junglist Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Λοιπόν φίλε fire, το βρήκα το συγκεκριμένο, το έχω και εγώ. Απλά έχει τόσο μικρό ποσοστό χρήσης που δεν είχε πέσει το μάτι μου. Οπότε καλώς υπάρχει, κακώς τρώει τόσο. Το έχεις παρακολουθήσει αν συνεχίζει με υψηλή κατανάλωση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Όπως βλέπεις συνεχίζει τα ίδια. Με χρήση 3g με βγάζει μισή μέρα. Μάλλον θα πάω για μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Όπως βλέπεις συνεχίζει τα ίδια. Με χρήση 3g με βγάζει μισή μέρα. Μάλλον θα πάω για μπαταρία Καλά με 3G είναι νορμάλ να τελειώνει αέρα η μπαταρία. Κοίτα με WIFI τι γίνεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Με Wi-Fi με βγάζει περισσότερο. Μια με μιάμιση ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Με Wi-Fi με βγάζει περισσότερο. Μια με μιάμιση ημέρα. Τότε μια χαρά είσαι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Πούλησα όλες τι συσκευές μου και τώρα έχω μείνει μονο με το 4αρι περιμένοντας το m9.. Έβαλα καινούργια μπαταρία σήμερα και είναι έτοιμος για φλασαρισματα..Τι προτείνεται για smooth κ stable καθημερινή χρήση σε lollipop, θέλω uv και προφίλ χρωμάτων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Για χρώματα μόλις είδα αυτό : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58590589&postcount=8165 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω θα φανεί χρήσιμο σε όσους χρησιμοποιούν semaphore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Πούλησα όλες τι συσκευές μου και τώρα έχω μείνει μονο με το 4αρι περιμένοντας το m9.. Έβαλα καινούργια μπαταρία σήμερα και είναι έτοιμος για φλασαρισματα..Τι προτείνεται για smooth κ stable καθημερινή χρήση σε lollipop, θέλω uv και προφίλ χρωμάτων.. Για χρώματα μόλις είδα αυτό : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58590589&postcount=8165 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω θα φανεί χρήσιμο σε όσους χρησιμοποιούν semaphore Χρώματα, uv κλπ αλλάζει ο Hell Core εδώ και καιρό. Με Layers και αλλαγή χρωμάτων στα settings/framework/dialer κλπ έχει παίξει κανείς στην LP; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Χρώματα, uv κλπ αλλάζει ο Hell Core εδώ και καιρό. Με Layers και αλλαγή χρωμάτων στα settings/framework/dialer κλπ έχει παίξει κανείς στην LP; Στο undervolting αμα κατεβασω όλα 50 κάτω θα κερδίσω τίποτα απο μπαταρία; Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Στο undervolting αμα κατεβασω όλα 50 κάτω θα κερδίσω τίποτα απο μπαταρία; Και -150 να κατεβάσεις, μην περιμένεις τίποτα ιδιαίτερο. Απλά δεν ζεσταίνεται το κινητό τόσο εύκολα και άρα δεν δουλεύει το thermal throttle τόσο πολύ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Έχει δουλέψει κανένας hells ή sema σε στοκ lollipop??Πως τα παει σε σχέση με τελείως στοκ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Για semaphore που έχω σε συνδυασμό με stock lollipop είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πολύ smooth και γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Για semaphore που έχω σε συνδυασμό με stock lollipop είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πολύ smooth και γρήγορος. Και εγώ μάλλον στρατό θα βάλω.. Το dt2w δουλεύει σε lollipop? Θα στρωσω λίγο την καινούργια μπαταρία με στοκ να δω τι χρόνους βγάζει και μετα θα το συγκρινω με sema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Και εγώ μάλλον στρατό θα βάλω.. Το dt2w δουλεύει σε lollipop? Θα στρωσω λίγο την καινούργια μπαταρία με στοκ να δω τι χρόνους βγάζει και μετα θα το συγκρινω με sema Μια χαρα δουλεύει το dt2w. Το μόνο που έχω πειράξει στις ρυθμίσεις του kernel είναι αυτό και τα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Έχει δουλέψει κανένας hells ή sema σε στοκ lollipop??Πως τα παει σε σχέση με τελείως στοκ;; Από ΚΚ μέχρι και τώρα με 5.0.2 δουλεύω κυρίως τον Hell και δουλεύουν όλα τέλεια. Ζεσταίνεται λιγότερο σε σχέση με στοκ και μπορείς να πειράξεις και αρκετά πράγματα σε σχέση με τον στοκ κερνελ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Σχεδόν 3 ώρες SOT, σχεδόν όλο σε 3G και ακόμα 16% υπόλοιπο. 4 ώρες εκτός φορτιστή Rastapop+Hell core kernel Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Λογικό με τόσο λίγη ώρα εκτός φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Πέρασα τελικά Στράτο,εκανα uv dt2w και χρωματα οθόνης και μέχρι στιγμής παει πολύ καλά με stock lollipop.Από μπαταρία θα σας πω μετα απο μερικές φορτίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Από χθες είναι διαθέσιμο το xposed σε lollipop. Δοκίμασε μήπως κανείς να μας πει αν αντιμετωπίζει προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Από χθες είναι διαθέσιμο το xposed σε lollipop. Δοκίμασε μήπως κανείς να μας πει αν αντιμετωπίζει προβλήματα? Εγω με Alpha mode δεν κανω πειραματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εγω με Alpha mode δεν κανω πειραματα. Ούτε εγώ. Άσε που ξενέρωσα γιατί μόλις βγει σταθερή έκδοση δε θα έχω πια δικαιολογία να μη βάλω Lollipop :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εγώ το έβαλα! Γενικά μια χαρά, δεν έχω δει κάποιο σπουδαίο πρόβλημα. Αρκετά modules λειτουργούν και γενικά δεν έχω παράπονο. Το μόνο που έχω εντοπίσει είναι να χάνεται η σιμ και να πρέπει να ξαναβάλω το πιν για να ξανά εμφανιστεί. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του xposed ή κάποιου module. Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα και σίγουρα θα λυθεί στο μέλλον. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το Xposed δεν νομίζω να μπορεί να κάνει τα χρώματα, όπως το έχω εδώ: [ATTACH]57011[/ATTACH] Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εγώ το έβαλα! Γενικά μια χαρά, δεν έχω δει κάποιο σπουδαίο πρόβλημα. Αρκετά modules λειτουργούν και γενικά δεν έχω παράπονο. Το μόνο που έχω εντοπίσει είναι να χάνεται η σιμ και να πρέπει να ξαναβάλω το πιν για να ξανά εμφανιστεί. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του xposed ή κάποιου module. Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα και σίγουρα θα λυθεί στο μέλλον. ποια modules λειτουργουν; gravitybox? Τέλεια νέα!! Σύντομα κι εγώ με lollipop!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 ποια modules λειτουργουν; gravitybox? Τέλεια νέα!! Σύντομα κι εγώ με lollipop!!! :D Δυστυχώς gravity box και greenify ακόμα δεν λειτουργούν... Προς το παρόν από τα πιο βασικά xgels, YouTube adaway και background playback και άλλα... Στο XDA υπάρχει θέμα με τα modules που είναι συμβατά. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts