blade_ Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 χαχα και μενα ειδικα τωρα που ειναι φρεσκο :p η search μπαρα,φευγει καπως στην στοκ?και τελος,λεω να χρησιμοποιησω αυτα πως σας φαινονται? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Φευγει ναι, δοκιμασε το gmd gesture αφου rootαρεις. Τετοια θα βρεις πολλα, δοκιμασε οσα νομιζεις, προσωπικο γουστο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 τελεια,θα αναφερω εντυπωσεις :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 blade_ said: και τελος,λεω να χρησιμοποιησω αυτα πως σας φαινονται? Από τα καλύτερα, για να μην πω το καλύτερο. Ανετα. Φαντάσου ακόμη και τώρα σε XenonHD σκέφτομαι να το ξαναβάλω. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 τελεια τελεια τελεια...!! αρχες εβδομαδας να ειμαστε καλα το 16αρι θα ειναι στα χερια μου.... ερχομαι απο galaxy nexus.... η rasbean στο n4 εχει την ιδια καλη παρουσια...; η ιστορια ειναι η γνωστη ε...; τοολκιτ και μια και εξω ε..; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Mr_Comple said: τελεια τελεια τελεια...!! αρχες εβδομαδας να ειμαστε καλα το 16αρι θα ειναι στα χερια μου.... ερχομαι απο galaxy nexus.... η rasbean στο n4 εχει την ιδια καλη παρουσια...; η ιστορια ειναι η γνωστη ε...; τοολκιτ και μια και εξω ε..; Είναι πολύ καλή αλλά όταν σου έρθει να δοκιμάσεις την xenon hd... Για μενα κορυφαία... Κατά τα άλλα όπως τα λες... Tool kit κτλ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 galanakop said: Είναι πολύ καλή αλλά όταν σου έρθει να δοκιμάσεις την xenon hd... Για μενα κορυφαία... Κατά τα άλλα όπως τα λες... Tool kit κτλ... σε ευχαριστω φιλε μου... η τευλευταια εκδοση του τοολκιτ ειναι 1.3 κατι...; και κατι ακομα θελω TWRP θα μου περασει την τελευταια εκδοση...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 στην xenon hd μου κανει νερα το πληκτρολόγιο στο facebook messenger το κανει και σε σας? το κακο ειναι οτι δεν έμεινα ποτε σε στοκ για να δω αν το κανει και εκει. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Karpoutzidis said: στην xenon hd μου κανει νερα το πληκτρολόγιο στο facebook messenger το κανει και σε σας? το κακο ειναι οτι δεν έμεινα ποτε σε στοκ για να δω αν το κανει και εκει. Σε οποια ρομ και να είχα το έχω δει άρα δεν είναι θέμα της xenon hd... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 verve77 said: Από τα καλύτερα, για να μην πω το καλύτερο. Ανετα. Φαντάσου ακόμη και τώρα σε XenonHD σκέφτομαι να το ξαναβάλω. Πολύ ευχαριστημένος!το μονο που θα θελα έξτρα είναι αλλαγή 3g/2g χωρίς να μπαίνει στο μενού...βέβαια..μπαίνει σφαίρα! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 σορυ για την αστοχη ερωτηση..υπαρχει καποιος οδηγος για root που λετε?? και σε τι ακριβως θα με χρησιμευση αν το κανω?? ειναι ας πουμε το jailbreak για android? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Karpoutzidis said: στην xenon hd μου κανει νερα το πληκτρολόγιο στο facebook messenger το κανει και σε σας? το κακο ειναι οτι δεν έμεινα ποτε σε στοκ για να δω αν το κανει και εκει. Και στην στοκ το κάνει, είναι θέμα εφαρμογής λογικά. blade_ said: Πολύ ευχαριστημένος!το μονο που θα θελα έξτρα είναι αλλαγή 3g/2g χωρίς να μπαίνει στο μενού...βέβαια..μπαίνει σφαίρα! Μπορείς να βάλεις το 2G/3G της curvefish, όπου με ένα άγγιγμα από το εικονίδιο στην homescreen σε βάζει στο αντίστοιχο μενου. STATYSS said: σορυ για την αστοχη ερωτηση..υπαρχει καποιος οδηγος για root που λετε?? και σε τι ακριβως θα με χρησιμευση αν το κανω?? ειναι ας πουμε το jailbreak για android? Χοντρικά ναι. Ψάξε στο θέμα ή στο google, θα βρεις πανεύκολα τόνους από οδηγούς. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 verve77 said: Χοντρικά ναι. Ψάξε στο θέμα ή στο google, θα βρεις πανεύκολα τόνους από οδηγούς. συστηστε μου εναν δοκιμασμενο..για την συγκεκριμενη συσκευη..!σας λεω δεν ξερω απο android την τυφλα μου..!!:D Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 STATYSS said: συστηστε μου εναν δοκιμασμενο..για την συγκεκριμενη συσκευη..!σας λεω δεν ξερω απο android την τυφλα μου..!!:D Εδώ είναι το λεγόμενο toolkit που κάνεις unlock bootloader, root κτλ.. Διάβασε όσο μπορείς παραπάνω έχει πάρα πολλές πληροφορίες. Δεν είναι σαν το jailbreak το root. Στο root αποκτάς πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του συστήματος οπότε μπορείς να παραμετροποιησεις οτιδήποτε θες.. Δεν αλλάζει κάτι στο τηλέφωνο δηλαδή μετά το root αν εσύ δεν πειράξεις κατι. Είναι σαν να έχεις ένα υπολογιστή και να είσαι admin, να έχεις δηλαδή πρόσβαση σε όλα τα αρχεία ακόμα και αν έχεις την δυνατότητα να καταστρέψεις το σύστημα σβηνωντας αρχεία συστήματος :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 efthimis31 said: Εδώ είναι το λεγόμενο toolkit που κάνεις unlock bootloader, root κτλ.. Διάβασε όσο μπορείς παραπάνω έχει πάρα πολλές πληροφορίες. Δεν είναι σαν το jailbreak το root. Στο root αποκτάς πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του συστήματος οπότε μπορείς να παραμετροποιησεις οτιδήποτε θες.. Δεν αλλάζει κάτι στο τηλέφωνο δηλαδή μετά το root αν εσύ δεν πειράξεις κατι. Είναι σαν να έχεις ένα υπολογιστή και να είσαι admin, να έχεις δηλαδή πρόσβαση σε όλα τα αρχεία ακόμα και αν έχεις την δυνατότητα να καταστρέψεις το σύστημα σβηνωντας αρχεία συστήματος :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 ευχαριστω φιιλε μου...!! μετα απο ολα αυτα να υποθεσω πως χανετε η εγγυηση?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 STATYSS said: ευχαριστω φιιλε μου...!! μετα απο ολα αυτα να υποθεσω πως χανετε η εγγυηση?? Χάνεται αλλά..προσωρινά!! Δηλαδή ενώ έχεις κάνει root κτλ η εγγύηση επίσημα χάνεται αλλά με το toolkit επαναφέρεις ανά πάσα στιγμή την συσκευή σε κατάσταση στοκ, κλειδωμένο bootloader και unrooted.. Οπότε αν χρειαστεί κάτι απλά το επαναφέρεις και κάνεις την δουλειά σου σε κάποιο service.. Είναι nexus, ότι και να του κάνεις αυτό αβίαστα θα εκτελέσει το πρόσταγμα σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 efthimis31 said: Χάνεται αλλά..προσωρινά!! Δηλαδή ενώ έχεις κάνει root κτλ η εγγύηση επίσημα χάνεται αλλά με το toolkit επαναφέρεις ανά πάσα στιγμή την συσκευή σε κατάσταση στοκ, κλειδωμένο bootloader και unrooted.. Οπότε αν χρειαστεί κάτι απλά το επαναφέρεις και κάνεις την δουλειά σου σε κάποιο service.. Είναι nexus, ότι και να του κάνεις αυτό αβίαστα θα εκτελέσει το πρόσταγμα σου :D thankss//!! αν χρειαστς κατι αλλο θα ξαναρωτησω Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εγω πιστευω οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μυθος οτι χανεις εγγυηση με root και Flash καποιας Rom Πρώτον να παραθέσω το παρακάτω λινκ (http://gadgetgreek.blogspot.gr/2012/12/root-flash-custom-rom.html) και δευτερον προσφατα ενας φιλος μου με Xperia P, το εκανε root (χωρις να βαλει καποια custom rom) και του αλλαξε τα ματια πειραζοντας το βαθια με αποτελεσμα σε μια επανεκκινηση να σκαλωνε στο λογοτυπο και να μην προχωρουσε με τιποτα.... το πηγε στο Arvato service και του το εφτιαξαν σε λιγοτερο απο 24 ωρες και χωρις να του πουν τιποτα ιστοριες που το ειχε κανει root..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Dimitris_tz said: Εγω πιστευω οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μυθος οτι χανεις εγγυηση με root και Flash καποιας Rom Πρώτον να παραθέσω το παρακάτω λινκ (http://gadgetgreek.blogspot.gr/2012/12/root-flash-custom-rom.html) και δευτερον προσφατα ενας φιλος μου με Xperia P, το εκανε root (χωρις να βαλει καποια custom rom) και του αλλαξε τα ματια πειραζοντας το βαθια με αποτελεσμα σε μια επανεκκινηση να σκαλωνε στο λογοτυπο και να μην προχωρουσε με τιποτα.... το πηγε στο Arvato service και του το εφτιαξαν σε λιγοτερο απο 24 ωρες και χωρις να του πουν τιποτα ιστοριες που το ειχε κανει root..!! Δεν είναι μύθος, είναι σε πιο service θα πας και πως θα έχει ξυπνήσει ο υπεύθυνος :p Κι εμένα φίλος μου είχε πάει τηλέφωνο bricked και του άλλαξαν πλακέτα εντός εγγύησης!! Στο θέμα μας τώρα, δοκίμασα μόλις franco 70 αλλά είχε πειράξει τα χρώματα της οθόνης σε τέτοιο βαθμό που ότι και να έκανα με το nexus4 display control δεν μπορούσα να βλέπω την οθόνη μου σε τέτοιο χάλι.. Δεν ξέρω, φταίω μόνο εγώ ή κι εσείς είδατε τα ίδια χάλια????!!! Γύρισα σε 34 εννοείται Edited February 9, 2013 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 efthimis31 said: Δεν είναι μύθος, είναι σε πιο service θα πας και πως θα έχει ξυπνήσει ο υπεύθυνος :p Κι εμένα φίλος μου είχε πάει τηλέφωνο bricked και του άλλαξαν πλακέτα εντός εγγύησης!! Στο θέμα μας τώρα, δοκίμασα μόλις franco 70 αλλά είχε πειράξει τα χρώματα της οθόνης σε τέτοιο βαθμό που ότι και να έκανα με το nexus4 display control δεν μπορούσα να βλέπω την οθόνη μου σε τέτοιο χάλι.. Δεν ξέρω, φταίω μόνο εγώ ή κι εσείς είδατε τα ίδια χάλια????!!![/QUOT δοκιμασε αυτον τον kernel που αποτι διαβασα σε σχολια εχει τα τελεια χρωματα..ιntersectRaven's Kernel. Εγω τωρα ειμαι με harsh και αυτος θα ναι ο επομενος για τεστ. Να παρουμε μια ιδεα απο ολους για πιο ασφαλη συμπερασματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Tα χρωματα τα βρηκα καλα. Τι σε ενοχλησε? Μπορεις παντα να τα ρυθμισεις αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) alan79 said: Εγω τωρα ειμαι με harsh και αυτος θα ναι ο επομενος για τεστ. Να παρουμε μια ιδεα απο ολους για πιο ασφαλη συμπερασματα :) Για πες εντυπώσεις από harsh όσον αφορά μπαταρία και απόδοση :) Έχω αρκετά κολληματακια με xenon hd. Κάποιες ειδοποιήσεις όπως πχ του fb messenger δεν τις βγάζει ποτέ στην n.bar. Εννοείται έχουν γίνει τα απαραίτητα wipe/reinstall κτλπ Edited February 9, 2013 by verve77 Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 verve77 said: Για πες εντυπώσεις από harsh όσον αφορά μπαταρία και απόδοση :) Έχω αρκετά κολληματακια με xenon hd. Κάποιες ειδοποιήσεις όπως πχ του fb messenger δεν τις βγάζει ποτέ στην n.bar. Εννοείται έχουν γίνει τα απαραίτητα wipe/reinstall κτλπ Δεν εχω την εφαρμογη για να σου πω, αλλα γενικα μου φαινεται σβελτος και μπαταρια περιπου 4,5-5 ωρες με αρκετη χρηση wifi (τα 3g data τα χω μαλλον για να τεσταρω με τον speedtest, μπας και μου φυγει το ψυχολογικο με τη χαμηλη ταχυτητα :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 g47 said: Tα χρωματα τα βρηκα καλα. Τι σε ενοχλησε? Μπορεις παντα να τα ρυθμισεις αν θες. Νομίζω ότι προσπάθησε να υπερτονισει τα χρώματα και το αποτέλεσμα στο δικό μου μάτι ήταν κάτι σαν κακό υπερκορεσμενο αποτέλεσμα.. Έπαιξα λίγο με ρυθμίσεις χρωμάτων από την εφαρμογή του Franco αλλά δεν μου άρεσε κάτι. Πιστεύω ότι αν το άφηνα μέχρι αύριο ίσως το συνήθιζα αλλά μάλλον δεν άντεξα ούτε τόσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 alan79 said: Δεν εχω την εφαρμογη για να σου πω, αλλα γενικα μου φαινεται σβελτος και μπαταρια περιπου 4,5-5 ωρες με αρκετη χρηση wifi (τα 3g data τα χω μαλλον για να τεσταρω με τον speedtest, μπας και μου φυγει το ψυχολογικο με τη χαμηλη ταχυτητα :lol:) Ποια εφαρμογή εννοείς; Από θέμα απόδοσης είναι στα επίπεδα φρανκο ή χειρότερος/καλύτερος; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts