pank Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 alexclone said: πατας την ακριβως απο κατω επιλογη απο το flash stock + unroot λεει relock- oem lock και εισαι ετοιμος. για να το τσεκαρεις οτι πραγματι κλειδωσε, κλεισε το κινητο και με πατημενο το vol down και power θα σε παει στο bootloader mode. εκει θα δεις κατω κατω με πρασινα γραμματα (απο τι θυμαμαι) lock state locked :) Είσαι ωραιος! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μετα απο 6-7 μέρες σχεδόν με faux κερνελ έχω να σας πω μακρυά..μην τον πλησίαζε τε...2 φορες το κινητό μου κόλλησε τρέλα βγαζωντας το πρασινο ανθρωπακι εμφανίζοντας την εικόνα όταν το είχα πρώτο κάνει ροοτ πανω πανω μου έγραφε Σταρτ κ κάτω κάτω με κόκκινα γραμματα αναβοσβηνε reboot kernel.....ξεκόλλησε μονο του μετα απο 3-4 λεπτα κ με το που άνοιξε το τηλέφωνο με την μια πέρασα τον Φράνκο ...δεν είναι για πειράματα... Οτι κ να βαλετε παλι στον Φράνκο θα ξανά γυρίσετε..!!. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 STATYSS said: Μετα απο 6-7 μέρες σχεδόν με faux κερνελ έχω να σας πω μακρυά..μην τον πλησίαζε τε...2 φορες το κινητό μου κόλλησε τρέλα βγαζωντας το πρασινο ανθρωπακι εμφανίζοντας την εικόνα όταν το είχα πρώτο κάνει ροοτ πανω πανω μου έγραφε Σταρτ κ κάτω κάτω με κόκκινα γραμματα αναβοσβηνε reboot kernel.....ξεκόλλησε μονο του μετα απο 3-4 λεπτα κ με το που άνοιξε το τηλέφωνο με την μια πέρασα τον Φράνκο ...δεν είναι για πειράματα... Οτι κ να βαλετε παλι στον Φράνκο θα ξανά γυρίσετε..!!. Κ γω την ίδια άποψη έχω εκφέρει.στο τέλος οι περισσοτεροι εκεί γυρναμε.ειδικα ο Μ3 είναι φοβερός. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Pikachukaki said: Το κανει οντος...ζηταει συνεχεια login Σ' ευχαριστώ. Θέλει να κοιτάξω στο pc να δω αν έχω κρατημένη καμιά παλιά version, να κάνω copy/paste το browser.apk, μήπως και διορθωθεί. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μετά από μια βδομάδα με Franco Μ3 που όντως είναι καλός, είπα να δοκιμάσω τον Hybrid AKFaux που πρότεινε ο φίλος orion79 καθώς με τον Franco είχα ένα θέμα στο UV (nominal) Με τον Hybrid 2 μέρες τώρα είμαι -75mV, σταθερός, smooth και γρήγορος μέχρι αηδίας και με μπόλικα καλούδια ( sweep2wake κλπ ) Το μόνο θεματάκι είναι ότι βλέπω λίγο αυξημένες θερμοκρασίες σε σχέση με franco αλλά όχι τίποτα ανησυχητικό ( 2-3 βαθμούς ) Απλά προσοχή για όσους παίζουν με overclocking γιατί έχει by default απενεργοποιημένο το thermal throttling. Καλού κακού εγώ το ενεργοποίησα και πάλι μέσω Trickster :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Με carbon 1.7 ποιον kernel προτείνετε για καλή μπαταρία και χαμηλές θερμοκρασίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 STATYSS said: Μετα απο 6-7 μέρες σχεδόν με faux κερνελ έχω να σας πω μακρυά..μην τον πλησίαζε τε...2 φορες το κινητό μου κόλλησε τρέλα βγαζωντας το πρασινο ανθρωπακι εμφανίζοντας την εικόνα όταν το είχα πρώτο κάνει ροοτ πανω πανω μου έγραφε Σταρτ κ κάτω κάτω με κόκκινα γραμματα αναβοσβηνε reboot kernel.....ξεκόλλησε μονο του μετα απο 3-4 λεπτα κ με το που άνοιξε το τηλέφωνο με την μια πέρασα τον Φράνκο ...δεν είναι για πειράματα... Οτι κ να βαλετε παλι στον Φράνκο θα ξανά γυρίσετε..!!. Εγώ πάλι εδώ τέλειος αντίθετη άποψη από εσένα.Όσες φορές και να δοκίμασα Franco δεν μου έκατσε.Προς το παρόν με AK. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Έχετε να προτεινετε κάποια δοκιμασμένη και καλη Ρομ που να "εξαφανιζει" τα 3 βασικά on screen κουμπιά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 dinosphi said: Έχετε να προτεινετε κάποια δοκιμασμένη και καλη Ρομ που να "εξαφανιζει" τα 3 βασικά on screen κουμπιά;; σε όλες υπάρχει αυτή η επιλογή, ακόμα και σε stock υπάρχει Mod που μπορείς να τα εξαφανίσεις, ψάξε λίγο στο xda Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 STATYSS said: Μετα απο 6-7 μέρες σχεδόν με faux κερνελ έχω να σας πω μακρυά..μην τον πλησίαζε τε...2 φορες το κινητό μου κόλλησε τρέλα βγαζωντας το πρασινο ανθρωπακι εμφανίζοντας την εικόνα όταν το είχα πρώτο κάνει ροοτ πανω πανω μου έγραφε Σταρτ κ κάτω κάτω με κόκκινα γραμματα αναβοσβηνε reboot kernel.....ξεκόλλησε μονο του μετα απο 3-4 λεπτα κ με το που άνοιξε το τηλέφωνο με την μια πέρασα τον Φράνκο ...δεν είναι για πειράματα... Οτι κ να βαλετε παλι στον Φράνκο θα ξανά γυρίσετε..!!. Εγώ πάντως κανένα πρόβλημα με faux. Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Νεα Paranoid εδω (10-07-13)........http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/mako/pa_mako-3.65-20130710.zip Νεα PAGapps εδω (10-07-13)........http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/gapps/pa_gapps-full-4.2-20130710-signed.zip Ο πιο προσφατος Flash Player (11.1.115.69) εδω.......http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.69/install_flash_player_ics.apk Και επιτελους,καντε το Android αυτο που πρεπει να ειναι... Εξαφανιστε παντος τυπου διαφημισεις που εμφανιζονται απο εφαρμογες κτλ. και σας εκνευριζουν !! Εξαφανιστε τις διαφημισεις απο τις εφαρμογες που θελουν πληρωμη η απο τον Internet Browser σας. Δεν ειναι Apple και iPhone εδω... Καντε την ενασχοληση με το κινητο σας, μια ωραια εμπειρια με την εφαρμογη Adaway ,εδω..........https://f-droid.org/repo/org.adaway_42.apk H εφαρμογη Adaway εφαγε πορτα απο το Google Store,επειδη εκοβε τις διαφημισεις,οι οποιες ειναι η κινητηρια δυναμη της Google. Γιαυτο το λογο,την κατεβαζετε απο το δικο της επισημο λινκ που εδωσα πιο πανω. ;) Ξεπουλαω σημερα....!!!! Χαριζω λεμε !!! :p Και κατι αλλο.... Πριν αποφασισετε να κακολογησετε εναν Kernel,να ειστε σιγουροι πρωτα.. Υπαρχουν εξαιρετικοι Kernels,που επειδη συμπεριλαβαν μια νεα ενημερωμενη η modded εκδοση ενος governor για παραδειγμα,να κανουν το κινητο να κολλαει,να λαγκαρει,να σερνεται κτλ. Αυτο μπορει να αλλαξει 100% ,απλα αν επιλεξετε εναν αλλο governor! Υπαρχουν πολλες συνιστωσες που παιζουν ρολο στην τελικη εικονα που παιρνετε απο μια Ρομ και ενα Κερνελ. Επισεις,να ειστε σιγουροι οτι η διαμορφωση της Rom σας ειναι οκ και οτι δεν εχετε ευτραπελα. Απλα,ενημερωτικα το λεω ! :) Edited July 11, 2013 by orion79 extra info Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ευχαριστώ για το adway.βαριομουν να ψάχνω :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Ρε παιδιά τι είναι το uv???undervolt ή καμια σχέση;; @taliban δια δώσε link γιατί ενα που βρήκα θέλει να εχεις miui,, Edited July 11, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 andrewk said: Ρε παιδιά τι είναι το uv???undervolt ή καμια σχέση;; @taliban δια δώσε link γιατί ενα που βρήκα θέλει να εχεις miui,, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2129209 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 andrewk said: Ρε παιδιά τι είναι το uv???undervolt ή καμια σχέση;; @taliban δια δώσε link γιατί ενα που βρήκα θέλει να εχεις miui,, Ναι βρε το undervolting είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Και εδω θα βρειτε τη 6.0.3.2 CWM Touch Recovery (09-05-13) για τη συσκευη μας ..................http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198942 Περιλαμβανει ολα τα προσφατα commits και λειτουργει αψογα,τη χρησιμοποιω απο τοτε που βγηκε. ***ΠΡΟΣΟΧΗ : δεν θα μπορεσετε να επαναφερετε Nandroids που εχουν γινει με προηγουμενες / αλλες εκδοσεις,γιατι αλλαζει το checksum.*** Στο λινκ που εδωσα,θα βρειτε σχεδον ολη τη σειρα των CWM Touch recoveries για το Mako. Kατεβαζετε τo ζιπακι που σας ενδιαφερει,και το φλασαρετε μεσω Recovery. Ετσι απλα !! ;) Edited July 12, 2013 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπέρα. Πήρα και γω σήμερα το nexus δίνοντας το 4s. Είχα πριν το galaxy nexus και το nexus 7 έτσι είμαι σχετικός με φλασαρισματα κλπ. Το έκανα Ρουτ και πέρασα μια custom recovery για να είμαι ετοιμοπολεμος για τυχόν φλασαρισματα.. Τώρα είμαι με στοκ και με το cpu spy βλέπω ότι η συχνότητα του επεξεργαστη δε παει πανω απο 1200. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Δεν τρέχει ο επεξεργαστής στα 1500;; Επίσης παρατήρησα όταν το φόρτιζα και το χρησιμοποιούσα ενα δισταγμό και κολλήματα στο σκρολαρισμα. Τέλος πάντων έχω και την εφαρμογή του Φράνκο απο παλιά και θα αλλάξω κάποια στιγμη και κερνελ.. Έχετε να μου πρότεινετε κάποιο κερνελ που να είναι εμφανώς καλύτερος απο στοκ;; Ευχαριστώ Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 jor1ge said: Καλησπέρα. Πήρα και γω σήμερα το nexus δίνοντας το 4s. Είχα πριν το galaxy nexus και το nexus 7 έτσι είμαι σχετικός με φλασαρισματα κλπ. Το έκανα Ρουτ και πέρασα μια custom recovery για να είμαι ετοιμοπολεμος για τυχόν φλασαρισματα.. Τώρα είμαι με στοκ και με το cpu spy βλέπω ότι η συχνότητα του επεξεργαστη δε παει πανω απο 1200. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Δεν τρέχει ο επεξεργαστής στα 1500;; Επίσης παρατήρησα όταν το φόρτιζα και το χρησιμοποιούσα ενα δισταγμό και κολλήματα στο σκρολαρισμα. Τέλος πάντων έχω και την εφαρμογή του Φράνκο απο παλιά και θα αλλάξω κάποια στιγμη και κερνελ.. Έχετε να μου πρότεινετε κάποιο κερνελ που να είναι εμφανώς καλύτερος απο στοκ;; Ευχαριστώ Δηλαδή δεν έχεις κάτι τέτοιο; [ATTACH]34133[/ATTACH] Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Οκ. Τώρα είδα οτι χρησιμοποιήθηκε και η μεγάλη συχνότητα... Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παιδιά όσοι είστε εντελώς στοκ (ρομ, κερνερ) έχετε παρατηρησει κάποιο lag όταν ρολλαρετε στη λίστα των widget, γιατί τωρα τελευταία μου έχει εμφανίσει και τέτοιο Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 kyriakos96 said: Παιδιά όσοι είστε εντελώς στοκ (ρομ, κερνερ) έχετε παρατηρησει κάποιο lag όταν ρολλαρετε στη λίστα των widget, γιατί τωρα τελευταία μου έχει εμφανίσει και τέτοιο κανεις συγχρονισμό στο googpe current??είναι tip αυτό για το 7αρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παιδιά το busybox χρειαζετε;σε custom kernel? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Έχω stock rom και kernel μόνο με root. Χρησιμοποιώ τον nova launcher και θα ήθελα να αλλάξω μόνο το εικονίδιο του μενού της dock bar και να το αντικαταστήσω με το κλασικό X του nexus. Γίνεται; Edit:είναι πολύ εύκολο να γίνει. Βρήκα ένα εικονίδιο που ταιριάζει σε διαστάσεις με τα υπόλοιπα, το αποθήκευσα κάπου στο τηλέφωνο και με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο εικονίδιο του μενού, πάτησα Edit μετά πάνω στο εικονίδιο και επέλεξα αυτό που κατέβασα. Edited July 13, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 andrewk said: κανεις συγχρονισμό στο googpe current??είναι tip αυτό για το 7αρι.. Ευχαριστώ για το τιπ Τον έκλεισα τον συγχρονισμό στο current. Άντε να δουμε Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Mirror για την πιο προσφατη Paranoid (13-07-13) εδω ............ http://www.mediafire.com/?nu2ggxkkegkiazk Paranoid GApps εδω ................http://www.mediafire.com/?kugwav3srifey92 AK/Faux Hybrid Kernel v.030 εδω ................http://mbqonxda.net/Anarkia1976/Kernels/Mako/AK-FAUX/AK.030-FAUX.017b.zip Και εδω,ο Next Launcher 3D Lite (τα λογια ειναι περιττα..) Απλα κατεβαστε τον και δοκιμαστε τον .............https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtp.nextlauncher.trial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5ndHAubmV4dGxhdW5jaGVyLnRyaWFsIl0. Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts