Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α,μάλιστα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια παιδιά :),ειδικά τέτοια ώρα :lol:

Χτες εγινε διαθεσιμο το halo και για συσκευες με 512 ram οποτε μαλλον θα μπορεις να το κανεις install!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ ακόμα δεν το βλέπω διαθέσιμο στο store. Κάποιος άλλος το βλέπει;

Οχι στο ελληνικο δεν το βλεπω ουτε εγω. Αν πας μεσω της εφαρμογης του wpcentral το βγαζει.

παιδια ελεος με αυτο το τηλ...μολις εκανα το 16ο reboot..και με amber περασμενη.Τα νευρα κροσια..
:respect:

παιδια ελεος με αυτο το τηλ...μολις εκανα το 16ο reboot..και με amber περασμενη.Τα νευρα κροσια..

Για πες καμια λεπτομερεια, αρχισε μετα την amber ή απο πριν; Παντως δεν ειναι φυσιολογικο, ή κανενα app σου κανει ζημια ή εχει προβλημα η συσκευη. Σε 2 μηνες μονο μια φορα μου εκανε reboot σε ενα game.

Εχω δοκιμασει τα παντα αστο..καταληγω πως το εν λογω μοντελο ειναι defective..θα γυρισω στο ios να βρω την υγεια μου..κριμα γιατι ειναι ωραιο λειτουργικο (οταν θελει)..

Από την nokia δεν ενδείκνυται ο τρόπος που αναφέρεις. Κάτι δεν θα έγινε σωστά για να σου κάνει reboot.

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/

ναι καλα..το ειδα και απο πριν..ακριβως η ιδια συμπεριφορα.Τα reboots τα κανω εγω οταν κολαει και αρχιζει η οθονη και κινει αναρχα τα εικονιδια,βεβαια υπαρχουν και μερες που χρειαζεται μονο ενα reboot και βγαζω μια μερα απροβληματιστα.αστα σου λεω..

Εχω δοκιμασει τα παντα αστο..καταληγω πως το εν λογω μοντελο ειναι defective..θα γυρισω στο ios να βρω την υγεια μου..κριμα γιατι ειναι ωραιο λειτουργικο (οταν θελει)..

Γιατι δεν πας σε ενα Νοκια να σου περασουν το firmware ξανα; Ειναι μεσα στην εγγυηση αν δεν κανω λαθος.

ευχαριστω για το feedback αλλα εγκαταλειπω καθε προσπαθεια πια..καλη συνεχεια σε εσας και ευχομαι να μη τραβηξετε αυτα που τραβαω εγω καθημερινα..καλη συνεχεια συνforumητες!

ευχαριστω για το feedback αλλα εγκαταλειπω καθε προσπαθεια πια..καλη συνεχεια σε εσας και ευχομαι να μη τραβηξετε αυτα που τραβαω εγω καθημερινα..καλη συνεχεια συνforumητες!

Συγνώμη αλλα αυτά που σου συμβαίνουν δεν είναι φυσιολογικά. Για πολλά μπορείς να κατηγορήσεις το λειτουργικό αλλα όχι για τέτοια θέματα. Εκεί και οι "εχθροί" πάνε πάσο. Πιστεύω λοιπόν πως κάτι τρέχει με την συσκευή σου (πιθανόν ελλαττωματική) ή έκατσε κάπως το update. Σε καθε περίπτωση θα βοηθούσε μια βολτα από ένα Nokia care. Εφόσον είπες οτι σου αρεσει το λειτουργικό είναι κρίμα να μη του δώσεις μια πραγματική ευκαιρία. Αν παλι επιμένεις για επιστροφή σου στα παλιά σου λημέρια τότε ok. Εσύ αποφασίζεις....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δηλαδή αν σου τύχει αυτή η περίπτωση σε ios και android θα παρατήσεις όλα τα λειτουργικά? Όπως βλέπεις πρόκειται για συγκεκριμένο πρόβλημα που υπάρχει δυνατότητα να λυθεί αν το επιστρέψεις στο service.

@haigoeo νομίζω ίδιας χώρας συσκευή έχουμε. Έκανα και εγώ έλεγχο (ξανά) μου έβγαλε την ενημέρωση και έκανα την εγκατάσταση.

Double tap δυστυχώς δεν έχει. :down:

Υποτίθεται υποστηρίζεται για το 620

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4851602#post4851602

Edited by navi55

@haigoeo νομίζω ίδιας χώρας συσκευή έχουμε. Έκανα και εγώ έλεγχο (ξανά) μου έβγαλε την ενημέρωση και έκανα την εγκατάσταση.

Double tap δυστυχώς δεν έχει. :down:

Υποτίθεται υποστηρίζεται για το 620

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4851602#post4851602

Ναι δυστυχως δεν εχει double tap, ειναι λαθος το διαγραμμα αυτο. Το ειχα διαβασει και επισημα στο forum της νοκια οτι δεν θα το εχει το 620 (ουτε το 520, 720).

Data sense και block calls λειτουργουν καλα, μ'αρεσε επισης λιγο που ασχοληθηκα το colour profile. Νομιζω βελτιωθηκε το φλας στην καμερα, αλλα θα το δω αυριο πιο καλα. Το glance screen ενταξει, δεν τρελαθηκα. Θα θελα να εχει αναπ. email κλπ.

Περασα και το smart cam, πολυ καλη εφαρμογη. Θελω να δω αυριο αν γινεται να παρουμε και εμεις με trick οπως το 820, το pro camera. Αν και το proshot που εχω με καλυπτει.

Αααα και δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα πηρα την πρωτη μου ειδοποιηση στο facebook beta μετα απο καιρο :lol:

Navi ειδες τιποτα αλλο;

Εγώ κυρίως το Data sense περίμενα το οποίο δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως βλέπουμε την χρήση που έχει γίνει. Βλέπω να έχουν καταναλωθεί 2mb από χθες το βράδυ (που όντως έχουν καταναλωθεί) αλλά στην χρήση δεν φαίνεται πουθενά. Φαίνεται η πράσινη ένδειξη μόνο για χρήση που έγινε μέσω wifi.

Και εγώ θα ήθελα στην glance screen να έχει τέτοιες ειδοποιήσεις. Είναι πολύ πιο πρακτικές από το να δεις απλά την ώρα!

Υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση όταν πατούσα να μπω στις ρυθμίσεις, πλέον δεν υπάρχει!

Γενικότερα τίποτα το ιδιαίτερο. Τόσος καιρός για μία απλή αναβαθμισούλα..

Εγώ κυρίως το Data sense περίμενα το οποίο δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως βλέπουμε την χρήση που έχει γίνει. Βλέπω να έχουν καταναλωθεί 2mb από χθες το βράδυ (που όντως έχουν καταναλωθεί) αλλά στην χρήση δεν φαίνεται πουθενά. Φαίνεται η πράσινη ένδειξη μόνο για χρήση που έγινε μέσω wifi.

Και εγώ θα ήθελα στην glance screen να έχει τέτοιες ειδοποιήσεις. Είναι πολύ πιο πρακτικές από το να δεις απλά την ώρα!

Υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση όταν πατούσα να μπω στις ρυθμίσεις, πλέον δεν υπάρχει!

Γενικότερα τίποτα το ιδιαίτερο. Τόσος καιρός για μία απλή αναβαθμισούλα..

Στην καρτελα Χρηση δεν σου δειχνει ποια προγραμματα εχουν καταναλωσει τι; Καπως ετσι δηλαδη https://skydrive.live.com/redir?resid=899E8D2CA4CAA936!327&authkey=!AMvtVoyFG2SGkC0&v=3

Μου δουλεψε και το nokia camera pro με το κολπακι!! Ωραιο προγραμμα, εχει και ζουμ στο video που μου ελειπε!

χθες το βραδυ εβγαλε μια αναβαθμιση...την περασα..αλλα δεν βλεπω πουθενα amber...

δεν μπορω να καταλαβω και καμια αλλαγη...χμ χμ χμ

Εσείς που πήρατε το update έχετε vodafone; Εγώ ακόμα με cosmote δεν μου έχει βγάλει τίποτα.

οταν ανοιγω το τηλ εχει το σημα της vodafone σλλα η καρτα μου ειναι κοσμοτε...γι αυτο δεν μου εβαλε ττην αμπερ??

και τι μου περασε χθες?? δεν βγαζω ακρη,,,

Μπες στις ρυθμίσεις στις πληροφορίες και δες την έκδοση του λειτουργικου που λέει εκεί. Η sim δεν παίζει κανένα ρόλο...

H αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για variant Voda αλλά όχι για Cote...

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

:rtfm:

Καλημερα παιδια.Επειδη ενδιαφερομαι να παρς κινητο ποιο να προτιμησω?στο 620 η αξιζει τα 50 ευρω διαφορα και να παω στο 820?