Jump to content

Oppo Find 5

nikosnt74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 904
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις έβαλα την παραγγελία, ένα 32άρι μαύρο. Θέλω να πιστεύω πως Τρίτη, το αργότερο διότι η αποθήκη της Oppo βρίσκεται στο νησί και αν κρίνω από expansysUK/DHL πάντα οι παραγγελίες έρχονται εντός 24ώρου, θα το έχω στα χέρια μου.

Σπάστηκα λίγο είναι η αλήθεια με το γεγονός του ότι τα EU μοντέλα δεν έχουν τον νέο Soc αλλά δεν @#$%^&*... , έχω το Nexus 4 να χαίρομαι στα AnTuTuοδειδή apps:lol::p

Το ανέφερε και το παιδί λίγο παραπάνω για την soc..

Google Pixel 5

Γεια σας , ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το κινητό από κοντά γιατί όσο και αν μου αρέσει αν δεν το πιάσω στα χέρια μου δεν μπορώ να αποφασίσω τελικά αν πρέπει να προχωρήσω σε αγορά του ή όχι . Γνωρίζεται κάπου στην περιοχή της Αχαιάς που θα μπορούσα να το δω ?

Ευχαριστώ

Γεια σας , ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το κινητό από κοντά γιατί όσο και αν μου αρέσει αν δεν το πιάσω στα χέρια μου δεν μπορώ να αποφασίσω τελικά αν πρέπει να προχωρήσω σε αγορά του ή όχι . Γνωρίζεται κάπου στην περιοχή της Αχαιάς που θα μπορούσα να το δω ?

Ευχαριστώ

Η συσκευή δεν εισάγεται στην Ελλάδα. Τώρα, αν κάποιο σκρουτζομάγαζο το έχει στην "βιτρίνα" του..

Θεωρητικά, το τηλ. πρέπει να μου έρθει αύριο, καθότι η DHL έλεγε 2-3 εργάσιμες. Το status όμως στο oppostyle λέει ακόμα in preparation.. Μπορεί να μην είναι "κινεζιά" η συσκευή, από marketing όμως και cust. service δεν τα πάνε και πολύ καλά..:worry:

Google Pixel 5

Η συσκευή δεν εισάγεται στην Ελλάδα. Τώρα, αν κάποιο σκρουτζομάγαζο το έχει στην "βιτρίνα" του..

Θεωρητικά, το τηλ. πρέπει να μου έρθει αύριο, καθότι η DHL έλεγε 2-3 εργάσιμες. Το status όμως στο oppostyle λέει ακόμα in preparation.. Μπορεί να μην είναι "κινεζιά" η συσκευή, από marketing όμως και cust. service δεν τα πάνε και πολύ καλά..:worry:

κάτι ορθοπεδικά μου βγάζει μόνο .... κάνει και μασαζ το oppo ?

Ένα πολύ γρήγορο update καθότι εχθές το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν το unboxing και ένα αρχικό σετάρισμα.

Η συσκευή παρότι είναι flagship και highspec, εξαιτίας της color rom παρατηρούνται διάφορα μικροκολλήματα στο scrolling. Καθότι έχω από τότε που κυκλοφόρησε και το Ν4 δυστυχώς το scrolling του Oppo το παρατήρησα αμέσως πως έχει θέματα.

Επίσης, δοκίμασα να κάνω sort τα apps στο drawer ανά γράμμα και με έκπληξη διαπίστωσα πως ΔΕΝ υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Από ότι διαβάζω στο oppoforum, η ανανεωμένη color rom θα φέρει διάφορες αλλαγές οπότε είδωμεν..

Γενικά όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος σαν αρχική εικόνα.

Google Pixel 5

Καλησπέρα φίλε shuffle,

Η τελική stable έκδοση της color Rom δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όταν γίνει αυτό σε περίπου 20 μέρες, η πλειοψηφία των μικρό-προβλημάτων θα εξαλειφθεί. Εγώ προσωπικά, επειδή η παραμετροποίηση του δεν με κάλυπτε και τα ενσωματωμένα widgets δεν μου άρεσαν, έβαλα τον SSLAUNCHER και τα custom widgets που ήθελα και είναι όλα κομπλέ τώρα!

Το κινητό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες ανταγωνιστικές προτάσεις και δεν υστερεί σε κανέναν τομέα ιδιαίτερα.

Κωνσταντίνος

Καλησπέρα,

Η συσκευασία περιλαμβάνει ευρωπαικό αντάπτορα για την πρίζα?

Γιατί στο review της συσκευής από το myphone φαίνεται να έχει τον αγγλικό τύπο.

Επίσης δίνεται μαζί και κάποια θήκη?

Καλησπέρα,

Η συσκευασία περιλαμβάνει ευρωπαικό αντάπτορα για την πρίζα?

Γιατί στο review της συσκευής από το myphone φαίνεται να έχει τον αγγλικό τύπο.

Επίσης δίνεται μαζί και κάποια θήκη?

Ναι και στα 2.

Google Pixel 5

που μπορούμε να βρούμε παιδιά κανένα μεταχειρισμένο να αγοράσουμε? δεν πουλάει κανένας....
technoholic maniac reviewer

που μπορούμε να βρούμε παιδιά κανένα μεταχειρισμένο να αγοράσουμε? δεν πουλάει κανένας....

Είδα στο myphone με 350 3 φορές

Καλησπέρα φίλε shuffle,

Η τελική stable έκδοση της color Rom δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όταν γίνει αυτό σε περίπου 20 μέρες, η πλειοψηφία των μικρό-προβλημάτων θα εξαλειφθεί. Εγώ προσωπικά, επειδή η παραμετροποίηση του δεν με κάλυπτε και τα ενσωματωμένα widgets δεν μου άρεσαν, έβαλα τον SSLAUNCHER και τα custom widgets που ήθελα και είναι όλα κομπλέ τώρα!

Το κινητό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες ανταγωνιστικές προτάσεις και δεν υστερεί σε κανέναν τομέα ιδιαίτερα.

Κωνσταντίνος

Έχω βάλει τον Nova από την δεύτερη ημέρα αλλά δεν θέλω να το μπλιμπλικώσω ακόμα πολύ για να δω τι ψάρια πιάνει στην μορφή που είναι τώρα. Φαντάσου ακόμα δεν έχω καν περάσει την 4.2 την beta.

Google Pixel 5

Ευχαριστώ Shuffle!

Από αυτονομία μπαταρίας πως πάει?

Εγώ πλέον τρέχω με CM 10.1 (JB 4.2.2) και Nova Launcher και βγάζω οριακά 2 μέρες, με 2 ώρες οθόνη την ημέρα (φωτεινότητα στο Auto) και ανοιχτό όλη μέρα Data / 3G και ΒΤ (αναγκαστικά, λόγω δουλειάς).Κατευχαριστημένος!!! :D :D

Περιμένουμε νέο Kernel απο τον Faux123 για καλύτερη παραμετροποίηση / διαχείριση του H/W...

Μοναδικό Bug που βρήκα στην CM είναι ότι μερικές φορές, αν τερματίσω μια κλήση απο την οθόνη, κατεβαίνει μόνο του το Notification / Toggle Menu.Το έχουνε και άλλοι στα OppoForums και το έχουμε αναφέρει στον Dev...

@Shuffle: Μακριά απο την 4.2.2 Color ROM.Έχει χειρότερη κατανάλωση μπαταρίας απο την 4.1.1.Αν μπεις λίγο στα OppoForums θα δεις να πέφτει ΤΟ κράξιμο.... :)

Είδα στο myphone με 350 3 φορές

Έχουν φύγει και στα 320 ( τόσο το πήρε συμφοιτητής).

Aν κοιτάς γενικά, αυτήν την περίοδο έχει σκληρούς ( τιμολογιακά και σε δυνατότητες) ανταγωνιστές: στα 250 το nexus 4 16 με ίδιο cpu, στα 375 το Mi3 64άρι με τον 800άρη

ƒ

Το nexus δεν υπερέχει πουθενά, το μόνο που έχει υπερ του είναι το όνομα του (το έχεις βρει καινούργιο ή μεταχειρισμένο στα 250€ στην ελεύθερη αγορά;!). Το mi3 δεν κυκλοφορεί ακόμα ούτως ή άλλως και θα είναι πιο "δυσεύρετο"και με επίφοβη πολιτική εγγύησης και επιστροφής. Λογικό βέβαιο είναι όσο περνάει ο καιρός, αφού το κινητό κυκλοφορεί κοντά στο εξάμηνο, να βγαίνουν καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές προτάσεις όπως είναι όντως το mi3. Το nexus 4 όχι και τόσο...Μοναδικός άμεσος ανταγωνιστής του Find 5 είναι το Xperia Z και αυτό παίζει αρκετά παραπάνω ακόμα. Edited by Feregorn

Το nexus δεν υπερέχει πουθενά, το μόνο που έχει υπερ του είναι το όνομα του (το έχεις βρει καινούργιο ή μεταχειρισμένο στα 250€ στην ελεύθερη αγορά;!). Το mi3 δεν κυκλοφορεί ακόμα ούτως ή άλλως και θα είναι πιο "δυσεύρετο"και με επίφοβη πολιτική εγγύησης και επιστροφής. Λογικό βέβαιο είναι όσο περνάει ο καιρός, αφού το κινητό κυκλοφορεί κοντά στο εξάμηνο, να βγαίνουν καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές προτάσεις όπως είναι όντως το mi3. Το nexus 4 όχι και τόσο...Μοναδικός άμεσος ανταγωνιστής του Find 5 είναι το Xperia Z και αυτό παίζει αρκετά παραπάνω ακόμα.

Έχω το Ν4 από τότε που κυκλοφόρησε για 1η φορά στο Play Store. Έχει το ίδιο ακριβώς hw με το oppo οπότε όλα είναι θέμα sw.

Google Pixel 5

Οθόνη, κάμερα, otg το oppo δε θα λεγα οτι εχουν ίδιο hw

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Οθόνη, κάμερα, otg το oppo δε θα λεγα οτι εχουν ίδιο hw

Έχεις δίκιο, απλώς αναφερόμου στο h/w που συνήθως κοιτάει ο κόσμος, soc/gpu/ram.

Google Pixel 5

Έχεις δίκιο, απλώς αναφερόμου στο h/w που συνήθως κοιτάει ο κόσμος, soc/gpu/ram.

Δεν είναι μόνο αυτά που κρίνουν ένα κινητό! Επίσης από ότι ξέρω το Find 5 δεν έχει δυστυχώς otg. Αυτό είναι η μοναδική του έλλειψη για μένα...

Ευχαριστώ

Καλημερα φιλε μου. Ειμαι απο Αχαια, οτι θελεις, στειλε μου pm.