Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Εγώ προτιμώ στοκ Ρομ με άλλο κερνελ

Όπως έχει αναφερθεί ξανά όλες σχεδόν οι στοκ είναι πολύ σταθερές και το μόνο που πέρνεις από αυτές είναι μερικά εφετζιδικα πραγματάκια που δεν έχει η στοκ. Η ουσία είναι ο κερνελ, εκεί είναι η ουσία του θέματος

Ναι αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για τις παραμετροποιήσεις που παρέχουν οι custom rom όπως στην status bar και στην nav bar. Από kernel ποιος είναι ο ποιο δημοφιλής τώρα;

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τωρα σωθηκες.

Οπως εχω πει παααρα πολλες φορες το θεμα θα ηταν 30 σελιδες μικροτερο και με σοβαρες πληροφοριες αν εψαχναν ολοι λιγο.

σωστο αυτο αλλα και εδω πρεπει να γινει στην πρωτη σελιδα οπως εχει γινει σε αλλα thread αλλων κινητων (s2/s3 note 1/2 galaxy nexus klp klp) οπως εχουν αναφερει και καποια αλλα παιδια.. εκει θα ηταν ολες οι πληροφοριες μαζεμενες.

ααα οκ.. μολις τα κανω αυτα.. με το app toy franco θα μπει αυτοματα ο κερνελ. η θα πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Tον κατεβαζεις τον κερνελ μεσα απο την εφαρμογη και τον φλασαρεις απο recovery.Τουλαχιστον αυτο εκανα εγω.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό?

Εδώ

Δημήτρης

Πρεπει να αναφερω οτι αυτο ΔΕΝ ισχυει.

Δε ξερω τι κολλημα εχει το κινητο σου. :lol:

Τελικα με τη φορτιση ειχε παιχτει υπουλο παιχνιδι απο τον αδερφο μου!Μου ειχε αλλαξει καλωδιο usb με μια κινεζια και δεν το ειχα προσεξει με αποτελεσμα να μην φορτιζει.:lol:

Τωρα για τα χρωματα θα το ξανακοιταξω μηπως θελει καπου επιβεβαιωση και δεν το εχω δει!

Δημήτρης

εκει λεει οτι ειναι για 4.2.1 κανει για 4.2.2 ,στο donation εχει καποιο minimum ποσο? αα και κατι αλλο.. το κανω ροοτ κλπ κλπ περνω το franco, οταν η google βγαλει την 4.2.χψ αναβαθμιση θα πρεπει να το ξανα κανω unroot na κλειδωσω τον boot? η θα γινει η αναβαθμιση ota? συγνωμη που ρωτω αλλα ειναι πρωτη φορα που εχω nexus και τα προηγουμενα ηταν το samsung note που δεν το κρατησα πολυ για να μ ερθει αναβαθμιση και τα αλλα ηταν htc kai sony που εκει η αναβαθμιση δεν ερχοταν ποτε. !!!!!!!

εκει λεει οτι ειναι για 4.2.1 κανει για 4.2.2 ,στο donation εχει καποιο minimum ποσο? αα και κατι αλλο.. το κανω ροοτ κλπ κλπ περνω το franco, οταν η google βγαλει την 4.2.χψ αναβαθμιση θα πρεπει να το ξανα κανω unroot na κλειδωσω τον boot? η θα γινει η αναβαθμιση ota? συγνωμη που ρωτω αλλα ειναι πρωτη φορα που εχω nexus και τα προηγουμενα ηταν το samsung note που δεν το κρατησα πολυ για να μ ερθει αναβαθμιση και τα αλλα ηταν htc kai sony που εκει η αναβαθμιση δεν ερχοταν ποτε. !!!!!!!

Nαι αμα εχεις την 4.2.2 κανε donate 3 λιρες ειναι και μετα προχωρα.Αν δεν κανεις donate και συνεχισεις με λαθος εκδοση θα εχεις μικροπροβληματα οπως εγω.Τωρα για το αλλο που λες δεν ξερω κατσε να βγαλει αναβαθμιση και εδω ειμαστε :)

Δημήτρης

Εγώ πάλι γιατί δεν έσωσα φράγκο πουθενά και δουλεύει μια χαρά το toolkit 1.3.6;

Δε χρειάζεται donation απλά αν έχεις την 4.2.2 πρέπει να αντικαταστήσεις κάποια αρχεία στον φάκελο του toolkit με κάποια μεταγενέστερα. Έχει συγκεκριμένες οδηγίες στο OP.

Βλεπω οι περισσοτεροι προτιματε franco kernel,αλλα μου φενεται εμενα οτι μπερδευει λιγο τα πραγματα οποτε εριξα μια ματια τωρα για κατι ενναλακτικο και πετυχα τον γνωριμο σε μενα matrix και διαβασα καλα σχολια,τον εχει δοκιμασει κανεις απο εδω?

Λεω να αρχισω αυριο με αυτον που θα εχω το κινητο και μια καλη stable/smooth rom (ισως xenon)

Κωστα με εκανες και γελασα :lol:

παντως διαβαζω πως με τον Franco ολοι εχουν πλεον πανω απο 4,5 ωρες μπαταρια....επιβεβαιωνετε;

ευχαριστω

Ε μα ναι. Ώρες ώρες προτιμώ το xda που πέφτουν τα ban αβερτα και το Κράξιμο πάει σύννεφο.. Εγώ τελείως στοκ και δύο φορτίσεις έβγαλε 5,5 ώρες οθόνη άλλα μόνο wifi και χωρίς κάρτα sim επειδή δεν έχουν micro στη voda.

Παιδιά έχει κανέναν την εφαρμογή faux display και αν ναι πως αποθηκευει της ρυθμίσεις ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βλεπω οι περισσοτεροι προτιματε franco kernel,αλλα μου φενεται εμενα οτι μπερδευει λιγο τα πραγματα οποτε εριξα μια ματια τωρα για κατι ενναλακτικο και πετυχα τον γνωριμο σε μενα matrix και διαβασα καλα σχολια,τον εχει δοκιμασει κανεις απο εδω?

Λεω να αρχισω αυριο με αυτον που θα εχω το κινητο και μια καλη stable/smooth rom (ισως xenon)

Δοκιμασε αυτην με τον τελευταιο harsh kernel και αν δε σε ικανοποιησει το αποτελεσμα τι να πω..:D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038399

Δοκιμασε αυτην με τον τελευταιο harsh kernel και αν δε σε ικανοποιησει το αποτελεσμα τι να πω..:D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038399

Eαν την χρησιμοποιεις δωσε μας καποια screenshots,οπως και εντυπωσεις απο μπαταρια και γενικα..:)

Δημήτρης

Eαν την χρησιμοποιεις δωσε μας καποια screenshots,οπως και εντυπωσεις απο μπαταρια και γενικα..:)

ειναι stock με λιγα εως απαραιτητα mods, bionic..προσωπικα εχω δοκιμασει πολλες ρομ και παντα σε αυτη γυρναω. το πρωι εβαλα την henon αλλα για καποιο λογο με ξενισε το pie control..δε δουλευε οπως πρεπει...και ετσι ξανα πισω σε αυτη. Οριστε screenshot apo antutu. υποψιν οτι με τον δικο του kernel μου εβγαζε γυρω στα 21700 αλλα πανω απο 4 ωρες soc με wifi κυριως δεν...Με harsh να υπολογιζεις απο 4.30 και πανω, εξαρταται βεβαια και την χρηση του τηλ. :)

Τελικά και μετά από αρκετό διάβασμα, πειραματισμούς κλπ κατέληξα στις εξής ρυθμίσεις των χρωμάτων

248

248

248

10

7

5

4

4

1

η ρομ είναι carbon και ο Kernel faux

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τελικά και μετά από αρκετό διάβασμα, πειραματισμούς κλπ κατέληξα στις εξής ρυθμίσεις των χρωμάτων

248

248

248

10

7

5

4

4

1

η ρομ είναι carbon και ο Kernel faux

Κοντά σε αμολεντ είναι οι ρυθμίσεις σου???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

όχι , είναι κοντά στα φυσικά του θα έλεγα και σύμφωνα με τον τύπο που την εφάρμοσε το έκανε calibration με το datacolor pro

παιδια για τις πρωτες φορτισεις να το κανω με κλειστο το κινητο η ανοικτο?

Κλειστο είναι καλυτερο. Με την αλλαγή του κερνελ σε Φράνκο παρατηρώ μια πολύ μικρή καθυστέρηση στο να μπλεδισει το σήμα όταν ανοίγω δεδομένα κ 3g

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)