herogaca Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Οκ ενημερωσε γτ δεν παει αλο με αυτο το κινιτο Αλον ενα χρονο με το ζορι και νευρα θα τον βγαλει Edited October 14, 2014 by herogaca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 εγινε....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 :!: Θυμίζω πως η συζήτηση για "σπασμένες" εφαρμογές απαγορεύεται σύμφωνα με τον κανονισμό του myphone! :!: Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 λοιπον-το τηλεφωνο φορτωθηκε κανονικα με αρκετες εφαρμογες και δουλευει πολυ ομαλα. φαινεται οτι η rom απο slovakia,ειναι βελτιωμενη εναντι της europe(greece). για οσους ενδιαφερονται ειναι η rom slοvakia απο το sammobile περασμενη μεσω odin. προσοχη γιατι δεν ξερω εαν παιζει ρολο,οτι πριν την εγκατασταση της rom με odin,ημουν σε root κατασταση. εννοηται reset πριν και μετα την εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ok θα την δοκιμασω μολις ξαναbrikαρει το κινητο η' αρχισει πολυ βαρια κοληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 μεγαλη διαφορα hero.Το τηλεφωνο παει καλυτερα απ`οτι πηγαινε καινουργιο...!! προχωρα το αφοβα..!(προσεχε μονο αυτο που λεω σχετικα με το οτι πριν ημουν σε Root). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Τωρα συγκεκριμενα δεν σκεφτομαι να αλλαξω την ρομ(εχω περασει πολα μεσα και θα παρει πολυ ωρα να τα περασω παλι) ακομα θα το αφησω λιγο καιρο μπας και βρω κι εγω χρονο να ασχοληθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 ηρθε η στιγμη που brikαρε και θα περασω την slovakia ρομ θα περιμενω για εντυπωσεις μολις την βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 θα δεις οτι το τηλεφωνο θα ανασανει.καλη επιτυχια...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το εβαλα Λοιπον παει καλυτερα εκτος απο ενα προβλημα που ειχα αλλα το εφτιαξα Μολις του περασα clockword (καπως ετσι) και το ρουταρα και του περασα kernel για overclock δεν δουλευε το wifi Τελικα το ξαναπερασα και δεν εκανα τιποτα και ειμε μια χαρα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 καλοριζικο..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 καλοριζικο..:D Ευχαριστω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Παιδιά, έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έχω θέμα με το Google play: όταν ανοίγω την εφαρμογή μου βγάζει πως δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση δικτύου, ακόμα κι αν πιάνω WiFi με 5 γραμμές. Επίσης, όταν δοκίμασα να συνδεθώ με άλλον λογαριασμό, μου έβγαλε πως ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Κάνε επαναφορά συστηματος αν δεν έχεις κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Κάνε επαναφορά συστηματος αν δεν έχεις κανει Σε ευχαριστώ, το έκανα και έστρωσε Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts