Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Που μπορώ να βρω τον stock kernel της stock rom; Θέλω να τον επαναφέρω από hells. Ευχαριστώ!

Κατέβασε τη factory image και βγάλε το boot.img, αυτό είναι. Καλύτερα να φλασάρεις όμως και το system.img γιατί κάποιοι kernels αλλάζουν και αρχεία στο system.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καντο ρε ανθρωπε ,μη μας μπλεκεις τωρα με permissions γτ βαριομαστε :lol: :lol:

Το θεμα ειναι οτι reboots κανω πολυ σπανια για να το βλεπω αλλα θα το βαλω

εδώ είσαι πάνε recovery βάλτο και reboot όχι wipes

https://db.tt/G0OVPV9x

Που μπορώ να βρω τον stock kernel της stock rom; Θέλω να τον επαναφέρω από hells. Ευχαριστώ!

Εδώ είσαι

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2381128

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μπραβο ρε nokisas,δεν το εβαλα ακομα,αυριο μαλλον,αλλα χαιρομαι οταν καποιοι ασχολουνται με τετοια :D

εις ωραιος

μηπως εχουμε καπου flashable του n5?με τις βουλιτσες?

Vamos Aris

Κατέβασε τη factory image και βγάλε το boot.img, αυτό είναι. Καλύτερα να φλασάρεις όμως και το system.img γιατί κάποιοι kernels αλλάζουν και αρχεία στο system.

Ευχαριστώ πολύ.

Edited by Antonis78

Έχετε παρατηρήσει κάποια μικρά lags στα παιχνίδια; ειδικά στο temple run 2 και subway surfers, σαν να μειώνονται τα fps ενα πράγμα....
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Έχετε παρατηρήσει κάποια μικρά lags στα παιχνίδια; ειδικά στο temple run 2 και subway surfers, σαν να μειώνονται τα fps ενα πράγμα....

???αληθεια??εγω δεν εχω παρατηρησει τιποτα τετοιο,μονο στο temple run αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι μερικες φορες αν ακουμπησω την οθονη χαμηλα δεν πιανει το touch.αλλα αυτο μαλλον ειναι ο τροπος που το χρησιμοποιω,δεν ακουμπαω καλα κτλ .και οχι θεμα εφαρμογης και κινητου.

???αληθεια??εγω δεν εχω παρατηρησει τιποτα τετοιο,μονο στο temple run αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι μερικες φορες αν ακουμπησω την οθονη χαμηλα δεν πιανει το touch.αλλα αυτο μαλλον ειναι ο τροπος που το χρησιμοποιω,δεν ακουμπαω καλα κτλ .και οχι θεμα εφαρμογης και κινητου.

Σε stock rom το έχω παρατηρήσει, στην cm10.2 είναι μια χαρά.... Πάντως κάτι παίζει γιατί στο Antutu με stock δείχνει 20-25 fps ενώ με cm 30-33.

με στοκ οταν το ειχα πρωτοτρεξει το antutu ειχα δει και εγω καπου στα 25 fps. εχθες ξαναεκανα ενα τεστ να δω πως παει,εχω βαλει μονο κερνελ franko r193,σκορ εχει 17266(ακουγα οτι μονο με κερνελ βγαζει κοντα 20000 και μου φανηκαν λιγα).τεσπα στα details μπορω να δω τα fps γιατι δεν τα βλεπω καπου.

(ασχετο,μιας και αναφερθηκαμε στο temple run,αυτη την ασπιδα,οταν πρασινίσει πως την ενεργοποιεις?καθε φορα που παω να την πατησω αποσπάμε και χανω)

edit:ξαναετρεξα ενα antutu τωρα και ειδα το fps.γυρω στα 28 ειναι,παιζουν απο 25-31.γενικο σκορ 17809.με στοκ ρομ,λετε η ρομ να κανει τη διαφορα τελικα και οχι ο κερνελ?

Edited by leftko

(ασχετο,μιας και αναφερθηκαμε στο temple run,αυτη την ασπιδα,οταν πρασινίσει πως την ενεργοποιεις?καθε φορα που παω να την πατησω αποσπάμε και χανω)

Double tap στην οθόνη.

με στοκ οταν το ειχα πρωτοτρεξει το antutu ειχα δει και εγω καπου στα 25 fps. εχθες ξαναεκανα ενα τεστ να δω πως παει,εχω βαλει μονο κερνελ franko r193,σκορ εχει 17266(ακουγα οτι μονο με κερνελ βγαζει κοντα 20000 και μου φανηκαν λιγα).τεσπα στα details μπορω να δω τα fps γιατι δεν τα βλεπω καπου.

edit:ξαναετρεξα ενα antutu τωρα και ειδα το fps.γυρω στα 28 ειναι,παιζουν απο 25-31.γενικο σκορ 17809.με στοκ ρομ,λετε η ρομ να κανει τη διαφορα τελικα και οχι ο κερνελ?

Όσα σκορ γίνονται πάνω από 21000 είναι με custom Rom.

Αλλιώς με custom kernel και το bionic patch τα πιάνεις τα 20 με 21000.

Amazon Fire stick 4k max

Όσα σκορ γίνονται πάνω από 21000 είναι με custom Rom.

Αλλιώς με custom kernel και το bionic patch τα πιάνεις τα 20 με 21000.

τι ειναι το bionic patch?Με μια γρηγορη αναζητηση στο θεμα,και στον γοογλη δεν βρηκα κατι.

τι ειναι το bionic patch?Με μια γρηγορη αναζητηση στο θεμα,και στον γοογλη δεν βρηκα κατι.

Εδώ είναι

https://db.tt/mJG6yzGD

backup πριν οπωσδήποτε

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Έχοντας περάσει πάνω από τη rom που έχω έναν custom kernel, σε περίπτωση που θέλω να γυρίσω στον stock που υπήρχε με τη rom, απλά flashάρω χωρίς wipes τη rom, χωρίς να χάσω τίποτα από το στήσιμο του κινητού μου;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχοντας περάσει πάνω από τη rom που έχω έναν custom kernel, σε περίπτωση που θέλω να γυρίσω στον stock που υπήρχε με τη rom, απλά flashάρω χωρίς wipes τη rom, χωρίς να χάσω τίποτα από το στήσιμο του κινητού μου;

Σωστοςςς :)

Δημήτρης

Στην πιο πάνω ερώτηση, αν γίνουν και τα wipes μετά το φλασάρισμα πειράζει;

Επειδή βλέπω ότι με τον hells έχω ορισμένα θεματάκια και θέλω να γυρίσω σε καθαρή PA.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Εδώ είναι

https://db.tt/mJG6yzGD

backup πριν οπωσδήποτε

Δεν μας λες όμως τι είναι και τι ακριβως κανει..

Δεν μας λες όμως τι είναι και τι ακριβως κανει..

Patch είναι, τι θες να κάνει.

Προφανώς πειράζει κάποιες παραμέτρους και βελτιώνει τα score στο antutu.

Για περισσότερα στο xda.

Σε μένα δεν έχω δει κανένα πρόβλημα.

Amazon Fire stick 4k max

Σωστοςςς :)

Σ' ευχαριστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δοκίμασα 4,4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021 και είναι τέλειο!! Πάρα πολύ γρήγορο, ειδικά και με το ART, πολύ χαμηλή κατανάλωση ram...σκεφτείτε ότι ξεκινάει με 260 κάτι γεμάτα!!! Και όντως έχεις την ψευδαίσθηση της μεγαλύτερης οθόνης λόγω της διαφάνειας!!! Edited by yiannis_volos

Δοκίμασα 4,4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021 και είναι τέλειο!! Πάρα πολύ γρήγορο, ειδικά και με το ART, πολύ χαμηλή κατανάλωση ram...σκεφτείτε ότι ξεκινάει με 260 κάτι γεμάτα!!!

δώσε και στοιχεία για την κατανάλωση όταν και εφόσον....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)