junglist Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Στα λεγα εγω :) Αν και ο 150 καλα εχει κατσει μεχρι στιγμης.Ειναι κατα πολυ δροσεροτερο το κινητο.Max πιανει 42 βαθμους σε πολυωρο browsing. Με 2ωρο 3G καλα ειναι.Αν και εχω την εντυπωση οτι μπορουσες και καλυτερα.Αναλογα τι εκανες βεβαια. Ανέφερα πρώτα 6ώρο με wifi και μετά 2ωρο με 3g. Γιατί λες μόνο το 3g; Χρήση: tapatalk, opera mobile, FB, hangouts σχεδόν συνέχεια Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 δε ξερω αν ειναι θεμα κερνελ,παντως εμενα πολυ συχνα σημερα μου πεταει τη σιμ και θελει παλι κωδικο..πρωτη φορα αυτο.. Πρωτη φορά μου το έκανε και μένα αυτό σήμερα. Σίγουρα κερνελ είναι.Δεν μου το έχει ξανακάνει. Για να δουμε με το r151 μήπως δεν το ξανά δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 με τον 151 ειμαι οκ,με τον 150 δε μου το ξανακανε μετα απο reboot Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Γκαντεμια σήμερα.άφησα το κινητό με 48% όλο το βράδυ κ μόλις σηκωθηκα είχε μόλις 15% με αποτέλεσμα να μείνω χωρίς κινητό :p ο media server έφαγε πανω απο 2ωρες ξαφνικα :banghead: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδιά το thread έπρεπε να λέγετε nexus 4 kernel suggestions..:-P Βρε το ξεπατωσατε το κινητό μερά παρά μέρα και άλλο κερνελ..! Δεν κάνω τον έξυπνο αλλά αξίζει τόσο πολύ όλο αυτό..; κάθε μέρα αλλο κερνελ..; εδώ custom Rom βάζω μια φορά την εβδομάδα για να έχω το update. εντάξει θα μου πείτε δικό του είναι, ο καθένας το κάνει ότι θέλει..! Βέβαια αν είχα και ένα δεύτερο θα το είχα κάψει στα φλασαρισματα για να λέω και του στραβού το δίκιο..:-P Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Στο semaphore τι τιμες βάζω στο lower uv-higher uv.?θέλω να μην ζεσταινετε τόσο....επίσης ποια Ρομ για μπαταρία καλύτερη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδιά το thread έπρεπε να λέγετε nexus 4 kernel suggestions..:-P Βρε το ξεπατωσατε το κινητό μερά παρά μέρα και άλλο κερνελ..! Δεν κάνω τον έξυπνο αλλά αξίζει τόσο πολύ όλο αυτό..; κάθε μέρα αλλο κερνελ..; εδώ custom Rom βάζω μια φορά την εβδομάδα για να έχω το update. εντάξει θα μου πείτε δικό του είναι, ο καθένας το κάνει ότι θέλει..! Βέβαια αν είχα και ένα δεύτερο θα το είχα κάψει στα φλασαρισματα για να λέω και του στραβού το δίκιο..:-P η αληθεια ειναι οτι το ψειριζουμε παρα πολυ και δεν υπαρχει λογος..εγω εκανα τις δοκιμες μου και γυρισα σε φρανκο και μαλλον εκει θα μεινω..αν ερθει η 4.3 μπορει να περασω σε καστομ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Στο semaphore τι τιμες βάζω στο lower uv-higher uv.?θέλω να μην ζεσταινετε τόσο....επίσης ποια Ρομ για μπαταρία καλύτερη? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42275785&postcount=1566 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 δε ξερω αν ειναι θεμα κερνελ,παντως εμενα πολυ συχνα σημερα μου πεταει τη σιμ και θελει παλι κωδικο..πρωτη φορα αυτο.. Και εμένα το έχει κανεις κάποιες φορες (σαν soft reboot) οταν το ψιλό ζοριζα κάπως.. Παντα ήμουν με διάφορες εκδόσεις του Franco. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Έχω περάσει όλες τις Franco την μέρα που βγαίνουν, ποτέ δεν έχει πετάξει την SIM. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42275785&postcount=1566 Κατα αρχήν το 1.2 κολλάει.γιατί στο cpu table το pvs μου είναι nomimal.?και στην πρωτη σελιδα του στο xda έχει αλλες τιμες;παράδειγμα δίνει;τεςπα βάζω αυτές τις 1566 και βλέπω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ξέρει κανείς αν αξίζει να ασχοληθούμε με αυτούς τους Franco Linaro kernels? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2307463 Κάποιοι λένε ότι πάνε καλύτερα από τους original Franco. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αντε και βγηκε και για τη συσκευη μας !! :D:D:D:D Θα τον βρειτε εδω :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2310728 Nandroid πρωτα,ξηλωμα Trickster Mod και παρομοιες εφαρμογες,φλασαρισμα τον στοκ κερνελ και components (με ολα τα απαραιτητα wipes) και εγκατασταση του AK στο τελος! Εφυγα για φλασαρισμα!! Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αντε και βγηκε και για τη συσκευη μας !! :D:D:D:D Θα τον βρειτε εδω :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2310728 Nandroid πρωτα,ξηλωμα Trickster Mod και παρομοιες εφαρμογες,φλασαρισμα τον στοκ κερνελ και components (με ολα τα απαραιτητα wipes) και εγκατασταση του AK στο τελος! Εφυγα για φλασαρισμα!! Περιμένουμε εντυπώσεις σου και συγκρίσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αντε και βγηκε και για τη συσκευη μας !! :D:D:D:D Θα τον βρειτε εδω :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2310728 Nandroid πρωτα,ξηλωμα Trickster Mod και παρομοιες εφαρμογες,φλασαρισμα τον στοκ κερνελ και components (με ολα τα απαραιτητα wipes) και εγκατασταση του AK στο τελος! Εφυγα για φλασαρισμα!! Τι το ιδιαιτερο εχει?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Περιμένουμε εντυπώσεις σου και συγκρίσεις Εδω τα screenshots με τις ρυθμισεις μου. Γρηγορο boot,γρηγορη αναγνωριση Sd απο pc,ενα μικρο λαγκαρισμα στο fluidity του UΙ αλλα εξαφανιζεται μετα απο 2-3 reboot,αφου '' κατσει" ο κερνελ. Καλο σημα wi-fi αλλα δεν ξερω ακομη πως παει απο αυτονομια. (οχι καλυτερο σημα wi-fi απ'τον Airkernel ομως.) Δεν θυμαμαι αν ενσωματωνει Prima drivers,αλλα θα το δω και θα σας πω. Πρωτη φορα δουλευω το Nexus μου 162500 mV UV !! (με nominal chip ειμαι) Το χρωμα διορθωθηκε με τις ρυθμισεις που εβαλα στο τελος! (Δεν εχει ετοιμα προφιλ για το χρωμα) Θα παρακολουθησω την πορεια του και θας σας ενημερωσω! ;) Edit: ΔΕΝ ενσωματωνει Prima drivers ...............http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42222977&postcount=4 Features: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42222967&postcount=3 Edited June 9, 2013 by orion79 extra info Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Γεια σας παιδια! ξερει κανεις την μοντα που πρεπει να κανουμε για να βλεπουμε flash και στον dolphin?το εγκατεστησα και παιζει μονο στον μαμισιο!Επισης καμια ιδεα για κερνελ με καλη μπαταρια σε συνδυσμο με cyanogen(awesome rom,σταθεροτατη!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Γεια σας παιδια! ξερει κανεις την μοντα που πρεπει να κανουμε για να βλεπουμε flash και στον dolphin?το εγκατεστησα και παιζει μονο στον μαμισιο!Επισης καμια ιδεα για κερνελ με καλη μπαταρια σε συνδυσμο με cyanogen(awesome rom,σταθεροτατη!!!) Βάζεις το ΒΕΤΑ και μετά πας εδώ: data/data/mobi.mgeek.TunnyBrowser/shared_prefs/mobi.mgeek.TunnyBrowser_preferences.xml βρίσκεις το <string name="plugin_state">OFF</string> και το κάνεις ON Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Γεια σας παιδια! ξερει κανεις την μοντα που πρεπει να κανουμε για να βλεπουμε flash και στον dolphin?το εγκατεστησα και παιζει μονο στον μαμισιο!Επισης καμια ιδεα για κερνελ με καλη μπαταρια σε συνδυσμο με cyanogen(awesome rom,σταθεροτατη!!!) Εγώ έβαλα το one browser. Τα σπαει .Πιστεύω καλύτερος απο τον dolphin!Αρκεί να εχεις εγκατεστημένο το flash player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σήμερα δεν θα ανακοινωνόταν το android 4.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σήμερα δεν θα ανακοινωνόταν το android 4.3 ? Έτσι λέγανε οι φήμες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αμα δεν δοθεί σήμερα πάμε για μέσα Ιουλίου. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αν θυμάμαι καλά για σήμερα είναι γιατί λέγανε ότι θα είναι την ίδια μέρα με το event tis Apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αν θυμάμαι καλά για σήμερα είναι γιατί λέγανε ότι θα είναι την ίδια μέρα με το event tis Apple Αν δε τη δώσουν σήμερα (που δε το νομίζω) που όντως έτσι έλεγαν οι φήμες, τότε μάλλον πάμε για τέλη Ιουλίου, λογικά μαζί με την κυκλοφορία του HTC One με pure Android. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Εδω τα screenshots απο τις μετρησεις του ΑΚ κερνελ. Πρωτη μερα χθες,εβγαλε 8 ωρες και 15 λεπτα,με SOT πανω απο 5 - 5,5 ωρες, μεχρι που εφτασε 5% η μπαταρια και τραβηξα το screenshot 1. Στη μεσαια εικονα,σε αυτες τις 8 ωρες και 15 λεπτα,η χρηση των cpu ηταν μινιμουμ,στα 384 MHz (63%) και λιγο στα 1512 ΜΗz (13%). H χρηση περιλαμβανε internet browsing,internet downloading και Internet video streaming (με χρηση ΜΧ Player η Dolphin) Wi-fi On,Bluetooth Off,3G/Δεδομενα Off,GPS Off,Συγχρονισμοι On και οι υπολοιπες εφαρμογες μου. Στην τελευταια εικονα,ειναι η σημερινη χρηση μετα απο πληρη φορτιση το βραδυ,με Wi-fi On,Bluetooth Off,3G/Δεδομενα Off,GPS Off,Συγχρονισμοι On Το τηλ. απο τις 5:30 το πρωι μεχρι το μεσημερι που μπηκα σπιτι (15:10) εχασε μονο 3% στις 9 ωρες και 40 λεπτα !! Αρα, απο deep sleep παει απολυτα περιφημα!!! Μαξιμουμ θερμοκρασια χθες,καθως εβλεπα ταινιες Online,ηταν 51 βαθμοι. Μινιμουμ (Τωρα) σε αδρανεια 34-35 βαθμοι. Τcp Congestion : Vegas Read Ahead Buffer:2048 Min Cpu:384Mhz Max Cpu:1512MHz Interactive Governor Noop Scheduler GPU Max Freq 400 Boost Voltage OFF Lower Freq Undervolt 162500 Higher Freq Undervolt 125000 Nominal binned Chip. Hotplug > Max Online Cpus 4,Min Online Cpus 1,suspend Freq 594000. Mε αυτες τις ρυθμισεις δεν αντιμετωπισα FC's,Bootloops η κατι αλλο. Ολα δειχνουν πως μαλλον θα τον κρατησω για βασικο κερνελ. Ειδωμεν !!;) Ειμαι με PA 3+,Radio .54. Αρα το Halo ΔΕΝ καταναλωνει μπαταρια (οπως νομιζα )!!!!!! Edited June 10, 2013 by orion79 extra info Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts