν, όπως και σε άλλες συσκευές. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 γεια σας παιδια.... σήμερα ηρθε και το δικο μου.... οε οε οε... του πέρασα την XenonHD και τα Gapps που ειχε... αλλα δεν μου βγάζει το πολυ όμορφο ρολοι που εχει στις εικονες με τον καιρο και την μπαταρια.....που μπορω να το βρω... και οσοι την εχουν πιον kernel χρησιμοποιούν? ευχαρηστω. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Γενικά είναι πολλές οι περιπτώσεις σε όλες τις συσκευές που ένας kernel, rom etc δεν κάθεται σε όλους το ίδιο καλά, οπότε δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Εμένα ο 61 δεν αποδίδει καθόλου καλά. Kαι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1/1000000 να πληρώσω τα χρήματα που ζητάει ο franco για κάτι πειραματικό που κυκλοφορεί τόσο καιρό δωρεάν, όπως και σε άλλες συσκευές. συμφωνω.εμ παιζει με πολλες συσκευες εμ ζηταει 4 ευρω.ας το κανει 1 ευρω να το παρει ο κοσμος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 το nexus 4 με την original rom υποστηρίζει otg usb storage Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Από ότι ξέρω όχι δεν υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Που βρισκω τις προτεινομενες ρυθμισεις του Franco? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 το nexus 4 με την original rom υποστηρίζει otg usb storage Όχι, υποστηρίζει, γι' αυτό προσπαθούν στο xda να το κάνουν να παίξει, αλλά το κόβω δύσκολο. Που βρισκω τις προτεινομενες ρυθμισεις του Franco? Δες μερικά post πιο πίσω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 συμφωνω.εμ παιζει με πολλες συσκευες εμ ζηταει 4 ευρω.ας το κανει 1 ευρω να το παρει ο κοσμος To σημαντικότερο είναι ότι είναι κάτι πειραματικό. Δηλαδή μπορεί να δώσεις 4€ για κάτι που μπορεί να σου κάνει χειρότερη την εμπειρία του τηλεφώνου. Ασε που σε 1' με απλό download και φλασαρισμα ξεμπέρδεψες... Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 To σημαντικότερο είναι ότι είναι κάτι πειραματικό. Δηλαδή μπορεί να δώσεις 4€ για κάτι που μπορεί να σου κάνει χειρότερη την εμπειρία του τηλεφώνου. Ασε που σε 1' με απλό download και φλασαρισμα ξεμπέρδεψες... +1000 Τρελός αγιογδύτης.Σε αντιδιαστολή ο chainfire, που έχει επί πληρωμή το triangle away στο market αλλά μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάσει δωρεάν από το xda.Αλήθεια είναι πιο σημαντικό το appl του frankoγδύτη από το appl που δεν χάνεις την εγγύηση σου? Και ο τύπος είχε ξεκινήσει από το 1 ευρώ να πουλάει την εφαρμογή του Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Yπαρχει και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Yπαρχει και free. Με όλο το functionality του paid? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Το ξερουμε το νοημα του free βλεπω. Οντως ειναι σχετικα ακριβη εφαρμογη αλλα δεν ειναι και καμια επενδυση το 5ευρω. :lol: Eννοειται τον τιμησα με την paid καιο παιζω με voltage, συχνοτητες κλπ. Περαν του οτι εχει εξαιρετικο kernel. Το οποιο μπορεις να βαλεις και manually, οποτε κανενα προβλημα αν δεν θελει καποιος καθολου app. Το προβλημα θα ηταν να σε αναγκαζε να το αγορασεις. Edited January 31, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Το ξερουμε το νοημα του free βλεπω. Οντως ειναι σχετικα ακριβη εφαρμογη αλλα δεν ειναι και καμια επενδυση το 5ευρω. :lol: Eννοειται τον τιμησα με την paid καιο παιζω με voltage, συχνοτητες κλπ. Περαν του οτι εχει εξαιρετικο kernel. Το οποιο μπορεις να βαλεις και manually, οποτε κανενα προβλημα αν δεν θελει καποιος καθολου app. Το προβλημα θα ηταν να σε αναγκαζε να το αγορασεις. Μα δεν έχω πρόβλημα με αυτόν. Ισα ίσα αν ήταν λίγο πιο έξυπνος και την χρέωνε χαμηλότερα όλοι θα την αγόραζαν. Ασε που ξέρει και ο ίδιος οτι δεν μπορεί απλά να σε αναγκάσει να την αγοράσεις γιατί τότε.....πέθανε. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 παιδια κατι αλλο που παρατήρησα ειναι οτι δεν εχει μετρητή για τα sms(τα γράμματα) εκτος αν δεν το βρήκα εγω.....να κανω την αντικατάσταση για τους χαρακτήρες η δεν χρειάζεται? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts