Jump to content

Oppo Find 5

nikosnt74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να κάνω ορισμένες ερωτήσεις. Αρχικα σε πολλες φωτογραφιες στο Google εκτός απο το λευκό και το μαυρο εμφανιζεται και σε ασήμι χρωμα. Υπαρχει τέτοια έκδοση; Κατα δεύτερον στο site της oppo στην Ευρώπη το πιο φτηνό έχει στα 400 ευρώ. Ποιος ο λογος να μη το πάρω απο Κίνα στα 300 ευρώ εκτός του οτι αν χρειαστεί εγγύηση θα αργήσει λίγο;λειτουργικά έχουν κάποιες διάφορες; Επίσης αντιλαμβάνομαι οτι κυκλοφορεί κάμποσο καιρό..μήπως η oppo ετοιμάζει κάποιο νεο τηλ;

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

• Απαντήσεις 904
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?

Βρισκω το oppo find 5 μεσω http://www.fastcardtech.com/OPPO-Find-5 στα 300 ευρω. Αλλα λεει TD-SCDMA/GSM σε αυτα τα λεφτα.

Αλλιως εχει την εκδοση WCDMA/GSM +30 ευρω.

Και στις 2 περιπτωσεις βγαινει αρκετα φτηνοτερα.

Ξερω οτι το 3g στο κινητο μου γραφει WCDMA/GSM αλλα δεν ξερω ποια η ουσιαστικη διαφορα απο το αλλο.

Gogglarontas λιγο ειδα οτι το ενα ειναι το ευρωπαικο 3g που χρησιμοποιουμε εμεις και το αλλο το κινεζικο. Οποτε αναγκαστικα πας σε wcdma εκδοση.

Edited by puzzle21

''Ipad mini 2''

Βρισκω το oppo find 5 μεσω http://www.fastcardtech.com/OPPO-Find-5 στα 300 ευρω. Αλλα λεει TD-SCDMA/GSM σε αυτα τα λεφτα.

Ξερω οτι το 3g στο κινητο μου γραφει WCDMA/GSM αλλα δεν ξερω ποια η ουσιαστικη διαφορα απο το αλλο.

Gogglarontas λιγο ειδα οτι το ενα ειναι το ευρωπαικο 3g που χρησιμοποιουμε εμεις και το αλλο το κινεζικο. Οποτε αναγκαστικα πας σε wcdma εκδοση.

Σωστά κατάλαβες!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μην το ψειρίζετε πολύ, αν θες EU εγγύηση πας oppostyle και πιο ακριβό τηλ., για οτιδήποτε άλλο δεν έχεις εγγύηση αλλά σου κοστίζει πιο φθηνά.

Google Pixel 5

Μην το ψειρίζετε πολύ, αν θες EU εγγύηση πας oppostyle και πιο ακριβό τηλ., για οτιδήποτε άλλο δεν έχεις εγγύηση αλλά σου κοστίζει πιο φθηνά.

Στο θέμα της εγγύησης έχεις απόλυτο δίκιο. Θα περιμένω λιγες μέρες μήπως έχουμε καμια πτώση της τιμής γιατί η εγγύηση είναι μεγαλο θέμα.

''Ipad mini 2''

Αν μιλάμε για διαφορά τιμής κάτω από <80 ευρώ, δεν αξίζει να μην το πάρεις με την Ευρωπαϊκή εγγύηση! Αυτή είναι η γνώμη μου.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗνικο μενου δεν εχει .μπορουμε να βαλουμε ?κ κατι ακομα μπορουμε με το oppo find 5 να κατεβασουμε εφαρμογες απο το google play store?γνωριζει κανεις?

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗνικο μενου δεν εχει .μπορουμε να βαλουμε ?κ κατι ακομα μπορουμε με το oppo find 5 να κατεβασουμε εφαρμογες απο το google play store?γνωριζει κανεις?

Το play store δουλεύει κανονικατα.. Ελληνικά αν βάλεις κάποια αλλη Ρομ ίσως. Αλλά είναι στα επομενα σχεδια της οππο η ελληνική γλώσσα.

''Ipad mini 2''

οποτε εφοσον δουλευει με λιγα λογια το google play store δεν υπαρχει προβλημα. το μελοντικο μ κινητο θα ειναι η αυτο η το xiaomi mi2 s το δευτερο εχει ποιο μικρη οθονη κ εχει επεξεργαστη 1.7. .ενω το oppo 1.5 .κ μεγαλυτερη οθονη ~~~ τι να πω . εσεις ποιο θα προτιμουσατε? καταρχιν 5 ιντζων κινητο στη τσεπη αραγε θα χωραει :) ?ειναι κ αυτο ενα θεμα παιδια~

οποτε εφοσον δουλευει με λιγα λογια το google play store δεν υπαρχει προβλημα. το μελοντικο μ κινητο θα ειναι η αυτο η το xiaomi mi2 s το δευτερο εχει ποιο μικρη οθονη κ εχει επεξεργαστη 1.7. .ενω το oppo 1.5 .κ μεγαλυτερη οθονη ~~~ τι να πω . εσεις ποιο θα προτιμουσατε? καταρχιν 5 ιντζων κινητο στη τσεπη αραγε θα χωραει :) ?ειναι κ αυτο ενα θεμα παιδια~

Αυτή τη στιγμη έχω 4.7 οθόνη και χωράει μια χαρά παντού. Εγώ απο τα 2 θα έπαιρνα οππο λόγω οθόνης. Αλλά αυτά είναι γούστα. Όμως 400 δεν δίνω ειδικά τώρα που βγήκε και το nexus 5. Θα κάνω λίγο υπομονή. Αν πάει το oppo στα 300 θα το πάρω αύριο. Αν μείνει όπως έχει με βλέπω η για nexus 5 η για lg g2. Και θα είναι κρίμα γιατί το γουσταρω πολύ. Επίσης κάτι σημαντικό αν πάρεις oppo μέσω Αγγλίας εχεις 2 χρόνια επίσημη εγγύηση. Αν πάρεις οποιοδήποτε άλλο μέσω Κίνας ναι μεν έχεις ενα χρονο αλλά αν πάθει κάτι τρεχα γυρευε. Πάντως και οι 2 είναι κινηταρες.

Παντως αυτη τη στιγμη στο ευρωπαικο παραμενουν οι τιμες οπως εχει 400 το 16αρι το λευκο 430 το 32αρι το midnight.

Αλλα στο fastcardtech αυτη τη στιγμη εχει 287 το 16αρι και 317 το 32αρι.

Παντα μιλαω για την ευρωπαικη εκδοση.

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

''Ipad mini 2''

Σε λίγες μέρες με την επίσημη κυκλοφορία του Color OS θα υπάρχουν και ελληνικά πλέον!

Που το ξέρεις? Στο forum ρε φίλε είναι τα ζώα μου αργά..:(

Google Pixel 5

ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! παντος ειναι κορυφη κ το oppo και το xiaomi. mi2s

Oppo κορυφη με 400 ευρώ απο Ευρώπη πλέον δεν το λες. Τα 280 απο κινα ναι. Γιατί με 350 το nexus 5 απο Αγγλία απλά δεν παίζεται σε χαρακτηριστικά. Και εγώ το γούσταρω αλλά 400 δεν δινω. Και ούτε καν γιατί το μαυρο που θέλω το έχει 430 μονο σε 32 αρι.

''Ipad mini 2''

Δεν αντέχω άλλο, το έβαλα αγγελία.. Μου φαίνεται πως το Ν4 με καλόμαθε πολύ..

Φιλέ ποσο το πουλάς τι χρωμα είναι κ σε τι κατασταση;

''Ipad mini 2''

Για μένα πλέον η OPPO τελείωσε.Όσο την επαινούσα στην αρχή τόσο θα την θάβω απο 'δω και πέρα.Περιμένω το Nexus 5 και το σκοτώνω να φύγει.Καλό κινητό δεν λέω, αλλά οι κινέζοι τα έχουν σκ@τώσει στο θέμα ROM.Σε κάθε αλλαγή της ROM πηδάνε version του JB με αποτέλεσμα να δημιουργούν περισσότερα bugs αφού δεν έχουν λύσει καν τα προηγούμενα.Η τελευταία "ColorOS" όπως την είπαν τώρα, είναι λίγο καλύτερη σε μπαταρία (το μεγάλο μείον του Find 5) αλλά με περισσότερα bugs απο τις προηγούμενες ROMS.Σε μια βδομάδα χρήσης το κινητό άρχισε να συμπεριφέρεται πάρα πολύ περίεργα (πτώση στην ποιότητα ήχου, σταμάτησαν να εμφανίζονται οι κλήσεις και τα μηνύματα στην lock screen με αποτέλεσμα να μην ξέρω ποιος με παίρνει ή να μην μπορώ να διαβάσω άμεσα τα μηνύματα, και πολλά πολλά ακόμη).Εννοείται πως κάθε φλασάρισμα έγινε απο την αρχή με Wipe Data/Cache/Dalvik κλπ.Τους έχω κράξει άσχημα στα oppoforums όπως και πολλοί άλλοι χρήστες.Γύρισα σε CM 4.2.2 και περιμένω όπως είπα το Nexus 5.

P.S. Ακόμη ένα καλό που έχει το κινητό είναι η αντοχή σε πέσιμο.Μου έσκασε με την κάτω γωνία απο ύψος ενός μέτρου στο πεζοδρόμιο, έκανε 2 κωλοτούμπες και σύρθηκε με την οθόνη στην άσφαλτο για αρκετά μέτρα.Αποτέλεσμα εννοείται χτυπημένη κάτω γωνία και 2 γρατσουνίτσες στην οθόνη...

P.S. Ακόμη ένα καλό που έχει το κινητό είναι η αντοχή σε πέσιμο.Μου έσκασε με την κάτω γωνία απο ύψος ενός μέτρου στο πεζοδρόμιο, έκανε 2 κωλοτούμπες και σύρθηκε με την οθόνη στην άσφαλτο για αρκετά μέτρα.Αποτέλεσμα εννοείται χτυπημένη κάτω γωνία και 2 γρατσουνίτσες στην οθόνη...

Καλοπούλητο φίλε :D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Περίμενε λίγο να δοκιμάσεις και την νέα έκδοση που θα βγει μεθαύριο. Μπορεί να σε εντυπωσιάσει...

Περίμενε λίγο να δοκιμάσεις και την νέα έκδοση που θα βγει μεθαύριο. Μπορεί να σε εντυπωσιάσει...

Θεωρητικά η stable ColorOS θα βγει σήμερα, 13/11.. Προσωπική εμπειρία πάντως, όταν έβαλα την 1.02i ΧΩΡΙΣ full wipe ήταν για κλάματα.. Οπότε, έκανα full wipe, την ξαναπέρασα και voila, το τηλ. μεταμορφώθηκε!!

Google Pixel 5

Το λέω πάντα και θα το λέω: Αν δεν κάνεις όλα τα wipes πας γυρεύοντας για να συναντήσεις προβλήματα! Κάνε full wipe για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!! ;)

Το γράφω και εδώ: κάτι ετοιμάζει η Oppo για Black Friday: http://europe.oppostyle.com/content/14-black-friday-2013

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λετε να δωσει το Oppo Find 5 με κανενα 300?? :P

Όσο δεν έχει LTE, καλή τιμή είναι τα 250€.

Προσωπικά θα ήθελα να έχει ετοιμάσει 4G έκδοση του Find 5 και να τη λανσάρει με 300€ για παραγγελίες Black Friday. :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσο δεν έχει LTE, καλή τιμή είναι τα 250€.

Προσωπικά θα ήθελα να έχει ετοιμάσει 4G έκδοση του Find 5 και να τη λανσάρει με 300€ για παραγγελίες Black Friday. :)

Ή μπορεί απλά να τρολάρει..Black Friday->Η συσκευή σε μαύρο χρώμα :D :D :D