taliban Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 δεν σχολιάζω το σεργουλόπουλος.....εγώ φταίω μόνο που τον πάω στα καλύτερα μαγαζά των αθηνώνε :lol::lol::lol::lol: Την επόμενη φορά μόνο για σουβλάκι στο πίτα-πάνικ στα Λιόσια :lol::lol::lol: τελικά όλα οκ με το recovery μέσω της rom manager , το αναβάθμισα manualy σε touch version 6.0.4.3 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Υπαρχει πουθενα οδηγος ; Ευχαριστω. Κανε ενα search.βασικά αμα εχεις toolkit ενημερωμένο με την τελευταια εκδοση ,θα σ χει επιλογή να στην κατεβάσει και να στην εγκαταστήσει.είναι πολύ ευκολο σε παει βήμα βήμα μονο του. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 δεν σχολιάζω το σεργουλόπουλος.....εγώ φταίω μόνο που τον πάω στα καλύτερα μαγαζά των αθηνώνε :lol::lol::lol::lol: Την επόμενη φορά μόνο για σουβλάκι στο πίτα-πάνικ στα Λιόσια :lol::lol::lol: τελικά όλα οκ με το recovery μέσω της rom manager , το αναβάθμισα manualy σε touch version 6.0.4.3 Εγινεεεεεεεεεεε! Ωραία, περίεργο το θέμα σου με το recovery.. Δε πιστεύω να περάσεις kit kat? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εγινεεεεεεεεεεε! Ωραία, περίεργο το θέμα σου με το recovery.. Δε πιστεύω να περάσεις kit kat? όχι, όπως είπα θα περιμένω μάλλον το team της carbon Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Κανε ενα search.βασικά αμα εχεις toolkit ενημερωμένο με την τελευταια εκδοση ,θα σ χει επιλογή να στην κατεβάσει και να στην εγκαταστήσει.είναι πολύ ευκολο σε παει βήμα βήμα μονο του. Με ποιο toolkit όμως ; εγώ όταν είχα πάρει το κινητό απλά έβαλα το Wugs και μετά από εκεί την 4.3 απλά την φλασαρα και δεν μου είχε χαθεί το root ή recovery για να ασχοληθώ με το N-Cry, οπότε να κατεβάσω όποιο θέλω (τώρα δεν έχω κανένα στον υπολογιστή) βασικά μόνο root θέλω να κάνω για να περάσω πάλι το recovery Edited November 2, 2013 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 εγω χρησιμοποιω αυτο. απλο,ευκολο,και κανει τις ενημερωσεις μονο του.αλλα για την 4.3 θελει donate.αυτος ηταν και ο λογος που εβγαλε τα λινκ απο το xda Και πρεπει αν τα κατεβασεις απο την σελιδα του. Τωρα ειδα οτι και οι αλλοι εχουν κανει update τα toolkit τους και εχουν και την 4.3. Κατι αλλο,γινεται και σε εμας να χωρισουμε την οθονη στα 2?και να κανουμε 2 διεργασιες ταυτοχρονα?οπως στο s4,optimus g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ρε παίδες, σορρυ που ξανάρωτάω κάτι που έχει ειπωθεί αλλά χάθηκα, από όλα custom (recovery, rom, kernel) πώς το φέρνω το κινητό σε πλήρη εργοστασιακή κατάσταση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 αν χρησιμοποιεις καποιο τοολκιτ υπαρχει η δυνατοτητα να το κανεις ευκολα.το εχει στις επιλογες(τουλαχιστον αυτο που εχω εγω το εχει). αν παλι οχι,υπαρχουν οδηγος εδω αλλα και στο xda,που ισως ειναι πιο αναλυτκοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Με ποιο toolkit όμως ; εγώ όταν είχα πάρει το κινητό απλά έβαλα το Wugs και μετά από εκεί την 4.3 απλά την φλασαρα και δεν μου είχε χαθεί το root ή recovery για να ασχοληθώ με το N-Cry, οπότε να κατεβάσω όποιο θέλω (τώρα δεν έχω κανένα στον υπολογιστή) βασικά μόνο root θέλω να κάνω για να περάσω πάλι το recovery Για να κάνεις root πρέπει να περάσεις την recovery και όχι το αντίθετο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Τελικά μέσω weg πέρασα recovery μετά από εκεί φλάρασα το supersu και όλα μια χαρά!!! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ο franco kernel υποστηρίζει "touch to wake"?? Πώς το ενεργοποιούμε; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 touch control εννοεις?Ναι υποστιριζει κανονικα,εγω εχω εκδοση r193,και στην r191 που ειχα δουλευε κανονικα.απλα το κατεβαζεις και πρεπει να συρεις τη μπαρα load μεσα απο την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Επιτέλους είδα ακόμη πιο καλή αυτονομία με τον Franco plus 191! 1%/h κατανάλωση σε αδράνεια, χωρίς ανοιχτά data ή Wi-Fi. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Επιτέλους είδα ακόμη πιο καλή αυτονομία με τον Franco plus 191! 1%/h κατανάλωση σε αδράνεια, χωρίς ανοιχτά data ή Wi-Fi. Το χα γράψει οτι έχει πολυ καλη αυτονομία σε αναμονή.άσε κ το WiFi να δεις ότι όντως δεν καίει τόσο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Ξεχασα να αναφερω οτι εχω αλλαξει και radio απο το 84 στο 48 εδω και 2 μερες οποτε ισως επηρεασε. Edited November 3, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Είναι εύκολο να μου γράψει κάποιος τις εντολές που πρέπει να πατήσω για να εγκαταστήσω recovery μέσω terminal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Είναι εύκολο να μου γράψει κάποιος τις εντολές που πρέπει να πατήσω για να εγκαταστήσω recovery μέσω terminal? fastboot flash recovery recovery_που_θες.img Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 fastboot flash recovery recovery_που_θες.img Ευχαριστώ γιαλακιας αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω να το κάνω από το κινητό.λογικά πρέπει να δώσω su και μετά κάπως να του δώσω το path του recovery σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Ευχαριστώ γιαλακιας αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω να το κάνω από το κινητό.λογικά πρέπει να δώσω su και μετά κάπως να του δώσω το path του recovery σωστά? Όχι, μην παιδεύεσαι, θέλει μεγάλη εντολή από το terminal emulator. Αφού είσαι root χρησιμοποίησε το flashify που φλασάρει και img αρχεία και δεν χρειάζεσαι το zip. Κατέβασε τη recovery που θες απευθείας σε img από το site της και φλασαρε τη. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Όχι, μην παιδεύεσαι, θέλει μεγάλη εντολή από το terminal emulator. Αφού είσαι root χρησιμοποίησε το flashify που φλασάρει και img αρχεία και δεν χρειάζεσαι το zip. Κατέβασε τη recovery που θες απευθείας σε img από το site της και φλασαρε τη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Επιτέλους είδα ακόμη πιο καλή αυτονομία με τον Franco plus 191! 1%/h κατανάλωση σε αδράνεια, χωρίς ανοιχτά data ή Wi-Fi. Δηλαδή αυτό σου φαίνεται καλό? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Δηλαδή αυτό σου φαίνεται καλό? τωρα που το γραφεις και παρατηρω και μενα μου φανηκε πολυ χωρις να εχεις κατι ανοιχτο... το βραδυ μεχρι το πρωι που ειναι συνολικα κανα 8ωρο συνηθως σε αδρανεια το κινητο εχω δει συνηθως καταναλωση απο 0-1% μεχρι 4% σπανια το max που εχω δει και αυτα με stock και semaphore... λεπτομερεια να συμπληρωσω : στο σπιτι μου το 3g πιανει πολυ καλα και αρα απο σημα δεν εχω καταναλωση αλλα εξαλλου μπαινει σε 2g mode γενικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Δηλαδή αυτό σου φαίνεται καλό? Έχεις εσύ δει κάτι καλύτερο, μετρημένο όμως με πρόγραμμα μπαταρίας; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδιά, γυρισα stock και έβαλα franco και να πω οτι η μπαταρία είναι σουπερ σε σχέση με custom(slim,dirtyunicorns με συνδιασμό franco) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδιά, γυρισα stock και έβαλα franco και να πω οτι η μπαταρία είναι σουπερ σε σχέση με custom(slim,dirtyunicorns με συνδιασμό franco) όντως φιλέ μου τον πρώτο και κύριο ρόλο στην μπαταρία παίζει η ρομ, και σε δεύτερη μοίρα οι κερνελ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts