Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε το είδες το "Α Βε Google σε λέω"? Είμαστε πολλοί τελικά.Και οι δύο οι γονείς μου από Πρώτη, μεγάλωσα Σαλονίκη τώρα μένω Σαντορίνη! Ας βγούμε και λίγο off topic για!

Εγώ είμαι παραδίπλα, αλλά είχα κανονίσει τέλος Σεπτέμβρη για track day, μας έφαγε το California :) και οι εργασίες επισκευής που ακόμα περιμένουμε κάποιον να μπει να μάθουμε περισσότερα. Πέρσυ την γλύτωσε το CBR με λίγα πετραδάκια στο κινεζικό fairing.

Sorry αλλά και πάλι δεν κατάλαβα που αναφέρεσαι. Τα off topic θα φύγουν έτσι κι αλλιώς :)

Αφου σε λέω , σέρρας βε! τι δε καταλαβαίνεις!:lol:

Βασικά , νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός με Ν4 Σέρρες, αλλά είδα πριν κάνα μήνα στο μαγαζί μια μαμά, που ήρθε να τυπώσει φωτο

και μένει αγγλία.. βέβαια έλεγε wowww κινητό αλλά δεν είχε τπτ πάνω , όλα στοκ! Αλλά κ έτσι , είδα κάποιον.

υγ>αν θέλουν οι των Σερρών τους κάνω ένα καφεδάκι...κ ταβλάκι ;) pm me

υγ> όσο για την πίστα, την κυριακή που πήγα, περνούσαν άσφαλτο με τα μηχανήματα, κ μου παν στο καφέ ότι το βάλαν μπρος, για να το τελειώσουν... άντε γιατί από μάιο πάει αυτή η βαλίτσα??

http://www.youtube.com/watch?v=3K9DOlRiKVc

Το εχω δυο μερες το τηλεφωνο..ποιον κερνελ προτείνετε?σε στοκ θα μείνω 4.3...

ποιος ειναι ο σωστος franco κερνελ για την στοκ 4.3??

Καλημέρες. έχει κάποιο παιδί να προτείνει κάποιο apk να μπορώ να κάνω unistall τις εφαρμογές που δεν θέλω στο κινητό? προσπάθησα με το Titanium pro αλλά μόνο freeze αφήνει να τις κάνω. συνέχεια βγάζει Failed to locate the apk file. θέλω να διαγράψω κάτι google play magazines, play books κτλ.

http://img.tapatalk.com/d/13/09/22/ezaguvez.jpg

Είμαι με pa και όταν έχω το pie mode το back button εμφανίζεται κρυμμένο με αποτέλεσμα να πατάω συνέχεια το home.έψαξα τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι.ξέρει κανείς πως το φτιάχνω?

http://img.tapatalk.com/d/13/09/22/ezaguvez.jpg

Είμαι με pa και όταν έχω το pie mode το back button εμφανίζεται κρυμμένο με αποτέλεσμα να πατάω συνέχεια το home.έψαξα τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι.ξέρει κανείς πως το φτιάχνω?

Για δοκίμασε να πας settings/pie controls/bottom angle και βάλε το στο none.

Για δοκίμασε να πας settings/pie controls/bottom angle και βάλε το στο none.

Χειρότερα :( εξαφανίστηκε τελείως.ξεκίνησε από την rc1 και μετά στην rc2 παρέμεινε το πρόβλημα.

Ενημερωτικά να σας πω οτι πλέον η pacman έχει φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο, έχοντας διορθώσει τα περισσότερα bugs στο τελευταίο nightly.

Όσοι σας αρέσει το απόλυτο customizing να την δοκιμάσετε οπωσδήποτε.

Το εχω δυο μερες το τηλεφωνο..ποιον κερνελ προτείνετε?σε στοκ θα μείνω 4.3...

ποιος ειναι ο σωστος franco κερνελ για την στοκ 4.3??

Ο τελευταίος franko είναι ο 183.

Καλημέρες. έχει κάποιο παιδί να προτείνει κάποιο apk να μπορώ να κάνω unistall τις εφαρμογές που δεν θέλω στο κινητό? προσπάθησα με το Titanium pro αλλά μόνο freeze αφήνει να τις κάνω. συνέχεια βγάζει Failed to locate the apk file. θέλω να διαγράψω κάτι google play magazines, play books κτλ.

Rootappdelete

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χειρότερα :( εξαφανίστηκε τελείως.ξεκίνησε από την rc1 και μετά στην rc2 παρέμεινε το πρόβλημα.

Για δες και το pie size..

Ο τελευταίαος franco είναι ο 184..

Ο τελευταίος franko είναι ο 183.

Rootappdelete

ούτε το wallet δεν μπορώ να κάνω unistall. πατάω διαγραφή και δεν κάνει τπτ

Για δες και το pie size..

Ο τελευταίαος franco είναι ο 184..

Την βρήκα την λύση αλλά δεν ήταν αυτό.Μόλις τικαρα το search button είναι μια χαρά.Μόλις το ξετικαρω χαλάει πάλι.άρα ίσως είναι κάποιο bug?

Την βρήκα την λύση αλλά δεν ήταν αυτό.Μόλις τικαρα το search button είναι μια χαρά.Μόλις το ξετικαρω χαλάει πάλι.άρα ίσως είναι κάποιο bug?

Σε μένα είναι μια χαρά..Μήπως έχεις κανει καμια περίεργη ρύθμιση σε dpi??

Δοκίμασε αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SystemCleanup.Inteks.org

Αλλά γιατί να κάνεις unistall το wallet αφού δεν εμφανίζεται καν...

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Την Παρασκευή πήρα το κινητό και μετά από το απαραίτητο ρουτάρισμα πέρασα σήμερα την πρώτη rom που ήταν η cataclysm. Όλα μια χαρά στην επανεκκίνηση του τηλεφώνου εκτός του ότι δεν είχα σήμα στο τηλέφωνο. Πλέον επέστρεψα με nandroid στη stock που είχα. Επειδή είναι η πρώτη rom που βάζω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει και για αυτό δεν είχα σήμα; Επειδή στο προηγούμενο τηλέφωνοεείχα ρύθμιση να εκκινείται η συσκευή χωρίς pin ενώ τώρα το ζητάει, έχει αυτό καμιά σχέση;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Σε μένα είναι μια χαρά..Μήπως έχεις κανει καμια περίεργη ρύθμιση σε dpi??

Όχι όλα τα έχω default :)

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Την Παρασκευή πήρα το κινητό και μετά από το απαραίτητο ρουτάρισμα πέρασα σήμερα την πρώτη rom που ήταν η cataclysm. Όλα μια χαρά στην επανεκκίνηση του τηλεφώνου εκτός του ότι δεν είχα σήμα στο τηλέφωνο. Πλέον επέστρεψα με nandroid στη stock που είχα. Επειδή είναι η πρώτη rom που βάζω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει και για αυτό δεν είχα σήμα; Επειδή στο προηγούμενο τηλέφωνοεείχα ρύθμιση να εκκινείται η συσκευή χωρίς pin ενώ τώρα το ζητάει, έχει αυτό καμιά σχέση;

Είσαι στην 4.3; Έχει παρατηρηθεί unknown baseband με αλλαγή κερνελ αλλά τελευταία έχει λυθεί το θέμα νομίζω. Ακολούθησες τα βήματα εγκατάστασης στο thread της cataclysm;

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Δοκίμασε αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SystemCleanup.Inteks.org

Αλλά γιατί να κάνεις unistall το wallet αφού δεν εμφανίζεται καν...

παράδειγμα έφερα. ούτε το play book διαγράφει. θα δοκιμάσω το apk που προτείνεις

παράδειγμα έφερα. ούτε το play book διαγράφει. θα δοκιμάσω το apk που προτείνεις

Δεν υπάρχει λόγος να τα απεγκαταστήσεις, κάνε disable σε ότι system app δεν θες.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Έχει αναφερθεί πρόβλημα με την twrp 2.6.1.0 και το baseband. Αν χρησιμοποιείς αυτήν βάλε κάποια άλλη recovery και ξανά προσπάθησε.

ναι απλα ποιο ειναι το σωστο λινκ του φρανκο για στοκ 4.3????αυτο δεν καταλαβαίνω στο site του φρανκο(χδα) :p

Δεν υπάρχει λόγος να τα απεγκαταστήσεις, κάνε disable σε ότι system app δεν θες.

σωστό αυτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Είσαι στην 4.3; Έχει παρατηρηθεί unknown baseband με αλλαγή κερνελ αλλά τελευταία έχει λυθεί το θέμα νομίζω. Ακολούθησες τα βήματα εγκατάστασης στο thread της cataclysm;

Ναι με την 4.3 είμαι. Βασικά μόλις το πήρα, του πέρασα την αναβάθμιση και μετά το ρούταρα. Όσο για τα βήματα εγκατάστασης, για να είμαι ειλικρινής δεν τα κοίταξα, αλλά έκανα wipe τα πάντα.

Έχει αναφερθεί πρόβλημα με την twrp 2.6.1.0 και το baseband. Αν χρησιμοποιείς αυτήν βάλε κάποια άλλη recovery και ξανά προσπάθησε.

Α ώστε η twrp ευθύνεται. Για τη recovery, βλέπω τώρα ότι υπάρχει η 2.6.3.0 Οπότε να περάσω αυτή και να ξαναδοκιμάσω. Εσείς αυτήν έχετε;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Τα παιδιά που Ρώτησα στους xda μου είπαν ότι η twrp 2.6.0 δουλεύει σωστά. Είχα όμως ήδη γυρίσει στοκ και δεν το δοκιμασα.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)