Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Ποιες είναι stable custom ROM <b>4.4.2 !?<\b>

Δεν έχω ασχοληθεί με καμία πέραν της Cyanogen, οπότε μία που μπορείς να δεις είναι η CyanogenMod 11 M3.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτή την στιγμη ποια 4.4.2 έχει τα περισσότερα features? Αλλά γενικά επικρατεί ενα nightly beta alpha snapshot κτλ κτλ.. Είδα υπάρχει κ μια sentinel ROM v6 την ξέρει κανεις?

Αυτή την στιγμη ποια 4.4.2 έχει τα περισσότερα features? Αλλά γενικά επικρατεί ενα nightly beta alpha snapshot κτλ κτλ.. Είδα υπάρχει κ μια sentinel ROM v6 την ξέρει κανεις?

Bαλε mahdi και θα με θυμηθεις,παιζει να χει τα περισσοτερα.Σταθεροτατη πολυ καιρο τωρα

Δημήτρης

για όποιον ενδιαφέρετε, έχει hells και δεν θέλει να πληρώσει t/c ας δει το ποστ 3201

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/qa-kernel-hells-corejb-kitkat-b43-t2495373/page321

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

για όποιον ενδιαφέρετε, έχει hells και δεν θέλει να πληρώσει t/c ας δει το ποστ 3201

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/qa-kernel-hells-corejb-kitkat-b43-t2495373/page321

Το είδα νωρίτερα.

Θετική εξέλιξη.

Όσο πιο πολλές επιλογές τόσο καλύτερα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Bαλε mahdi και θα με θυμηθεις,παιζει να χει τα περισσοτερα.Σταθεροτατη πολυ καιρο τωρα

Prioxxx????? Εσύ????? :D :D

Σε θυμηθηκα!! Πολύ καλες εντυπώσεις

Καλα για πληρωμη του ΤC ουτε λογος..:lol: To κατεβασα να υπαρχει κ αυτο μιας και χρησιμοποιω τον κερνελ αυτη τη περιοδο.Τα παει καλα με την μπαταρια θα ελεγα..

Prioxxx????? Εσύ????? :D :D

Σε θυμηθηκα!! Πολύ καλες εντυπώσεις

:D εγω δυσκολα θα την βγαλω πλεον!

Δημήτρης

Πέρασα pa full gapps...δεν έχω ΑRT επιλογή! Wtf

Να αφήσω στοκ κερνελ? Ή να περάσω ως συνήθως που χρησιμοποιώ hells.. Αν ναι να περάσω τώρα custom kernel ή να αφήσω μια δυο μέρες κ έπειτα?

Να αφήσω στοκ κερνελ? Ή να περάσω ως συνήθως που χρησιμοποιώ hells.. Αν ναι να περάσω τώρα custom kernel ή να αφήσω μια δυο μέρες κ έπειτα?

τι σχέση μπορεί να έχουν τα gapps με το art ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για δες καλυτερα δεν γινεται να μην εχεις επιλογη...Περνα κατευθειαν hells

Δημήτρης

Δεν έχει βρε παιδιά στο developer option... Κ δεν μπορω να βγάλω το vibrate απο τα κουμπιά στο γράψιμο.. Οκ περναω hells. Να ρυθμισω απο trickster? Ή έχει δικο του..σαν να ειδα

Άκυρο. Το βρήκα..ηταν τεεεερμα κάτω. Είχα την εντύπωση οτι ηταν ψηλά. Τεσπα .. Vibrate wtf

Edited by Netrino_SR

τι σχέση μπορεί να έχουν τα gapps με το art ?

Σου δουλευει κανονικα η εφαρμογη του Hells?οταν τσεκαρω doubletap και παταω save ξετσεκαρεται μονο του

Δημήτρης

Είμαι με t/c , δεν την έχω κατεβάσει

Όλα κομπλε..Mahdi hells43 ART k t/c trickster. Όλα δουλεύουν σουπερ. Μιλάω για ευχαρίστηση απο καλουδια όπως ήμουν pa 3.99

Υγ. Δεν μπορω να βγάλω το vibrate στο γράψιμο.. Έχει ενα minimum vibration στο default δεν παει πιο κάτω στο 0.

Edit: το βρήκα ...language input-Google keyboard settings-vibrate on keypress. :)

Edited by Netrino_SR

ΆΛλη μια ευχάριστη έκπληξη από mahdi που μου άρεσε , (αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος) είναι ότι όταν τραβάω το κινητό από την pouch case τότε ..μάλλον.. έχω wake screen , από το proximity sensor!!:D

ΆΛλη μια ευχάριστη έκπληξη από mahdi που μου άρεσε , (αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος) είναι ότι όταν τραβάω το κινητό από την pouch case τότε ..μάλλον.. έχω wake screen , από το proximity sensor!!:D

Κ η μπαταρία τρέχει ποτάμι :p

Δημήτρης

Μα ουτως ή άλλως αφού βγάζω το κινητό απο την pouch, δεν θα το ανοιγα? :P αλλά αν τρώει περισσότερη μπαταρία το proximity απο το s2w πετε το μου :D

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε εύκολο customization στο κινητό και επίσης μπορει να πάρει διπλή ρόμ?

GravityBox xposed module για customization και multirom για διπλή κ τριπλή rom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554049

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472295

Edited by eurochild
Nexus 4 / powered by hells-Core kernel

Παιδιά μια βοήθεια. Όταν εγκατεστησα το 4.4.2 τα χρώματα είχαν βελτιωθεί. Μετα εγκατέστησα franco kernel. Τώρα που έβαλα στοκ κερνελ ξανα τα χρωματα είναι απαράδεκτα οπως πριν βαλω την 4.4.2. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Edited by pank

Παιδιά μια βοήθεια. Όταν εγκατεστησα το 4.4.2 τα χρώματα είχαν βελτιωθεί. Μετα εγκατέστησα franco kernel. Τώρα που έβαλα στοκ κερνελ ξανα τα χρωματα είναι απαράδεκτα οπως πριν βαλω την 4.4.2. Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Μάλλον είχες φτιάξει τα χρώματα με τον Φράνκο και τώρα σου φαίνονται ξεθωριασμένα

Ναι όντως τα είχα φτιαξει με τον franco. Απλως με franco πιστεύω οτι θερμαινόταν πιο πολύ το κινητό. Βέβαια μπορεί να ηταν και ιδέα μου

Ένα πράγμα που μου την σπάει εντελώς είναι το εξής, αν έχεις κλήση ενεργή υπάρχουν δύο επιλογές, ή να ακούς ότι σε καλούν αλλά ο καλών δεν καταλαβαίνει ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο, ή να έχεις τικαρει την ανάλογη ένδειξη στο μενού, ο καλών να ακούει το μήνυμα οτι είναι κατειλημμένο αλλά εσύ να μην βλέπεις ότι έχεις δεύτερη κλήση.

Υπάρχει κάποιος τρόπος που να έχω και τα δύο;

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/-t2635983

Κατεβάζω την "Volume_Plus92_v3_SoundQuality_Stable" αλλά βγάζει failed είμαι με carbon rom

Digital-Doctor.blogspot.gr

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)