Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Εμ ποιος σου ειπε να μας πουλήσεις και να πας σε branded λογισμικό, θεόβαρο και με καλούδια που δεν θα χρησιμοποιήσεις μάλλον ποτέ; :shifty:

Άστα να πάνε.μωρέ τα χρησιμοποιώ ειδικά το remote control και το wireless storage.Η κάμερα είναι κλάσεις ανώτερη και η αυτονομία διπλή και βάλε.Και Νταξ οπότε με πιάνουν τα ψυχολογικά μου φλασαρω μια cm Mahdi carbon και παίζω λίγο.απλά δεν είναι τόσο εύκολο και με λιγότερες επιλογές ειδικά σε kernel.

@junglist το μόνο που βλέπω παράξενο είναι το multicore load στο 75 και το anyload στο 85.δλδ πάνω από 75% φορτώνει όλο το διαθέσιμο frequency?πάντως ακόμα θυμάμαι και κλαίω πραγματικά με 4.2.2 και franco 134.είχε πετύχει τότε απίστευτα τον hotplug του και το κινητό δούλευε κανονικά από 1-4 ,απλά το είχε βρε τόσο πολύ με τα load που έχω προσωπικά έβγαζα 36ώρο με νύχτα ενδιάμεσα και πάνω από 5 ώρες οθόνη ΆΝΕΤΑ.Ακόμα θυμάμαι στο ταξίδι του γάμου μου που γνώρισα έναν αμερικανό με nexus 4 και αυτός αλλά φουλ στοκ και με έβαλε να του το φτιάξω πάνω στο κρουαζιερόπλοιο γιατί έπαθε πλάκα.Και μετά του ξεκίνησαν γκρίνιες για benchmark και ******** και κολλήματα σε παιχνίδια και έβγαλε τα per app modes και τα μόνο διπύρηνο και μετά τετραπυρηνο και το ξεφτιλισε το θέμα.

Παραβγηκα off topic και με βλέπω για ban :)

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, μόλις βρήκα αυτό http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2641967&page=31 .Με παιδεψε λίγο μέχρι να καταλάβω πως δουλεύει Αλλά οκ.Τελικά το βρήκα.

Για όποιον ενδιαφέρεται ,1 βάζουμε exposed.2 το κατεβάζουμε, 3 πάμε sidebar settings>sidebar app setting και βάζουμε τις εφαρμογές που θα ανοίγουν στο δεύτερο παράθυρο. 4 open sidebar και μας περάσει στην εφαρμογή που ήμασταν ή στην αρχική (που ήμασταν). Ανοίγουμε την εφαρμογή που θέλουμε και κάνουμε slide προς τα κάτω στη αριστερή μεριά (όταν είναι κατακόρυφη προβολή).μας βάζει στα αριστερά μια μπάρα με τους εφαρμογές που έχουμε βάλει και ανοίγουμε όποια θέλουμε.

Γίνετε κάτι στην οριζόντια προβολή Αλλά δεν φαίνονται σωστά τα παράθυρα.

Δεν δουλεύει τέλεια ακόμα Αλλά για πχ αντιγραφή μηνυμάτων κτλ βολεύει νομίζω.

Κάτι άλλο, ένα παιδί είχε βάλει screenshot που είχε ένα κουμπί για εναλλαγή της προηγούμενης με την τωρινή εφαρμογή, ξέρει κανείς πως μπορώ να το βρω, πως λέγετε κτλ? Χωρίς να βάλω την ρομ.(Αυτό έψαχνα και βρήκα το προηγούμενο)

Edit θέλει δουλειά ακόμα Γιατί δεν προσαρμόζει τους εφαρμογές στην μισή οθόνη, Αλλά πάνω στην πρώτη βάζει την δεύτερη, με αποτέλεσμα η πρώτη να είναι μισή,

Edited by leftko

Κάτι άλλο, ένα παιδί είχε βάλει screenshot που είχε ένα κουμπί για εναλλαγή της προηγούμενης με την τωρινή εφαρμογή, ξέρει κανείς πως μπορώ να το βρω, πως λέγετε κτλ? Χωρίς να βάλω την ρομ.(Αυτό έψαχνα και βρήκα το προηγούμενο)

Aυτο που λες το ειχα στην ρομ του mahdi.Ειχε 2 βελακια μπρος πισω και βολευε αφανταστα..Δυσκολο να το βρεις εκτος ρομ

Δημήτρης

Aυτο που λες το ειχα στην ρομ του mahdi.Ειχε 2 βελακια μπρος πισω και βολευε αφανταστα..Δυσκολο να το βρεις εκτος ρομ

Μπορείς να το κάνεις κ με το xposed+gravity.

Στις ρυθμίσεις στη γραμμή πλοήγησης έχει ρύθμιση προσαρμοσμένου πλήκτρου κ από κει εναλλαγή σε προηγουμένη εφαρμογή.

Edited by Amyntaios
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Μπορείς να το κάνεις κ με το xposed+gravity.

Στις ρυθμίσεις στη γραμμή πλοήγησης έχει ρύθμιση προσαρμοσμένου πλήκτρου κ από κει εναλλαγή σε προηγουμένη εφαρμογή.

Μπράβο, ευχαριστούμε .το είχα κοιτάξει, το έχω ενεργοποιήσει το πλήκτρο Αλλά μου είχε ξεφύγει Αυτό. Το κακό είναι ότι το χρησιμοποιώ ήδη για άλλες δουλειές Αλλά οκ το βολεψα. Αν ξέρει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον πλήκτρο, δεκτό.

Κάποιο profil που να πλησιάζει τα χρώματα του Nexus 5? Έκανα μια αντιπαράθεση των 2 τις προάλλες και ειλικρινά το μόνο που με εντυπωσίασε στο 5άρι ήταν η οθόνη του και τα φοβερά χρώματά του. Ούτε το 4G είχε κάποια δραματική διαφορά από το 3G ούτε η ταχύτητα φόρτωσης στο ίδιο wi-fi.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Κάποιο profil που να πλησιάζει τα χρώματα του Nexus 5? Έκανα μια αντιπαράθεση των 2 τις προάλλες και ειλικρινά το μόνο που με εντυπωσίασε στο 5άρι ήταν η οθόνη του και τα φοβερά χρώματά του. Ούτε το 4G είχε κάποια δραματική διαφορά από το 3G ούτε η ταχύτητα φόρτωσης στο ίδιο wi-fi.

το να μην έχεις βρει διαφορά στο 4g μάλλον κάτι δεν μας λές καλά...εκτός αν μένεις HΠΑ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το να μην έχεις βρει διαφορά στο 4g μάλλον κάτι δεν μας λές καλά...εκτός αν μένεις HΠΑ

Μία διαφορά υπήρχε, έγραψα συγκεκριμένα ότι δεν υπήρχε: "δραματική" διαφορά. Φόρτωνε ελαφρώς πιο γρήγορα ειδικά όταν επρόκειτο για νέα σελίδα. 1-3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στα λίγα τεστ που κάναμε. Το περίεργο βέβαια ήταν ότι απαξ και ήμασταν στην ίδια σελίδα, τα link της άνοιγαν "σχεδόν" στον ίδιο χρόνο. Μόλις φεύγαμε σε νέο site, πάλι το πρώτο φόρτωμα ήταν καθαρά πιο γρήγορο στο 5άρι. Απλά γενικά δεν με εντυπωσίασε όσο περίμενα. Έχω οπτική 100 mbps στο σπίτι και περίμενα μάλλον να δω τέτοιες ταχύτητες :p Γενικά, δεν είπα "ουάου, είναι τόσο καλύτερο που πρέπει να αναβαθμίσω σε 4g συσκευή!" το αντίθετο, βλέπω τελικά να περνάω πολύ καιρό ακόμα με το 4άρι!

Τέλος το off-topic, για τα χρώματα αλά Ν5 έχουμε κάτι;

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Συγκρίνω 2 παρομοιους Kernel.

Hell doctor και Hell core.

Ίδια χρήση σε ίντερνετ με 3g, ίδια kernel settings.

Στο 11%, ο ένας έχει 29% screen με 2.30 SOT και ο άλλος 34% screen πάλι με 2.30 SOT.

Με αυτά τα δεδομένα, ο πρώτος δεν είναι καλύτερος;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο 34% (δηλαδή περισσότερη χρήση οθόνης) έχει ίδια κατανάλωση με κάποιον kernel που η οθόνη δούλεψε λιγότερο.(29%).

Θα προτιμούσα τον 34%.Βεβαια δεν θα ήταν πιο σωστό να δεις όλα τα στατιστικά αν είναι παρεμφερή?

Γενικά δείχνει να μην έχει διαφορα πάντως ο ένας από τον άλλον σε κατανάλωση.

Το σωστό είναι να δεις και όλα τα υπόλοιπα.Από αυτά μόνο που λες Αυτός που έχει 29% είναι καλύτερος, Αλλά αν έκανες ακριβώς την ίδια χρήση(παιχνιδια,βίντεο φωτογραφιες,σερφάρισμα κτλ) τότε ο πρώτος σημαίνει ότι κάτι του καταναλώνει περισσότερη μπαταρία χωρίς λόγο(σε σχέση με τον 34%). Αυτό είναι κακό Γιατί ίσως καταναλώνει περισσότερη σε κάποια υπηρεσία? Αδράνεια?(: κάπου γενικά).καλύτερα να στην καταναλώνει η οθόνη που όταν την κλείνεις να μην έχεις κατανάλωση.

Αν όμως πχ στον 29% είδες κανένα βίντεο παραπάνω,ή έπαιξες κανένα παιχνίδι τότε είναι καλύτερος ο 29%.

ρε παιδια εχει χρησιμοποιησει κανεις την εφαρμογη nexus 4 modem lte απο το google play που ξεκλειδωνει το 4g;αν ναι εχει δει διαφορα στην μπαταρια;την αδειαζει η ειναι κομπλε το κινητο;μιλαω απλα για root και ξεκλειδωμα του 4g με την παραπανω εφαρμογη...

ρε παιδια εχει χρησιμοποιησει κανεις την εφαρμογη nexus 4 modem lte απο το google play που ξεκλειδωνει το 4g;αν ναι εχει δει διαφορα στην μπαταρια;την αδειαζει η ειναι κομπλε το κινητο;μιλαω απλα για root και ξεκλειδωμα του 4g με την παραπανω εφαρμογη...

Δεν δουλευει το LTE του Ν4 στην Ελλαδα.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά υπάρχει περίπτωση με απλό τροπο να βάλουμε κι άλλο λειτουργικό όπως του Ubuntu, Firefox κλπ...

Παιδιά υπάρχει περίπτωση με απλό τροπο να βάλουμε κι άλλο λειτουργικό όπως του Ubuntu, Firefox κλπ...

Αν έχεις Nexus όλα γίνονται!! :-) ;-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2011403

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

ΔΕΝ είναι εύκολη η διαδικασία αλλά μπορώ να αλλάξω όλο το customizartion του κινητού ώστε η αρχική οθόνη με εικονίδια να μοιάζει με άλλη ρόμ, εκτός βέβαια να χρησιμοποιήσω ένα launcher...

Για όσους έχουν δοκιμάσει hells-core kernel τι γνώμη έχετε; Υπάρχουν κάποια προβλήματα;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Καλησπερα παιδια,ψαχνω ενα kernel με ρυθμισεις χρωματος faux,με δυνατοτητα touch control/s2w/dt2w και οσο το δυνατον λιγοτερο πειραγμενο γινεται,υπαρχει κατι στα υπ οψιν; Ειμαι με m_plus kernel και στοκ 4.4.2 εδω και παρα πολυ καιρο,απλως τα κουμπια εχουν αρχισει να την ακουνε

Για όσους έχουν δοκιμάσει hells-core kernel τι γνώμη έχετε; Υπάρχουν κάποια προβλήματα;

Εγώ με τον b44 κανένα πρόβλημα.

Και UV παίρνει και σφαίρα πηγαίνει.

Από τους καλύτερους μαζί με Franco.

Καλησπερα παιδια,ψαχνω ενα kernel με ρυθμισεις χρωματος faux,με δυνατοτητα touch control/s2w/dt2w και οσο το δυνατον λιγοτερο πειραγμενο γινεται,υπαρχει κατι στα υπ οψιν; Ειμαι με m_plus kernel και στοκ 4.4.2 εδω και παρα πολυ καιρο,απλως τα κουμπια εχουν αρχισει να την ακουνε

Οι περισσότεροι από τους γνωστούς kernel κάνουν αυτό που θες.

Το πείραγμα εξαρτάται τι εννοείς.

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ με τον b44 κανένα πρόβλημα.

Και UV παίρνει και σφαίρα πηγαίνει.

Από τους καλύτερους μαζί με Franco.

Οι περισσότεροι από τους γνωστούς kernel κάνουν αυτό που θες.

Το πείραγμα εξαρτάται τι εννοείς.

εννοω οσο πιο κοντα στον στοκ γινεται,απ ο,τι καταλαβα για hells παει η δουλεια

Βάλε Semaphore.

Rooted γίνεται εύκολα στο κινητο?

Γίνεται πολύ εύκολα, ακολούθησε αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4754308

sent from my Nexus 4

Η κατέβασε το

SkipSoft Android ToolKit

για ευκολο και ανώδυνο ξεκλείδωμα και ροοτάρισμα.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)