Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

μαζι σου αλλα εμενα το κινητο παει μπαλα και εχει και με διαφορα την καλυτερη μπαταρια απο ολους οσους κυκλοφορουν

Ισως το γεγονος οτι ειναι πολυ κοντα στον στοκ κ ισως (λεω ισως) στη γοογλε να εχουν κανει καλη δουλεια και να μη θελει πειραγμα ο κερνελ.Ας εχουμε υπ οψιν οτι οποιαδηποτε μετατροπη δε σημαινει ντε και καλα οτι ειναι καλη

just my 0.2$

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μονο με wifi εχω δει 5 sot το οποιο δεν το πλησιαζει κανενας αλλος ουτε καν κοντα.Με στοκ ρομ και με purity.Ο hells μου την επινε τη μπαταρια μονορουφι

4.5 έχω δει άνετα με WiFi και hell και κάποιοι έχουν φτάσει και τις 7 ώρες.

Ο hellcore manager κάνει παπάδες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

4.5 έχω δει άνετα με WiFi και hell και κάποιοι έχουν φτάσει και τις 7 ώρες.

Ο hellcore manager κάνει παπάδες.

Θες να μοιραστεις με τι ρυθμισεις πηρες αυτα τα σοτ? Ισως κανω κατι λαθος.. (εγω στην καλυτερη 2 ωρες μονο με Wifi)

Έχει μεγάλη σημασία τι χρήση κάνει ο καθένας. Και εγώ περίπου 4-5 ώρες βγάζω με cm. Και με στοκ τόσες εβγαζα. Ίσως και πιο άνετα.

Με hells σπάνια έβγαζα,σχεδόν ποτέ, δεν έβγαλα αυτές τις ώρες αλλά οφείλεται στο ότι έκανα άλλη χρήση,είχα παιχνίδια,gps και διάφορα.

Γενικά τα 5ωρα τα εβγαζα με μόνο απλο σερφαρισμα σε αρθρα και tapatalk.και λίγα βίντεο youtube. Άντε και κανένα 10λεπτο τηλέφωνα.

Εσύ για να έχεις με wifi 2 ώρες οθόνη μόνο, προφανως κάνεις διαφορετική χρήση

Έχει μεγάλη σημασία τι χρήση κάνει ο καθένας. Και εγώ περίπου 4-5 ώρες βγάζω με cm. Και με στοκ τόσες εβγαζα. Ίσως και πιο άνετα.

Με hells σπάνια έβγαζα,σχεδόν ποτέ, δεν έβγαλα αυτές τις ώρες αλλά οφείλεται στο ότι έκανα άλλη χρήση,είχα παιχνίδια,gps και διάφορα.

Γενικά τα 5ωρα τα εβγαζα με μόνο απλο σερφαρισμα σε αρθρα και tapatalk.και λίγα βίντεο youtube. Άντε και κανένα 10λεπτο τηλέφωνα.

Εσύ για να έχεις με wifi 2 ώρες οθόνη μόνο, προφανως κάνεις διαφορετική χρήση

Έτσι, με νορμαλ ιντερνετ χρηση,χωρίς games, μουσική, gps βγαίνουν οι 4.5ώρες που λέω.

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ με hells είχα το android.system.com μόνιμα πρώτο στην μπαταρία κ γενικά δεν έβγαζε μέρα... Με AK δεν το χω ξαναδεί στη λίστα της μπαταρίας.

παιδιά έχω καιρό να γράψω και εχω δοκιμάσει πολλούς συνδιασμούς ρομ και κερνελ..τον τελευταιο καιρο εχω την psx 4.0.7 και απλά δοκιμαζα κερνελ..μέχρι που βρήκα τον moob kernel στο general nexus 4 xda και τον εχω πολλες μερες χωρις το παραμικρο πρόβλημα..ουτε ρεμποοτ στην καμερα ουτε τιποτα,το κινητο ειναι πιο smooth από ποτε!!!ααα ξεχασα να πω οτι το εχω γυρίσει σε f2fs και το κινητο ειναι ακομα πιο γρηγορο,τεσαρισμενο διπλα σε ενα moto g το οποίο όσο ημουν σε ext4 ηταν πιο γρήγορο από το νεξους :X

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/f2fs-roms-kernels-23-4-2014-t2728201

εδω εχει οδηγιες..αλλα να ξερεις θα πρεπει να σβησεις τα παντα απο το τηλεφωνο!!

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/f2fs-roms-kernels-23-4-2014-t2728201

εδω εχει οδηγιες..αλλα να ξερεις θα πρεπει να σβησεις τα παντα απο το τηλεφωνο!!

Σ,ευχαριστώ θα προσπαθήσω το βράδυ γιατί τώρα είμαι στη δουλειά

Μόλις Τώρα διαπίστωσα ότι το τηλ είναι σε dalvik , εγώ Γιατί θυμάμαι ότι είχα γυρίσει σε art με το πέρασμα σε 4.4 carbon? Δεν υποστηρίζει art η ρομ;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μόλις Τώρα διαπίστωσα ότι το τηλ είναι σε dalvik , εγώ Γιατί θυμάμαι ότι είχα γυρίσει σε art με το πέρασμα σε 4.4 carbon? Δεν υποστηρίζει art η ρομ;

Μήπως έχεις περάσει xposed framework?

Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με την τελευταία purity.....Δεν κλείνει η οθόνη στις κλήσεις.....το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Μήπως έχεις περάσει xposed framework?

Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με την τελευταία purity.....Δεν κλείνει η οθόνη στις κλήσεις.....το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

όχι δεν έχω περάσει xposed

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όχι δεν υποστηρίζει και αν το γυρίσεις το πιθανότερο είναι να έχεις πρόβλημα... Εγώ για αυτό τον λόγο πήγα σε σλιμ

Και όμως το γύρισα και μέχρι στιγμής όλα πάνε ρόλοι :-)

Θέλω να αυξήσω την διάρκεια τις μπαταρίας τρέχω AK kernel

μέσω τις εφαρμογής έχω μειώσει την ταχύτητα cpu - gpu

μήπως πρέπει να κάνω και undervolt ; το έχει δοκιμάσει κανείς ;

Digital-Doctor.blogspot.gr

Θέλω να αυξήσω την διάρκεια τις μπαταρίας τρέχω AK kernel

μέσω τις εφαρμογής έχω μειώσει την ταχύτητα cpu - gpu

μήπως πρέπει να κάνω και undervolt ; το έχει δοκιμάσει κανείς ;

Οι περισσότεροι που δουλεύουμε με custom kernel, έχουμε και Uv.

Θα δεις λίγο χαμηλώτερες θερμοκρασίες και άρα λιγότερο thermal throttling, αλλά μην περιμένεις κάτι τρελό.

Και σε δικές μου δοκιμές με διάφορους κέρνελ, είτε με 4 πυρήνες είτε με κομμένους 2 πυρήνες, πάνω κάτω ίδιο SOT έβγαζα.

Amazon Fire stick 4k max

Οι περισσότεροι που δουλεύουμε με custom kernel, έχουμε και Uv.

Θα δεις λίγο χαμηλώτερες θερμοκρασίες και άρα λιγότερο thermal throttling, αλλά μην περιμένεις κάτι τρελό.

Και σε δικές μου δοκιμές με διάφορους κέρνελ, είτε με 4 πυρήνες είτε με κομμένους 2 πυρήνες, πάνω κάτω ίδιο SOT έβγαζα.

Και αν είναι να μειώσω λίγο την τάση να πάω σε όλα κατα -50 ;

δεν ξέρω καθόλου πόσο να πέσω

Και αν είναι να μειώσω λίγο την τάση να πάω σε όλα κατα -50 ;

δεν ξέρω καθόλου πόσο να πέσω

Αυτό εξαρτάται απο την CPU σου. Αλλοι επεξεργαστές αντέχουν 100+ mV undervolting χωρίς να παρουσιάζουν αστάθειες και άλλοι μπορεί να παγώσουν ακόμα και με 25 mV undervolting. Επίσης το πόσο uv αντέχει η cpu σου εξαρτάται και απο την εκάστοτε συχνότητα. Μπορεί πχ να αντέχει μόλις 25 mv στην ελάχιστη συχνότητα και 75mV στις υψηλές συχνότητες. Οπως καταλαβαίνεις χρειάζεται να κάνεις δοκιμές!

Κώστας

Αυτό εξαρτάται απο την CPU σου. Αλλοι επεξεργαστές αντέχουν 100+ mV undervolting χωρίς να παρουσιάζουν αστάθειες και άλλοι μπορεί να παγώσουν ακόμα και με 25 mV undervolting. Επίσης το πόσο uv αντέχει η cpu σου εξαρτάται και απο την εκάστοτε συχνότητα. Μπορεί πχ να αντέχει μόλις 25 mv στην ελάχιστη συχνότητα και 75mV στις υψηλές συχνότητες. Οπως καταλαβαίνεις χρειάζεται να κάνεις δοκιμές!

ευχαριστώ :)

Και εδώ να προσθέσω ότι υπάρχουν custom kernels πχ Hell core που με το που τους περάσεις, έχεις ήδη -100mv.

Amazon Fire stick 4k max

Όσοι χρησιμοποιείτε xposed framework, βγήκε ένα νέο module το "MinMinLock" με το οποίο έχουμε τη δυνατότητα να κλειδώνουμε εφαρμογές με κωδικό, χωρίς πλέον να χρειάζεται να κατεβάσουμε κάποια έξτρα εφαρμογή.
sent from my Nexus 4

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)