Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

[ATTACH]45800[/ATTACH]

Μου ήρθε η OTA ενω έχω root cwm recovery κ hells πως γίνεται εφόσον δεν είμαι τελείως stock;

Αν κάνω εγκατάσταση θα την κανει η δε νομιζω Τάκη;;

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[ATTACH]45800[/ATTACH]

Μου ήρθε η OTA ενω έχω root cwm recovery κ hells πως γίνεται εφόσον δεν είμαι τελείως stock;

Η ειδοποίηση μια χαρά μπορεί να έρθει.

Η εγκατάσταση δεν θα γίνει σωστά μετά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

[ATTACH]45800[/ATTACH]

Τα εικονακια πως τα έχεις αλλάξει?

Και εμένα μου ήρθε αλλά είμαι με cm. Δεν ξέρω αν είναι update της cm η της google και το θέλω το κινητό αύριο οπότε το αφήνω για την ώρα

Τα εικονακια πως τα έχεις αλλάξει?

Ποια εικονακια;

Αν εννοείς αυτά της γραμμής πλοήγησης το έκανα μέσω xposed με το Gravity προσθέτεις τα έξτρα κ με το Ex-Themer[KK] αλλάζεις τα εικονίδια.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η ειδοποίηση μια χαρά μπορεί να έρθει.

Η εγκατάσταση δεν θα γίνει σωστά μετά.

Α οκ ευχαριστώ.

Αν κάνουμε αναβάθμιση τι γίνεται με root κ συμβατότητες κτλ. Γνωρίζει κανείς;

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Α οκ ευχαριστώ.

Αν κάνουμε αναβάθμιση τι γίνεται με root κ συμβατότητες κτλ. Γνωρίζει κανείς;

Μόνο custom kernels δεν έχουν βγει ακόμα.

Όλα τα άλλα πρέπει να παίζουν κανονικά.

Amazon Fire stick 4k max

Είμαι με Ρουτ,twrp,και hells kernel.

Μπορω να κάνω το update χωρίς να κάνω reset το nexus?

Ναι αρκεί να φλασάρεις system.img και boot.img της 4.4.2.

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόνο custom kernels δεν έχουν βγει ακόμα.

Όλα τα άλλα πρέπει να παίζουν κανονικά.

Βγήκαν και custom, τουλάχιστον Faux και Semaphore.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλησπέρα σε όλους, μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 4.4.3 το ακουστικό νομίζω ότι επανήλθε σε πολύ χαμηλά επίπεδα έντασης. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή είναι ιδέα μου? Είμαι στοκ, ροοτ και με twrp. Παλαιότερα είχα περάσει ένα patch από xda που δυνάμωνε σε πολύ καλό σημείο την ένταση ηχείου και ακουστικού. Αυτό παίζει σε 4.4.3? Και αν ναι θυμάται κανείς που μπορώ να το βρώ? Ευχαριστώ πολύ...

Καλησπέρα σε όλους, μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 4.4.3 το ακουστικό νομίζω ότι επανήλθε σε πολύ χαμηλά επίπεδα έντασης. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή είναι ιδέα μου? Είμαι στοκ, ροοτ και με twrp. Παλαιότερα είχα περάσει ένα patch από xda που δυνάμωνε σε πολύ καλό σημείο την ένταση ηχείου και ακουστικού. Αυτό παίζει σε 4.4.3? Και αν ναι θυμάται κανείς που μπορώ να το βρώ? Ευχαριστώ πολύ...

Αρκετοί custom kernel το έχουν αυτό.

Προσωπικά περιμένω τον hell core που το υποστηρίζει μέσα από την εφαρμογή του kernel.

Amazon Fire stick 4k max

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/mod-kitkat-universal-stock-aosp-cm11-t2635983

εδώ είσαι αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα σου δουλέψει σε 4.4.3

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αρκετοί custom kernel το έχουν αυτό.

Προσωπικά περιμένω τον hell core που το υποστηρίζει μέσα από την εφαρμογή του kernel.

Έχουν γράψει μέσα στο thread του hells core πως και ο b46 παίζει στην 4.3.3 χαλώντας το WiFi, το οποίο διορθώνεται με ένα fix που έχει δώσει ένας χρήστης (δεν πρόσεξα αν είναι και developer).

Αν έχεις χρόνο και όρεξη διοκίμασέ τον. Εγώ θα περιμένω, αν και δεν μπορώ να συνηθίσω στα χρώματα του stock kernel, ενώ πιάνω τον εαυτό μου να κάνει συνέχεια double tap για να ξεκλειδώσω την οθόνη. :p

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχουν γράψει μέσα στο thread του hells core πως και ο b46 παίζει στην 4.3.3 χαλώντας το WiFi, το οποίο διορθώνεται με ένα fix που έχει δώσει ένας χρήστης (δεν πρόσεξα αν είναι και developer).

Αν έχεις χρόνο και όρεξη διοκίμασέ τον. Εγώ θα περιμένω, αν και δεν μπορώ να συνηθίσω στα χρώματα του stock kernel, ενώ πιάνω τον εαυτό μου να κάνει συνέχεια double tap για να ξεκλειδώσω την οθόνη. :p

Τα έχω ήδη διαβάσει αυτά και προτιμώ να περιμένω.

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα! Ενω ειμαι στο recovery mode με το ανθρωπακι ξαπλωμενο και το θαυμαστικο απο πανω δεν πιανει οταν παταω power + volume+ :/ απλως κλεινει το τηλ....ξερει κανεις γιατι?

καλησπερα! Ενω ειμαι στο recovery mode με το ανθρωπακι ξαπλωμενο και το θαυμαστικο απο πανω δεν πιανει οταν παταω power + volume+ :/ απλως κλεινει το τηλ....ξερει κανεις γιατι?

Καντο στιγμιαία και άφηνε τα για να μην σου κλείσει. Power volume + και άσε.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

οταν παω να κανω update την ota και ειμαι στο command line μου λεει device not found ενω εχω βαλει drivers κτλ...τι φαση? :/

Κάντο με Wug toolkit να τελειώνεις.

Amazon Fire stick 4k max

οταν παω να κανω update την ota και ειμαι στο command line μου λεει device not found ενω εχω βαλει drivers κτλ...τι φαση? :/

Όταν είσαι εκεί που σου λέει ότι δεν την βρίσκει πήγαινε στο device manager του PC και λογικά θα έχει το κινητό με ένα κίτρινο θαυμαστικό στη λίστα και εγκατέστησε τους drivers από εκεί.

Δεν ξέρω αν είναι bug ή κάποια βλακεία που έκανα εγώ. Μάλλον bug είναι.

Είμαι με cm και παρατήρησα ότι τα google service μου έχουν φάει σχεδόν 2gb σε 2 μέρες.

Το αναφέρω να το ελέγξετε και εσείς και να έχετε το νου σας

Bug είναι. Είδα ότι το έχουν κι αλλοι αυτό το πρόβλημα.

Edited by leftko

Δεν ξέρω αν είναι bug ή κάποια βλακεία που έκανα εγώ. Μάλλον bug είναι.

Είμαι με cm και παρατήρησα ότι τα google service μου έχουν φάει σχεδόν 2gb σε 2 μέρες.

Το αναφέρω να το ελέγξετε και εσείς και να έχετε το νου σας

Bug είναι. Είδα ότι το έχουν κι αλλοι αυτό το πρόβλημα.

Αυτό είναι γνωστό bug από το καλοκαίρι, αν είναι το ίδιο. Κάθε φορά που βγαίνει η ΟΤΑ επειδή οι custom rom είναι πίσω και λόγω "υπογραφής" του τηλεφώνου τα google Services κατεβάζουν την ΟΤΑ συνέχεια στο background χωρίς άλλη εξέλιξη. Αν ισχύει πάλι, γυρίστε στοκ ή περιορίστε το update service ή πάτε σε custom rom που είναι ήδη στην 4.4.3.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Αυτό είναι γνωστό bug από το καλοκαίρι, αν είναι το ίδιο. Κάθε φορά που βγαίνει η ΟΤΑ επειδή οι custom rom είναι πίσω και λόγω "υπογραφής" του τηλεφώνου τα google Services κατεβάζουν την ΟΤΑ συνέχεια στο background χωρίς άλλη εξέλιξη. Αν ισχύει πάλι, γυρίστε στοκ ή περιορίστε το update service ή πάτε σε custom rom που είναι ήδη στην 4.4.3.

Δυστυχώς το γνωστό bug είναι. Αλλά είχα την εντύπωση ότι μετά την προηγούμενη ιστορία θα το είχαν διορθώσει οι dev.

Τεσπα,για την ώρα έχω διαλέξει την 2η λύση.

Πάντως με τα γνωστά Nipcollector bug που έτρωγαν μπαταρία,πρέπει να λύθηκε το θέμα γιατί σε ολόκληρη μέρα, με όλα τα Google now κλπ ενεργοποιημένη, είχα 2% κατανάλωση από αυτό το process.

Βέβαια το gps το έχω στο battery saving.

Amazon Fire stick 4k max

Ποια services απενεργοποιώ; τα Google play services ή Google services framework?

Ποια services απενεργοποιώ; τα Google play services ή Google services framework?

Ρυθμίσεις>χρηση δεδομένων > (αυτό που σου έχει πρώτο, δεν θυμάμαι ποιο είναι, υποθέτω υπηρεσίες google)> πας κάτω χαμηλά και σου λέει περιορισμός δεδομένων.

Δεν ξέρω αν τελικά σίγουρα κάνει δουλειά αυτό. Αλλά διάβασα και από άλλες πηγές ότι είναι ένας τρόπος να το περιορισεις προσωρινά. Αλλά διάβασα ότι ίσως έχει καθυστερήσεις σε ειδοποιήσεις (αν και δεν βλέπω την συσχέτιση ).

Εγώ γύρισα σε στοκ γιατί χρειάζομαι το κινητό σε τέλεια κατάσταση αυτες τις μέρες.

Επίσης προβλήμα παρουσιάζουμε μόνο οι "έξυπνοι" που μας ήρθε OTA ενώ ήμασταν σε custom και πατήσαμε λήψη.

Ειμαι full stock και εχω το εξης προβλημα: οταν η μπαταρια πεφτει στο 15% αυτοματα μου κανει η sim lock μου ζηταει pin και χανει το σημα....αν κλεισω τα δεδομενα μενει οκ αν ομως τα χω ανοιχτα καθε τρεις και λιγο το ιδιο...ξερει κανεις τιποτα?

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)