Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Ουσιαστικα το xposed ειναι σε .apk μορφή και μετά ομοιως εγκαθιστας και το gravity box , σωστά?

Μπορεις να δώσεις λινκ με τις εκδοσεις για την 4.4 στο nexus 4?

xposed: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401

gravity box:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554049

Διάβασε τις οδηγίες για xposed να δεις πως γίνεται. Και επίσης θέλει root και λογικά και busybox(https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox&hl=el).

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άμ έτσι είναι τελικά leftko..

Αρα το "κυνήγι" του sot είναι σχετικό, όχι απόλυτο προς όλους..

Διαβασες κάπου οτι είναι απόλυτο; η χρηση η δικιά σου με την δικιά μου διαφέρει. Μπορεί να μπούμε τις ίδιες ώρες με WiFi και να μιλήσουμε τις ίδιες ώρες. Στο τέλος όμως να ξέρεις οτι θα έχουμε διαφορετικό sot. Παντα στο περίπου μιλάμε. Το οτι κανεις browsing εσύ μπορεί να μπαινεις σε site και γω να βλέπω online ταινία ή μουσική online. Παιζουν ρολο τα παντα όπως κ οι ρυθμίσεις. Ακόμα σημαντικό είναι το σημα του δικτύου σου,το σήμα του wifi ποσο δυνατό είναι ή όχι κ τέτοια. Κάποιος που βλέπει 5 ώρες να ξέρεις οτι μπαινοβγαίνει στις ρυθμίσεις και χαζεύει στα app του,δεν κανει χρήση του κινητού. Ο μέσος όρος των περισσοτερων με κανονικη χρηση δηλ wifi κλησεις μηνυματα κ λιγο 3g κυμαίνεται απο 2.5 ώρες έως 3.30 ώρες! Απο κει κ πέρα θα ανεβαινεις ή θα βλέπεις λιγότερες ώρες σύμφωνα με τη χρηση που του κάνεις κ το πως έχει στήσει το κινητό σου.

Δημήτρης

Ενημερωτικός, κ ευχαριστώ προκαταβολικά..

Προφανώς, δεν είχα διαπιστώσει ότι μπορεί να υπάρξουν τόσο μικρές αλλά κ μεγάλες διακυμάνσεις, ακόμη κ με παρόμοια χρηση.

Ρεαλιστική χρηση φαντάζομαι είναι αυτή που αναφέρεις όπως κάνω κ εγώ , αλλά παντα πιεζουμε για να δουμε ρεκορ καμια φορά χωρίς ουσία. Για μένα σημασία έχει πλεον να κοιταω αυτό το 2.50-3 ώρες.. Κ κάτι ακόμη, αν χάνει μπαταρία το βράδυ , αν αφήνω ανοιχτό το κινητό. Γιατί με κάποιο kernel χάνεις κ 10% κ με άλλο 2-5%.. Κ δεν έχω sync το βράδυ, εκτός αν τραβάει απο WiFi αλλά δεν μου εμφανίζει το πρωί οτι έκανε τπτ update apps κτλ.

Έτσι ακριβώς. Βέβαια για να μην παρεξηγηθω οι ώρες που λέω είναι για μια φουλ χρηση δεδομένα και όλα..σε διάρκεια μιας ημέρας. Αν δεν ανοιγεις δεδομένα κ δεν παιζεις παιχνιδια θα δεις κ 4 ώρες.
Δημήτρης

Σχετικα με το θέμα μπαταρία γενικά και ειδικά ως προς την ισχύ του σήματος που ανέφερα σε προηγούμενο post,

παραθέτω απάντηση του ίδιου του hells στο νήμα του xda :

" Nor I nor my kernel claims to give you better battery life. It seems to give some advantages over the stock kernel, but you know, battery life hard to decode, because there are much more factors (your modem uses ca 50% from your battery - your display uses ca. 20%), which a kernel can't change normally. Maybe 20% from all your drain is tweakable with a kernel.

hells "

Σημαντικό είναι ότι αυτό το λέει ο developer ενός από τους πιο battery friendly kernels.

Το αναφέρει ο συγκεκριμένος developer, σαν να σου λέει οτι κανένας kernel πέρα του stock δεν θα χει τόσο καλή battery?

Άρα μήπως υπάρχει κάποιο app οπου με stockν kernel, μπορείς να εχεις sts/w κ color screen management?

καλησπερα εχω τις εξης αποριες,

πρωτον εκνευριζομαι απο τις διαφημισεις σε εφαρμογες παιχνιδια κτλ, υπαρχει τροπος να τις αποκλεισω?

δευτερον δεν ειμαι root αλλα σκεφτομαι να το κανω διαβαζοντας τον οδηγο, μετα τα update θα μου ερχονται κανονικα του android?

ευχαριστω παιδες

By Order of The Peaky Blinders..

καλησπερα εχω τις εξης αποριες,

πρωτον εκνευριζομαι απο τις διαφημισεις σε εφαρμογες παιχνιδια κτλ, υπαρχει τροπος να τις αποκλεισω?

δευτερον δεν ειμαι root αλλα σκεφτομαι να το κανω διαβαζοντας τον οδηγο, μετα τα update θα μου ερχονται κανονικα του android?

ευχαριστω παιδες

Αν δεν είσαι root ξέχνα το. Αν γίνεις βάλε πχ το adaway και θα τις κόψει. Root παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις απλά το χάνεις και θα πρέπει μετά από κάθε αναβάθμιση να το κάνεις ξανά. Απλό είναι όμως.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Αν δεν είσαι root ξέχνα το. Αν γίνεις βάλε πχ το adaway και θα τις κόψει. Root παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις απλά το χάνεις και θα πρέπει μετά από κάθε αναβάθμιση να το κάνεις ξανά. Απλό είναι όμως.

μετα το root λεω να αγορασω και το franco για τα χρωματα κτλ, ειδα εναν οδηγο για το root και θα τον ακολουθησω λοιπον ευχαριστω αλλη μια φορα για την αμεση απαντηση.

By Order of The Peaky Blinders..

Παιδιά πάω να βάλω omni rom αλλά λέει να μην κάνω restore με titanium(Don't restore system data using Titanium Backup!). Για ποιον λόγο; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Edited by tziminhio

Τα system data δεν μπορείς να κάνεις που είναι το πρόβλημα ; εφαρμογές και τα δεδομένα τους κάνεις κανονικά

Τα system data δεν μπορείς να κάνεις που είναι το πρόβλημα ; εφαρμογές και τα δεδομένα τους κάνεις κανονικά

Α σωστά! Λάθος καταλαβα εγώ! Ευχαριστώ πολύ!

Ολη την ημερα ανοιχτο wifi φουλ internet κανα παιχνιδι και μερικα τηλεφωνα,ειμαι στοκ με κερνελ matr1x.

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/43/p8rj.png http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/600/o1g1.png http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/571/zftu.png

Edited by giogio

Εστειλα και το δικο μου στην αντιπροσωπια με red light of death. Ειχα διαβασει οτι αυτο οφειλοταν στη μπαταρια, αλλα τελικα μου ειπαν οτι υπηρχε κατασκευαστικο λαθος στη μητρικη πλακετα της συσκευης και την αλλαξαν με καινουρια, με νεο IMEI.

Τελος καλο, ολα καλα αλλα επειδη εχω δηλωσει το κινητο στη σελιδα της Lg με το παλιο IMEI, πρεπει οταν μου φερουν το κινητο να το ξαναδηλωσω με το νεο ?

Μπορεις να μου πεις το S/N της συσκευης σου που σου εβγαλε red light death ειχα και γω το προβλημα αυτο αλλα λυθηκε νομιζω το βγαζει σε συγκεκριμένες συσκευες!!! Ευχαριστω!!!

Σκέφτομαι από Franco, να δοκιμάσω κανέναν άλλον kernel για να δω αν παίζει καλύτερη αυτονομία.

Καλή περίπτωση ακούγεται ο helldoctor.

Αυτός δουλεύει για αλλαγή χρωμάτων με το Franco updater?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά καλημέρα. Είμαι με omni rom και stock kernel. Οταν το τηλέφωνο είναι αδρανές η κατανάλωση της μπαταρίας είναι 32% και δεν ξέρω το γιατί. Στις ρυθμίσεις της rom έχω governor: ondemand. Να το αλλάξω σε κάτι άλλο; Τι παίζει να φταίει;Ευχαριστώ.

Σκέφτομαι από Franco, να δοκιμάσω κανέναν άλλον kernel για να δω αν παίζει καλύτερη αυτονομία.

Καλή περίπτωση ακούγεται ο helldoctor.

Αυτός δουλεύει για αλλαγή χρωμάτων με το Franco updater?

Όχι, βασίζεται σε faux gamma όπως και ο hells-core, οπότε θα κάνεις δουλειά με Faux123 Kernel Enhancement Pro ή Advanced Color & Gamma Control.

Eίτε βάζεις την 1η για να έχεις 2in1 εφαρμογή (kernel tweaks και gamma) ή τη 2η σε συνδιασμό με Trickster Mod.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Όχι, βασίζεται σε faux gamma όπως και ο hells-core, οπότε θα κάνεις δουλειά με Faux123 Kernel Enhancement Pro ή Advanced Color & Gamma Control.

Eίτε βάζεις την 1η για να έχεις 2in1 εφαρμογή (kernel tweaks και gamma) ή τη 2η σε συνδιασμό με Trickster Mod.

Μεταξύ hellscore και helldoctor ποιον προτείνεις για μπαταρία;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ με hellsdoctor ήμουν πιο πολύ ευχαριστημένος γενικά.

Δημήτρης

Η εφαρμογή του faux έχει gamma profiles??Μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει μια φωτο με την λίστα;;

Έχεις δίκαιο, λάθος θυμόμουν. :X

Mόλις την εγκατέστησα για να δω τις ρυθμίσεις, και δεν έχει. :O

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τον helldoctor.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

παιδια καλησπερα.

Ημουν κάτοχος ενος xperia S, και ηθελα κατι καλύτερο.

Πηρα λοιπόν ενα nexus 4.

Αρρωστος απο το modding σε ολα μου τα υπάρχοντα, το εκανα ροοτ απο εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717

ολα οκ. θελοντας να κανω κατι παραπάνω ζήλεψα το knock 2 wake up το g2. διαβασα οτι επρεπε να περάσω custom kernel . βρήκα αυτό [KERNEL][10/26/13][JSS + JWR][W6 R2] BCM Kernel και εκανα την π@π@ρια να μην παρω backup... το τηλέφωνο δεν μπορει να bootαρει.

Προσπαθώ να του περάσω το factory image, αλλα δεν μπορώ να μπω στο bootloader.. προσπαθώ απο το TWRP 2.6.3.2 touch recovery [2013-11-02], δεν... προσπαθώ με το κάτω volume + power tpt..

για βοηθήστε σας παρακαλώ

παιδια καλησπερα.

Ημουν κάτοχος ενος xperia S, και ηθελα κατι καλύτερο.

Πηρα λοιπόν ενα nexus 4.

Αρρωστος απο το modding σε ολα μου τα υπάρχοντα, το εκανα ροοτ απο εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717

ολα οκ. θελοντας να κανω κατι παραπάνω ζήλεψα το knock 2 wake up το g2. διαβασα οτι επρεπε να περάσω custom kernel . βρήκα αυτό [KERNEL][10/26/13][JSS + JWR][W6 R2] BCM Kernel και εκανα την π@π@ρια να μην παρω backup... το τηλέφωνο δεν μπορει να bootαρει.

Προσπαθώ να του περάσω το factory image, αλλα δεν μπορώ να μπω στο bootloader.. προσπαθώ απο το TWRP 2.6.3.2 touch recovery [2013-11-02], δεν... προσπαθώ με το κάτω volume + power tpt..

για βοηθήστε σας παρακαλώ

δηλαδή τι κάνει όταν πατάς v+ p ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)