Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια στην paranoid android υπαρχει επιλογη να εμφανιζονται οι ρυθμισεις νορμαλ και οχι σε 2 ταμπλω? Ευχαριστω!

Στα Paranoid Settings έχεις επιλέξει το Stock UI;

Αν θυμάμαι καλά απ' όταν την είχα περάσει στο Desire, η rom όταν ανοίγει έχει ρύθμιση για Hybrid UI. Δεν ήταν βολικό για μένα, και μετά την αλλαγή στο UI και ένα reboot, οι περίεργες οθόνες αλά Tablet 'έφυγαν'.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δοκιμάζω εδώ και 1 μέρα τον test kernel r61 του Franco με τα recommended settings και πρέπει να πω ότι είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής. Το n4 πετάει και η μπαταρία είναι στα γνωστά καλά επίπεδα ;)

Δοκιμάζω εδώ και 1 μέρα τον test kernel r61 του Franco με τα recommended settings και πρέπει να πω ότι είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής. Το n4 πετάει και η μπαταρία είναι στα γνωστά καλά επίπεδα ;)

Κακός. Μπαταρία ίδια και αισθητά ένα κλικ κάτω σε επιδόσεις από τον r34 που είχα ως τώρα. Ξαναγυρνάω...

What u take is what u give...

Κακός. Μπαταρία ίδια και αισθητά ένα κλικ κάτω σε επιδόσεις από τον r34 που είχα ως τώρα. Ξαναγυρνάω...

Έχω δοκιμάσει όλους τους kernel από το r11 και μετά και τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο ο r61 είναι ο πιο lag free. Τα settings του governor που προτείνει ο franco τα άλλαξες?

Τα settings του governor που προτείνει ο franco τα άλλαξες?

Πού ακριβώς είναι τα settings του governor που προτείνει ο franco, κι εγώ δεν τα βλέπω; :blink:

εγω παλι εχω περασει harsh b24 και μου φαινεται πολυ καλος..τον εχω βεβαια μια μερα, αλλα lag δεν εχει καθολου και η μπαταρια φαινεται να συμπεριφερεται αψογα. Η απορια μου βεβαια ειναι αλλη..μου φενεται οτι το wifi μου δεν εχει σωστη ενδειξη, ενω το τεσταρω με το speedtest και γενικα στο browsing..ενδειξη εχω παντα 1-3 μπαρες, ποτε full. Το χω δει και σπιτι μου και αλλου, και με αλλες rom, kernels..:wacko:

Οριστε κύριος ;)

Μιλάτε για ρυθμίσεις που γίνονται στην εφαρμογή του Franco. :lol:

Οι ρυθμίσεις γίνονται και στην free, ή απαιτείται η paid;

Edit: από τις φωτό είδα ότι χρειάζεται την paid.

Έχω δοκιμάσει όλους τους kernel από το r11 και μετά και τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο ο r61 είναι ο πιο lag free. Τα settings του governor που προτείνει ο franco τα άλλαξες?

Γενικά είναι πολλές οι περιπτώσεις σε όλες τις συσκευές που ένας kernel, rom etc δεν κάθεται σε όλους το ίδιο καλά, οπότε δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Εμένα ο 61 δεν αποδίδει καθόλου καλά.

Kαι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1/1000000 να πληρώσω τα χρήματα που ζητάει ο franco για κάτι πειραματικό που κυκλοφορεί τόσο καιρό δωρεάν, όπως και σε άλλες συσκευές.

γεια σας παιδια....

σήμερα ηρθε και το δικο μου.... οε οε οε...

του πέρασα την XenonHD και τα Gapps που ειχε...

αλλα δεν μου βγάζει το πολυ όμορφο ρολοι που εχει στις εικονες με τον καιρο και την μπαταρια.....που μπορω να το βρω...

και οσοι την εχουν πιον kernel χρησιμοποιούν?

ευχαρηστω.

Γενικά είναι πολλές οι περιπτώσεις σε όλες τις συσκευές που ένας kernel, rom etc δεν κάθεται σε όλους το ίδιο καλά, οπότε δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Εμένα ο 61 δεν αποδίδει καθόλου καλά.

Kαι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1/1000000 να πληρώσω τα χρήματα που ζητάει ο franco για κάτι πειραματικό που κυκλοφορεί τόσο καιρό δωρεάν, όπως και σε άλλες συσκευές.

συμφωνω.εμ παιζει με πολλες συσκευες εμ ζηταει 4 ευρω.ας το κανει 1 ευρω να το παρει ο κοσμος

Vamos Aris

το nexus 4 με την original rom υποστηρίζει otg usb storage

Όχι, υποστηρίζει, γι' αυτό προσπαθούν στο xda να το κάνουν να παίξει, αλλά το κόβω δύσκολο.

Που βρισκω τις προτεινομενες ρυθμισεις του Franco?

Δες μερικά post πιο πίσω.

συμφωνω.εμ παιζει με πολλες συσκευες εμ ζηταει 4 ευρω.ας το κανει 1 ευρω να το παρει ο κοσμος

To σημαντικότερο είναι ότι είναι κάτι πειραματικό. Δηλαδή μπορεί να δώσεις 4€ για κάτι που μπορεί να σου κάνει χειρότερη την εμπειρία του τηλεφώνου. Ασε που σε 1' με απλό download και φλασαρισμα ξεμπέρδεψες...

To σημαντικότερο είναι ότι είναι κάτι πειραματικό. Δηλαδή μπορεί να δώσεις 4€ για κάτι που μπορεί να σου κάνει χειρότερη την εμπειρία του τηλεφώνου. Ασε που σε 1' με απλό download και φλασαρισμα ξεμπέρδεψες...

+1000

Τρελός αγιογδύτης.Σε αντιδιαστολή ο chainfire, που έχει επί πληρωμή το triangle away στο market αλλά μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάσει δωρεάν από το xda.Αλήθεια είναι πιο σημαντικό το appl του frankoγδύτη από το appl που δεν χάνεις την εγγύηση σου? Και ο τύπος είχε ξεκινήσει από το 1 ευρώ να πουλάει την εφαρμογή του

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Yπαρχει και free.

Με όλο το functionality του paid?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το ξερουμε το νοημα του free βλεπω.

Οντως ειναι σχετικα ακριβη εφαρμογη αλλα δεν ειναι και καμια επενδυση το 5ευρω. :lol:

Eννοειται τον τιμησα με την paid καιο παιζω με voltage, συχνοτητες κλπ.

Περαν του οτι εχει εξαιρετικο kernel.

Το οποιο μπορεις να βαλεις και manually, οποτε κανενα προβλημα αν δεν θελει καποιος καθολου app.

Το προβλημα θα ηταν να σε αναγκαζε να το αγορασεις.

Edited by g47

Το ξερουμε το νοημα του free βλεπω.

Οντως ειναι σχετικα ακριβη εφαρμογη αλλα δεν ειναι και καμια επενδυση το 5ευρω. :lol:

Eννοειται τον τιμησα με την paid καιο παιζω με voltage, συχνοτητες κλπ.

Περαν του οτι εχει εξαιρετικο kernel.

Το οποιο μπορεις να βαλεις και manually, οποτε κανενα προβλημα αν δεν θελει καποιος καθολου app.

Το προβλημα θα ηταν να σε αναγκαζε να το αγορασεις.

Μα δεν έχω πρόβλημα με αυτόν. Ισα ίσα αν ήταν λίγο πιο έξυπνος και την χρέωνε χαμηλότερα όλοι θα την αγόραζαν. Ασε που ξέρει και ο ίδιος οτι δεν μπορεί απλά να σε αναγκάσει να την αγοράσεις γιατί τότε.....πέθανε.

παιδια κατι αλλο που παρατήρησα ειναι οτι δεν εχει μετρητή για τα sms(τα γράμματα) εκτος αν δεν το βρήκα εγω.....να κανω την αντικατάσταση για τους χαρακτήρες η δεν χρειάζεται?

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)