Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Αμα θέλεις μπαταρία βαλέ faux es...Τώρα για su δεν ξέρω βάλε και βλέπεις..

ειναι διαφορετικος απο τον κανονικο?

Vamos Aris

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειναι διαφορετικος απο τον κανονικο?

Ναι..Βασικά είναι ο stock της google με κάποια tweaks(uv,colors+++)

Ναι..Βασικά είναι ο stock της google με κάποια tweaks(uv,colors+++)

ευχαριστω,θα του ριξω μια ματια

Vamos Aris

μετα την εγκατασταση της pa πρεπει να φλασαρουμε ξανα το zip του root?

όχι έχει από μόνη της root.θα το χρειαστείς μόνο εάν αλλάξεις kernel όπου κάποιοι χαλάνε το root

όχι έχει από μόνη της root.θα το χρειαστείς μόνο εάν αλλάξεις kernel όπου κάποιοι χαλάνε το root
και πως μπορω να παραχωρησω δικαιωματα root στον es explorer?

και πως μπορω να παραχωρησω δικαιωματα root στον es explorer?

Πατάς αριστερά επάνω στο εικονίδιο να σου βγάλει την λίστα με τις επιλογές και ύστερα εργαλεία και εξερευνητής ροοτ.

PA 3.99 stock... Πριν απο ενα λεπτο είδα ότi πήγε να κανει update το Google Search και απέτυχε ..package file is invalid. E?

Edit: τελικά με reinstall το πέρασε.

Σε tablet mode δεν δείχνει εικονίδιο SMS/mail αν έχω στην navbar.. Χμμμ

Στην lockscreen μπορω να έχω notifications απο yahoo mail / viber / whatsapp ?

Edited by Netrino_SR

Και φυσικά με την Paranoid δεν έχω και πάλι ειδοποιήσεις (στο Facebook τουλάχιστον που μου έστειλαν pm)!!!

Λες και είναι ξανά με Android 4.2.2.

Θα περιμένω λίγο ακόμη να δω πως θα πάει και σε άλλα pm, και αν συνεχίσει έτσι ξαναγυρίζω στην Unofficial CM10.2, όπου δεν είχα πρόβλημα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Και φυσικά με την Paranoid δεν έχω και πάλι ειδοποιήσεις (στο Facebook τουλάχιστον που μου έστειλαν pm)!!!

Λες και είναι ξανά με Android 4.2.2.

Θα περιμένω λίγο ακόμη να δω πως θα πάει και σε άλλα pm, και αν συνεχίσει έτσι ξαναγυρίζω στην Unofficial CM10.2, όπου δεν είχα πρόβλημα.

Κάνε μια αναγκαστική διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του facebook.

Κάνε μια αναγκαστική διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του facebook.

Το έκανα και έχω την εντύπωση ότι πλέον είναι ok. Σε δύο pm που έβαλα τον αδερφό μου να μου στείλει μού ήρθε ειδοποίηση.

Και μια άλλη ερώτηση για το SuperSu:

Όταν πρωτο-άνοιξε η συσκευή δεν υπήρχε Superuser shortcut στο App drawer, αλλά έβλεπα το # Superuser μέσα στα Settings. Flashαροντας το SuperSU, εμφανίστηκε η εφαρμογή στο App drawer, αλλά δεν θα έπρεπε να αλλάξει και η ονομασία μέσα στα Settings; Ρωτάω, γιατί σα να θυμάμαι ότι είχε αλλάξει στην CM, ενώ μου φαίνεται και περίεργο ότι και οι εφαρμογές γράφουν 'granted superuser permissions', ενώ και μετά από reboot δεν αλλάζουν τα χρώματα με το προφίλ που είχα αποθηκεύσει με τις ρυθμίσεις του Γιώργου, μέσα από την paid εφαρμογή του Franco. Συνεχίζουν να είναι ξεθωριασμένα, όπως είναι σε stock!!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, και sorry για το πρήξιμο. :p

Χθές το βράδυ flashάρα την PACMAN Rom 4.2.2 mako 23.0.0. ποια kernel μου προτείνετε ?

Κανένας ?:(

Καλημέρα παιδιά.Είμαι Ρουτ με στοκ ολα τα άλλα.Μου ήρθε ενημέρωση ΟΤΑ 1.8mb. Να την περάσω ή θα χάσω το ροοτ? Εντάξει τελικά βρήκα τη λύση στο επισημο thread. Edited by pank

Είδα ότι στην τελευταία έκδοση του

Ubuntu έδωσαν και δυνατότητα χρήσης mobile data. Το έχει δοκιμάσει κανένας; με τρώει ο ποπος μου και δεν ξέρω τι παίζει με τα Ελληνικά και τις εφαρμογές.

Φυσικά δεν περιμένω να βρω ότι στο android αλλά τουλάχιστον sms, email κλήσεις, ίντερνετ και καμιά εφαρμογή για φωτογραφίες και έγγραφα.

Nαι.

Αν θες οπωσδηποτε αυτα που αναφερεις μη το βαλεις. Αν θες να παιδευτεις βαλτο. :lol:

Είδα ότι στην τελευταία έκδοση του

Ubuntu έδωσαν και δυνατότητα χρήσης mobile data. Το έχει δοκιμάσει κανένας; με τρώει ο ποπος μου και δεν ξέρω τι παίζει με τα Ελληνικά και τις εφαρμογές.

Φυσικά δεν περιμένω να βρω ότι στο android αλλά τουλάχιστον sms, email κλήσεις, ίντερνετ και καμιά εφαρμογή για φωτογραφίες και έγγραφα.

και εγώ ψήνομαι να το δοκιμάσω.φαίνεται αρκετά καλό από τα βιντεακια.

το έβαλες να πεις εντυπώσεις;

το ειχα βαλει καπου τελος ιουνιου αλλα παλι δε μπορουσα να κανω τηλεφωνα, ενω wifi και λοιπα δουλευαν. διαβασα μετα οτι δε πρεπει να εχεις πιν στη σιμ αλλα βαριομουν να ξαναδοκιμασω. θελει λιγο προσπαθεια να συνηθισεις τη χρηση του ομως

Το σκέφτομαι σοβαρά. Απλά έχω καταβολευτεί με την AOKP όπως και με τις εφαρμογές μου και βαριέμαι το στήσιμο πάλι από την αρχή. Το θέμα είναι να μπορέσω να το κρατήσω κάποιες ημέρες και όχι άψε σβήσε. Αν είναι να βάλω Ubuntu και να μη δουλεύει τίποτα δεν θα το κάνω. Ας είναι απλά λειτουργικό στα βασικά.

Πριν απο λίγο μου έκανε ενα restart στο άκυρο..Μπορω με κάποιος τροπο να δω για πιο λογο το έκανε(τι φταιει);;

Σε σχέση με το Desire που έχω δίπλα για να κάνω σύγκριση, οι ειδοποιήσεις έρχονται με μία μικρή καθυστέρηση 5'', όταν έρχονταν νωρίτερα όσο ήμουν με την Unofficial CM10.2 (μικρό το κακό βέβαια).

Το Facebook όμως έχει μουλαρώσει. Στα 10 pm ζήτημα να έρθουν 1-2 ειδοποιήσεις!!

Εκτός της clear cache & data που έκανα, δε φαίνεται να βοήθησε ούτε η απεγκατάσταση/εγκατάσταση της εφαρμογής.

Όσοι έχετε paranoid και θέμα με τις ειδοποιήσεις, βγάλτε το halo

Επίσης κοιτάξτε πόσα wake locks έχουμε με το Facebook http://img.tapatalk.com/d/13/08/27/8epemary.jpg

Vamos Aris

Σε όλες τις ρομ, σε όλα τα κινητά και tablet που έχω κοιτάξει το wacklock detector, το facebook έρχεται πάντα πρώτο σε wacklocks :mad:

Μετα απο faux πήγα να βάλω Φράνκο κ αρχισε απανωτά reboots.οποτε ξαναγυρίσαμε στον faux.περίεργα πραγματα..
Δημήτρης

με pa 3.99 και franco 178 έχετε κανονικά ειδοποιήσεις από gmail, facebook κτλ?

Δες το post μου λίγο παραπάνω (#4176).

Mη βλέπεις την υπογραφή μου που λέει CM, όταν το έγραψα ήμουν με ίδιο setup μ' εσένα, και γύρισα ξανά στην CM.

με pa 3.99 και franco 178 έχετε κανονικά ειδοποιήσεις από gmail, facebook κτλ?

Εγώ έχω κανονικά με ακριβως το ίδιο setup..

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)