bumblebee Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 η παραγγελεια εφυγε την παρασκευη το βραδυ, λογικα μεχρι Παρασκευη που μας ερχεται να ειναι εδω στα χερια μου, τελικα απο το Ζopo C2 που ειχα βαλει στο ματι ειδα καλη προσφορα και το ''χτυπησα'' Σαν πρωην χρηστης iOS (απο το 2G) εχω τεραστιες απορειες, που θα προσπαθησει ενας φιλος να μου τα πει, εδω σιγουρα ειναι γραμμενα για τα android, αλλα λογικο ειναι να εχουν ερωτηθει 1000 φορες, ειμαι ποιο πολυ πρακτικος στην κατανοηση και οχι θεωρητικος, Διαβασα ολο το ποστ εδω, και οτι περιεργο οσο εχει να κανει με την συσκευη και μονο θα ρωταω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Καλησπέρα! Κάτοχος SGS3 που σκέφτεται για το Oppo Find 5! Όλα ωραία και είμαι συμβιβασμένος με απουσία micro-SD, αλλά 2 θέματα: 1. Η μπαταρία με απασχολεί ιδιαίτερα... Σε σχέση με το S3 τι να περιμένω; Ενδεικτικά η χρήση που του κάνω απαιτεί μια πλήρη φόρτιση κάθε βράδυ (ίσως κάποιες φορές και μια επιπλέον εντός της ημέρας). 2. Θα με ενδιέφερε λόγω δουλειάς να μου πείτε αν υπάρχουν θέματα με συμβατότητες εφαρμογών (ελληνικού και διεθνούς περιεχομένου) του Google Play Store (να μην είναι διαθέσιμη η εφαρμογή ή να έχει προβλήματα στην εμπειρία χρήσης). Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Edited December 30, 2013 by Butters Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Eμένα προσφάτος μου έπεσε και μου έσπασε η οθόνη. Το after sales για την επισκευή του κινητού(για την οθόνη ζήτησαν 159€) ήταν άθλια. Απάντησαν μετά απο 2 μέρες και μετά για κάθε ερώτηση μου ή δική τους περίμενες μια μέρα. Εντάξει καταλαβαίνω οτι είναι Κίνα και δεν ταιριάζουν οι ώρες,αλλα να απαντάω μετά απο 3 λεπτά της απάντησης τους,και να μου απάντάνε την επόμενη,είναι too much.. Τελικά παράγγειλα οθόνη να την αλλάξω μόνος μου,αλλα τελικώς έδωσα το κινητό και μου έμεινε η οθόνη :) Πάντως το κινητό πέρα απο το after sales είναι πολύ ποιοτικό. Αν κάποιος σκέφτεται να δώσει το δικο του Oppo 5 σε λογική τιμή το δικό του,ας ρίξει ενα Pm. Edited December 30, 2013 by oddin64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Eμένα προσφάτος μου έπεσε και μου έσπασε η οθόνη. Το after sales για την επισκευή του κινητού(για την οθόνη ζήτησαν 159€) ήταν άθλια. Απάντησαν μετά απο 2 μέρες και μετά για κάθε ερώτηση μου ή δική τους περίμενες μια μέρα. Εντάξει καταλαβαίνω οτι είναι Κίνα και δεν ταιριάζουν οι ώρες,αλλα να απαντάω μετά απο 3 λεπτά της απάντησης τους,και να μου απάντάνε την επόμενη,είναι too much.. Τελικά παράγγειλα οθόνη να την αλλάξω μόνος μου,αλλα τελικώς έδωσα το κινητό και μου έμεινε η οθόνη :) Πάντως το κινητό πέρα απο το after sales είναι πολύ ποιοτικό. Αν κάποιος σκέφτεται να δώσει το δικο του Oppo 5 σε λογική τιμή το δικό του,ας ρίξει ενα Pm. Περαστικά για το ατύχημα. ούτε θήκη το φορούσες? η κακιά στιγμή που λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μαζί με την θήκη!! Επεσε απο την τσέπη με το κάλυμα της θήκης ανοιχτό!Μιας εβδομάδας ήταν ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μαζί με την θήκη!! Επεσε απο την τσέπη με το κάλυμα της θήκης ανοιχτό!Μιας εβδομάδας ήταν ακριβώς. Τρελλή γκαντεμιά φίλε:( Περαστικά και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μόλις το παρέλαβα κι εγώ χθες. Με βάλατε σε σκέψεις και το έψαξα. Γενικά δεν έχει την φήμη του πιο ανθεκτικού κινητού! Άλλος που να έχει εμπειρία με πτώση από ένα σεβαστό ύψος; Του έχω βάλει την θήκη αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνει και πολύ δουλειά. Θα ήταν πολύ καλό αν έβρισκα μία σαν την casemate tough Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiLm Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλησπέρα! Κάτοχος SGS3 που σκέφτεται για το Oppo Find 5! Όλα ωραία και είμαι συμβιβασμένος με απουσία micro-SD, αλλά 2 θέματα: 1. Η μπαταρία με απασχολεί ιδιαίτερα... Σε σχέση με το S3 τι να περιμένω; Ενδεικτικά η χρήση που του κάνω απαιτεί μια πλήρη φόρτιση κάθε βράδυ (ίσως κάποιες φορές και μια επιπλέον εντός της ημέρας). 2. Θα με ενδιέφερε λόγω δουλειάς να μου πείτε αν υπάρχουν θέματα με συμβατότητες εφαρμογών (ελληνικού και διεθνούς περιεχομένου) του Google Play Store (να μην είναι διαθέσιμη η εφαρμογή ή να έχει προβλήματα στην εμπειρία χρήσης). Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) 1. Η μπαταρια ειναι μεχρι στιγμης το μοναδικο ελαττωμα εδω και ενα μηνα που εχω το κινητο στην κατοχη μου . Το προβλημα ειναι καθαρα θεμα λογισμικου και ελπιζω στα επομενα updates που περιμενουμε απο την oppo να προσπαθησει να το διορθωσει . Ενδεικτικα με ελαφρια χρηση το φορτιζω μια φορα την ημερα . Υπαρχουν αρκετες ROM που μπορεις να περασεις που εχουν σαφως καλυτερη διαχειριση μπαταριας αλλα εχουν το μειονεκτημα η καμερα να χανει σε ποιοτητα . Για αυτο το λογο οσες ROM και αν δοκιμασα καταληγω παντα να επιστρεφω στο ColorOS ( το λογισμικο της oppo) 2. Δεν ειχα κανενα προβλημα σε καμια εφαρμογη . Καποιοι χρηστες παρατηρησαν θεματα συμβατοτητας σε συγκεκριμενα παιχνιδια , δεν ξερω τον λογο μιας και δεν με απασχολουν τα παιχνιδια . Παντως προσωπικα σε οσες εφαρμογες και αν δοκιμασα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα . Κανε και μια βολτα απο το oppoforums σε περιπτωση που εχεις και αλλες αποριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση :) Προβληματίστηκα με την μπαταρία τώρα... Όπως και να έχει, καλή χρονιά με υγεία Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 wifi/3g ανοιχτό (με cosmote, στην Αθήνα, fwiw), Location services σε high precision, auto brightness, με omnirom κάθε πρωί την τελευταία έκδοση, βγάζει περίπου 18-30 ώρες (ανάλογα τη χρήση) και 2-3 ώρες ανοιχτή οθόνη. Ουσιαστικά το μόνο "γκρι" (κι ουχί μελανό) σημείο του κινητού είναι αυτό. Αν αφήσει και under/over-volting ο maxwen ίσως να καταφέρουμε κάτι, αν και έχω την αίσθηση ότι το πρόβλημα είναι οι drivers της Oppo που δεν είναι energy efficient Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Eμένα προσφάτος μου έπεσε και μου έσπασε η οθόνη. Το after sales για την επισκευή του κινητού(για την οθόνη ζήτησαν 159€) ήταν άθλια. Απάντησαν μετά απο 2 μέρες και μετά για κάθε ερώτηση μου ή δική τους περίμενες μια μέρα. Εντάξει καταλαβαίνω οτι είναι Κίνα και δεν ταιριάζουν οι ώρες,αλλα να απαντάω μετά απο 3 λεπτά της απάντησης τους,και να μου απάντάνε την επόμενη,είναι too much.. Τελικά παράγγειλα οθόνη να την αλλάξω μόνος μου,αλλα τελικώς έδωσα το κινητό και μου έμεινε η οθόνη :) Πάντως το κινητό πέρα απο το after sales είναι πολύ ποιοτικό. Αν κάποιος σκέφτεται να δώσει το δικο του Oppo 5 σε λογική τιμή το δικό του,ας ρίξει ενα Pm. Τι κόστος θεωρείς λογικό δηλ. για μία σπασμένη οθόνη? (Motorola RAZR 135euros, SG4 140euros αντίστοιχες περιπτώσεις..) Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Τι κόστος θεωρείς λογικό δηλ. για μία σπασμένη οθόνη? (Motorola RAZR 135euros, SG4 140euros αντίστοιχες περιπτώσεις..) Δεν νομίζω να έγραψα πουθενά για το μη λογικό κόστος οθόνης..Αλλα για το support μετα το σπάσιμο της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosf10 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα.Ποιος απο εσας που εχει ηδη την συσκευη μπορει να μου πει το εξης:Η εφαρμογη wi-fi display που εχει για να απεικονιζει εικονες και βιντεο στην tv χρειαζεται να ειναι συνδεδεμενη σε internet?Εχω μια smart tv απλα ακομη δεν εχω ιντερνετ και θελω να ξερω πως συνδεεται το κινητο με την τηλεοραση.Ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα.Ποιος απο εσας που εχει ηδη την συσκευη μπορει να μου πει το εξης:Η εφαρμογη wi-fi display που εχει για να απεικονιζει εικονες και βιντεο στην tv χρειαζεται να ειναι συνδεδεμενη σε internet?Εχω μια smart tv απλα ακομη δεν εχω ιντερνετ και θελω να ξερω πως συνδεεται το κινητο με την τηλεοραση.Ευχαριστω!:) Καλή χρονιά! Ε, αφού το λέει ο τίτλος (Wi-Fi Display), πως να δουλέψει λοιπόν χωρίς Wi-Fi σύνδεση; Υ.Σ. Πάντως για την ποιότητα του κινητού εγώ το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως είναι εξαιρετική! Μου έχει πέσει πάρα πολλές φορές κάτω, σε διαφορετικές επιφάνειες και ύψη, και το μόνο που έχει πάθει είναι μια αμυχή στη κάτω αριστερή γωνία του, η οποία δεν πολύ-φαίνεται κιόλας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Εχω ενα προβλημα με την συσκευη , εχει χαμηλο ηχο στο ακουστικο οταν με καλουν, με αποτελεσμα μετα δυσκολιας να μπορω να ακουσω σε ανοιχτο χωρο και μερικες φορες ακουω με παραμορφωση . Απο οτι διαβασα στο Oppo forum , και συγκεκριμενα στο OPPO firmware(discontinued) στο thread με θεμα call volume too low , το προβλημα με την χαμηλη ενταση του ακουστικου το ειχαν αρκετοι , αλλα δεν ειδα καπου να δωθηκε καποια λυση . Το προβλημα παρουσιαστηκε απο την πρωτη στιγμη , η συσκευη δεν εχει πεσει ποτε κατω και ειναι αναβαθμισμενη σε V1.0.2i . Εχει παρουσιαστει σε κανεναν απο εσας το ιδιο προβλημα και εαν ναι πως λυθηκε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά!! Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος το Oppo find 5 , εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες, μιας και πρώην χρήστης του Nexus S, το κινητό είναι από άλλο πλανήτη. Με προβλημάτισε η micro sim, αλλά την έκοψα στην Vodafone. Kλειδώνει απίστευτα γρήγορα το WIFI κάτι που ομολογουμένως δεν το περίμενα, παραγγέλθηκε Κυριακή βράδυ, Τετάρτη απόγεμα είχα παραλάβει. Δεν μου άρεσε η διαχείριση της μπαταρίας, ελπίζω ότι θα λυθεί, άλλωστε οι τύποι στο φόρουμ της ΟPPO, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπερα και καλη χρονια και απο μενα :) Το μεσημερακι εφυγε παραγγελια για την κοπελα μου :) Με προβληματισαν τωρα οι αναφορες για θεματα στην μπαταρια, φανταζομαι μια μερα θα της βγαζει χωρις πολυ βαρια χρηση η θα ψαχνομαι? :p ColorOS η Cyan? :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ούτε color ούτε cyanogenmod. Omni. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Απλά έχω δει τους πάντες να λένε για το Color :p από μπαταρία βελτιώνει αυτή τίποτα; το φλασαρισμα Ειναι εύκολο; Τώρα το κινητό με τι θα έρθει; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Tο προηγούμενο που πήρα (και κλάιω την οθόνη του) αρχές Δεκέμβρη ήρθε με την stock. Εχτές που παράγγειλα καινούργιο ήρθε σήμερα :wacko: με colors stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ωραίο :) έτσι και αλλιώς το κινητό δρ θα φάει πολλές μοντες, όσο καλύτερα δουλεύει όπως έρθει τόσο το καλύτερο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Όλοι μιλάνε για την omni.Εγώ πάντως έχω βάλει αυτήν http://www.oppoforums.com/threads/rom-4-4-2-cm-11-0-unofficial-kang-fj-mod-dec-25-2013-alpha.8008/ και είμαι ενθουσιασμένος,και από την rom καθ'αυτή και από την διαχείριση της μπαταρίας σε συνάρτηση με το greenify που κάνει παπάδες.Ρίξτε μια ματιά αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εχεις προβληματα με το bluetooth; Eγω παντως με την colorOS ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εχεις προβληματα με το bluetooth; Eγω παντως με την colorOS ειμαι πολυ ευχαριστημενος Κανένα.Όλα λειτουργούν αψεγάδιαστα.Όσογια την κάμερα δεν είναι σαν της color αλλά χρησιμοποίω την camera mx από playstore και είμαι μια χαρά.Με την color η μπατάρια είχε ένα θεματάκι (όχι μεγάλο βέβαια)αλλά δεν μου άρεσε που ήταν φορτωμένο από εφαρμογές της oppo.Ενώ τώρα καθαρό(όσο γίνεται)kit kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Γιατι δεν τις εδιωξες με ένα root uninstaller? :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts