navi55 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Απ' ότι έχω διαβάσει δεν χρειάζεται. Δεν έχει καμία σχέση με το nfc. Βέβαια προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) Το δικό μου (που έγινε "πρώτο" κινητό τώρα λόγω πώλησης του S3) με ανοικτά τα πάντα (wifi-3G-location..) κρατάει 22-24 ώρες. Με 1 ώρα κλήσεις, αρκετά μηνύματα αλλά χωρίς push e-mail. Αλλά νομίζω δεν έστρωσε ακόμα! Λογικά, 2 ημέρες θα βγάζει. Απο "μαμά" S3 είναι αρκετά καλύτερο με τις ίδιες συνθήκες. Edited May 7, 2014 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα και από μένα, μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία σχετικά με την μπαταρία του 620 επειδή έχω ψάξει αρκετά και όλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα με την μπαταρία του. Αληθεύει αυτό? Δηλαδή με μέτρια χρήση δεν μπορεί να βγάλει ούτε 2 μέρες? Απλά είμαι ανάμεσα στο 620 και στο 525 και το θέμα της μπαταρίας είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο. Προσφατα το πηρα αλλα και γω διαπιστωσα αυτο που λεει ο navi55.2 μερες με μετρια χρηση , μια μερα με πιο βαρια.περιμενα λιγοτερα πραγματα αλλα τελικα εξεπλαγην θετικα. Το καλο ειναι αλλο:απο 30% εως 100% μπορει να κανει και 2 ωρες μονο να φορτισει.φορτιζει σφαιρα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μία ώρα θέλεις να πεις. ;) Η μπαταρία είναι 1300 mah και ο φορτιστής 1,3mA. Σε μία ώρα και κάτι φορτίζει στο 100% (επειδή όσο φορτίζει γίνεται και μία μικρή κατανάλωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μία ώρα θέλεις να πεις. ;) Η μπαταρία είναι 1300 mah και ο φορτιστής 1,3mA. Σε μία ώρα και κάτι φορτίζει στο 100% (επειδή όσο φορτίζει γίνεται και μία μικρή κατανάλωση). σε πιστευω.να σου πω δεν τοχω κοιταξει στη μια ωρα γιατι δε φανταζομουνα πως μπορει ναχει φορτισει ηδη....κοιταω στις 2 ωρες και παντα το βρισκω φορτισμενο!μια ωρα;φοβερο.ουτε αλλη μπαταρια θες ουτε τιποτα.....με ενα φορτιστη ή καλωδιο usb ξενοιαζεις... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπερα και παλι στο ομορφο και πρακτικο site.Που λετε πηγα σημερα public να παρω το 520 στα 139 ευρω και διπλα ειχε σε προσφορα το 620 στα 129 για λιγες μερες!!σαστισα και δεν πηρα τιποτα εντω μεταξυ μου ειπε ενας φιλος να παω να παρω το 625 απο το kaizer στα 140 που το εχει αλλα ευρωπαικο(ξαναλεω)....Τωρα δεν πηρα τιποτα και αν προβληματιστω κι αλλο θα νευριασω κ θα τα φαω τα λεφτα!!χεχεχε!Ανθρωπο ζητω για βοηθεια! τι να αποφασισω???περιμενω εναγωνιως την ειλικρινη σας απαντηση διοτι σας εχω εμπιστοσυνη!!ασε που με ρωτησαν LUMIA????μα γιατι να αφησεις τα android??και προσπαθουσε να με πεισει να παρω παλι android αλλα οκ δεν μασαω!Θελω να δοκιμασω και lumia!Τι σκατα ποσοστα παιρνουν??φιλακια σε ολους Εγω πηρα το 620 στα 140 και δεν το μετανιωσα καθολου.τι απορια εχεις δεν εχω καταλαβει.... Εντιτ:για να γινω πιο συγκεκριμενος,τι ζητας απο ενα κινητο;τι ξες να ρωτησεις για το 620; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Διαγράφηκαν ποστ. Παρακαλώ εφόσον ρωτάμε κάτι σε ένα θέμα από το οποίο παίρνουμε απάντηση δεν έχει νόημα να το ξαναρωτάμε αυτούσιο σε άλλο θέμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δεν προλαβα να δω τιποτα.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Είχα δει και εγ'ω το 620 στα Public, αλλά η τιμή αφορούσε τα εκθεσιακά κομάτια, άρα θέλει καλό ξεσκόνισμα η συσκευή. Εκτός και αν έφεραν καινούργια παρτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλησπερα παιδια! Εχει η μητερα μου το 620 και εδω και καποιες βδομαδες στα δεξια της οθονης εχουν βγει μαυρες καθετες γραμμες που κρυβουν το 1/4 της οθονης. Το touch δουλευει κανονικοτατα, δηλ παραδειγμα οταν γραφει μηνυματα τα γραμματα που ειναι κρυμμενα απο τις μαυρες γραμμες πατιουνται κανονικα και ας μη φαινονται. Αυτο σημαινει οτι θελει αλλαγη της LCD οθονης ετσι; όχι του digitizer σωστα? ξερετε μηπως που μπορω να βρω οθονη σε ελλαδα? εψαξα στο skroutz αλλα την εχουν 45 ευρω ενω στο ebay την εχουν 15 ειναι κοροιδεια. Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλησπερα παιδια! Εχει η μητερα μου το 620 και εδω και καποιες βδομαδες στα δεξια της οθονης εχουν βγει μαυρες καθετες γραμμες που κρυβουν το 1/4 της οθονης. Το touch δουλευει κανονικοτατα, δηλ παραδειγμα οταν γραφει μηνυματα τα γραμματα που ειναι κρυμμενα απο τις μαυρες γραμμες πατιουνται κανονικα και ας μη φαινονται. Αυτο σημαινει οτι θελει αλλαγη της LCD οθονης ετσι; όχι του digitizer σωστα? ξερετε μηπως που μπορω να βρω οθονη σε ελλαδα? εψαξα στο skroutz αλλα την εχουν 45 ευρω ενω στο ebay την εχουν 15 ειναι κοροιδεια. Ευχαριστω εκ των προτερων! εγγύηση δεν έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Δεν μπορεί να μην έχει. Από τότε που κυκλοφόρησε η συσκευή δεν έχει λήξει η εγγύηση. Εκτός αν έχει γίνει κακή χρήση της συσκευής και έχει βγει εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Νέο Update για τα 8.1 Από την 8.10.12359.845 πάτε στην 8.10.12382.878. Μιλάνε για βελτιώσεις στην μπαταρία κ.α και για να την "δείτε" θα πρέπει να έχετε την Developers Preview εφαρμογή. Το εγκαθιστώ τώρα! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Σε κάποιες σελίδες λέει ότι απαιτείται αλλη νεωτερη έκδοση flash. Download απο το παράθυρο αυτο δεν κάνει. Τι κάνουμε? Έχω την black έκδοση windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Σε κάποιες σελίδες λέει ότι απαιτείται αλλη νεωτερη έκδοση flash. Download απο το παράθυρο αυτο δεν κάνει. Τι κάνουμε? Έχω την black έκδοση windows δεν υποστηρίζουν flash τα windows phone βασικά κανένας πλέον δεν θέλει flash player :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Η ίδια σελίδα με android ios ακομα και με αλλο browser των windows πχ spiral φορτώνει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 καλημερα σε ολους. το εχω ξαναγραψει και θα κανω αλλη μια αναφορα. μετα την αναβαθμιση της μπλακ η συσκευη μου αρχισε να παρουσιαζει διαφορα κολληματα. ενω στην αρχη αυτα ηταν σε σχεση με την χρηση 3g τωρα εχουν γινει περισσοτερα. οι εφαρμογες κλεινουν μονες τους η με πετανε αργει να κλεισει το wii fii και κολλαει και γενικοτερα μου παροσιαζει τετοια συμπεριφορα αρκετα συχνα με αποτελεσμα να χρειαζεται συχνα reset. αν ηταν Η/Υ θα του ειχα κανει φορματ. τωρα δεν ξερω τι πρεπει να κανω. μηπως πρεπει να κανω σαν τα android και να την κλεινω την συσκευη καποιες ωρες; μηπως χρειαζεται καθαρισμα με καποια εφαρμογη; αν μπορει καποιος να συμβουλεψει καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Και στο κινητό μπορείς να κάνει "format". Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις -> πληροφορίες -> επαναφορά του τηλεφώνου σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 "Η καρτα sd εχει καποιο προβλημα,συνδεστε τη σε υπολογιστη" Κολληματα οθονης (3 φορες βαλε βγαλε μπαταρια τον τελευταιο 1.5 μηνα) .και τοχω για δευτερο... Εσυ κυρα sd παρε ενα φορματ τωρα (κλαση 10 παρακαλω...) και περιμενε. Εσυ 620 που με ξενυχτας νυχτιατικο εχεις μια ευκαιρια μεχρι την official 8.1.δε βαζω την preview για να μην εκνευριστω περισσοτερο. Ο,τι βλακεια κανεις μετα την 8.1 εφυγες απο το μπαλκονι και δε θα λυπηθω καθολου τα 140€... Αει συγχτηρι...Δε μπορω να βρω απροβληματιστο κινητο;;;πρεπει να παρω o.g ξανα? Υγ:υποψιαζομαι πως ολα αυτα τα καλικοσφυρια τα προκαλεσε η εφαρμογη insider την οποια ξηλωσα παρ'αυτα... Οψομεθα... Καλο βραδυ... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τί κολλήματα σου κάνει η οθόνη? Μήπως όταν πατάς το κουμπί να ανοίξει η οθόνη και πας να την ξεκλειδώσεις δεν ανταποκρίνεται? Αν ναι τότε το πιο πιθανό να φταίει όντως η κάρτα μνήμης, όπου με ένα format της κάρτας στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τί κολλήματα σου κάνει η οθόνη? Μήπως όταν πατάς το κουμπί να ανοίξει η οθόνη και πας να την ξεκλειδώσεις δεν ανταποκρίνεται? Αν ναι τότε το πιο πιθανό να φταίει όντως η κάρτα μνήμης, όπου με ένα format της κάρτας στρώνει. Ακριβως αυτο... ειδικα οταν εχω συνδεδεμενο bluetooth ακουστικο (μαλλον ασχετο). Εκανα φορματ στην καρτα και περιμενω... Εντυπωση μουκανε το insider που σχεδον παντα τοβλεπα να τρεχει στο παρασκηνιο (πατωντας παρατεταμενα το back ηταν παντα παρον...) Εννοειται απολειπειν ο θεος το insider... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 "Η καρτα sd εχει καποιο προβλημα,συνδεστε τη σε υπολογιστη" Κολληματα οθονης (3 φορες βαλε βγαλε μπαταρια τον τελευταιο 1.5 μηνα) .και τοχω για δευτερο... Εσυ κυρα sd παρε ενα φορματ τωρα (κλαση 10 παρακαλω...) και περιμενε. Εσυ 620 που με ξενυχτας νυχτιατικο εχεις μια ευκαιρια μεχρι την official 8.1.δε βαζω την preview για να μην εκνευριστω περισσοτερο. Ο,τι βλακεια κανεις μετα την 8.1 εφυγες απο το μπαλκονι και δε θα λυπηθω καθολου τα 140€... Αει συγχτηρι...Δε μπορω να βρω απροβληματιστο κινητο;;;πρεπει να παρω o.g ξανα? Υγ:υποψιαζομαι πως ολα αυτα τα καλικοσφυρια τα προκαλεσε η εφαρμογη insider την οποια ξηλωσα παρ'αυτα... Οψομεθα... Καλο βραδυ... :) Ωραία τα λες! Με χιούμορ. Έχω την (μικρή είναι η αλήθεια) ιδέα πως μας έπεσε βαριά ολίγον η Black. Εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω τις κουκκίδες και το φόρτωση ακόμα και όταν έχω 2-3 εφαρμογές στο background. Δεν το κατηγορώ αλλά απλά έτσι μου φάνηκε σε εμένα γιατί τελευταία το χρησιμοποίησα αναγκαστικά ως πρώτο και οχι ως δεύτερο κινητό. Προσωπικά, αν και ευφάνταστο και διαφορετικό απο τα άλλα το UI της Ms δεν μου άρεσε αρκετά. Κρατάω την συσκευή γιατί μου αρέσει έτσι μικρή και εύκολη. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 :) Ωραία τα λες! Με χιούμορ. Έχω την (μικρή είναι η αλήθεια) ιδέα πως μας έπεσε βαριά ολίγον η Black. Εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω τις κουκκίδες και το φόρτωση ακόμα και όταν έχω 2-3 εφαρμογές στο background. Δεν το κατηγορώ αλλά απλά έτσι μου φάνηκε σε εμένα γιατί τελευταία το χρησιμοποίησα αναγκαστικά ως πρώτο και οχι ως δεύτερο κινητό. Προσωπικά, αν και ευφάνταστο και διαφορετικό απο τα άλλα το UI της Ms δεν μου άρεσε αρκετά. Κρατάω την συσκευή γιατί μου αρέσει έτσι μικρή και εύκολη. Νασαι καλα. :) Αν δεις και την ωρα που τογραφα το μηνυμα θα καταλαβεις πως εκτος απο χιουμορ ,ωρες ωρες εχω και ιωβειο υπομονη... :lol: Τελος παντων,περα απο τα αστειακια μου,εχω βασιμες ελπιδες πως σε λιγους μηνες το update θα μεταμορφωσει το κινητο μας. Και με νεα features και με καλυτερη ανταποκριση και ui. Οι τελιτσες μου σπανε λιγο τα νευρα αλλα οπως πολυ σωστα ειπες,τοχω για δευτερο. Οποτε μικρο το κακο.αν τοχα κυρια συσκευη θαχε πεταχτει δεκα φορες ταμπλω οπως στο ματς σημερα...;) ΝΑ συμπληρωσω πως μετα το φορματ της καρτας μνημης δεν παρουσιαστηκε τιποτα αλλο... Οποτε ειμαι λιγο αισιοδοξος με την microsoft-nokia οσον αφορα το μελλον... Θα δειξει. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Χαίρεται. Προσπαθώ να σετάρω ένα Lumia 620 που αγόρασα σε συγγενικό πρόσωπο. Το προηγούμενό της ήταν Symbian S40. Μπορώ να περάσω τα δεδομένα της απευθείας μέσω κάποιου Nokia Suite; Από επαφές μέχρι φωτογραφίες... Edit Εντάξει, βρήκα κάτι, δε θα χειαστεί. Edited May 30, 2014 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Χαίρεται. Προσπαθώ να σετάρω ένα Lumia 620 που αγόρασα σε συγγενικό πρόσωπο. Το προηγούμενό της ήταν Symbian S40. Μπορώ να περάσω τα δεδομένα της απευθείας μέσω κάποιου Nokia Suite; Από επαφές μέχρι φωτογραφίες... Edit Εντάξει, βρήκα κάτι, δε θα χειαστεί. Me bluetooth τις επαφές με την εφαρμογή μεταφορά δεδομένων. Τις φωτογραφίες με copy paste.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts