blade_ Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Αμα θέλεις μπαταρία βαλέ faux es...Τώρα για su δεν ξέρω βάλε και βλέπεις.. ειναι διαφορετικος απο τον κανονικο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 ειναι διαφορετικος απο τον κανονικο? Ναι..Βασικά είναι ο stock της google με κάποια tweaks(uv,colors+++) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ναι..Βασικά είναι ο stock της google με κάποια tweaks(uv,colors+++) ευχαριστω,θα του ριξω μια ματια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 μετα την εγκατασταση της pa πρεπει να φλασαρουμε ξανα το zip του root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 μετα την εγκατασταση της pa πρεπει να φλασαρουμε ξανα το zip του root? όχι έχει από μόνη της root.θα το χρειαστείς μόνο εάν αλλάξεις kernel όπου κάποιοι χαλάνε το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 όχι έχει από μόνη της root.θα το χρειαστείς μόνο εάν αλλάξεις kernel όπου κάποιοι χαλάνε το root και πως μπορω να παραχωρησω δικαιωματα root στον es explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 και πως μπορω να παραχωρησω δικαιωματα root στον es explorer? Πατάς αριστερά επάνω στο εικονίδιο να σου βγάλει την λίστα με τις επιλογές και ύστερα εργαλεία και εξερευνητής ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) PA 3.99 stock... Πριν απο ενα λεπτο είδα ότi πήγε να κανει update το Google Search και απέτυχε ..package file is invalid. E? Edit: τελικά με reinstall το πέρασε. Σε tablet mode δεν δείχνει εικονίδιο SMS/mail αν έχω στην navbar.. Χμμμ Στην lockscreen μπορω να έχω notifications απο yahoo mail / viber / whatsapp ? Edited August 24, 2013 by Netrino_SR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και φυσικά με την Paranoid δεν έχω και πάλι ειδοποιήσεις (στο Facebook τουλάχιστον που μου έστειλαν pm)!!! Λες και είναι ξανά με Android 4.2.2. Θα περιμένω λίγο ακόμη να δω πως θα πάει και σε άλλα pm, και αν συνεχίσει έτσι ξαναγυρίζω στην Unofficial CM10.2, όπου δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και φυσικά με την Paranoid δεν έχω και πάλι ειδοποιήσεις (στο Facebook τουλάχιστον που μου έστειλαν pm)!!! Λες και είναι ξανά με Android 4.2.2. Θα περιμένω λίγο ακόμη να δω πως θα πάει και σε άλλα pm, και αν συνεχίσει έτσι ξαναγυρίζω στην Unofficial CM10.2, όπου δεν είχα πρόβλημα. Κάνε μια αναγκαστική διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Κάνε μια αναγκαστική διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του facebook. Το έκανα και έχω την εντύπωση ότι πλέον είναι ok. Σε δύο pm που έβαλα τον αδερφό μου να μου στείλει μού ήρθε ειδοποίηση. Και μια άλλη ερώτηση για το SuperSu: Όταν πρωτο-άνοιξε η συσκευή δεν υπήρχε Superuser shortcut στο App drawer, αλλά έβλεπα το # Superuser μέσα στα Settings. Flashαροντας το SuperSU, εμφανίστηκε η εφαρμογή στο App drawer, αλλά δεν θα έπρεπε να αλλάξει και η ονομασία μέσα στα Settings; Ρωτάω, γιατί σα να θυμάμαι ότι είχε αλλάξει στην CM, ενώ μου φαίνεται και περίεργο ότι και οι εφαρμογές γράφουν 'granted superuser permissions', ενώ και μετά από reboot δεν αλλάζουν τα χρώματα με το προφίλ που είχα αποθηκεύσει με τις ρυθμίσεις του Γιώργου, μέσα από την paid εφαρμογή του Franco. Συνεχίζουν να είναι ξεθωριασμένα, όπως είναι σε stock!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, και sorry για το πρήξιμο. :p Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Χθές το βράδυ flashάρα την PACMAN Rom 4.2.2 mako 23.0.0. ποια kernel μου προτείνετε ? Κανένας ?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά.Είμαι Ρουτ με στοκ ολα τα άλλα.Μου ήρθε ενημέρωση ΟΤΑ 1.8mb. Να την περάσω ή θα χάσω το ροοτ? Εντάξει τελικά βρήκα τη λύση στο επισημο thread. Edited August 26, 2013 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Είδα ότι στην τελευταία έκδοση του Ubuntu έδωσαν και δυνατότητα χρήσης mobile data. Το έχει δοκιμάσει κανένας; με τρώει ο ποπος μου και δεν ξέρω τι παίζει με τα Ελληνικά και τις εφαρμογές. Φυσικά δεν περιμένω να βρω ότι στο android αλλά τουλάχιστον sms, email κλήσεις, ίντερνετ και καμιά εφαρμογή για φωτογραφίες και έγγραφα. Nαι. Αν θες οπωσδηποτε αυτα που αναφερεις μη το βαλεις. Αν θες να παιδευτεις βαλτο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Είδα ότι στην τελευταία έκδοση του Ubuntu έδωσαν και δυνατότητα χρήσης mobile data. Το έχει δοκιμάσει κανένας; με τρώει ο ποπος μου και δεν ξέρω τι παίζει με τα Ελληνικά και τις εφαρμογές. Φυσικά δεν περιμένω να βρω ότι στο android αλλά τουλάχιστον sms, email κλήσεις, ίντερνετ και καμιά εφαρμογή για φωτογραφίες και έγγραφα. και εγώ ψήνομαι να το δοκιμάσω.φαίνεται αρκετά καλό από τα βιντεακια. το έβαλες να πεις εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 και εγώ ψήνομαι να το δοκιμάσω.φαίνεται αρκετά καλό από τα βιντεακια. το έβαλες να πεις εντυπώσεις; το ειχα βαλει καπου τελος ιουνιου αλλα παλι δε μπορουσα να κανω τηλεφωνα, ενω wifi και λοιπα δουλευαν. διαβασα μετα οτι δε πρεπει να εχεις πιν στη σιμ αλλα βαριομουν να ξαναδοκιμασω. θελει λιγο προσπαθεια να συνηθισεις τη χρηση του ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 και εγώ ψήνομαι να το δοκιμάσω.φαίνεται αρκετά καλό από τα βιντεακια. το έβαλες να πεις εντυπώσεις; Το σκέφτομαι σοβαρά. Απλά έχω καταβολευτεί με την AOKP όπως και με τις εφαρμογές μου και βαριέμαι το στήσιμο πάλι από την αρχή. Το θέμα είναι να μπορέσω να το κρατήσω κάποιες ημέρες και όχι άψε σβήσε. Αν είναι να βάλω Ubuntu και να μη δουλεύει τίποτα δεν θα το κάνω. Ας είναι απλά λειτουργικό στα βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Πριν απο λίγο μου έκανε ενα restart στο άκυρο..Μπορω με κάποιος τροπο να δω για πιο λογο το έκανε(τι φταιει);; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Κάνε μια αναγκαστική διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του facebook. Σε σχέση με το Desire που έχω δίπλα για να κάνω σύγκριση, οι ειδοποιήσεις έρχονται με μία μικρή καθυστέρηση 5'', όταν έρχονταν νωρίτερα όσο ήμουν με την Unofficial CM10.2 (μικρό το κακό βέβαια). Το Facebook όμως έχει μουλαρώσει. Στα 10 pm ζήτημα να έρθουν 1-2 ειδοποιήσεις!! Εκτός της clear cache & data που έκανα, δε φαίνεται να βοήθησε ούτε η απεγκατάσταση/εγκατάσταση της εφαρμογής. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Όσοι έχετε paranoid και θέμα με τις ειδοποιήσεις, βγάλτε το halo Επίσης κοιτάξτε πόσα wake locks έχουμε με το Facebook http://img.tapatalk.com/d/13/08/27/8epemary.jpg Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Σε όλες τις ρομ, σε όλα τα κινητά και tablet που έχω κοιτάξει το wacklock detector, το facebook έρχεται πάντα πρώτο σε wacklocks :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μετα απο faux πήγα να βάλω Φράνκο κ αρχισε απανωτά reboots.οποτε ξαναγυρίσαμε στον faux.περίεργα πραγματα.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 με pa 3.99 και franco 178 έχετε κανονικά ειδοποιήσεις από gmail, facebook κτλ? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 με pa 3.99 και franco 178 έχετε κανονικά ειδοποιήσεις από gmail, facebook κτλ? Δες το post μου λίγο παραπάνω (#4176). Mη βλέπεις την υπογραφή μου που λέει CM, όταν το έγραψα ήμουν με ίδιο setup μ' εσένα, και γύρισα ξανά στην CM. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 με pa 3.99 και franco 178 έχετε κανονικά ειδοποιήσεις από gmail, facebook κτλ? Εγώ έχω κανονικά με ακριβως το ίδιο setup.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts