Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι. ειχα 8.1 developers και γυρισα στα 8

Δεν έκανα φορμάτ και πήγα σε φίλου. Τελικά σε 8άρια βλέπει το τηλ/νο αλλά... [ATTACH]44109[/ATTACH]...

Με τα 8.1 έχω κάποια κολληματάκια. Κάποιες φορές όταν βγαίνω από τον browser όλα τα tiles είναι πράσινα. Δεν δείχνει δηλαδή τα κανονικά εικονίδια. Στον ie όταν πατάω να μου εμφανίσει τις καρτέλες υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση και τα εφέ δεν είναι πολύ smooth. Προχθές τραβούσα φωτογραφίες και όταν πήγα μετά να τις δω είδα ότι δεν αποθηκεύτηκαν.

Καλές λοιπόν οι νέες προσθήκες αλλά όσο περνάνε οι μέρες εμφανίζονται τα bugs..

Με τα 8.1 έχω κάποια κολληματάκια. Κάποιες φορές όταν βγαίνω από τον browser όλα τα tiles είναι πράσινα. Δεν δείχνει δηλαδή τα κανονικά εικονίδια. Στον ie όταν πατάω να μου εμφανίσει τις καρτέλες υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση και τα εφέ δεν είναι πολύ smooth. Προχθές τραβούσα φωτογραφίες και όταν πήγα μετά να τις δω είδα ότι δεν αποθηκεύτηκαν.

Καλές λοιπόν οι νέες προσθήκες αλλά όσο περνάνε οι μέρες εμφανίζονται τα bugs..

Αυτό ακριβώς συν μικροασυμβατότητες εφαρμογών που δεν θα περιμένω πότε και αν θα αναβαθμιστούνε. Γι αυτό επιστροφή στα 8.0 που τα είχα στρωμέννα αλλά δεν...

Μόλις εγκατέστησα και εγώ τα WP 8.1 στο Lumia μου.Πραγματικά οι αλλαγές είναι πολλές αλλά υπάρχει και μια υπενθύμιση στο link που σου στέλνει η Microsoft για να δεις τα καινούρια features που λέει ότι κάποια απο τα καινούρια features θέλουν κινητό με 1 Gb μνήμη!
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Μόλις εγκατέστησα και εγώ τα WP 8.1 στο Lumia μου.Πραγματικά οι αλλαγές είναι πολλές αλλά υπάρχει και μια υπενθύμιση στο link που σου στέλνει η Microsoft για να δεις τα καινούρια features που λέει ότι κάποια απο τα καινούρια features θέλουν κινητό με 1 Gb μνήμη!

ποια είναι αυτά ; :blink:

πρώτη φορά το ακούω αυτό

Να σε ρωτήσω κάτι που είναι offtopic. Σήμερα τα εγκατέστησες; Και αν, ναι, το έκανες μέσω της εφαρμογής Preview for developers, από το store;

Huawei Nova 5T

Μόνο έτσι γίνεται μέσω της εφαρμογής. Μετα ψάχνεις για αναβάθμισεις μέσω του τηλ/νου και τη κατεβάζεις

Εγώ μετα από αυτό έκανα αναζήτησή για ενημερώσεις και άρχισε το βιολί. Εμένα βέβαια δε μου άρεσε το κομμάτι που λέει ότι δε μπορείς να γυρίσεις πίσω, πράγμα που το διαπιστώνω σιγά σιγά...

Bugs προφανώς και υπάρχουν (για Preview μιλάμε) καθώς και ασυμβατότητα με μερικές εφαρμογές (βλ. Quiet Hours κ.α).

Από 'κει και πέρα την είδα, την ευχαριστήθηκα, μου έφυγε η πολύ φαγούρα, οπότε μπορώ να περιμένω πιο χαλαρά για την τελική και

φυσικά θέλω να γυρίσω πίσω λόγω των ανωτέρω bug. Πράγμα που πολλοί μου το λέγατε "piece of cake" αλλά ΔΕΝ το βλέπω όμως...

Για όσους θέλουν να γυρίσουν πίσω σε stock 8.0 βρήκα αυτόν τον οδηγό. Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό

Για όσους θέλουν να γυρίσουν πίσω σε stock 8.0 βρήκα αυτόν τον οδηγό.

δεν ξέρω γιατί σε σένα δεν γίνεται . αλλά με το Nokia Software Recovery Tool με υπολογιστή 8.1 pro windows έγινε τόσο γρήγορα που δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι παραπάνω απο wp 8.1 preview σε 8

Edited by impreza_sti
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξέρω γιατί σε σένα δεν γίνεται . αλλά με το Nokia Software Recovery Tool με υπολογιστή 8.1 pro windows έγινε τόσο γρήγορα που δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι παραπάνω απο wp 8.1 preview σε 8

Λοιπόν Βάζοντας το Nokia Care Suite που κατέβασα από τον πιο πάνω οδηγό που προείπα, έβαλε στην αρχή της εγκατάστασης

πολλούς περισσότερους drivers οπότε το θέμα της αναγνώρησης στα windows 7 λύθηκε.

Μετά από αυτό είπα να ξαναδοκιμάσω με το Nokia Recovery Tool το οποίο δούλεψε και αυτό.

Άρα το πρόβλημα που μου εμφάνησε ήταν το πρώτο που αφορούσε τους servers της Nokia και όχι ότι δεν υποστήριζε το 8.1 τηλ/νο.

Λοιπόν Βάζοντας το Nokia Care Suite που κατέβασα από τον πιο πάνω οδηγό που προείπα, έβαλε στην αρχή της εγκατάστασης

πολλούς περισσότερους drivers οπότε το θέμα της αναγνώρησης στα windows 7 λύθηκε.

Μετά από αυτό είπα να ξαναδοκιμάσω με το Nokia Recovery Tool το οποίο δούλεψε και αυτό.

Άρα το πρόβλημα που μου εμφάνησε ήταν το πρώτο που αφορούσε τους servers της Nokia και όχι ότι δεν υποστήριζε το 8.1 τηλ/νο.

τώρα όλα καλά δηλαδή ? μπόρεσες να το επαναφέρεις ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τώρα όλα καλά δηλαδή ? μπόρεσες να το επαναφέρεις ?

Ναι, ίσα που τέλειωσα όλο το σετάρισμα. (εφαρμογές, ρυθμίσεις κ.λ.π) :wink:

Ναι, ίσα που τέλειωσα όλο το σετάρισμα. (εφαρμογές, ρυθμίσεις κ.λ.π) :wink:

άντε όλα καλά ! έχω ένα ερώτημα μόνο η αναβαθμίσεις τον εφαρμογών δεν γινοντε αυτόματα ? π.χ όπως στα android ? δεν σε ειδοποιει το μάρκετ ? έβαλα μια εφαρμογή που της κάνει update sysapp pusher αλλά με χαλάει που τρέχει στο παρασκήνιο όλοι την ώρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

άντε όλα καλά ! έχω ένα ερώτημα μόνο η αναβαθμίσεις τον εφαρμογών δεν γινοντε αυτόματα ? π.χ όπως στα android ? δεν σε ειδοποιει το μάρκετ ? έβαλα μια εφαρμογή που της κάνει update sysapp pusher αλλά με χαλάει που τρέχει στο παρασκήνιο όλοι την ώρα

Εγώ επειδή έχω λίγες και μόλις τις έβαλα έχουν μπει οι πιο τελευταίες. Τώρα οι άλλες όποτε εμφανιστούν. Με αυτό πάλι εγώ ποτέ ΔΕΝ είχα

πρόβλημα καθώς έβλεπα συχνά updates. Για του συστήματος πάλι τις έβαζα από αυτό.

Επίσης να έχεις το wi-fi πάντα ανοιχτό. Είναι μια ρύθμιση στις ιδιότητές του.

Εγώ επειδή έχω λίγες και μόλις τις έβαλα έχουν μπει οι πιο τελευταίες. Τώρα οι άλλες όποτε εμφανιστούν. Με αυτό πάλι εγώ ποτέ ΔΕΝ είχα

πρόβλημα καθώς έβλεπα συχνά updates. Για του συστήματος πάλι τις έβαζα από αυτό.

Επίσης να έχεις το wi-fi πάντα ανοιχτό. Είναι μια ρύθμιση στις ιδιότητές του.

οκ σε ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά. Έχει μια φίλη το 620 και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ενω πρίν την επαναφορά είχε βάλει κανονικά το email, μεταά την επαναφορά δε δέχεται το email. Τι γίνεται, ξέρει κάποιος;;

Καλησπέρα παιδιά. Έχει μια φίλη το 620 και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ενω πρίν την επαναφορά είχε βάλει κανονικά το email, μεταά την επαναφορά δε δέχεται το email. Τι γίνεται, ξέρει κάποιος;;

Δεν νομίζω να παίζει κάτι με αυτό.

Είναι σίγουρη για το ποιό e-mail είχε βάλει;

Δεν νομίζω να παίζει κάτι με αυτό.

Είναι σίγουρη για το ποιό e-mail είχε βάλει;

Είναι σίγουρη για το e-mail. Αυτό τη ρώτησα κι εγώ αλλά επιμένει πως αυτό είναι το σωστό!

Είναι σίγουρη για το e-mail. Αυτό τη ρώτησα κι εγώ αλλά επιμένει πως αυτό είναι το σωστό!

Ας δοκιμάσει ένα soft reset και να ξαναπροσπαθησει.

Huawei Nova 5T