prioxxx Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 paidia μια βοηθεια.εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο.θελω οταν κανω την οθονη swipe down να εχω κατι αναλογο οπως ειχα στο iphone με το sbsettings.να εχω αμεσα τα κουμπια 3g,data,wifi,airplane κα....μαζεμενα ολα σε μια μπαρα.... υπαρχει κατι τετοιο χωρις να ειμαι root? Διαβασε μια σελιδα πιο πισω και θα βρεις αυτο που ψαχνεις :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Διαβασε μια σελιδα πιο πισω και θα βρεις αυτο που ψαχνεις :) Καταλαβες τι σημαινει δε ψαχνω καθολου? :lol: Το θεμα θα ηταν 30 σελιδες μικροτερο και γεματο πραγματικες πληροφοριες. Fast εισαι οπως κι εγω στον επεξεργαστη σου. Μπορεις να κανεις μεχρι και -150mv. Εγω δεν τα καταφερα να φθασω τοσο. Απο το franco updater μειωνε με μικρα βηματα μεχρι να σταματησεις να εισαι σταθερος (reboot). Mετα στα voltages που θα εισαι σταθερος αρχισε να βγαζεις πολλες φωτο με high contrast (πχ σε παραθυρο με ηλιο ενω εισαι σε σκιερο σπιτι) και δες αν εχεις χρωματιστα blocks. Αν εχεις (οπως κι εγω ειχα) τοτε αρχισε να ανεβαινεις σε voltage αλλα με πιο μικρο βημα, +25 ειναι καλα. Προσοχη, ΜΗΝ βαλεις set at boot τα voltages μεχρι να βρεις τα σταθερα σου. Ετσι φτιαχνεις τις θερμοκρασιες σου. Για τα υπολοιπα σιγα σιγα. Edited March 10, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) den ειναι μονο θεμα ψαξιματος...η γλωσσα που χρησιμοποιητε εδω ειναι λιγο εξιδικευμενη και καμια φορα ,ναι γραφετε αυτα που θελω αλλα εγω δεν καταλαβαινω τι εννοειτε.... θα μπω στο νοημα σιγα σιγα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartwho.SmartQuickSettings&feature=search_result εβαλα αυτο...πολυ ωραιο αλλα δεν εχεικατι....εχει κουμπι για data αλλα δεν εχει κουμπι για 3g....υπαρχει καμια λυση?καποιο αλλο που να τα εχει ολαααααα???? παιδια πειτε...δεν βρισκω αλλο που να εχει και toogle για 3g... μηπως αυτο το πανω εχει και δεν το βρισκω?μπορει να βοηθησει κανενας? Edited March 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Και εγώ ακολουθησα τις συμβουλες του g47 σχετικά με τον κερνελ και μπορω να πω οτι το τηλέφωνο πλεον καλύπτει τις ανάγκες μου. Με franko r97 (-100 και λίγο uc) και paranoid rom θερμοκρασία χαμηλά, χρώματα στην οθόνη σχεδόν amoled και το σημαντικότερο μπαταρία μια ωρα ανοιχτής οθόνης = 18-20% Κανει τόση διάφορα η paranoid; έχω τα ίδια με σένα με -100mV r93 αλλα στοκ ρομ και δυστυχώς ήμουν καλυτερα με φουλ στοκ. 3 ώρες πλεον με το ζορι. Μη σου πω 2.5 :banghead: Κάνα tip; Edited March 10, 2013 by vagosman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Κανει τόση διάφορα η paranoid; έχω τα ίδια με σένα με -100mV r93 αλλα στοκ ρομ και δυστυχώς ήμουν καλυτερα με φουλ στοκ. 3 ώρες πλεον με το ζορι. Μη σου πω 2.5 :banghead: Κάνα tip; Nα ψαξεις αλλου να βρεις τι φταιει γιατι ολοι εχουν κερδος στη μπαταρια. Αδυνατο να εχεις μονο εσυ μειον. Εννοω στον kernel, με τις rom δεν ασχολουμαι πλεον. Edited March 10, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Θέλω να πάρω backup την internal με το toolbox για να ξεκλειδώσω BL,root κλπ.Μου λέει ότι χρειάζεται insecure boot image.Αυτό σημαίνει cwm recovery?Μπορώ να το περάσω χωρίς να σβήσω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Καταλαβες τι σημαινει δε ψαχνω καθολου? :lol: Το θεμα θα ηταν 30 σελιδες μικροτερο και γεματο πραγματικες πληροφοριες. Fast εισαι οπως κι εγω στον επεξεργαστη σου. Μπορεις να κανεις μεχρι και -150mv. Εγω δεν τα καταφερα να φθασω τοσο. Απο το franco updater μειωνε με μικρα βηματα μεχρι να σταματησεις να εισαι σταθερος (reboot). Mετα στα voltages που θα εισαι σταθερος αρχισε να βγαζεις πολλες φωτο με high contrast (πχ σε παραθυρο με ηλιο ενω εισαι σε σκιερο σπιτι) και δες αν εχεις χρωματιστα blocks. . Μειωνω τα mv μέχρι να μου κανει reboot κ μένω μέχρι να σταθεροποιηθεί ενα βήμα πριν δηλ.μετα ανεβαίνω στα voltage σύμφωνα με τα χρωματιστά blocks.ελπίζω να κατάλαβα σωστά.κ μετα απο κάθε αλλαγή του Φράνκο θα τα ξαναρυθμιζω? Σε ευχαριστώ κ πάλι Edited March 10, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartwho.SmartQuickSettings&feature=search_result εβαλα αυτο...πολυ ωραιο αλλα δεν εχεικατι....εχει κουμπι για data αλλα δεν εχει κουμπι για 3g....υπαρχει καμια λυση?καποιο αλλο που να τα εχει ολαααααα???? καποιος παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Κανει τόση διάφορα η paranoid; έχω τα ίδια με σένα με -100mV r93 αλλα στοκ ρομ και δυστυχώς ήμουν καλυτερα με φουλ στοκ. 3 ώρες πλεον με το ζορι. Μη σου πω 2.5 :banghead: Κάνα tip; Στην αρχή και εγώ έτσι ήμουν με 2-3 ώρες. Αλλά μετα απο 4-5 κύκλους τις μπαταρίας είδα μεγάλη διάφορα. Οι roms πανω κάτω είναι ίδιες. Αναβάθμισε τον κερνελ σου και δωστου χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Μειωνω τα mv μέχρι να μου κανει reboot κ μένω μέχρι να σταθεροποιηθεί ενα βήμα πριν δηλ.μετα ανεβαίνω στα voltage σύμφωνα με τα χρωματιστά blocks.ελπίζω να κατάλαβα σωστά.κ μετα απο κάθε αλλαγή του Φράνκο θα τα ξαναρυθμιζω? Σε ευχαριστώ κ πάλι Μην φθασεις στα -200 για να κανεις reboot. :lol: Δεν ειναι απολυτο το reboot ετσι κι αλλιως... Γιατι μπορει να δεχεται χαμηλο βολτ στα 384 (700 πχ) αλλα στα 1026 που ειναι κρισιμα μιας και χρησιμοποιουνται πολυ, να ειναι ασταθες το κινητο. Θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις τις τιμες που κανουν στο δικο σου κινητο. Κατεβα σιγα σιγα μεχρι να δεις οτι ειναι ασταθες και μετα ακομα πιο σιγα ανεβα. Με τη fast που εχεις περιμενε μεγιστο -150mV αλλα δοκιμασε κ πιο χαμηλα αν σε παιρνει, δεν θα παθει τιποτα. Απλα μη το βαλεις set at boot για να bootαρει με τη stock. Αλλα η απολυτη ενδειξη ασταθειας θα ειναι τα reboot, ναι. Η αμεσως επομενη τα χρωματιστα blocks σε high contrast σκηνες. Αν θυμαμαι καλα, μετα απο καθε αλλαγη updater θα τα ρυθμιζεις, οχι kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 καποιος παιδια? Δοκίμασε το power toggles από το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 καποιος παιδια? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jim2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qaW0yIl0. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 τι είναι αυτό βρε παιδιά???:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 μετα απο πολυ διαβασμα ολον αυτο το καιρο,δεν περασα ουτε κερνελ ουτε ρομ..τωρα ειδα ομως οτι ο f97 διορθωνει το προβλημα με το wifi,αν καταλαβαινω καλα,οποτε...πρεπει να τον περασουμε! edit,ειναι απο καποιον αλλο το φιξ ,ελπιζω οντως να διορθωνει την κατασταση Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά μπορεί να δώσει κάποιος τιμές για την οθόνη... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά μπορεί να δώσει κάποιος τιμές για την οθόνη... Me franco kernel. καθαρα προσωπικες χωρις να εχω γνωσεις απλα μου αρεσει σαν εικονα. Στο updater: 240 - 236 -255. R-G-B Στο color control ->color tuning :O Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 περασα τον 100ρη χθες,πρωτο φλασαρισμα κερνελ,κυριως για το φιξ με το wifi που ενσωματωνει..αλλα..δεν! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 περασα τον 100ρη χθες,πρωτο φλασαρισμα κερνελ,κυριως για το φιξ με το wifi που ενσωματωνει..αλλα..δεν! Τι εννοεις δεν? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 δεν εφτιαξε Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Στο changelog δεν θυμαμαι να γραφει κατι για wifi. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 στην 97 το γραφει,οποτε δε θα ναι κ στην 100?:worry: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εκανε revert πολλα στην 100, ποτε δε ξερεις. Μπορεις να μου θυμισεις τι εγραφε για το wifi στην 97? Επιτελους r102 και νεο updater 8.9! Nα δουμε τι χρωματα θα βγαλουμε. Καιρος για μετρησεις! Εχει και αυξηση του volume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ναι ειδα κ γω για την 102! add codeaurora fix to the wifi delay on screen off Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Σωστος. Εχεις αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ναι :D στην 100 γραφει Reverted all Google patches for interactive and merge Codeaurora's code. This will get rid of the timer_rate bug in the previous interactive code and possibly maintain some better stability. Also made interactive back the default governor. γι αυτο δε το πιανω..αν ειναι παντως ενα φιξ που ειχε βγει πριν καιρο,πολλοι ελεγαν οτι δεν λυνει το προβλημα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts