cb600f Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Για ota update χρειάζεται stock room, stock kernel και stock recovery. Δεν παίζει ρόλο ο bootloader. Μετά το update χρειάζεται πάλι το toolkit μόνο για να γίνει ξανά root. Το έκανα πριν λίγους μήνες όταν είχα paranoid και Franco. Πέρασα με το toolkit την προηγούμενη έκδοση android και μόλις άνοιξε το τηλέφωνο με ενημέρωσε για την 4.2.2 την οποία και πέρασα. Όταν άνοιξε πάλι χρειάστηκε μόνο root και το έκανα κρατώντας το stock recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τελικά ποτε θα βγάλουν το update?? Πείτε κάνα νεο?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τελικά ποτε θα βγάλουν το update?? Πείτε κάνα νεο?? Λογικα μπορει να το παρουσιασουν σημερα...περιμενουμε Ηδη μερικα google apps πηραν update στο μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Για ota update χρειάζεται stock room, stock kernel και stock recovery. Δεν παίζει ρόλο ο bootloader. Μετά το update χρειάζεται πάλι το toolkit μόνο για να γίνει ξανά root. Το έκανα πριν λίγους μήνες όταν είχα paranoid και Franco. Πέρασα με το toolkit την προηγούμενη έκδοση android και μόλις άνοιξε το τηλέφωνο με ενημέρωσε για την 4.2.2 την οποία και πέρασα. Όταν άνοιξε πάλι χρειάστηκε μόνο root και το έκανα κρατώντας το stock recovery. Εχεις κάνει ένα λάθος φιλε μου. Stock system, kernel,radio, bootloader χρειαζονται. Η recovery ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ. Με την cwm μάλιστα κρατας και το root και δεν χρειάζεται ούτε toolkit ούτε τιποτα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Εχεις κάνει ένα λάθος φιλε μου. Stock system, kernel,radio, bootloader χρειαζονται. Η recovery ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ. Με την cwm μάλιστα κρατας και το root και δεν χρειάζεται ούτε toolkit ούτε τιποτα. Κι εγώ έτσι νομίζω. Θεωρητικά αν έχεις κρατήσει ένα nandroid από "μαμά" μπορείς να πάρεις το ota εύκολα. Ας έρθει πρώτα το update και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Συν το οτι οταν βγει το zip της ΟΤΑ, το φλασαρεις αμεσα χωρις να περιμενεις να ερθει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πλέον δεν μου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις του Facebook messenger πρέπει να μπω εγώ από μόνος μου, γιατί το κάνει αυτό ; Σε κανέναν άλλον το κανει ; Γιατί είναι σπαστικο! Στο whats app & viber μια χαρά έρχονται τα μηνύματα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 χαχαχαχαχα! τελικά δεν βγήκε καμία νέα έκδοση Android!!! Μας την φέρανε κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 χαχαχαχαχα! τελικά δεν βγήκε καμία νέα έκδοση Android!!! Μας την φέρανε κανονικά! Ναι ρε!κ εκατσα κ το είδα όλο χτες!για να δουμε σήμερα τι θα πουν.ίδια ωρα ξεκινάει; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 χαχαχαχαχα! τελικά δεν βγήκε καμία νέα έκδοση Android!!! Μας την φέρανε κανονικά! Υπομονή ...... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Υπομονή ...... ;) Μη περιμένεις όσο έχει το συνέδριο.παει για αλλη ημερομηνία η νέα εκδοση.έπρεπε να είχε αναφερθεί έστω κ σαν όνομα στο keynotes ώστε να μιλήσουν για αυτό μέσα στο 2ημερο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μη περιμένεις όσο έχει το συνέδριο.παει για αλλη ημερομηνία η νέα εκδοση.έπρεπε να είχε αναφερθεί έστω κ σαν όνομα στο keynotes ώστε να μιλήσουν για αυτό μέσα στο 2ημερο. Τουλάχιστον ας δώσουν ένα update σε μας να διορθώσουν τα προβλήματα... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τουλάχιστον ας δώσουν ένα update σε μας να διορθώσουν τα προβλήματα... Δεν το βλέπω να δίνει update μονο για μας.μια και καλη θα δώσουν επόμενη έκδοση ειτε 4.3 ειτε 5.κ ελπίζουμε να φτιαχτούν τα προβληματακια. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλο ακυρο φάγαμε απο τη google...και ενω ολοι περιμεναμε Update βγαλαν το s4...καλη ήτα!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλο ακυρο φάγαμε απο τη google...και ενω ολοι περιμεναμε Update βγαλαν το s4...καλη ήτα!! Γιατί ακριβώς έφαγες άκυρο; Σε τί επηρεάζει εμάς με το Nexus 4, η ανακοίνωση του Nexus S4 (η όπως αλλιώς θα λέγεται) ; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Γιατί ακριβώς έφαγες άκυρο; Σε τί επηρεάζει εμάς με το Nexus 4, η ανακοίνωση του Nexus S4 (η όπως αλλιώς θα λέγεται) ; Για 4.3 βρε ... όχι για συσκευή.. ούτε μήνα δεν έκλεισε το N4!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Να κάνω κ την ερώτηση μου εδώ μια κ βλέπω είστε περισότερο ενημερωμένοι. Έχω ενα πρόβλημα απο σήμερα. Δεν μπορω να κάνω ενημέρωση τις εφαρμογές απο το πλέι. Μου βγάζει σφάλμα διακομιστή. Τι μπορεί να φταίει κ πως θα το λύσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 και εκεί που πήγα να πάρω το μερος του franco ....άρχισε πάλι τις απανωτές αναβαθμίσεις, 137 πλέον στον ΄΄αέρα΄΄!!! Η ερώτηση μου είναι η εξής, στο changelog της 137 γράφει ΄΄Some improvements under the hood΄΄ τι θέλει να πει ο ποιητής με το hood ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) και εκεί που πήγα να πάρω το μερος του franco ....άρχισε πάλι τις απανωτές αναβαθμίσεις, 137 πλέον στον ΄΄αέρα΄΄!!! Η ερώτηση μου είναι η εξής, στο changelog της 137 γράφει ΄΄Some improvements under the hood΄΄ τι θέλει να πει ο ποιητής με το hood ? Χεχε! "Κατω απ'το καπο (του αυτοκινητου)" ,δηλαδη,βελτιωσεις οι οποιες δεν ειναι εμφανης. ;) Τωρα,οσον αφορα την/τις αναβαθμισεις... Παιδια,εγω δεν βιαζομαι καθολου.... γιατι ξερω οτι ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα τις παρουμε,οπως και να'χει!! χεχε !!! Α ρε Nexus !!! Δεν σε αλλαζω με τιποτα..!!!! (Μονο με το επομενο!! :p ) Edited May 16, 2013 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 ούτε μήνα δεν έκλεισε το N4!!! Στα δικά σου χέρια ίσως, γιατί στην αγορά κυκλοφορεί εδώ και 6 μήνες :) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Να κάνω κ την ερώτηση μου εδώ μια κ βλέπω είστε περισότερο ενημερωμένοι. Έχω ενα πρόβλημα απο σήμερα. Δεν μπορω να κάνω ενημέρωση τις εφαρμογές απο το πλέι. Μου βγάζει σφάλμα διακομιστή. Τι μπορεί να φταίει κ πως θα το λύσω; Τι εννοείς δεν μπορείς να κανεις ενημέρωση? Εφαρμογές αλλες μπορείς να κατεβάσεις? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnydgr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός για root στο forum; Έψαξα και δεν έχω βρει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τι εννοείς δεν μπορείς να κανεις ενημέρωση? Εφαρμογές αλλες μπορείς να κατεβάσεις? Εννοώ οτι δεν μπορω ενημερωσω τις υπάρχουσες αλλά ουτε και να κατεβασω άλλες. Μου βγάζει μνμ γράφοντας πρόβλημα διακομιστή. Εκανα κ εκκαθάριση δεδομένων κ προσωρινής μνήμης ..και δεν διορθωθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Εννοώ οτι δεν μπορω ενημερωσω τις υπάρχουσες αλλά ουτε και να κατεβασω άλλες. Μου βγάζει μνμ γράφοντας πρόβλημα διακομιστή. Εκανα κ εκκαθάριση δεδομένων κ προσωρινής μνήμης ..και δεν διορθωθηκε Σβησε τον λογαριασμο google και ξαναβαλτον...λογικα θα ξεκολλησει....η φτιαξε εναν καινουριο και δοκιμασε να κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Και με την 137 οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, φοβερό σήμα το WiFi , ελπίζω να μην βγάλει μεθαύριο νεα έκδοση μπας και προλάβουμε να τσεκάρουμε και μπαταρία:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts