junglist Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 μαζι σου αλλα εμενα το κινητο παει μπαλα και εχει και με διαφορα την καλυτερη μπαταρια απο ολους οσους κυκλοφορουν Ισως το γεγονος οτι ειναι πολυ κοντα στον στοκ κ ισως (λεω ισως) στη γοογλε να εχουν κανει καλη δουλεια και να μη θελει πειραγμα ο κερνελ.Ας εχουμε υπ οψιν οτι οποιαδηποτε μετατροπη δε σημαινει ντε και καλα οτι ειναι καλη just my 0.2$ ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονο με wifi εχω δει 5 sot το οποιο δεν το πλησιαζει κανενας αλλος ουτε καν κοντα.Με στοκ ρομ και με purity.Ο hells μου την επινε τη μπαταρια μονορουφι 4.5 έχω δει άνετα με WiFi και hell και κάποιοι έχουν φτάσει και τις 7 ώρες. Ο hellcore manager κάνει παπάδες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 4.5 έχω δει άνετα με WiFi και hell και κάποιοι έχουν φτάσει και τις 7 ώρες. Ο hellcore manager κάνει παπάδες. Θες να μοιραστεις με τι ρυθμισεις πηρες αυτα τα σοτ? Ισως κανω κατι λαθος.. (εγω στην καλυτερη 2 ωρες μονο με Wifi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έχει μεγάλη σημασία τι χρήση κάνει ο καθένας. Και εγώ περίπου 4-5 ώρες βγάζω με cm. Και με στοκ τόσες εβγαζα. Ίσως και πιο άνετα. Με hells σπάνια έβγαζα,σχεδόν ποτέ, δεν έβγαλα αυτές τις ώρες αλλά οφείλεται στο ότι έκανα άλλη χρήση,είχα παιχνίδια,gps και διάφορα. Γενικά τα 5ωρα τα εβγαζα με μόνο απλο σερφαρισμα σε αρθρα και tapatalk.και λίγα βίντεο youtube. Άντε και κανένα 10λεπτο τηλέφωνα. Εσύ για να έχεις με wifi 2 ώρες οθόνη μόνο, προφανως κάνεις διαφορετική χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έχει μεγάλη σημασία τι χρήση κάνει ο καθένας. Και εγώ περίπου 4-5 ώρες βγάζω με cm. Και με στοκ τόσες εβγαζα. Ίσως και πιο άνετα. Με hells σπάνια έβγαζα,σχεδόν ποτέ, δεν έβγαλα αυτές τις ώρες αλλά οφείλεται στο ότι έκανα άλλη χρήση,είχα παιχνίδια,gps και διάφορα. Γενικά τα 5ωρα τα εβγαζα με μόνο απλο σερφαρισμα σε αρθρα και tapatalk.και λίγα βίντεο youtube. Άντε και κανένα 10λεπτο τηλέφωνα. Εσύ για να έχεις με wifi 2 ώρες οθόνη μόνο, προφανως κάνεις διαφορετική χρήση Έτσι, με νορμαλ ιντερνετ χρηση,χωρίς games, μουσική, gps βγαίνουν οι 4.5ώρες που λέω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Εγώ με hells είχα το android.system.com μόνιμα πρώτο στην μπαταρία κ γενικά δεν έβγαζε μέρα... Με AK δεν το χω ξαναδεί στη λίστα της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 παιδιά έχω καιρό να γράψω και εχω δοκιμάσει πολλούς συνδιασμούς ρομ και κερνελ..τον τελευταιο καιρο εχω την psx 4.0.7 και απλά δοκιμαζα κερνελ..μέχρι που βρήκα τον moob kernel στο general nexus 4 xda και τον εχω πολλες μερες χωρις το παραμικρο πρόβλημα..ουτε ρεμποοτ στην καμερα ουτε τιποτα,το κινητο ειναι πιο smooth από ποτε!!!ααα ξεχασα να πω οτι το εχω γυρίσει σε f2fs και το κινητο ειναι ακομα πιο γρηγορο,τεσαρισμενο διπλα σε ενα moto g το οποίο όσο ημουν σε ext4 ηταν πιο γρήγορο από το νεξους :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Φιλε μου επειδή κ εγώ ενδιαφερομαι γι αυτό πως γίνεται αυτή η αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/f2fs-roms-kernels-23-4-2014-t2728201 εδω εχει οδηγιες..αλλα να ξερεις θα πρεπει να σβησεις τα παντα απο το τηλεφωνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/f2fs-roms-kernels-23-4-2014-t2728201 εδω εχει οδηγιες..αλλα να ξερεις θα πρεπει να σβησεις τα παντα απο το τηλεφωνο!! Σ,ευχαριστώ θα προσπαθήσω το βράδυ γιατί τώρα είμαι στη δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Μόλις Τώρα διαπίστωσα ότι το τηλ είναι σε dalvik , εγώ Γιατί θυμάμαι ότι είχα γυρίσει σε art με το πέρασμα σε 4.4 carbon? Δεν υποστηρίζει art η ρομ; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μόλις Τώρα διαπίστωσα ότι το τηλ είναι σε dalvik , εγώ Γιατί θυμάμαι ότι είχα γυρίσει σε art με το πέρασμα σε 4.4 carbon? Δεν υποστηρίζει art η ρομ; Μήπως έχεις περάσει xposed framework? Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με την τελευταία purity.....Δεν κλείνει η οθόνη στις κλήσεις.....το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μήπως έχεις περάσει xposed framework? Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με την τελευταία purity.....Δεν κλείνει η οθόνη στις κλήσεις.....το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; όχι δεν έχω περάσει xposed Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μόλις Τώρα διαπίστωσα ότι το τηλ είναι σε dalvik , εγώ Γιατί θυμάμαι ότι είχα γυρίσει σε art με το πέρασμα σε 4.4 carbon? Δεν υποστηρίζει art η ρομ; Όχι δεν υποστηρίζει και αν το γυρίσεις το πιθανότερο είναι να έχεις πρόβλημα... Εγώ για αυτό τον λόγο πήγα σε σλιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Και όμως το γύρισα και μέχρι στιγμής όλα πάνε ρόλοι :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Θέλω να αυξήσω την διάρκεια τις μπαταρίας τρέχω AK kernel μέσω τις εφαρμογής έχω μειώσει την ταχύτητα cpu - gpu μήπως πρέπει να κάνω και undervolt ; το έχει δοκιμάσει κανείς ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Θέλω να αυξήσω την διάρκεια τις μπαταρίας τρέχω AK kernel μέσω τις εφαρμογής έχω μειώσει την ταχύτητα cpu - gpu μήπως πρέπει να κάνω και undervolt ; το έχει δοκιμάσει κανείς ; Οι περισσότεροι που δουλεύουμε με custom kernel, έχουμε και Uv. Θα δεις λίγο χαμηλώτερες θερμοκρασίες και άρα λιγότερο thermal throttling, αλλά μην περιμένεις κάτι τρελό. Και σε δικές μου δοκιμές με διάφορους κέρνελ, είτε με 4 πυρήνες είτε με κομμένους 2 πυρήνες, πάνω κάτω ίδιο SOT έβγαζα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Οι περισσότεροι που δουλεύουμε με custom kernel, έχουμε και Uv. Θα δεις λίγο χαμηλώτερες θερμοκρασίες και άρα λιγότερο thermal throttling, αλλά μην περιμένεις κάτι τρελό. Και σε δικές μου δοκιμές με διάφορους κέρνελ, είτε με 4 πυρήνες είτε με κομμένους 2 πυρήνες, πάνω κάτω ίδιο SOT έβγαζα. Και αν είναι να μειώσω λίγο την τάση να πάω σε όλα κατα -50 ; δεν ξέρω καθόλου πόσο να πέσω Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Και αν είναι να μειώσω λίγο την τάση να πάω σε όλα κατα -50 ; δεν ξέρω καθόλου πόσο να πέσω Αυτό εξαρτάται απο την CPU σου. Αλλοι επεξεργαστές αντέχουν 100+ mV undervolting χωρίς να παρουσιάζουν αστάθειες και άλλοι μπορεί να παγώσουν ακόμα και με 25 mV undervolting. Επίσης το πόσο uv αντέχει η cpu σου εξαρτάται και απο την εκάστοτε συχνότητα. Μπορεί πχ να αντέχει μόλις 25 mv στην ελάχιστη συχνότητα και 75mV στις υψηλές συχνότητες. Οπως καταλαβαίνεις χρειάζεται να κάνεις δοκιμές! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αυτό εξαρτάται απο την CPU σου. Αλλοι επεξεργαστές αντέχουν 100+ mV undervolting χωρίς να παρουσιάζουν αστάθειες και άλλοι μπορεί να παγώσουν ακόμα και με 25 mV undervolting. Επίσης το πόσο uv αντέχει η cpu σου εξαρτάται και απο την εκάστοτε συχνότητα. Μπορεί πχ να αντέχει μόλις 25 mv στην ελάχιστη συχνότητα και 75mV στις υψηλές συχνότητες. Οπως καταλαβαίνεις χρειάζεται να κάνεις δοκιμές! ευχαριστώ :) Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αυτό εξαρτάται απο την CPU σου. Αλλοι επεξεργαστές αντέχουν 100+ mV undervolting χωρίς να παρουσιάζουν αστάθειες και άλλοι μπορεί να παγώσουν ακόμα και με 25 mV undervolting. Επίσης το πόσο uv αντέχει η cpu σου εξαρτάται και απο την εκάστοτε συχνότητα. Μπορεί πχ να αντέχει μόλις 25 mv στην ελάχιστη συχνότητα και 75mV στις υψηλές συχνότητες. Οπως καταλαβαίνεις χρειάζεται να κάνεις δοκιμές! Και εδώ να προσθέσω ότι υπάρχουν custom kernels πχ Hell core που με το που τους περάσεις, έχεις ήδη -100mv. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Θα ρίξω και μια ματιά σε αυτόν γιατί μετά από ένα dirty flash του kernel AK σταμάτησε να δουλεύει το synapse Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Me την επιλογη Boost Voltages , τι ακριβως επιτυγχανεισ? Κανει overVolting? Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Όσοι χρησιμοποιείτε xposed framework, βγήκε ένα νέο module το "MinMinLock" με το οποίο έχουμε τη δυνατότητα να κλειδώνουμε εφαρμογές με κωδικό, χωρίς πλέον να χρειάζεται να κατεβάσουμε κάποια έξτρα εφαρμογή. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Κ εγένετο 4.4.3 (KTU84L) https://dl.google.com/dl/android/aosp/occam-ktu84l-factory-0d3fd624.tgz Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 ΟΤΑ zip στον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378746 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts