Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

παιδια ποια ρομ να βαλω?μια σταθερη θρλω και γρηγορη

εχω την στο αλλα μου λειπουν καποια πραγματα

οπως π.χ. οταν γραφω τα πρωτα νουμερα ενος τηλεφωνου να μου βγαζει ποιες επαφες τα περιεχουν

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ποια ρομ να βαλω?μια σταθερη θρλω και γρηγορη

εχω την στο αλλα μου λειπουν καποια πραγματα

οπως π.χ. οταν γραφω τα πρωτα νουμερα ενος τηλεφωνου να μου βγαζει ποιες επαφες τα περιεχουν

Stock 4.3 με franco kernel!!

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Stock 4.3 με franco kernel!!

αν βαλω φρανκο θα μου βγαζει αυτο που λεω με τις επαφες?

γιαυτη τι λετε?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2146879

Edited by manwlis77

αν βαλω φρανκο θα μου βγαζει αυτο που λεω με τις επαφες?

Δεν έχει σχέση με τον kernel αυτό, απλώς πρέπει η rom να είναι ή να βασίζεται σε 4.3 αν δεν κάνω λάθος...

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου δώσει link για τον hells που να είναι συμβατός με pa 3.99?

http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/410455-kernel-jb-jss15j-jwr66v-hells-core-b38-19-09-2013-a.html

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

firekostas: thanks τελικά δούλεψε κάτι αλλο .

junklist:με τις gamma κανεις το μαύρο κατάμαυρο δεν έχει καμια σχέση με τη ρύθμιση που λες προτεινω να το δοκιμασεις.

Mr_complete: βρες τι φταίει και φτιαξτο δεν πρέπει να πηγαίνει σε τέτοιες θερμοκρασίες, το δικό μου μια φορά πήγε 55 από προβληματική Ρομ και το Βάλα στο ψυγείο:D

Edited by nokisas

firekostas: thanks τελικά δούλεψε κάτι αλλο .

junklist:με τις gamma κανεις το μαύρο κατάμαυρο δεν έχει καμια σχέση με τη ρύθμιση που λες προτεινω να το δοκιμασεις.

Mr_complete: βρες τι φταίει και φτιαξτο δεν πρέπει να πηγαίνει σε τέτοιες θερμοκρασίες, το δικό μου μια φορά πήγε 55 από προβληματική Ρομ και το Βάλα στο ψυγείο:D

Ποιά ρύθμιση για το gamma προτείνεις;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εαν εχεις το faux app η ρύθμιση είναι Σταντάρ για τέλεια μάυρα 2 είναι του hospital349 και obsanity_amoled..

(εάν δεν μπορείς να πάρεις αυτό το app από play store πες μου τι κερνελ εχεις να σου πω πια free δουλεύουν)

Edited by nokisas

παιδιά γνωρίζει κανείς γιατί το threat του hells έκλεισε?

και στον hell πχ το ρυθμιζεις max CPU 1350 εάν μπεις σε app που δείχνει πως λειτουργούν οι πυρινες ενω ο πρώτος είναι 1350 και αν δεν το ψαξεις θα νομίζεις ότι εκεί τρέχουν κι άλλοι,οι άλλοι στο ζορισμα φτάνουν τέρμα 1800+ ας το κοιτάξει κάποιος και ας μας πει τη γνώμη του.. κάνει αυτό κάποια ζημιά στο επεξεργαστή σε βάθος χρόνου? η θερμοκρασία πάντως είναι άψογη

Edited by nokisas

εαν εχεις το faux app η ρύθμιση είναι Σταντάρ για τέλεια μάυρα 2 είναι του hospital349 και obsanity_amoled..

(εάν δεν μπορείς να πάρεις αυτό το app από play store πες μου τι κερνελ εχεις να σου πω πια free δουλεύουν)

Το trickster εχω.

παιδιά γνωρίζει κανείς γιατί το threat του hells έκλεισε?

και στον hell πχ το ρυθμιζεις max CPU 1350 εάν μπεις σε app που δείχνει πως λειτουργούν οι πυρινες ενω ο πρώτος είναι 1350 και αν δεν το ψαξεις θα νομίζεις ότι εκεί τρέχουν κι άλλοι,οι άλλοι στο ζορισμα φτάνουν τέρμα 1800+ ας το κοιτάξει κάποιος και ας μας πει τη γνώμη του.. κάνει αυτό κάποια ζημιά στο επεξεργαστή σε βάθος χρόνου? η θερμοκρασία πάντως είναι άψογη

Δεν καταλαβα τι εννοεις.

Λες οτι εχεις πχ 1500 ως max και μετα οταν τρεχεις κατι πανε καποιοι πυρηνες παραπανω;

Πως το διαπιστωσες αυτο;

Amazon Fire stick 4k max

αν έχεις την πλήρη έκδοση τοτε βάλε στο gamma calibration απο πανω προς τα κάτω 0 0 119

red 119 0 119 7

green 119 0 119 7

blue 119 0 119 7

κλειδωστο ξεκλειδωστο και θα αλλάξουν

τους πύρινες τους βλέπεις με αυτό που έχεις στη πρώτη οθόνη

με το kernel tuner που είναι free και μπορείς να ρυθμίσεις τον καθένα ξεχωριστά εκτός από τον hell γιατί είναι απο προεπιλογή ο 2 και 3 νομίζω στο 1800..

και με το faux..

Edited by nokisas

αν έχεις την πλήρη έκδοση τοτε βάλε στο gamma calibration απο πανω προς τα κάτω 0 0 119

red 119 0 119 7

green 119 0 119 7

blue 119 0 119 7

με το kernel tuner που είναι free και μπορείς να ρυθμίσεις τον καθένα ξεχωριστά εκτός από τον hell γιατί είναι απο προεπιλογή ο 2 και 3 νομίζω στο 1800..

και με το faux..

Εμένα στο Screen

έχει από κάτω:

-Color calibration

255

255

255

-Gamma calibration

Amp0

Red 0

Green 0

Blue 31

Amp1

Red 0

Green 0

Blue 16

Στον Kernel tuner κάνει κάτι τρελά.

Πάντως δείχνει μαξ τα 1512 για τον κάθε πυρήνα.

Εσύ με Hell b38 μπορείς να δώσεις παραπάνω;

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

red 119 0 119 7

green 119 0 119 7

blue 119 0 119 7

και με το faux..

Ποια εκδοση trickster mod εχεις?Γτ μια που εχω ολοκληρη δεν εχει τις ιδιες ρυθμισεις στα χρωματα

Δημήτρης

priox στη φωτο φοραω κερνελ που υποστηρίζει gamma στη free έκδοση.τώρα έχει άλλους κερνελ που ενω έχουν gamma πρεπει να αγοράσεις το key για να το ξεκλειδωσεις δεν παίζει ρόλο η έκδοση

junglist: 1836 το δειχνω και στη φωτο αλλά δεν το ανεβαζω εγω μόνο του πάει.. gamma:εχεις την δωρεάν έκδοση και ο κερνελ σου θέλει την πλήρη για να δουλέψουν οι ρυθμίσεις gamma που σου έδωσα η να βάλεις τον Franco που δουλεύει με την free.

(κάποιοι kernel devs πρέπει να έχουν κάνει κάποια συμφωνία με τους προγραμματιστές των app να δουλεύει το gamma μόνο με full εκδόσεις)

Edited by nokisas

ρε παιδια μια ρομ σταθερη? πια λετε?

Έχοντας δοκιμάσει όλες η πιο σταθερή είναι η Cataclysm.

priox στη φωτο φοραω κερνελ που υποστηρίζει gamma στη free έκδοση.τώρα έχει άλλους κερνελ που ενω έχουν gamma πρεπει να αγοράσεις το key για να το ξεκλειδωσεις δεν παίζει ρόλο η έκδοση

junglist: 1836 το δειχνω και στη φωτο αλλά δεν το ανεβαζω εγω μόνο του πάει.. gamma:εχεις την δωρεάν έκδοση και ο κερνελ σου θέλει την πλήρη για να δουλέψουν οι ρυθμίσεις gamma που σου έδωσα η να βάλεις τον Franco που δουλεύει με την free.

(κάποιοι kernel devs πρέπει να έχουν κάνει κάποια συμφωνία με τους προγραμματιστές των app να δουλεύει το gamma μόνο με full εκδόσεις)

Εχω bo37 hells και full εκδοση την εφαρμογη,αλλα και παλι εχεις διαφορετικες επιλογες.

Έχοντας δοκιμάσει όλες η πιο σταθερή είναι η Cataclysm.

Ναι κ γω αυτήν φοραω πολύ καλη κ γρηγορη!

Δημήτρης

Έλα ρε δικέ μου σαρεσε τελικά? :)

Μακράν οτι καλυτερο έχω βάλει στην 4.3 εκδοση!μαζί με hellscore απο κερνελ.Αμα παω πιο πίσω στην 4.2.2 θα μιλήσω για carbon φυσικα.Πολύ ευχαριστημένος και παιζει να μην αλλάξω μέχρι την νέα εκδοση πάντως thanks :D

Δημήτρης

Εχω bo37 hells και full εκδοση την εφαρμογη,αλλα και παλι εχεις διαφορετικες επιλογες.

Ακριβώς.

Και εγώ την full έχω και άλλες επιλογές βγάζει.

Amazon Fire stick 4k max

Στην catalism πρεπει να φλασαρω και τα άλλα που έχει στο λινκ ή μονο την Ρομ ;

Μονο τη Ρομ.αμα εχεις θέμα με τις επαφες φλασαρε κ το contacts

Πάμε ρε παναθα γερά 2-1 :p

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)