haigoeo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Α,μάλιστα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια παιδιά :),ειδικά τέτοια ώρα :lol: Χτες εγινε διαθεσιμο το halo και για συσκευες με 512 ram οποτε μαλλον θα μπορεις να το κανεις install! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Εγώ ακόμα δεν το βλέπω διαθέσιμο στο store. Κάποιος άλλος το βλέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Εγώ ακόμα δεν το βλέπω διαθέσιμο στο store. Κάποιος άλλος το βλέπει; Οχι στο ελληνικο δεν το βλεπω ουτε εγω. Αν πας μεσω της εφαρμογης του wpcentral το βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Δε θα βγει σύντομα καμιά νέα έκδοση; Η amber δεν βγήκε ακόμη για το 620; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavourakos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 παιδια ελεος με αυτο το τηλ...μολις εκανα το 16ο reboot..και με amber περασμενη.Τα νευρα κροσια.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 παιδια ελεος με αυτο το τηλ...μολις εκανα το 16ο reboot..και με amber περασμενη.Τα νευρα κροσια.. Για πες καμια λεπτομερεια, αρχισε μετα την amber ή απο πριν; Παντως δεν ειναι φυσιολογικο, ή κανενα app σου κανει ζημια ή εχει προβλημα η συσκευη. Σε 2 μηνες μονο μια φορα μου εκανε reboot σε ενα game. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavourakos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εχω δοκιμασει τα παντα αστο..καταληγω πως το εν λογω μοντελο ειναι defective..θα γυρισω στο ios να βρω την υγεια μου..κριμα γιατι ειναι ωραιο λειτουργικο (οταν θελει).. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Πώς έκανες την αναβάθμιση? Μέσω ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavourakos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 περασα ενα ελληνικο vodafone branded rom και στη συνεχεια μεσω nsu την εβγαλε μονο του. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Από την nokia δεν ενδείκνυται ο τρόπος που αναφέρεις. Κάτι δεν θα έγινε σωστά για να σου κάνει reboot. http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavourakos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 ναι καλα..το ειδα και απο πριν..ακριβως η ιδια συμπεριφορα.Τα reboots τα κανω εγω οταν κολαει και αρχιζει η οθονη και κινει αναρχα τα εικονιδια,βεβαια υπαρχουν και μερες που χρειαζεται μονο ενα reboot και βγαζω μια μερα απροβληματιστα.αστα σου λεω.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εχω δοκιμασει τα παντα αστο..καταληγω πως το εν λογω μοντελο ειναι defective..θα γυρισω στο ios να βρω την υγεια μου..κριμα γιατι ειναι ωραιο λειτουργικο (οταν θελει).. Γιατι δεν πας σε ενα Νοκια να σου περασουν το firmware ξανα; Ειναι μεσα στην εγγυηση αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavourakos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 ευχαριστω για το feedback αλλα εγκαταλειπω καθε προσπαθεια πια..καλη συνεχεια σε εσας και ευχομαι να μη τραβηξετε αυτα που τραβαω εγω καθημερινα..καλη συνεχεια συνforumητες! Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 ευχαριστω για το feedback αλλα εγκαταλειπω καθε προσπαθεια πια..καλη συνεχεια σε εσας και ευχομαι να μη τραβηξετε αυτα που τραβαω εγω καθημερινα..καλη συνεχεια συνforumητες! Συγνώμη αλλα αυτά που σου συμβαίνουν δεν είναι φυσιολογικά. Για πολλά μπορείς να κατηγορήσεις το λειτουργικό αλλα όχι για τέτοια θέματα. Εκεί και οι "εχθροί" πάνε πάσο. Πιστεύω λοιπόν πως κάτι τρέχει με την συσκευή σου (πιθανόν ελλαττωματική) ή έκατσε κάπως το update. Σε καθε περίπτωση θα βοηθούσε μια βολτα από ένα Nokia care. Εφόσον είπες οτι σου αρεσει το λειτουργικό είναι κρίμα να μη του δώσεις μια πραγματική ευκαιρία. Αν παλι επιμένεις για επιστροφή σου στα παλιά σου λημέρια τότε ok. Εσύ αποφασίζεις....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Δηλαδή αν σου τύχει αυτή η περίπτωση σε ios και android θα παρατήσεις όλα τα λειτουργικά? Όπως βλέπεις πρόκειται για συγκεκριμένο πρόβλημα που υπάρχει δυνατότητα να λυθεί αν το επιστρέψεις στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Κατεβαινει η amber, για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) @haigoeo νομίζω ίδιας χώρας συσκευή έχουμε. Έκανα και εγώ έλεγχο (ξανά) μου έβγαλε την ενημέρωση και έκανα την εγκατάσταση. Double tap δυστυχώς δεν έχει. :down: Υποτίθεται υποστηρίζεται για το 620 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4851602#post4851602 Edited September 3, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 @haigoeo νομίζω ίδιας χώρας συσκευή έχουμε. Έκανα και εγώ έλεγχο (ξανά) μου έβγαλε την ενημέρωση και έκανα την εγκατάσταση. Double tap δυστυχώς δεν έχει. :down: Υποτίθεται υποστηρίζεται για το 620 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4851602#post4851602 Ναι δυστυχως δεν εχει double tap, ειναι λαθος το διαγραμμα αυτο. Το ειχα διαβασει και επισημα στο forum της νοκια οτι δεν θα το εχει το 620 (ουτε το 520, 720). Data sense και block calls λειτουργουν καλα, μ'αρεσε επισης λιγο που ασχοληθηκα το colour profile. Νομιζω βελτιωθηκε το φλας στην καμερα, αλλα θα το δω αυριο πιο καλα. Το glance screen ενταξει, δεν τρελαθηκα. Θα θελα να εχει αναπ. email κλπ. Περασα και το smart cam, πολυ καλη εφαρμογη. Θελω να δω αυριο αν γινεται να παρουμε και εμεις με trick οπως το 820, το pro camera. Αν και το proshot που εχω με καλυπτει. Αααα και δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα πηρα την πρωτη μου ειδοποιηση στο facebook beta μετα απο καιρο :lol: Navi ειδες τιποτα αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εγώ κυρίως το Data sense περίμενα το οποίο δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως βλέπουμε την χρήση που έχει γίνει. Βλέπω να έχουν καταναλωθεί 2mb από χθες το βράδυ (που όντως έχουν καταναλωθεί) αλλά στην χρήση δεν φαίνεται πουθενά. Φαίνεται η πράσινη ένδειξη μόνο για χρήση που έγινε μέσω wifi. Και εγώ θα ήθελα στην glance screen να έχει τέτοιες ειδοποιήσεις. Είναι πολύ πιο πρακτικές από το να δεις απλά την ώρα! Υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση όταν πατούσα να μπω στις ρυθμίσεις, πλέον δεν υπάρχει! Γενικότερα τίποτα το ιδιαίτερο. Τόσος καιρός για μία απλή αναβαθμισούλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εγώ κυρίως το Data sense περίμενα το οποίο δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως βλέπουμε την χρήση που έχει γίνει. Βλέπω να έχουν καταναλωθεί 2mb από χθες το βράδυ (που όντως έχουν καταναλωθεί) αλλά στην χρήση δεν φαίνεται πουθενά. Φαίνεται η πράσινη ένδειξη μόνο για χρήση που έγινε μέσω wifi. Και εγώ θα ήθελα στην glance screen να έχει τέτοιες ειδοποιήσεις. Είναι πολύ πιο πρακτικές από το να δεις απλά την ώρα! Υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση όταν πατούσα να μπω στις ρυθμίσεις, πλέον δεν υπάρχει! Γενικότερα τίποτα το ιδιαίτερο. Τόσος καιρός για μία απλή αναβαθμισούλα.. Στην καρτελα Χρηση δεν σου δειχνει ποια προγραμματα εχουν καταναλωσει τι; Καπως ετσι δηλαδη https://skydrive.live.com/redir?resid=899E8D2CA4CAA936!327&authkey=!AMvtVoyFG2SGkC0&v=3 Μου δουλεψε και το nokia camera pro με το κολπακι!! Ωραιο προγραμμα, εχει και ζουμ στο video που μου ελειπε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 χθες το βραδυ εβγαλε μια αναβαθμιση...την περασα..αλλα δεν βλεπω πουθενα amber... δεν μπορω να καταλαβω και καμια αλλαγη...χμ χμ χμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εσείς που πήρατε το update έχετε vodafone; Εγώ ακόμα με cosmote δεν μου έχει βγάλει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εσείς που πήρατε το update έχετε vodafone; Εγώ ακόμα με cosmote δεν μου έχει βγάλει τίποτα. οταν ανοιγω το τηλ εχει το σημα της vodafone σλλα η καρτα μου ειναι κοσμοτε...γι αυτο δεν μου εβαλε ττην αμπερ?? και τι μου περασε χθες?? δεν βγαζω ακρη,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μπες στις ρυθμίσεις στις πληροφορίες και δες την έκδοση του λειτουργικου που λέει εκεί. Η sim δεν παίζει κανένα ρόλο... H αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για variant Voda αλλά όχι για Cote... http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλημερα παιδια.Επειδη ενδιαφερομαι να παρς κινητο ποιο να προτιμησω?στο 620 η αξιζει τα 50 ευρω διαφορα και να παω στο 820? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts