giannisj5 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγώ προτιμώ στοκ Ρομ με άλλο κερνελ Όπως έχει αναφερθεί ξανά όλες σχεδόν οι στοκ είναι πολύ σταθερές και το μόνο που πέρνεις από αυτές είναι μερικά εφετζιδικα πραγματάκια που δεν έχει η στοκ. Η ουσία είναι ο κερνελ, εκεί είναι η ουσία του θέματος Ναι αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για τις παραμετροποιήσεις που παρέχουν οι custom rom όπως στην status bar και στην nav bar. Από kernel ποιος είναι ο ποιο δημοφιλής τώρα; Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Τωρα σωθηκες. Οπως εχω πει παααρα πολλες φορες το θεμα θα ηταν 30 σελιδες μικροτερο και με σοβαρες πληροφοριες αν εψαχναν ολοι λιγο. σωστο αυτο αλλα και εδω πρεπει να γινει στην πρωτη σελιδα οπως εχει γινει σε αλλα thread αλλων κινητων (s2/s3 note 1/2 galaxy nexus klp klp) οπως εχουν αναφερει και καποια αλλα παιδια.. εκει θα ηταν ολες οι πληροφοριες μαζεμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Kαλο αυτο. Πρεπει ενας mod να εχει ορεξη. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 ααα οκ.. μολις τα κανω αυτα.. με το app toy franco θα μπει αυτοματα ο κερνελ. η θα πρεπει να κανω και κατι αλλο? Tον κατεβαζεις τον κερνελ μεσα απο την εφαρμογη και τον φλασαρεις απο recovery.Τουλαχιστον αυτο εκανα εγω. Υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό? Εδώ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πρεπει να αναφερω οτι αυτο ΔΕΝ ισχυει. Δε ξερω τι κολλημα εχει το κινητο σου. :lol: Τελικα με τη φορτιση ειχε παιχτει υπουλο παιχνιδι απο τον αδερφο μου!Μου ειχε αλλαξει καλωδιο usb με μια κινεζια και δεν το ειχα προσεξει με αποτελεσμα να μην φορτιζει.:lol: Τωρα για τα χρωματα θα το ξανακοιταξω μηπως θελει καπου επιβεβαιωση και δεν το εχω δει! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 εκει λεει οτι ειναι για 4.2.1 κανει για 4.2.2 ,στο donation εχει καποιο minimum ποσο? αα και κατι αλλο.. το κανω ροοτ κλπ κλπ περνω το franco, οταν η google βγαλει την 4.2.χψ αναβαθμιση θα πρεπει να το ξανα κανω unroot na κλειδωσω τον boot? η θα γινει η αναβαθμιση ota? συγνωμη που ρωτω αλλα ειναι πρωτη φορα που εχω nexus και τα προηγουμενα ηταν το samsung note που δεν το κρατησα πολυ για να μ ερθει αναβαθμιση και τα αλλα ηταν htc kai sony που εκει η αναβαθμιση δεν ερχοταν ποτε. !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 εκει λεει οτι ειναι για 4.2.1 κανει για 4.2.2 ,στο donation εχει καποιο minimum ποσο? αα και κατι αλλο.. το κανω ροοτ κλπ κλπ περνω το franco, οταν η google βγαλει την 4.2.χψ αναβαθμιση θα πρεπει να το ξανα κανω unroot na κλειδωσω τον boot? η θα γινει η αναβαθμιση ota? συγνωμη που ρωτω αλλα ειναι πρωτη φορα που εχω nexus και τα προηγουμενα ηταν το samsung note που δεν το κρατησα πολυ για να μ ερθει αναβαθμιση και τα αλλα ηταν htc kai sony που εκει η αναβαθμιση δεν ερχοταν ποτε. !!!!!!! Nαι αμα εχεις την 4.2.2 κανε donate 3 λιρες ειναι και μετα προχωρα.Αν δεν κανεις donate και συνεχισεις με λαθος εκδοση θα εχεις μικροπροβληματα οπως εγω.Τωρα για το αλλο που λες δεν ξερω κατσε να βγαλει αναβαθμιση και εδω ειμαστε :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγώ πάλι γιατί δεν έσωσα φράγκο πουθενά και δουλεύει μια χαρά το toolkit 1.3.6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγώ πάλι γιατί δεν έσωσα φράγκο πουθενά και δουλεύει μια χαρά το toolkit 1.3.6; Δε χρειάζεται donation απλά αν έχεις την 4.2.2 πρέπει να αντικαταστήσεις κάποια αρχεία στον φάκελο του toolkit με κάποια μεταγενέστερα. Έχει συγκεκριμένες οδηγίες στο OP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 1.6.3 ήθελα να γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Βλεπω οι περισσοτεροι προτιματε franco kernel,αλλα μου φενεται εμενα οτι μπερδευει λιγο τα πραγματα οποτε εριξα μια ματια τωρα για κατι ενναλακτικο και πετυχα τον γνωριμο σε μενα matrix και διαβασα καλα σχολια,τον εχει δοκιμασει κανεις απο εδω? Λεω να αρχισω αυριο με αυτον που θα εχω το κινητο και μια καλη stable/smooth rom (ισως xenon) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Κωστα με εκανες και γελασα :lol: παντως διαβαζω πως με τον Franco ολοι εχουν πλεον πανω απο 4,5 ωρες μπαταρια....επιβεβαιωνετε; ευχαριστω Ε μα ναι. Ώρες ώρες προτιμώ το xda που πέφτουν τα ban αβερτα και το Κράξιμο πάει σύννεφο.. Εγώ τελείως στοκ και δύο φορτίσεις έβγαλε 5,5 ώρες οθόνη άλλα μόνο wifi και χωρίς κάρτα sim επειδή δεν έχουν micro στη voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Έχει καταφέρει κανείς να κάνει root σε 4.2.2 με το toolkit 1.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδιά έχει κανέναν την εφαρμογή faux display και αν ναι πως αποθηκευει της ρυθμίσεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Βλεπω οι περισσοτεροι προτιματε franco kernel,αλλα μου φενεται εμενα οτι μπερδευει λιγο τα πραγματα οποτε εριξα μια ματια τωρα για κατι ενναλακτικο και πετυχα τον γνωριμο σε μενα matrix και διαβασα καλα σχολια,τον εχει δοκιμασει κανεις απο εδω? Λεω να αρχισω αυριο με αυτον που θα εχω το κινητο και μια καλη stable/smooth rom (ισως xenon) Δοκιμασε αυτην με τον τελευταιο harsh kernel και αν δε σε ικανοποιησει το αποτελεσμα τι να πω..:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Έχει καταφέρει κανείς να κάνει root σε 4.2.2 με το toolkit 1.3? Εγώ πάντως δεν μπόρεσα με 4.2.2 κ το έκανα απο εδώ "http://nexus4root.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δοκιμασε αυτην με τον τελευταιο harsh kernel και αν δε σε ικανοποιησει το αποτελεσμα τι να πω..:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038399 Eαν την χρησιμοποιεις δωσε μας καποια screenshots,οπως και εντυπωσεις απο μπαταρια και γενικα..:) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Eαν την χρησιμοποιεις δωσε μας καποια screenshots,οπως και εντυπωσεις απο μπαταρια και γενικα..:) ειναι stock με λιγα εως απαραιτητα mods, bionic..προσωπικα εχω δοκιμασει πολλες ρομ και παντα σε αυτη γυρναω. το πρωι εβαλα την henon αλλα για καποιο λογο με ξενισε το pie control..δε δουλευε οπως πρεπει...και ετσι ξανα πισω σε αυτη. Οριστε screenshot apo antutu. υποψιν οτι με τον δικο του kernel μου εβγαζε γυρω στα 21700 αλλα πανω απο 4 ωρες soc με wifi κυριως δεν...Με harsh να υπολογιζεις απο 4.30 και πανω, εξαρταται βεβαια και την χρηση του τηλ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ωραιος alan θα σε ακολουθησω λοιπον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 παιδια για τις πρωτες φορτισεις να το κανω με κλειστο το κινητο η ανοικτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 παιδια πως περνω Factory Images με το toolkit?μου κολησε στο σημα του nexus οταν βοοταρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τελικά και μετά από αρκετό διάβασμα, πειραματισμούς κλπ κατέληξα στις εξής ρυθμίσεις των χρωμάτων 248 248 248 10 7 5 4 4 1 η ρομ είναι carbon και ο Kernel faux Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τελικά και μετά από αρκετό διάβασμα, πειραματισμούς κλπ κατέληξα στις εξής ρυθμίσεις των χρωμάτων 248 248 248 10 7 5 4 4 1 η ρομ είναι carbon και ο Kernel faux Κοντά σε αμολεντ είναι οι ρυθμίσεις σου??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 όχι , είναι κοντά στα φυσικά του θα έλεγα και σύμφωνα με τον τύπο που την εφάρμοσε το έκανε calibration με το datacolor pro Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 παιδια για τις πρωτες φορτισεις να το κανω με κλειστο το κινητο η ανοικτο? Κλειστο είναι καλυτερο. Με την αλλαγή του κερνελ σε Φράνκο παρατηρώ μια πολύ μικρή καθυστέρηση στο να μπλεδισει το σήμα όταν ανοίγω δεδομένα κ 3g Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts