Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

εχω προβλημα και δεν μπορψ παιδια να συχρονισω τις επαφες του facebook με τον καταλογο του τηλεφωνου για να εχω φωτογραφιες οταν με καλουν,νεα απο φιλους κλπ

μπορει καποιος να με βοηθησει και μηπως χρειαζεται καποιο προγραμμα να κατεβασω για να κανω συχρονισμο?

ενας φιλος με hts one x του τα κανει ολα αυτοματα!γιατι το nexus 4 να μην μπορει?

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eκανα αυτο μολις.Οταν πηγα στα output πηρα το αρχειο mod battery και το φλασαρα μεσω recovery αλλα δεν αλλαξε τπτ.Κατι δεν εκανα σωστα ε?

Nαι, εχω κανει ακριβως το ιδιο και ειναι οκ.

Προσπαθησε αλλη μια αλλιως πες τι εκανες να το δουμε.

Εγω εβαλα το 2ο απο αυτα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38095846&postcount=157 και ειναι οκ σε στοκ ρομ!! Πολυ πιο ομορφο απ αυτο που ειχε!!!!:)

Εγω εβαλα το 2ο απο αυτα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38095846&postcount=157 και ειναι οκ σε στοκ ρομ!! Πολυ πιο ομορφο απ αυτο που ειχε!!!!:)

Θα το δω κ αυτό μιας κ είναι έτοιμο ζιπ

Edit τελικά εκανα αυτό μια χαρά!

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Γεια χαρά στην παρέα..Είμαι πλεόν με φράνκο κέρνελ στοκ ρομ.Έκανα undervolt -100 και τώρα είμαι σταθερός από άποψη reboots kai blocks.Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να ρυθμίσω στον κέρνελ για να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα από άποψη σεταρίσματος?

και ένα screenshoot της αρχικής μου

http://imageshack.us/a/img706/3116/screenshot2013031321291.th.png' alt='screenshot2013031321291.th.png'>

Την μπαρα επανω πως την έκανες διαφανή??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Την μπαρα επανω πως την έκανες διαφανή??

όπως και την κάτω, έχει ρυθμιση τέτοια η carbon

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λοιπον,ειχα εγκατεστημενους στο PC τους ADB drivers για το Neo V που ειχα πριν.Στο Toolkit χρειαζεται να κανω πρωτα uninstall ο,τι drivers ειχα μεσα και μετα κανονικα την υπολοιπη διαδικασια?Η δεν παιζει ρολο?Παντως θα τα κανω ολα μαζι να τελειωνω αλλα για αρχη θα το αφησω μονο με το root.Kernel αργοτερα rom μαλλον οταν βαρεθω την υπεροχη κατα τα αλλα γνησια...Τελικα με τον Franco η αυτονομια ειναι οκ?Γιατι με στοκ βλεπω 5 ωρες οθονη χαλαρα με τη χρηση που κανω.

Edit : Το κανα τελικα χωρις να κανω unistall τιποτα.Ολα οκ φοβερο το Toolkit εκανα και ενα μικρο donation για τον Dev αναβαθμισε μονο του τα παντα και ολα εγιναν σε 5 λεπτα...

Edited by firekostas

όπως και την κάτω, έχει ρυθμιση τέτοια η carbon

και ωραίο wallpaper..κινούμενο είναι? και πιο widget έχεις χρησιμοποιήσεις για ώρα/ καιρό?

και ωραίο wallpaper..κινούμενο είναι? και πιο widget έχεις χρησιμοποιήσεις για ώρα/ καιρό?

Είναι το cubescape 3d και widget είναι το beautiful widget

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εγω παιδια κατεληξα σε συνδυασμο xylon+matrix...(οχι οτι δοκιμασα και κατι αλλο δηλαδη,αλλα εμεινα ικανοποιημενος εξ' αρχης)ειδικα ο matrix παρα πολυ καλος με πολυ ομορφα χρωματα..

η μονη μου επιφυλαξη ειναι η μπαταρια που θα την τεσταρω αυριο και αν ειναι καλη δεν ξαναπειραζω τιποτα,μονο τα update στον κερνελ...φοβαμαι λιγο το θεμα γιατι εβαλα την gpu overclocked version

οσο για την ρομ παρα πολυ καλη με ποοολες ρυθμισεις που σιγουρα οταν καποιος τελειωσει πρεπει να κρατησει nandroid :p ειδικα το customαρισμα της navigation bar ολα τα λεφτα

αν και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια 21195@antutu

Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ. Για μένα η καλύτερη είναι η cyanogen με τον kernel της. Έχει ακριβώς ότι χρειάζεσαι.... Led notification settings που τα θεωρώ αναγκαία καθώς δε θέλω να μπλέκω με 3rd πάρτυ apps, είναι γρήγορη, smooth και βγάζω 4 ώρες screen on time.

Προσωπικά ξενέρωσα με τα χρώματα της CodefireX SR16 (4.2.2). Τα έχουν πάρει νομίζω από PA, αλλά είναι μια προσπάθεια αμολεντιασης της οθόνης και έχει οικτρά αποτελέσματα κατ'εμέ. Παρόλο που εξακολουθεί να είναι η πιο γρήγορη και ομαλή ρομ που έχω δοκιμάσει, μου την έσπασαν πολύ τα χρώματα και θα την ξηλώσω. Μάλλον για Carbon με βλέπω ή μια δοκιμή Xylon. Οποιαδήποτε πρόταση με έμφαση στην ταχύτητα και την αμεσότητα απόκρισης, δεκτή.

Πάντως ρε παίδες δεν μπορώ να καταλάβω την ψύχωση που έχετε κάποιοι με τα nav buttons. Προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου και αν τα μικραίνω μετά χάνω πολλά πατήματα. Ελάχιστον ανεκτό για μένα pt είναι τα 42, μετά είναι υπερβολικά μικρά και δεν υπάρχει τόσο μεγάλο όφελος δα στην οθόνη για να κάθετε κάποιος να ταλαιπωρείται τόσο πολύ με mods/hacks κτλπ.

What u take is what u give...

Προσωπικά ξενέρωσα με τα χρώματα της CodefireX SR16 (4.2.2). Τα έχουν πάρει νομίζω από PA, αλλά είναι μια προσπάθεια αμολεντιασης της οθόνης και έχει οικτρά αποτελέσματα κατ'εμέ. Παρόλο που εξακολουθεί να είναι η πιο γρήγορη και ομαλή ρομ που έχω δοκιμάσει, μου την έσπασαν πολύ τα χρώματα και θα την ξηλώσω. Μάλλον για Carbon με βλέπω ή μια δοκιμή Xylon. Οποιαδήποτε πρόταση με έμφαση στην ταχύτητα και την αμεσότητα απόκρισης, δεκτή.

Πάντως ρε παίδες δεν μπορώ να καταλάβω την ψύχωση που έχετε κάποιοι με τα nav buttons. Προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου και αν τα μικραίνω μετά χάνω πολλά πατήματα. Ελάχιστον ανεκτό για μένα pt είναι τα 42, μετά είναι υπερβολικά μικρά και δεν υπάρχει τόσο μεγάλο όφελος δα στην οθόνη για να κάθετε κάποιος να ταλαιπωρείται τόσο πολύ με mods/hacks κτλπ.

Τα χρωματα της οθόνης σου έχουν να κανουν με τον κερνελ. Μπορείς να βάλεις οποία ρομ θελεις. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ paranoid με franko r102 και τις ρυθμίσεις που έχει δώσει ο g47 λιγα ποστ πριν.

εγω παιδια κατεληξα σε συνδυασμο xylon+matrix...(οχι οτι δοκιμασα και κατι αλλο δηλαδη,αλλα εμεινα ικανοποιημενος εξ' αρχης)ειδικα ο matrix παρα πολυ καλος με πολυ ομορφα χρωματα..

η μονη μου επιφυλαξη ειναι η μπαταρια που θα την τεσταρω αυριο και αν ειναι καλη δεν ξαναπειραζω τιποτα,μονο τα update στον κερνελ...φοβαμαι λιγο το θεμα γιατι εβαλα την gpu overclocked version

οσο για την ρομ παρα πολυ καλη με ποοολες ρυθμισεις που σιγουρα οταν καποιος τελειωσει πρεπει να κρατησει nandroid :p ειδικα το customαρισμα της navigation bar ολα τα λεφτα

αν και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια 21195@antutu

Όπως τα λες. Πολύ καλή ρομ. Πρός το παρόν την δοκιμαζω με τον stock/default kernel και η μπαταριά είναι αρκετά καλή. Το καλύτερο όμως είναι οτι μετά απο 3 ώρες συνεχούς χρήσης (όπου η μπαταριά απο 60% πήγε 15%, πολύ καλά δηλαδή) με browsing, google +, Facebook κτλ το κινητό δεν είχε ζεσταθεί καθόλου. Και όταν λέμε καθόλου εννοούμε ΚΑΘΟΛΟΥ

Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ. Για μένα η καλύτερη είναι η cyanogen με τον kernel της. Έχει ακριβώς ότι χρειάζεσαι.... Led notification settings που τα θεωρώ αναγκαία καθώς δε θέλω να μπλέκω με 3rd πάρτυ apps, είναι γρήγορη, smooth και βγάζω 4 ώρες screen on time.

Αργά ή γρήγορα οι περισσοτεροι στην cm θα καταλήξουμε. Το μόνο ίσως που με ψιλοχαλάει, είναι ότι ανεβάζει θερμοκρασία μετά απο έντονη χρήση , αντιθετα με την xylon όπως λέω και πιο πάνω.

Τα χρωματα της οθόνης σου έχουν να κανουν με τον κερνελ. Μπορείς να βάλεις οποία ρομ θελεις. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ paranoid με franko r102 και τις ρυθμίσεις που έχει δώσει ο g47 λιγα ποστ πριν.

Δεν είπα πουθενά το αντίθετο φίλε μου ;)

Απλά για να το ξαναπώ μήπως δεν έγινα κατανοητός, το θέμα είναι οτι η καλύτερη ρομ κατ'εμέ είναι η CodefireX η οποία στις εκδόσεις με 4.2.2 έχει άλλα χρώματα, άθλια. Και να φλασαρω φρανκο δεν είναι λύση μιας και δεν με ικανοποιεί στο θέμα απόδοσης.

What u take is what u give...

Προτείνω να δοκιμάσετε την Jellybeer. Η τελευταία έκδοση και smooth είναι και συνδυάζει cm με pa πολύ καλά.
Η σιωπή είναι χρυσός :X

Θελει ροοτ να το περασω?

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Eγω ακομα δεν εχω ψαχτει με custom ρομ.Μονο τον κερνελ αλλαξα με του Φρανκο.Η οθονη μου κραταει περιπου 3 ωρες και 40 λεπτα με πολυ χρηση.Αλλα θελω να δοκιμασω γτ πολλα πραγματα τα εχω με αλλα applications και εχω γεμισει απο δαυτα.Οχι οτι εχω προβλημα με ραμ ή μπαταρια αλλα θα προτιμουσα να τα εχω μεσα στη ρομ. Edited by prioxxx
Δημήτρης

Επανερχομαι με ρυθμισεις χρωματων.

Αναφερονται μονο στο franco.kernel updater 8.9 με r102.

Αν δεν εχετε αυτα, μην δοκιμαζετε.

Κάθε φορά που αλλάζεις kernel ή έκδοση του updater κάνεις και διαφορετικές ρυθμίσεις;

Από τη στιγμή που βρήκες το ειδανικό σετάρισμα για franco.kernel updater 8.9 με r102, δε σημαίνει ότι θα 'παίζεις' με το ίδιο και αύριο-μεθαύριο με r103 ή updater 8.9.1 ή και με τα δύο μαζί;

Για όσους άλλαξαν τα χρωματα με Φρανκο κερνελ είναι γνωστό οτι μετα απο επανεκκίνηση ξαναγυρίζουν τα χρωματα σε στοκ.γιαυτό κάντε μια αποθήκευση το profile που βαζετε για να κάνετε load

Πρεπει να αναφερω οτι αυτο ΔΕΝ ισχυει.

Δε ξερω τι κολλημα εχει το κινητο σου. :lol:

Να ενημερώσω κι εγώ ότι δύο φορές που χρειάστηκε να κάνω reset, το κινητό άνοιξε και σ' εμένα με τα stock χρώματα. Χρειάστηκε να ξαναεπαναφέρω τις ρυθμίσεις μου κάνοντας restore από τον updater.

Μικρό το κακό, απλά το αναφέρω γιατί συνέβη και σ' εμένα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Να ενημερώσω κι εγώ ότι δύο φορές που χρειάστηκε να κάνω reset, το κινητό άνοιξε και σ' εμένα με τα stock χρώματα. Χρειάστηκε να ξαναεπαναφέρω τις ρυθμίσεις μου κάνοντας restore από τον updater.

Μικρό το κακό, απλά το αναφέρω γιατί συνέβη και σ' εμένα.

Tελικα εμενα την πρωτη φορα το εκανε.Απο κει κ περα οσα reboot και να εχω κανει ειναι ρυθμισμενα!Δεν ξερω τι παιχτηκε στην αρχη.

Δημήτρης

Κάθε φορά που αλλάζεις kernel ή έκδοση του updater κάνεις και διαφορετικές ρυθμίσεις;

Από τη στιγμή που βρήκες το ειδανικό σετάρισμα για franco.kernel updater 8.9 με r102, δε σημαίνει ότι θα 'παίζεις' με το ίδιο και αύριο-μεθαύριο με r103 ή updater 8.9.1 ή και με τα δύο μαζί;

To set αλλαξε εντελως γιατι με τον νεο updater ειχαμε ρυθμισεις για rgb ξεχωριστα κατι που δεν ηταν ετσι στους προηγουμενους.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)